Saturday, October 24, 2009

10 types of annoying blog


THERE are many types of blogs to be in categories with...

nuffnang dah list blog macam ni...

Blogs of subject interest:
  1. Best Blog Shop
  2. Best Food Blog
  3. Best Fashion Blog
  4. Best Parenting Blog
  5. Best Travel Blog
  6. Best Geek Blog
  7. Best Celebrity Blog
  8. Best Entertainment Blog
Overall blog Categories:
  1. Best Original Blog Design
  2. Most Influential Blog
  3. Best Hidden Gem
  4. Region's Best Blog
...Untuk bagi anugerah kat peeps yang  dapat banyak undi kowt.
ak x amek port sebab aku xjoin pon.
tapi aku suke betol blogwalking n tgk dude n dudettes yang letak
instruction kat sidebar sebegini rupa...

" Oh manusia-manusia yang gemar akan membaca dan mencuci mata di blog ku ini, silalah kamu undi akan diri aku supaya aku akan di nominated lalu dengan lincahnye mendapat anugerah blog BLABLABLA yang disenarai pendek oleh nuffnang, i luv u allz, JANGAN lupe undi yerh..."


gyaHHAHAHAHA.... best2...
memang la best kene nominated.
myb aku akan CUBA untuk sebok2 kalau di nominated.
gyahahahah.... berangan la kamu.....

xpe...
All the blog listed above will someway somehow help blog readers in anyway anyhow....
it'll be better when it contains  useful information to us.-blogreaders-

macam blog bapakgulagula NI yang bagi maklumat, yang pada aku vital untuk fresh graduates kat luar sane dan sinun...

but still, dimana ada pro, disitu ada contra...
so,
here we go with...

10 types of annoying blog


1. Blog konon2 islamik.


-FYI, aku kurang gemar blogger yang camni because dia akan cuba  keluarkan 1001 ayat Al-Quran just untuk menangkan point dia dikala sedang argue dengan sesiapa pun.
Kalau argue at the right place, i dont care.
The worst part of this typo ppl iz they wont back off though they knew they were wrong.
ok ok. MANUSIA.... tiada apa yang sempurna....

2. Politik 24 hour 7 days
- ni best, macam2 manusia boleyh jumpe.
- yang menipu, membohong, putar belit fakta, auta2, ultra kiasu, dan macam2 manusia ader.
Sebab POLITIK.

wonder if they make the same thing when it comes to their religion. deyh... lame..

3. Viewer dy hanyalah member2 dy y bz body xde keje laen.
hahahhaaa...
- blog ni x tergolong dalam list ni sebab blog ni xde member pon... hahahah

4. You gain nothing out of their blog.
You can only See things u do every single day.
-eg?

- pakai spender or boxer  kaler ape arini... (perverts love this typo blog ok.)

- makan ape mase breakfast, lunch, dinner....
( kalau makan kucing goreng tepung ok gak, ni hari2 makan bende yang same, LAME la jadiknye...)

5. Blog yang mintak sedekah macam NI.
walaweyh............... aku nak buat gak r....  KAYA BEB!!!
Agak2 kalau korang banyak duit g la sdekah .
Mintak2 duit tu end up
dalam mulut orang yang betul.

6. Blog yang ads lagi banyak dari artikel yang bloggernye tulis.
banyak n sangat senang nak jumpe.

7. Blog gay.... yarhahahah....
bukan blog -gay = gembira- Tapi...
-blog gay = manusia songsang yang selalu dilaknat-

8. Blog copy paste
- blog camni haprak.
dah la copy paste.
kalau ade credit xpe.
ni credit kat diri sendiri lak.
adoyai... kusut masai...

9. Blog yang malas update.
apesal malas update?
jawab sendiri...

10. blog yang blank dan membosankan macam blog ni.
   (sbenanye aku xde idea dah. bantai jela)


apeape pon
syabas inspektor sahab kerana berjaya menjebakkan diri ke dalam kancah blogging yang pastinya satu hari nanti menjadi salah satu isu negara. gyahahahahhaha~

p/s: tiada rahsia hidup senang in a blink of eye. rahsia hidup senang is belajar pandai2 and get the job u think could secure you with high paycheck. There. Dont be fooled by stupid scheme n investment.
Dengar boleh, percaye jangan sama sekali....

TATAPI.........

credit pic: personalbrandingblog.wordpress.com

Its my perspective. Whats yours?


 

25 comments:

Mazidul Akmal Sidik said...

Salam, I wonder how would you 'grade' my blog yah? :) :)

Ha ha ha ha

Mazidul Akmal Sidik said...

Anyway, I like your style of writing, can be considered as bold, so I have linked your blog from mine.

Update selalu yer. Orang bijak harus berkongsi pandangan dengan masyarakat.

Thanks.

hellioz said...

hoho...
bro mzidul....
your blog is informative,
i've learnt so much from it.
gain smthg, learn smthg.
thats life.

s.c.h.u.l.t said...

my blog is under category no.4. tapi tak kesah, janji happy dan menggembirakan hati. :P

janji tulis rasa happy sebab blog tak perlu dibayar so it's up to blogger to determine what to be put inside their blog.

:D

my perspective?
blog lu, lu pikirlah sendiri~ ;)

lizz said...

blog politik mmg aku takkan masuk :P hahaha
blog islamic bace boleh komen aku tak mau

hellioz said...

-schult

yeah...
i never blame anybody blogging anything they want.
its totally their rights...
lagipon last sentence on each passage da highlight pon.
its my perspective, whats yours?

so,
its a process of changing opinion.
ok?

btw,
aku xpernah minat n xpernah try nak guna ayat nabil tu.
cliche' sgt...
gyahahaha~

-lizz

hahahah
best ape throwing your opinion out.
we are the rakyat, so we are the majority. thats why majority wins.
winrar

stuju 2nd point.
tapi agak2 macam nampak lobang je attack je.
manusia kan?
mane ade yang sempurna~
yg aku tau rasul je maksum kan?
kalau salah betulkan, aku pon manusia gak.
haha~

Cheerz~

Of Tr@vels, 3nvironment and bl@bl@bl@ said...

hahaha..no.8 blog yang copy and paste..itu yang teruk..dahlah tak original..lebih teruk dari piracy..hehe

BullShitter said...

i totally agree with you, it's just that don't use "macam ni" at the end of every point.

COZ YOUR BLOG RULES!

Tony Wan said...

Very good... haha :D

Your blog ROCKz!

BLue said...

tidak update pasal ada benda yang lebih bermakna dilakukan daripada berdepand dengan kacak segi empat selama 24/7

Aidi-Safuan said...

blog aku banyak amek picture daripada google image search.kadang2 dalam mass mail ada pic menarik pown ada gak aku amek.

bler da letak kat blog,ramai plak komplen aku amek pic diorang punyer.so bler ramai da claim masing2 punya,aku tak tau saper sebenarnyer owner pic tersebut.last2 letak sumer link blog yg claim tuh pic dier.senang citer.hoho...

so,kepada pembaca blog aku yang terjumper pic korang tuh,sila claim okess

jess said...

your malay slang and short forms are extremely strong in this post. I hardly comprehend what you are trying to express. -_-

YobSumo said...

haha menarik2...

jauh jugak hang berfikir kan.

kenwooi said...

haha nice list..
agree! =)

kenwooi.com

EasTBuLLeT ChaoTiC said...

blog konon2 Islamik yg paling aku menyampah... selalu gune ayat suci atau hadith2.. senang kan dalam blog sendiri letak gambar bukan2...

kadangkala mereka gunakan ayat tu untuk sindir orang...

bujet cam alim je...

eastbullet.blogspot.com

mfo said...

saya setuju dgn pendapat anda.
terutamanya no 1.

Dylan Phuah said...

kalo blog aku cam mane pulak ye?

saffa said...

Salam,

Saffa pernah ada perspektif sendiri mengenai blog. Peraturan yang mengatakan blog sepatutnya begini, begitu, Itu salah. Jangan begitu, sepatutnya begini.

Tapi. Semakin lama Saffa dalam dunia blog, Saffa tersedar.

Bukan semua orang mempunyai tujuan & matlamat yang sama dalam dunia blog.

Dan kita tak boleh expect semua blog adalah bersifat TIPIKAL. "Perlu begini. Bukan begitu"

Terus terang, Saffa juga tak suka dengan beberapa jenis blog seperti yang ermm.. Hellioz nyatakan.
Tapi. I.Dont.Give.A.Damn pun.
Sebab bagi Saffa; Blog Anda, Hak Anda.

Tulis dengan IKHLAS & bagaimana kita mahukan. Bukan dengan ikut kata orang.

Saffa ada seorang kawan yang juga gila kan blog, dan dia ada prinsip "I would rather private my blog rather than write to please someone that I hate" lebih kurang macam tu lah.

It's my perspective. =)

DiEsE said...

Hahahaha.. nampaknya saya kategori ke-9... tambah lagi, blog yang tetiba ada popup window atau background music... XD

teek said...

I hope i'm not in any of the 10! Tx for stopping by.

Tony Wan said...

lol...... what ab mine? my blog all crap saja xD

Anonymous said...

Brim over I agree but I think the list inform should have more info then it has.

Anonymous said...

At last, I could find your post once again. You have few [url=http://tipswift.com]useful tips[/url] for my school project. Now, I won't forget to bookmark it. :)

AkuMuzikFilem said...

majoriti blog malaysia jatuh kategori 4, jurnal harian pathetic life hidup dorang. muak

Akim Iqbal said...

tiada rahsia hidup senang in a blink of eye. rahsia hidup senang is belajar pandai2 and get the job u think could secure you with high paycheck. There. Dont be fooled by stupid scheme n investment.

Tis best bro.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~