Wednesday, March 31, 2010

informal letter

dear readers...
(jap3... ade orang bace ke blog neyh? gyahahhaha)

aku nak mintap maap kalau aku xreply commentz2 korang sambil meletakkan phrase 'gyahahahaha' di setiap penghujung comment reply kerna masa tak mengizinkan ditambah lagi dengan mase2 bz exam week di UPU a.k.a University Of  Pluto Universe...

aku masih lagi approve komen korang sambil gelak2 sambil terkentut-kentut sebab korang punye idea pon ade je yang zalim bak benito mussolini dan hitler aku tengok

akhir kata
terimalah gelak2 sakan yang diciplak dari captain blackbeard lahnat...
Zehahahahahhahahahahahahahahhahahahaha~ 
(gelak kuat2 macam baru lepas hancurkan Burj Dubai)

p/s : kalau aku rajin aku mengarut banyak2 kat sini kayh...
miss YOU!!! (both of my catz ok) bukan korang....
kucing aku bace ke blog ni eyk? lantak ah...

Yang Tak pernah nak Benar

             HELLIOZ
...............................................

oh2....
mane notes2 aku neyh????....
adeyh~

2 comments:

mitchelle nur alya said...

haijaaa. j...oh j...the same hell ~~~

geLaSkaCa said...

haha..hellioz!!

good luck ya!!

p/s:note ltk leklok..haha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~