Friday, January 1, 2010

Fag Comments

i wanna review on a FAG comments
FROM this ARTICLE...


kautbulan said...

-sebab dia dah tua
-n he's not eligible for what he's been holding now...
-he's as good as fidel castro for your information ok...
-he's old
-he's almost disabled
tua ngan old tu tak same ker? Rasanya beza bahasa jer.
TGNA ni walaupun dah tua tp dia yang paling berkaliber sekarang. Tun M, adalah orang yang sekular, pemahaman tentang islam dia tidak seberapa, tp TGNA org yg luas pengetahuan agamanya... pergilah kenali dia dgn lebih dekat, pasti anda akan tarik balik kata2 anda itu

1ST POINT
-sebab dia dah tua
-n he's not eligible for what he's been holding now...
-he's as good as fidel castro for your information ok...
-he's old
-he's almost disabled
tua ngan old tu tak same ker? Rasanya beza bahasa jer.

can u see em' people?
he or she question my bad for typing the same sentence in different language
maybe i insists on stating my point there
maybe i'm careless... my bad
'sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula jari-jemari menari-nari'
simple kan...
ok2.. my bad~

2ND POINT
TGNA ni walaupun dah tua tp dia yang paling berkaliber sekarang.

-dah tua - mengaku pon dia dah tua
-slalu org tua  cant function properly as good as orang muda
-umpama kereta baru n kereta lama
siap ade perumpamaan lagi taw...
-it is as easy as shitting on the toilet but people refuse to use their brain to barely THINK...
but u've gotta pay 20 -30 cents la at public toilet...

3RD POINT
Tun M, adalah orang yang sekular, pemahaman tentang islam dia tidak seberapa, tp TGNA org yg luas pengetahuan agamanya...

Dr M equals to secular sgt >  kurang pemahaman tentang islam
TGNA luas pengetahuan agama > sucks at country development

ok2. myb both tak seimbang
tapi, adakah islam itu konservatif?
NO. IT AINT!
mybe TGNA know lotsa things pasal agama which i disagree most of...
tapi dia belajar agama, main politik, and kelantan equals to?
NEGERI MUNDUR PALING KUAT ASSABIAH DALAM MALAYSIA
ade comment b4 this cakap pasal hotel renaissance ade kat klantan AJE
u know what?
kat klantan xde movie... 1 pon xde...
MOVIE TU HARAM KA????
mai habaq kat cek...
lols

4TH POINT
pergilah kenali dia dgn lebih dekat, pasti anda akan tarik balik kata2 anda itu

aku refuse untuk belajar dengan orang islam yang kafirkan orang islam lain...
ni ikut fahaman wahabi ka apa?

ok2
bagi 10 benda yg TGNA n Dr M dah sumbangkan kat Malaysia
sape abeh dlu menang...



i'm not trying to be ultra kiasu
i'm just stating my opinion

p/s : theres always reason above reason~
pic credit : forum.ragezone.com

akan tatapi.....

...Its my perspective. Whats yours?

5 comments:

Mr K said...

Org2 politik yang aku rasa okay ada dua je.

Hishamudin dan Dr M.

Yang aku paling anti adalah Anuar. Dia pakar putar belit.

TGNA aku tgk dia agak over. Fanatik politik da kot.

hellioz said...

MR K
hahaha
well...
politik = kepentingan
so kenape orang nak jadik politician?
sebab nak ade kepentingan...

there's too little politicians yang jadik political figures JUST to serve people...

sigh~

Aidi-Safuan said...

hahaha...sebab dia tuh nik aziz la.dan orang kelantan.mesti la orang kelantan lain back up.ade ke orang bukan kelantan nak back up nik aziz? huhu

Faiz said...

HIV paling tinggi kat Kelantan

alasan:kat kelantan ada pusat pemulihan HIV

ape kat negeri lain takde ke?.LOL

maibrenhed said...

"orang islam yang mengkafirkan orang Islam yang lain,"


yes, ini adalah salah satu perkara yang membuatkan aku memandang sinis kepada TGNA.

Tapi, aku suka sifat humble dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~