Thursday, April 15, 2010

10 Sebab Untuk Stay Single....

Lets get str8 to Hell yarh....

here's 10 Reason to stay single

1. Xpayah bazir dwet  topup dari yang perlu
clear
MAKA, makin kaya lah tokey2 telecommunications kat malaysia

2. Xpayah nak jage perasaan orang yang xconfirm jadik bini

3. Xpayah nak maen pujuk2 orfang yang kuat merajuk.
(especially perempuan)
blom kawen merajuk lbey, gely dow~
kalo da kawen cane la plak nanti...

4. Xpayah bazir dwet beli itu ini untuk couple. what a waste of money...
kalau simpan banyak2 kan buley beli ferrari sebijik
gyahahahhahaha

5. Xpayah nak ingat tarikh2 xpenting dalam idop...
kan3 orang lelaki~
nombor surat beranak pon xingat, nak ingat mende alah jadah laen plak
ape kejadahnya semua ini?

6. Xpayah nak commitment lbey2 tapi idop sendiri huru hara
ape cer?

7. Xpayah nak risaw masalah orang laen...
sikit itu, sikit ini...
sendirik pon banyak masalah
lagi nak setel masalah orang laen

8. Xpayah nak pening kpale nak dating lah
itu lah
inilah
relax sudah~

9. Xpayah bwang mase kehulu kehilir
tu ha....
keje bersepah kat opis
assignment belambak atas meja
g bwat saner~

10. Xpayah nak emo setiap mase sebab bergadoh
sket2 bertekak
sket2 melenting
pening wooo...

p/s : Baek kapel ngan kucing
sket pon xmarah, merajuk mahupun mintak lbey2...
Bagi frieskies cukup...
Gyahahahaahahahahahahahhah~

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

17 comments:

iema_z said...

u nk ke kapel dgn kucing?jawab sikit....

hellioz said...

boleh juga....
gyahahhaha~

natra md.nor said...

That was harsh.. But no worries, someday , you'll get there.. Life is all about complications after all, trying to avoid one is possible, but not difficult!

Alahai, guys zaman skarang.. X gentlemen..

M. said...

Say no to boyfie.
Say yes to the future husband?

hehe goodluck hellioz.

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

1- sengkeknya sampai duit topup pun berkira.

2- kita bukan kena jaga perasaan org yg kita sayang je, semua org pun kena jaga perasaan mereka, lainlah kalau kita ni mmg biadap.

3- Pmpn gedik je yg merajuk tak pasal2. The rest merajuk sbb perbuatan lelaki tu sendiri juga.

4- Dah berapa ringgit hang kumpul untuk beli ferrari. Kalau 50k pun takde... takde le berbaloi sgt pun.

5- Mengingati tarikh penting tu satu bonus. So far pmpn leh terima je klu lelaki tk ingat. Lelaki mmg golongan pelupa sebab tu makin pupus di universiti, tinggal time bday ko... jgn la ko expect ko dapat hadiah istimewa.


6- Perempuan pun kalau leh tanak lelaki yg hidupnya huru-hara jadi suami mereka. Mcm bela biawak hidup plak.

7- Jawapan sama seperti no. 6

8- Dating pun pening kepala? Hahahahaahah... dah sah memang mat pening.

9- Tak baik bawak anak dara orang ke hulu ke hilir selalu2.

10- Kalau asyik2 bertekak tu maknanya tak serasi la. Kalau sekali sekala tu acceptable la. Kalau mak bapak kita bagi alasan macam ni.. ko pun tak lahir kat dunia ni.

iema_z said...

gila la u!

Cik Akma said...

almost right but two is better than one. wakakak :D

Siti Nur Aminah said...

gua ske kucing..klu rasa nk plok ..gua plok..kang klu rmas..gua cmpk la....best ow..ske tgok kucing tido..nyenyak je

geLaSkaCa said...

haha..
hellioz..
xyah nak buang air mata la..
wahahhahaha~

geLaSkaCa said...
This comment has been removed by the author.
hellioz said...

derh~
ni random perspectives kayh
janganla makan cili
gyahahhaha~
chillax yerh kaum perempuan ~especially~

knock2~
ouch!

hellioz said...

-natra
my life is all about complication afterall~
no biggie~
hehaaaa~

-M
gooluck 4 what?
to my future catwife?
gyahhahahaha~

-Vic
chillllllax yo...
zehahhahahaha~

-iema
yes i am...

-cik akma
2 is better than one?
macam mane plak tuyh?

oh2!
sparepart ke?

-siti nur aminah wahab
gyahahhahaha
lu memang ske borak ke laut kan?
KEWL~

-gelaskaca
arh....
when did i do that?
lol~

RastaMat said...

bla3....
mane2 pon same je dol..
ko dah ada ferrari??
yg kapel mgkin dapat ferrari sebab bakal apak mertua die tokey balak..
sape yang tau??
Guwa rase, ape2 pon ikot kat pemilik badan yang kemudi diri sendiri..
kayuh cantek, sampaila tempat baek..

hellioz said...

-rastamat
derh~
ni lagi sorang
aku tau ko mesty da ade kapel
sbb tu statement laen macham shahaja
xpon ko da kawen...
kan3???
gyahhahahah

xde la plak aku soh semua orang stay single though he/she hadda bf/gf

btw,
CHILLAXXXXXXXXXX~

RastaMat said...

wakakakaka..
aku saje bagi hangat suasana..
onar demi onar aku tabur..
haha..
aku sokong entri ko..
tapi tak 100%..
dalam 89.7% je..
hahahaha...

Siti Nur Aminah said...

hahaha....nm bpk gua bkn wahab dow...la..da ada prkataan kucing..gua auto rasa excited la..

Aidi-Safuan said...

hahahahaha...kenapa entry nih aku rasa lawak tapi ramai orang benci kau? HAHAHAH

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~