Tuesday, November 10, 2009

10 MOST ANNOYING PEOPLE IN CINEMA!!!



i'm here,
as hellioz, is f'ingly sure you've experienced any 1 of the points below if u have watched any movies at the cinema.

hayati~



1. SI SUKA KETAWA

indeed the story was freaking FUNNY. tak perlulah kau ketawa macam keldai. pernah tak korang experienced such? bila tengah layan movie, ada pulak bunyi donkey di sebelah. bak menyucuk telinga. yang tak lucu pun mengekeh gelak. bila ada tawa yang ko rasa macam nak sumbat semua popcorn dalam mulut orang tuh, haa tu la si suka ketawa. tak salah kalau kau nak gelak, tapi gelak lah bila patut. memang oh sweet bila kau tak kontrol. tapi tolong lah jangan smpai telinga sekeliling rasa sakit. korang pernah tak? wajib pernah! . kalau ada, resolusinya, kau gelak macam keldai campur hyena sampai dia pun annoyed. and diam sakit hati. okayy.


2. SI KEKASIH LOVING FOREVER

indah betul bila bercinta. sampai di babak hantu datang kejar perempuan seksi, si teman lelaki memeluk si kekasih lebih erat. macam hantu tuh depan dorang. kalau si sang kekasih nih bersuara, sakit tak hati? si teman wanita merungut. si gagah perkasa melayan. ni bukan wayang korang lah. tak payah nak berwayang. kalau nak berkasih sayang sangat, ambik lah couple seat nun hujung di belakang sana. aku pun tak peduli korang nak buat apa. jangan bising sudah. tengok jala movie yang tengah jalan tuh. gila annoying merengek rengek, bermanja manja, orang lain pun ada baii.. langkah mencegah, sila pergi terus ke arah kekasih sejati ni, dan cakap, wayang apa yang hampa nak tunjuk? mesti dorang sakit hati dan berdiam sepanjang movie. dan langkah pencegahan, dah nampak ada sang kekasih yang berpotensi, sila tanya, berapa grade wayang dia untuk anda enjoy.


3. SI DIA SORANG ADA HANDPHONE

dunia dah maju. semua ada handphone bai. tak perlulah kau cakap telefon 24 jam. kau nak gayut, keluar lah. kau ingat kau sorang ada awek? dah tau dalam wayang, silent la hp. kalau korang dengar ringtone yang kurang enak, sila baling popcorn. nescaya diam, kalau dia cari pun, duduk diam2. bukan dia boleh jumpa. kalau dia di sebelah, sila cakap telefon jugak. kalau tak mengerti, SOUND JA DIRECT.


4. BUDAK KECIK

Ya Allah. siapa yang bawak anak anak pegi tengok wayang tuh, tengok tengok kan la anak tuh sekali. tolong lah. tau lah wayang tuh best. jangan bagi dorang lari naik turun, naik turun. macam nak lempang ngn pijak pijak. daa lah perasan comel. ko ingat kami nak kesian ngn baik hati ngn budak budak? kalau nampak budak budak berkeliaran macam wayang tuh bapak dorang yang punya, sepak je bagi terjatuh. kalau nangis, pandai pandai mak bapak dia bawak keluar. kalau tak, lempang sekali mak bapak dia.


5. SI KUAT MAKAN

okay memang menjadi kegemaran makan makan makan sambil menonton. pernah tak kat sebelah korang ada la sorang ni tak berhenti mengunyah. bila mengunyah tuh, dengar pulak apa yang dikunyah.macam sial~

indeed, u might think,
does this blogger change his style of writing?
naaaah~
gyahahah~
top 5 list are cik putri's idea on 4th OCTOBER 2009!!!...
geeh...
she didnt finish it a looooooooooong time ago bcoz she said she's super lazy n kinda sleepy.
so, let me finish whats left...

6. SI PUNDI KENCING 
-hahahaha...
im sure udont know what the hell was that.
-these typo people will always get up and go jalan2 in the cinema like a fool.
-maybe his/her pundi kencing have worn out, due to anything  possible. lol
-tengok movie ke tengok kepala gerak2?
cam shit kan kalau cerita tengah climax and suddenly u saw head on the screen.
suddenly, u feel lost coz u  miss on the important part of the story.
damn~
should bring a revolver and shot some head if thats happening to you...
lolz~

7. SI LEMBAB LAMPI. 
-tiba2 ada orang tanya,
"weyh, asal jadik camtu?"
"asal jadik camni?"
"mengapa?"
"kenapa?"
'bagaimana?
"dimana?"
"apakah?"

"whatthafack man~...."
aku pon nak taw gak, tengok jela cite tu lahanaaaaaatttt!

8. SI MURAI BECOK.
-yang ni lagi lahanat.
-aku tau la ko da tengok cite ni 88 kali...
-xpayah la nak citer ngan member ko kat sbela bangsat...
aku xnak dengar ko jadik narrator cite tu pon...
hampas klape sungguh~

9. SI TIKUS PENGOTOR.
-leyk je~
-tengah2 tengok movie neyh...
-pastu korek idong, telinga, bontot, dan segala macam lubang yang ada kat diri sendiri.
-jijik sial~
apela masalah orang camni...
kat uma xnak buat. kat movie nak buat. damn...

10. SI KUAT MENJERIT.
-haha~
-ni ditujukankepada pompuan2 dan nyah2 yang konon2 terkezut...
-korang agak2 la kan, dia sengaja menjerit ke atau dia menjerit sebab balak dia kat sebelah?
-yela, nak mintak peluk la. bijak sial budak2 zaman skarang neyh...
-ade je modal korang nak buat movie sendiri dalam cinema eyh?

but...

...Its cik putri's N my perspective. Whats yours?

8 comments:

cik putri said...

I LOVE IT...!! hehehhehehe

kenwooi said...

haha.. nice list =)

kenwooi.com

hellioz said...

cik putri
i love IT too...
LOL...

kenwooi
yeah man,
those scumbags are helpless...

wen pink said...

totally agree!!!

anys said...

hellioz sy telah mencopy infor ney kat blog sy...
http://anyshazwanie.blogspot.com

hellioz said...

ok.
link it back k...
thanx~

can ili be akmal? said...

seumur hidup saya..saya tak penah pergi tengok wayang.dan saya tak perlu jumpa 10 jenis orang that u enlisted.tak suka tengok wayang

drkcrmsn said...

haha. jarang pulak aku jumpa yang no 8, 9, 10 tuu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~