Friday, October 9, 2009

10 sebab kenapa Nik Aziz refuse untuk letak jawatan


 Mass voters in Malaysia msti kenal

Tuan Guru Gamba Kanan Ni


siap ade Tuan Guru lagi beb
gile kentang
sepanjang hidup, aku ni la
the one n only person yang ade
Tuan Guru
pernah aku dengar...



Whats the fuss mate?
korang tanye...


YELA
aku selalu jumpe ade
Dato', Datuk mne satu pon aku x taw
YB, YAB, Dr, Ir, bla3
yang sampai panjang berjela pon ade
ape la sumbangan dorang ni eyk?
tapi tu lantak la
benda yang common kat Malaysia
cube ko pegi London,
ko jumpe tak

Y.A.B Mr. Gordon Brown?

mane ader
Sebab tu Malaysia ni UNIK
sampai INDON mara lagi Malaysia claim
Malaysia, truly Asia
ha3

Pandang belakang, ade ke yang Indon puas hati ngan Malaysia?
mane ader beb...
hantar bantuan Gempa Bumi kat Padang pon kena baling batu
gyahahaah.....
tak kenal dek untung la manusia kt Indon ni yerk...
dah nak mati pon nk rebel


Supposedly, Malaysia dont have to send any helps due to their insignificant stupidity that cause no benefit even to themselves.
See....
Jaoh ha aku terbabas
sentimental btol hari ni
Gyahahahaha....


ok2
back to the Main Point


Tuan Guru kat atas tu da berkuasa (myahahahahahahah. gile power...)
lebih kurang tambah tolak bahagi darab 20 tahun la....


Luckily aku hidup mase pemerintahan
Dr Mahathir.
Mase tu, aku xnampak lagi pergolakan kaum yang agak mass macam skarang
it was peaceful back then....
though ramai yang x puas hati dalam hati sahaja

after 22 years jadi PM Malaysia
Tuan Guru pon bersuara
"dah2 la tu mahathir..... dah lame da ko kat puncak tu, turun ler bawak bertaubat. Ganti orang lain"
Dr M pon dengan sedihnya turun takhta

2009 comes
Ibrahim Perkasa pula bersuara


tapi tu kata Ibrahim Perkasa
ni perspective aku plak....





10 sebab kenapa Nik Aziz refuse untuk letak jawatan

1.  Tuan Guru sronok keluarkan  fatwa....
Sokong bulan masuk syurga dude. Xmaw ke?

2.Seronok buat hukum

3. Berapa lama la sgt idop kan? live life to the fullest maaa

4. Bukan senang nak dapat jawatan ni beb. Once in a lifetime oppoturnity tu....

5.Tuan Guru sbenanye nak mendororng  manusia masuk syurga bersama parti bulan.
Gyahahah. niat suci murni tu. agak2 dapat credit x?

6. Sebenanye Tuan Guru pon kukubesi gak.
same cam mahathir.
xkan nak ngaku kowt

7. Pernah nampak orang parti bulan 'sound' Tuan Guru?
mane ader.....
Ibrahim Perkasa ada lah

8. Smalam Tuan Guru ckp dgn angel
Angel kata belum sampai masa nak letak jawatan lagi la...
lepak luu sap kok sbatang dua...

9. Aset belom cukup lagi nak bawak g syurga.
Why bother, Tuan guru yang tentukan sape masok syurga maaaaa

last but not least.

10. Ade ke orang dalam pas berani suruh aku letak jawatan?
Mane ader.
Hawang c presiden parti bulan pon senyap je kowt
ibrahim perkasa tu je yang sebok2 jadi barua amno

Tapi........

Its my perspective. Whats yours?


credit : pusakaAyhnda.blogspot

6 comments:

Panglima Perang Cyber said...

saya suka cara penulisan bersahaja saudara/i

saya berharap jika dapat bersatu dalam team bpn iaitu blogger pembela negara.

kerana saya suka blogger biasa macam tuan blog ini dapat menyertai usaha membela negara kita.

dari pendusta dan penipu politik di alam siber.

yang benar kita sokong yang salah kita lawan.

ada masa jom jalan2 ke blog saya http://penembak-tepat.blogspot.com

Roronoa Zoro said...

damn.. hate this !!!!

lazaac said...

apa susah... ada keluar artikel dulu... sapa belajar sejarah dan kenal sejarah pasti kenal sapa 'tok guru' ni... ntah aku tak pasti... yg aku tau, dia ni pernah cakap Tuhan kafir blablabla... sapa tak sokong marah ngan aku, gi tgk sejarah balik... dia ni haram jadah jadi tok guru... waklu? tok guru kpala hang, ko kafirkan sesama umat, ko kafirkan sesama Muslim... begini ker peribadi seorang tok guru..? tok guru rumah maksiat leh la.. yg aku kesian, ramai Melayu dah lupa sejarah... belajar sejarah, hayati sejarah dan kenang sejarah... tak susah mana pun, ini tidak.. ingat nak naikkan traffic jer yer tak.. kakaka... thanks hellioz, entri kebaboom ni... caya la... rileks2 jer, tok guru tua nyanyok tu bukan baca komen seposen aku ni pon... paling2 org2 mcm kita yg idup zaman Mahathir dulu... hmm, bila la nak hidup aman kembali mcm dulu... :(

mikeyust said...

mintak maaf,bukan nk tunjuk aku lagi pandai dari ko,tp ko dh buat slp..
aku x tahu sekenal mane ko dgn TGNA tapi, pernah ke ko berjemaah dengan dia?? penah ke berbual dgn dia??setahu aku dia tu ulamak.one more things, ni bukan orang PAS or PENYOKONG dia yg buat..dalam list 500 Most Influencial Muslim in The World, ko tahu TGNA ranking no. brape?42 bro.Tun Mahathir pon bwh lg dari dia.100 lbih kalau x silap.kalau ko nk tahu lg, ko try selidik sendiri..kadang2 kita rasa kita dah cukup tahu, dh cukup berpengalaman, dh cukup matang, dh rase penuh giler dah ilmu dalam kepale hotak kita, tu yang wujud orang2 mcm ko ni..seriously mmg aku x agree dgn pemikiran ko..mmg ko blh cakap "ade aku kesah"?? for sure u can, tp aku yakin bukan aku je yg x sebulu dgn ko, ramai lagi, mungkin depa x tahu..think think..a/kum

FAW said...

tak kesahlah dia ranking no berapa the most influensial dalam dunia nih tpi tue tak menghalalkan dia mengkafirkan orang lain. betul tak?

comic reader said...

dia, nik aziz bagi aku adalah model terbesar bagi golongan yang mahu diri sentiasa dekat dengan agama islam. kelebihan beliau adalah kehidupan seharian ikut sunah seperti yg ramai sebutkan. jadik aku rasa dia patut ltk jawatan dan beralih ke benda lain, mengajar agama contohnya. itu yg dia pakar berbanding main politik yg akhirnya merosakkan diri dia dan jugak orang lain. arwahnya abuya antara contoh yg reti main politik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~