Tuesday, November 24, 2009

Facebook Whore~

" batak myspace la kaw neyh" (sebelum Facebook meletop)
relax je aku dengar member aku sound member dia arituyh
 amek gamba semate2 nak letak kt myspace...
huha... best btol...
msty camwhore slalu pk macam ni kan?

bkn sbb nak Value yang ade kt gambar tuyh
tapi sbb nak letak kat social networking!
adoy2

nowadays, we have Facebook Whore ya'll
i have a list of what facebook whore did every single second without fail...


Facebook Whore

-hari2 main apps sampai xtdo malam
-semua orang pnye status n comment dia nak spam
-gile attention whore
-stiap kali bukak facebook notifications mesty ade ratus2...
mangai..
larat ke nak layan semua?
"relax r, name pon facebook whore, mesty la larat"

*pastu kan ade recommendations about friends kan?
-semua dia sapu...
-lagi2yang lawa,cun, nsem, hidung macam pinocchio, boobs besar, muka putih, muka licin, badan sedap, nampak lurah dendam sk8, dan segala manusia dia add.
-lagi bagus kalau dia like semua yang ade dari ads kat tepi facebook sampai group tah ape2 tah yang dah berlambak sgt kat facebook
-1 hari mesti ade additions of 50 pictures a day
-and dia akan tagged semua member2 dia dan semua manusia walaupun dia xkenal pon...
saje nak tumpang glemer...

*kan apps ade banyak kan?
-semua dia maen...
-game sayur2, kebun2, mafia2, semua dia sapu...
-pastu dia berlagak macam tinggi sangat je ranking dia...
-blah la wey...
-macam haram...
gely hamba melihatnyer...
lolx~

pastu di akan brag pasal semua bende yang dia buat dari minit ke minit
ye, DARI MINIT KE MINIT. 
seminit minum susu
seminit lagi usha youtube
seminit lagi maen mafia wars
seminit lagi garu bontot
seminit lagi tagged gambar
seminit lagi makan bacon
seminit lagi tukar spender, basah sbb tgk 3gp
seminit lagi makan cekodok
3 saat sebelum tido di akan post macam neyh
"i wanna sleep ya'll, gunait*" *goodnight...
tak tau la dia akan tdo ke x...
myb sejam lepas post kat atas baru tdo kowt...

Cube bayangkan satu hari ader berape minit?
pergh~
mantop weyh mantop...
1440 minutes...
walauweyh~
kadang2, bosan dah tgk kehadiran dia kat setiap notification...
ade je dia nak nyemak...
memang whore attention abeh la dia ni senang cite

mlasnye nak type banyak2
tapi itu la realitinya...
skang,  Facebook Whore bersepah da...
pagi petang siang malam facebook
kalau bole nak tido pon depan facebook

Korang kenal x orang macam ni?
kalau kenal meyh Hi5 same2
Hi5!!!

p/s: aku bukan facebook whore... lolz~ 
p/s/s: kenapa facebook takde button HATE? byk bende ak nak tekan button tuyh... sigh~


 ...Its my perspective. Whats yours?

13 comments:

Alinotnot :) said...

seb bek blogger xde button like. kalu x da lme me tekan! hahah~

mitchelle nur alya said...

i pun ade facebook juga !
whore jugak lah ea ?hahahha :)jz jk
eh.ehh. kdg2 setiap minit ade je update *tak termasuk saia lah :)*
tasuke gilerr !lagi2 kt twitter.
setiap 'minit' mau update
*like who cares ??*
bak kata nadia FLYfm.

noharanutdya said...

saya pn ade fb. dan rasanya hampir semua org ada fb. baru-baru ni ja rajin buka fb pasal maen kedai makan dan bela ikan. huhu. tapi tak sampai bkn gambar saya pon nak tag. nak add semua bagai manusia. ehe.

tp manusia yg kamu ceritakan. siyes annoying~~ seb baek dia tak add saya. ahaha

theeggyolks said...

That "whore" is freaking me out. Doesn't he has anything else to do other than "facebookwhoring"?

hellioz said...

alinotnot
big LOLz~

mitchelle nur alya
'they cares'
coz they think they're someone everyone cares~ lolz~

noharanutdya
hahaha~
senang je nk detect dorang neyh~

theeggyolks
"facebookwhoring"?
Gyahahahahhahaha~
u make me rofl dude~

phatgurl said...

hellioz, post ni mmg terbaekkk... Hi5~!

hellioz said...

phatgurl
double hi5~
lolz~

mitchelle nur alya said...

*ahahah*yeah right, they hink they're pop star, *ahaah*

Azhar Abdullah said...

button hate takde..remove from friends ada...apa lagi..pembersihan etnik laaaa...hehe

kalau ada kalangan my friends yg mcm tu, wassalamu...terus remove je...buang karan..

hellioz said...

Azhar Abdullah
tula...
ingat nak buat pembersihan etnik cam kat bosnia, tp pk balek cm member...
kang nak kawen nanti nak jemput sape,
nak jemput lembu, lembu dah tombang...
nak jemput jemput-jemput,
jemput-jemput dah kena makan...
adeyh...
serba serbi salah...
lolz~

ape kate kte suruh mark zuckerberg letak button hate, mesty cun...
lolololz~

+akufobia+ said...

tak nak gila sangat FB.boleh jadi gila.erkk.

can ili be akmal? said...

saya deactivated facebook saya,myspace dan friendster tahun lepas.hehe.tu la saya cam nyamuk je masa kat facebook.I was an attention seeker like crazy.bagun pagi2 boleh lak "eh kejap lagi nak letak status apa eh?"gila!patutnya pagi2 ingat Allah dulu

can ili be akmal? said...

saya deactivated facebook saya,myspace dan friendster tahun lepas.hehe.tu la saya cam nyamuk je masa kat facebook.I was an attention seeker like crazy.bagun pagi2 boleh lak "eh kejap lagi nak letak status apa eh?"gila!patutnya pagi2 ingat Allah dulu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~