Tuesday, March 30, 2010

Must Have Character in a Mall

ohaiyo
pebenda tah maksud natang kat atas tuyh
aku maen letak je

ahha
aku da lme x membazirkan mase aku dalam mall sejak 2 menjak 3 menjak
satu kejadian yang celaru dan haru biru berlaku

dan sebab dah lame aku mempraktikkan hidup bak kate orang xde life sepanjang beberape bulan yang lepas,
aku pon keluar dari kepompong dunia xde lyfe aku tuyh
gyahahhahaha
bangang tol...

tapi kejadian di atas mencetuskan idea kepada kepala hotak aku....
lame~

aku baru perasan bende alah neyh...
and if korang perasan gak, there will be the same character in every mall.
character camane?

ni  character yang aku perasan akan ade kat setiap mall nowadays
we can call them

"The Typo Character In A Mall"

1. Budak rambut panjang tutup mate sebelah...
-macam trend kan...
sume nak simpan rambot cam noh hujan
fuck sick....
most of them mesty bersungguh-sungguh pegi saloon lalu merebond rambut deym all untuk nampak gay
gyahhahahahaha
-kalau aku nampak one of them head to head against tiang or wall,
i'll surely laugh the hell out of me...

2. Rempit pakai baju collar t shirt, pastu angkat collar tu...
-mesty dorang ingat perbuatan dorang tu nampak bravado kan?
padahal camBA bi je....
kalau ade member aku yang buat camtu mesty aku sound awal2 before dia kena bahan di kemudian hari nanti...

3. Sick Fuck BOZO who wear Sunglasses IN THE MALL...
-banyak kali dah aku cakap pasal benda neyh
but i am fucking sure those wankers did not read my shitty blog...
thats why they keep on doing it and think that the sunlight can penetrate the wall of the mall
fun eyh?
wonder what they had in their mind
cool ke wat mende tuyh?
cam haram je aku tengok
lahir xcukup bulan ke ape?
aku rase dorang ni salah cetak ah...
myahahhaha~

4. Girls who wear singlet though they know their body is as good as pear
-ni cam lawak
kononnye nak pakai singlet sahaja sebab nak show off their bra stripe and their shapeless tits...
pastu kalau pakai  sunglasses mesty Combo awesome
cam nak gelak je dapan muke dorang
-aku pernah perasan ade yg pakai singlet
tapi,
badan penuh dengan bintik2 gely blakang badan
x malu ke wat camtu eyk?
zehahhahaha~

5. A boy and a gurl glued together as a symbol of horny
-ni macam wajib ade je dalam mall
maen pelok2 macam dah kawen je gamaknye....
kalau dah kawen anak 3 pehtu bini buncit cam barrel agaknye dorang buat camtu lagi x eyk?
wonder...
-tapi yang paling best skali is when their partner,
especially perempuan tuyh xnak maen peluk2 tapi dze boy sungguh2 peluk nak show off kat orang dorang sorang je ade partner...
wtf punye maniac
pegi kawen la dey tambi....
pastu peluk la sampai lebam, kemam sekali...
mazmumah sungguh...

aku rase korang mesty ade penambahan nak dibuat
sebab aku tau, korang pon ske g buang mase kat shopping mall sambil cuci2 telinga?
haha...

p/s :  i want to freeze the fire and feel hot ice....


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~


11 comments:

mitchelle nur alya said...

barai doh post ney :)hahahaha
mmg pun. :) nice post, good.good. i ever think of it.haha but never had time.
mmg visitors yg dtg mall skg utk buad bnder bodoh kan?
*dah serik dgn manusia yg bangga dgn dosa mereka.
haihhh

From The News said...

hahaha..true true!

zaman sekolah aku dulu belum ada trend macam ni. ada pun, style tug in depan, keluar baju blakang..haha

tapi betul kata kau, paling tak boleh blah, pakai spek hitam tu. especially yang spek lalat besor gedabak tu..

::Sarah:: said...

Bravo on your description.

Ko lupa nak tambah, guys wearing very, very skinny jeans. hah, tue betul show epic gayness..i dun have anything against gay but for the straight-like-an-arrow-guys, kalo tak nak kena grope by gay guys, better wear proper jeans lah..apa motif dorang pakai gitue, saya tidak tahu. i've got no freaking idea what they were thinking. they thought it's cool and they look good padahal it's weird and ugly..trip emo jerk lebih..chet..

Alynn Notnot said...

hahaha! kelakar doh cara lu hurai point2 ni.

geLaSkaCa said...

hellioz..

ni bg aku la..
kalo g mall mesti ada ank org cina yg nnges2..
sbb kne mrh ngn mak dorg..
haha..
tpt ko ada?

reddiamond15 said...

hmmmm, character y paling saya benci kalau jalan2 kt mall, bile ada dengar owang gelak kuat2 cam x ingat dunia...y lelakinye terbahak-bahak, y pompuannye plak, cam mengilai...saket telinga dengar...

tapi nk dibanding mall ngn pawagam, pawagam lagi bermacam character ada...benci btul bile part serious, dyowang g gelak, ganggu mood!!

iema_z said...

xde tmbh!xde2..i budak baik duk umah je..haha!

act,mostly sgt2 true..my mum ckp nk knl spouses or not tgk jarak antara dyeorg mse jln sme2 or duduk..klu dkt nak mpos tu kpel not spouses..haha!wat dosa je..

En. Romzi said...

Hellioz..
Jangan lupa juga bebudak perempuan yang pakai legging di mall-mall..
Yang tak tahu malu tu..


http://manis18.blogspot.com

Siti Nur Aminah said...

gua terasa bai.tang pakai singlet tu..adess..gua ske laki cool..kuar rlx2 je...xda la nk plok2 sakan.....rimassss

aly said...

kat mane2 mall yg aku pegi, misti ade je yg pakai sunglasses, mata diorg saket tu..cam ketumebek kot. (eh btul ke eja tu) diorg tak nak sebarkan virus saket mata diorg tu.. (hoho positive thinkin lak)

sicomot-comel said...

laki pmpn pakai seluar legging bagai..

fuhhh..
xbernapas la kaki korang tu deyh!

benda tu nak bernafas jugak..
patutla laki mati pucuk..
dah lemas dalam jeans ketat laa..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~