Wednesday, November 4, 2009

10 types of BAD HABIT around us...

kenape aku rase draft2 aku ilang????
sape curik agkt tangan!!!
tlg la agkt tangan...


haha~
aku nk cakap pasai bad habit lak kali neyh...
banyak bad habit ni yang even member aku buat.
tapi dengan cara yang berhemah mahupon tidak,
aku akan cuba untuk sound selagi aku idop...
muahahahaha~


ready...


get set...


go!!!




10 types of BAD HABIT around us...


1. Gigit kuku...
- Yeah...
-gigit kuku...
-aku rase manusia camni, kalau kaki dia flexible,
kuku kaki pon dia gigit gak...
xdehal...
-Baek benti before kuku jadik cam kt sbela ni...

sbenanye, ade sorg member aku yang punyai habit neyh
aku da lme perhati...
sampai mase aku bosan tengok kuku dia jadi santapan makanan ringan dikala bosan,
ditambah lagi dengan keadaan kuku dia yang dah jadik macam kuku cacat, haha.
aku tepok kepala dia sambil berkata,
"ko ni dah xde bende laen nak gigit? benti boleh?"
lek je aku tepok pale dia...
nasib baik dia x balas dengan alasan bodoh yang slalu aku dgr begini
"bapak aku bayar zakat dowh..." sape yang slalu dengar ayat ni angkat tangan.

tapi malangnye, sampai skang member aku ni x benti buat habit dia neyh. sayu~
last time aku tanye dia cakap,
"kadang2 aku gigit gak dow, bosan dow kt tmpt blaja aku"
cane la nak soh dy benti eyk?
share sket...


2. Suke main korek2 idong sepah2.
Aku tau nikmat, tapi jgn la kt tmpt public lahanat!!!.
ni aku xbley bla...
sebab yang ade buat bende ni PEREMPUAN
YES. i repeat.
PEREMPUAN.
Hilang selera aku syial kalau ade orang buat camni.
Lagi2 Kalau perempuan tu cun.
aku nak je sound camni


"woyt perempuan, ko tu pompuan, jadikla pompuan sk8"

haha~
tapi aku hanya mampu melihat lalu bantai gelak pas gtaw member2 kt sebelah....
aku paham. NIKMATnye bila dapat membijih dikala kapasiti telah dipenuhi...
tapi, buat la kat tempat private sk8...
hasyum... sengal~



3. Suke garu2.
satu badan dia garu.
confidential places included. 1 badan dia garu.
banyak sangat kurap ke? gely bodo...

-yang ni aku xtaw nk cakap ape.
-tapi ak nk gak tanye,
"kt umah xde air ke bang?"
"da mandi belom?"
"kt uma sabun abeh ke?"
xpon soalan paling kejam aku
"ko ni memang pengotor macam tikus eyh?"

haha~ best gak...
tapi kalao org tu bdn besa cm dinosaur cne nk sound eyk?
gyahahah~
xpasal2 kena special move rikishi... 

4. Makan bunyik2
-kaum tikus maha besar
tutup la mulut bila nak makan.
adoyai...
takkan itu pon nak kena ajar?
xpernah makan kt majlis formal ker?


5. Spit at public places
- hahaha...
-ni plg terbaik...
-kebykan yg buat ialah  SMOKER
-bayangkan segala macam KAHAK warne HIJAU, LENDIR, dan segala macam bacteria yang terkandung dalam mucus yang di spit out "khaaaaaaaaPtui....'

bayangkan bunyi dia
aroma dia
dan physical form dia
serta warna dia...
huuuuuhaaaaaa~

mesty rase cm hilang selera kan skang?
sape soh bayangkan...
hahah~



6.  Main dengan pimples, bekas2 chicken pox, kudis buta, scabies dan
segala macam penyakit yang ade kat muka,
pastu tanpa belas kasihan makan menggunakan tangan tanpa membasuh tangan.
gosh. u rox...
mesty mulut mika dah immune dengan segala macam virus kan?
cun lah~


7.  Letak kaki atas kerusi. 
berserta kaki yang bau cam u know what i mean...
- F'ing smelly foul odour...
-kuku kaki hitam
-kaki ayam lagi lawa, boleh makan lagi sial
-kudis buta bersepah
-sng cite, kuku kucing aku lagi lawa lah...
macam hari2 buat manicure...
gyahahah~



8. Makan bersepah 
- this typo people can be seen anywhere
- lagi2 kat McD...
-i wonder how  f'ing messy their house could be...
-kucing aku pon terer makan atas pinggan...
adeyh~


 9.Makan dengan sangat rakus.
Macam kucing aku xdapat ikan sebulan....
-no comment
-lapar sangat kowt...

10. Cakap sekuat yang mungkin.
ni kes makan ramai2 ngan member la ni.
kalo sorang2 tau senyap.
macilakak punye manusia.
-ni golongan kulit putih selalu buat
-kalau cakap, dari ujong kedai sampai ujong kedai WAJIB dengar...
-man... dont u have the sense of being noble for a sec?
-menyampah sial...
-ko pk aku nak dengar  ko cerita pasal pakwe ko raba ko dalam  bas?
-shitto...

-Rakyat Mesia kena pagi kelas manner la aku rase....
-tapi sape nk support?
haha~
aku abeskan entry kali ini dengan...

 ...Its my perspective. Whats yours?

6 comments:

laine.lwk said...

gosh, hilarious!
LOL but i agree with all of it!
keep it coming! :)))

rosnanie said...

agree
memang yucks!

ARC said...

nice tp xterase pon sbb saye seorang makhluk yg sopan =P

s.c.h.u.l.t said...

my perspective adalah:

yes.saya bersila atas kerusi tapi pakai kasut! (heh,aku cool oke. tak GADIS AYU. fine xkesah)

er..itu jelah. lain2 saya sangat bersopan. tak buat semua yang dinyatakan. :P

hellioz said...

laine.lwk
-yeah. hilarious everytime im laughing at all of these typo yuckie character...

rosnanie...
they deserves more than yucks!~

ARC
yeah.
xkesah xsopan pon at certain occasion.
but at least behave la~

schult
yup.
pmpuan mmg suke bersila atas kerusi.
nape ha? xpaham tol...
lolz~

drkcrmsn said...

hahaha. terbaik laa no 5 tu. memang aku terbayang! hahaha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~