Monday, December 21, 2009

7 HARI SEMINGGU YANG DIPSHIT!!!


-There's 7 days a week
-30 days a month 
-365 days a year

But basically, the days are the things that'll repeating weekly throughout our life...
day by day we face it with patience in the edge of our life...
enjoy the days~


A WEEK



MONDAY
-Hari paling malas dalam segala hari
-kalau boleyh, nak sambung cuti hari ahad...
-Tapi...
tak selalunya cuti umum tu ade though malaysia antara negara yang paling banyak cuti...
-dah ade banyak cuti pon nak MC lagi...
-tiaw btol~

TUESDAY
-Hari untuk keep up about everything...
-sebab hari isnin masih blur2 lagi... new day kan...
-a little bit OK (yeah right) and still steady...

WEDNESDAY
-Hari yang demotivated
-Sebab its the day in the middle of the week in 5 working days....
-Tahap malas bawah hari isnin

THURSDAY
-Hari yang bersemangat sikit...
-tak tau la kenapa...
-maybe sebab hari rabu macam malas2 sket kan...

FRIDAY
-Hari yang paling ideal untuk berangan...
-Kenape?
-Sebab esok cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~ yahooooo!!!
-mood malas jatuh ke tahap bawah hari rabu...
-Dalam kepala dah ade 50 plan untuk dilaksanakan...
-sambil pening kepala mane satu nak pilih...
-tengah pening nak decide...
"malam ni nak buat ape eyk?"
-untuk permulaan-


SATURDAY
-Seronok + Bosan
-Sebab banyak sangat plan atau sebab xde plan langsung...
-hari yang paling relax dalam segala hari...

SUNDAY
-Hari yang agak santai...
-Tapi sedikit kusut...
-Sebab banyak benda belum settle untuk hari seterusnya...
-Agak malas pada pengakhiran hari...
-Selalu Mengharapkan ada cuti umum keesokan harinya untuk sambung cuti...
-So that boleyh sambung tdo sampai matahari atas kepala...
-Hari paling RUSHING sebab suka buat kerja last minute...
"dari sekolah rendah, sampai sekarang, perangai  tak berubah langsung, hampeh nyok btol"
sigh~



SUMMARY

-hari paling malas - MONDAY
-hari yang selalu dinanti - FRIDAY
-hari yang membosankan - WEDNESDAY
-hari yang sronok sgt - SATURDAY
-hari yang paling dibenci - MONDAY



P/S : Hari2 kat atas akan berulang sampai nafas kita berakhir...
sambil pk, "solat cukup ke tak 5 kali sehari neyh?"
Gyahahahahahahah~


Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~

6 comments:

En. Romzi said...

Monday blues..Monday is the most hated day..
Sunday..awal-awal suka, bila dah near end, start benci..sebab esok kerja..
Diikutkan, hendak setiap hari cuti, tak perlu kerja dan belajar..
Hehe..


Try this link:
http://manis18.blogspot.com/2009/12/telekomb-malaysia-potong-jangan-tak.html

noharanutdya said...

ya tepat skali.. i so love weekend only..

mitchelle nur alya said...

ahahha :) J pemalas :)
same :) hari-hari dilalui dengan baik and to the best .

hellioz said...

@mr Romzi
Hi 5!!!

@noharanutdya
yeah
weekend roxxo~

@micthelle nur alya~
yeah
i'm a lazy asstards
gyahahhaha~

R.K said...

the conclusion is easy .. most of us will feel the same ..

and that shows that we are .. pemalas !!
haha

The Aku said...

Weeiiiii Reader's Digest kata, Monday Blues tu sbb ms weekend kita overslept and then ahad tu tido lambat plak. Ini ialah satu perkongsian ilmu.

Seterusnya : Aku memang paling nyampah Monday. Sekian.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~