Saturday, February 20, 2010

Cantik Tapi BODOH!!!

Little review on the runaway thingy to LOMBOK....

yeah, its not going to be stale anyway...
cerita tentang Lombok dan kahwin lari ini tak akan basi selagi ade perempuan2 yang tak sedar diri ikut lelaki lombok BALIK lombok semata-mata kerna CINTA?


CINTA?
hell u never know what love is if u follow them back to their hometown...

If i am mazidul akmal sidek
i will surely be bashed kerana menuturkan kata2 yang tak enak bagi lelaki lombok
but, i am not...
so i am saying this out loud...

hahaha~

OK,
aku taknak review betapa manisnya ayat2 lelaki lombok kerana aku nak review tentang betapa bodohnya opposite side of the story is...

i wanna review about those stupid Girl...
yeah, GIRL, not woman, umur tak cukup, panties pon mak belikan
haha.... its a fact man~

Betapa Cantik Tetapi Bodohnye mereka ini...
yeah, i said cantik...
cantik bagi lelaki lombok tu
ingat dorang takde taste ke?

kalau korang perasan,
semua yang lari2 pegi lombok tu ade muka...
ye...
cantik la senang cakap..
cantik ke?
haha~

TAPI...
kalau cantik tapi bodoh, BODOH la jugak ye tak?

Salah Kementerian Pendidikan Malaysia ke sebab dorang ni Bodoh?
tak tau la nak salahkan sape...

Tapi...............
aku suka salahkan diri sendiri bile aku buat salah...
yela, kalau salahkan orang pon, will anything change?
no i dont think so...

SO,
aku salahkan kanak2 ni la sebab ikut sangat perasaan...
Those feeling is killing u ok...
they'll torment u till the end of ur life...

believe me,
i am fucking sure u dont want to eat shitty food there
nak ke kais pagi makan pagi kais petang makan petang?
ingat ni ape? ayam?
ayam pon makan dedak hari2 tuan dia bagi makan
gemok lagi...
haha~

p/s : i can only say this in the end of this blabbing...
"kesian dorang... Cantik Tapi Bodoh"


Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~

18 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

Yeah~

I call that as stupid as well~

aduyai, cinta mmg buta, tapi sila jgn sampai membutakan~

Rara said...

yeahh..i admit! pmpuan skg bdoh..sgelintir..not all..sng tpedaye dgn laki..ntahla..xtau slh spe..

hellioz said...

Lordaeron

HI5

Rara
salahkan lust?
tak2
salahkan diri sendirik la...
ha3~

Alynn Notnot said...

agak la, sbb perasaan je, sanggup tolak tepi mende lain. adehh =,=" i dont wnna b like them though.

hellioz said...

Alyn
bukan 'agak la'
tapi,
Memang Bodoh macam keldai sumatera
gyahahahahaha~

aaaa... ade ke keldai sumatera?

norfaridahanum said...

uit..ini tak berkaitan dgn entry pun.
but since you're looking for a unique blog to read, why not you try The Malay Male - http://amirhafizi.blogspot.com

hellioz said...

-norfaridahanum
nape tak berkaitan ngan entry plak?
haha~
itula entry nyer
cantik tapi bodoh... bukan?

Wanie-san said...

yup!
ape yg di lihat kat lelaki lombok 2 pon xtahu..org m'sia pon pndai memutar kata2 cinta...aish...cantik saja xguna jga..

cik peah said...

haha. dorang teruja ngan cinta mamat foreigner kot. tu yang sanggup ikot balik lombok. tapi pernah baca article in paper cakap yang lelaki2 lombok ni mengamalkan tradisi berhijrah dan membawa pulang perempuan tempat dorang berhijrah tu. pelik kan?

Tfaaaaaa said...

hahaha..

kene mandrem kot?hahha

FarhanaDr said...

Jadinya bila kita tau kita dah silap, cepat2 laa sedar silap kita dan ubah.. Macam yang gadis tu dah buat.. Kembali ke pangkuan family.. Hmmmm.. Cinta kalau paksinya nafsu semata memang camni.

Alynn Notnot said...

haaaaa, i rase kan. diorg nak rase pergi oversea kot. nak duk luar ngare katekan.hahaha.

gadissebelahpintu said...

pity the parents. hilang anak n terpaksa menanggun malu. gth with love, love cant buy anythig.

En. Romzi said...

Ada satu jenis lagi CANTIK tapi BODOH..
http://manis18.blogspot.com/2010/02/awek-cantik-mulut-najis.html

Faisal Admar said...

luar negara ada dumb blonde. malaysia? :P

kain_sari said...

setuju kater awk tuh...;p
erm...harap2 dijauhkanlah dari terkena..tak mau..
susahkan family jerk..
nanti menyesal dh tak guna dh..;p

greenhall said...

magsa keadaan, maybe

adeks said...

cinte e2 bute... tpi dorg mmbabi bute.... haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~