Tuesday, March 23, 2010

Paranoid ke?

aku nak tanye satu benda simple yang complicated
haha

to me,
PARANOID means u are afraid of something that u create in ur mind
eg : if u create freddy or jason in ur mind, and u r afraid of em', u r one total paranoid bastard.
haha


soalannya berbunyi begini
"kalau kita or anyone tu takut sangat dengan future lalu  membuat keputusan yang sangat terburu2  lalu menafikan hak seseorang, itu boleh kira paranoid la kan?"

aku tau soalan ni random sangat
tapi aku just nak tau je ape kamu orang pk

just asking
gimme ur piece of mind plz//
i welcome ur opinion~

9 comments:

iema_z said...

no comment =)

hehe

Alynn Notnot said...

if dye kate dye paranoid, i think he's just giving excuses.

dila john said...

huh. bagi aku paranoid tu macam fobia pon ada.
heh?

From The News said...

paranoid la kut kalau dah tahap macam tu.

enjelinajolipit said...

penah dengar pekataan ni. tp maapla. saya tak advance sgt bahasa2 urban taraf ahli palsapah ni...

atenhana said...

paranoid tuhh bukan ke macam kepoh+kelam kabut?

greenhall said...

paranoid android

zuliana_me said...

Paranoid menurut wiki ialah masalah personaliti. That is a pervasive, long-standing suspiciousness, mistrust of others bla bla bla.

Ko tulis ar pasal org paranoid, character, stupid things they do etc. Sometimes we can be paranoid over certain things. Aku mmg giler so xyah ckp la....hahaha.

-Zuloz.

aly said...

paranoid mcm tu ke?
arr dlm otak aku, paranoid ni cam rase diri dia terancam kot
eh ye ke XD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~