Saturday, November 14, 2009

10 REASON? WHY 10 PEOPLE?




npe aku xknal redmummy, kenny sia, bla3 bloggers tuyh?

tapi paultan aku kenal r...
apasl paultan xde dalam list ha?
website dy cun ape...
pade sape yg berahi dengar bunyi enjin kete r...
pade 'pompuan' mostly yang pakai keter sampai barai baru nak g service memang la xkenal dia...
hahahah~
reality...

i do really feel that their blog are as lame as all the cliche book on the bookstore.
i'm not a hater. i love my family.
i love my cat. i love my creator.
see... i'm not a hater ok...
i dont find it significant for me to read their blog.
coz i think my blog is more unique. yeah ryte. n lame too.
so, i dont find an urge to trollz on their page.

i do really hate formalities.
i can accept it when its truly needed, but not all the time in my life.
"why suddenly u talk about formalities u idiot nutsack?"
dunno peeps. m just typing straight from my head.

-maybe someone will say this...
"ko memang xupdate langsong... dok bawah tempurung kau tu, g matila kao"

ak balas

"sory, aku x prefer diri aku untuk berada dalam keadaan dimana semua orang buat bende yang same,
hilang la ke'unik'kan' aku nanti.." perasan~

"aku xpakai sunglasses dalam shopping mall..." cool kan...
sebab spek aku mahal...
kena matahari je nanti lens dy maen tuka2 kaler jadik gelap...
macam chameleon pulak maen tukar2 kaler...
pandai betol speck aku ni...
macam ade otak je...
xmacam manusia baghal yang pakai sunglasses dalam shopping mall...
xde otak ke?
"panas ke bro dalam shopping mall ni? aku gegel2 je masok mall..."
hahah~

ape kena mengena dengan tajok la lahabaw~

tah.
aku lupe ape tujuan asal aku letak tajuk kat atas tuyh.

*oh aku baru ingat.

aku banyak bagi 10 sebab
tapi, kenapa 10 sebab je?

hey, baru aku ingat jawapan yang aku da lame pk ni
"skaty aku la nak letak berapa pon, blog aku ke blog kau?"
hahahaha~
sungguh cliche kan jawapan yang diberi...

aku nak sambong balik rage aku awal2 bole?

aku jumpe blog yang BANGGA GILE apabila one of the famous blogger comment on their blog.
the hell???
dia siap buat 1 article yang  menyebut bahawa that famous blogger comment on his articles.
should all of us be as cliche' as him?

kalau camtu aku HARUS bangga sebab :

*hazrey 360 comment kat article aku. bapakgulagula tu beb. kalo korang nak tau, dia la yang kena halau kat masjid itu hari mase mawi ngn ekin kawen sebab takde permission tu enter the mosque. LOL hard.
hazrey dah la kewl. dia lagi terer buat lawak penulisan dari pelawak2 kat malaysia aku rase.
bape kali aku gelak sorang2 macam orang gile bace artikel dia. haha.
dia siap mintak aku bayar lagi untuk lawak2 dia. ok. juz kidding...
siaL jek. mcm gosip je aku tulis kat atas neyh. hahah~

*mazidul akmal sidik 360 pon comment kat page aku siap puji2 lagi. dia ni public figure beb...
dia cakap palotak aku mereng (gila-gila) sket and aku brani sangat kluarkan article yang tah pape tah tapi relevan pada palotak aku la.aku rase la...
dia siap cakap lagi orang pandai suke share2 opinion kowt xsilap aku.
maybe mazidul cakap aku brani sangat sebab aku kutok nik aziz kowt. hahaha. aku dulik ape.

hah.
korang rase aku patot buat artikel macam tu ke?


bodoh la... ( asal aku macam marah je mase type bende ni? )
aku bukan manusia cliche' yang berlambak kat luar sane
xsemua orang pk macam ape yang aku pk
so, that makes me a diamond between the sand.
and a titanium sword among the cheap steel sword.
lolololoololollolololol
lets laugh hard together....

d'uh
myb m having a bad hair day the day i write this junks
forgive me .... my lord
gyahahhahahaha~

to anyone yang 'terase', kalau ade la...
yeah man, i was talking about u...
relax...
chill~
blogging is seriously not goin to take you straight to heaven.
so, live your life...
like rihanna live her life with chris brown.... lol again
huh... tired...
but...


  Its my perspective. Whats yours?

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~