Thursday, February 4, 2010

10 Sebab Meleis Baghal Bangga Minum Arak

yeah~
some,
easy to say,
MANY stupid meleis nowadays love to drink that grape juice without shame...
mostly would drink it anywhere anytime they like ...
sedap sangat ke?
They even without shame showin off their picture drinkin' in the club to the social site...
whats the purpose actually?

i dont know....
ask them~
because they could always be your friend...
gyahhaah~

asshole~

here's
10 Reason WHY Meleis Baghal Bangga Minum Arak

1. Sebab orang melayu mane minum arak...
-Mesti la mereka dan kawan2 mereka berasa bangga jikalau sekiranya mereka minum tanpa rasa malu dan sekian2...
-bak kata melayu jahil di bandar
"baru la urban dude"
urban pale ayah awak....
penat je mak ko ngandung  9 bulan....
dapat anak taik arak (ade ke taik arak weyh? aku maen tibai je neyh)
gyahahhaha~

2. Sebab diorang bangga muntah a.k.a vomit macam haram 
in & outside the club or
anywhere they wish to...
(including on women)
*reference : american pie bape tah...
big lolzie~

3. Sebab Duit mereka RAMAI sangat...
-mahal kan air jahanam tuyh....
-sebotol mau makan ratus2...
-plus tah bape banyak brand air setan tuyh...
sigh~

4. Sebab iman tak cukup di dada...
- mesty la....
-lahanat mane yang cakap arak tu halal pulak....

5. Sebab member2 minum, join la sekaki jadik kaki botol...
hahahah~
-peer pressure banyak sangat neyh~

6. Sebab nampak MACAM KEWL, 
amek gambar tengah minum, pastu letak kat facebook, myspace, friendster, hi5, and segala macam social site yang ader kat WWW neyh~
-SUMPAH KEWL.... MACAM HARAM~

7. Sebab mak bapak dorang kaki botol gak...
-ni kes parah...
-sian kat mereka...
-mak bapak setan, anak hantu
seswai sangat~

8. Sebab syaitonirrojim member baek dorang
-tu la...
-dah cakap jangan kawan dengan setan...
nak gak, kan dah~

9. Sebab Papa n Mama dorang tak ajar arak tu haram...
-patut la dapat anak pun macam haram...
macam cicak kobeng...
hahahahhahahahahahahaahahaha~

10. Sebab dorang suke kumpul point dosa... 
nanti boleyh redeem kat neraka.....
-giler valid point aku neyh~
gyahahahha~
lagipun malam masih muda dude...
umur masih panjang........
(padahal ko tak tau malaikat maut tengah placing, tunggu ko dalam kete mase ko balek clubbing)

"berlahanatlah anda selagi mampu"
Lahanatlah kau sentiasa disisiNYA~



p/s : aku bukan kaki botol,
aku kaki surau...
Gyahahahahahaahahahhahahahahah~


Its my perspective. Whats yours? 
       hit me on the comment section, below~

1 comment:

aly said...

ni macam sesi tazkirah oleh hellioz-si-kaki-surau hoho

arak? yaks!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~