Thursday, May 27, 2010

FREEDOM OF SPEECH?


Gwa jumpe bende alah ni lepas bace blog idola gwa.... gyahahahahah~ yeah right...
Gwa da nampak bende ni before obefiend tayang kat blog dia dekat facebook erk888
gwa da LIKE pon ape yang gwa nampak tu, 
tapi sebab gwa nampak tulisan,
gwa biar jela....

Tapi lepas gwa nampak karya mamat Syahid Rosley neyh dekat blog obe,
gwa pon kena trigger oleh gambar tersebut....
gwa setuju gila babi lepas gwa nampak gambar tuyh
gambar tuyh bagi gwa kesedaran yang dalam kat gwa...

Dulu gwa malas nak amek port pasal yahudi kat israel ni dengan kes kat palestin sebab gwa tau gwa tak boleyh buat ape2 pon...
gwa cume mampu berdoa sambil caci maki perbuatan terkutuk yahudi bangang tuyh dalam hati...

Sekarang gwa nak tulis besar2 dalam blog sampah gwa ni...

I HATE JEWS! 
AND THIS STATEMENT REPRESENT FREEDOM OF SPEECH


GWA BUKAN ANTI-SEMITISM...

Gwa harap2 lu paham ape yang gwa nak sampaikan and kalau lu orang sayang sama Nabi Muhammad s.a.w.,
lu tolong sebarkan kat mane2 or post je entry ni kat blog lu orang....

Lu takpayah credit gwa sebab ni bukan hasil karya gwa,
lu creditkan dekat mamat yang cipta tagline tuyh.
Name dia gwa da sental besar2 bawah gambar tuyh siap link facebook dia....
Gwa yakin kepala otak dia sangat brilliant dan setiap hari gwa doa dapat pk macam ape yang kepala dia pk...

P/S : Gwa benci hipokrit dalam hidup gwa, dan dalam diri gwa kalau ade...

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~


33 comments:

.::WaNiE::. said...

clap clap clap

wa nak gelak

wa nak gelakkkkkk

ok bukan sebab ko anti yahudi or whatsoever

cuma sebab wa nampak quotes ni kat blog awek lu hahha

Epul Azimi said...

owh,setuju sgt2...........

Whoopz said...

Urghh.. Freedom of speech?
Lar fhan ghu loo..

.::WaNiE::. said...

fuyoo wa 1st eh hahah

Roronoa Zoro said...

mmg celaka la yahudi nie !!!

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

fuck off jewish..
fuck off al arqam..

syahira ariff said...

kita ta buat banner ker untuk kutuk yahudi balik?

Cik Akma said...

freedom of speech otak diorg!

aly said...

>,<"

AyuE said...

weh mana butang like hang??aku cari tak jumpa...

areleaf said...

gua tunggu masa nak delete facebook je ni..amecam?ade bran?hahahha..

GreenLava said...

...When Palestinians fight for their rights, they call it Terrorism.
When Israeli soldiers kill Palestinian men, women and children, they call it their right to self determination.

hellioz said...

-Wanie
cesz....
ingat gwa tiru dia ke?
abg sally ye la tiru gwa post pasal sungai dalam laut tuyh....
gyahahahahahaha~

epul azimi
ape yg lu stuju?
nak blanje wa eskrim ke?
gyahahahahahaah~

hellioz said...

wanie
tahniah....
anda menang moto....
gyahahahaahh~

Whoopz
erk?
xpaham...
tu jawi ke jewish?
gyahahahahahah~

hellioz said...

zoro
History dorang memg cam celaka...
xley bwat pe dah....
gyahahahahahha~

syahira ariff
ape kate lu tolong buatkkan banner tuh...
gwa ni bukan IT freak nak buat jadah2 tuyh semua....
oryte?
gyahahahahahah~

hellioz said...

alvin
jewish = al arqam....?
i believe its a part of freedom of speech....
gyahahahahahhaha~

Cik akma
i just love your spirit...
gyahahahahahaha~

hellioz said...

aly
erk?
ape tuyh?
mcm kucing gwa je gamaknye...
gyahahahahah~

Ayue
er...
nanti hwa taruk laju2 kayh....
gyahahahahahah~

alep...
tah,
sudah plak nak sebarkan benda2 macam ni kalau xde facebook...

kita gunakan medium yang dorang cipta untuk jatuhkan dorang...
oryte x idea gwa?

gyahahahahahahahaha

take it as a positive way to win!
gyahahahahahahaah~

Hazrey said...

h3llioz, gua pening kepala masuk blog lu. first, sebab macam paddle pop, second, macam rumah aku tak vacuum sebulan.

ok, this my 2nd comment selepas first comment masa kau muda muda dulu. hahahahahhaha..

setan kau ni kan.. tanduk berapa inci?

hellioz said...

Hazrey...
setan tanduk lutsinar
gyahahahahahah~

1 meter tanduk gwa sbenanyer ni...
gyahahahahaah~

fndrocka said...

Its my perspective too

Latest Entri : Mendekatkan diri dengan puaka

J. Love said...

kalau delete FB nanti takleh login GB.

susah tul nak pilih ni.

HAHAHAHAHA!

hellioz said...

fndrocka
HI5

J.Love
gyahahahahah~

u've been thinking what i've been thinking...
gyahahahahahahah~

Hazrey said...

wohhhhhh nampak ayu sikit blog ni. barulah indah mata. terapi ni !! congrats bro, sungguh ayu. hehehe..

tapi.. kenapa moderate comment? Tak ganas lah. hahahahah..

LORD ZARA 札拉 said...

Beb~
lawa layout baru~

Header pun comel~
yg ku nampak adalah PSP~
he he he~

Frodo Baggins said...

freedom of speech?
syiallllll!

Eciz said...

gila bongok!

Berd said...

wa tak tengok word lain. wa tengok yang sexism je.

tiba-tiba wa teringat coli merah yang frodo pakai.



arrgghh! sexism. wa sangap!

Cute Rambo said...

Mencarut dan ayat maki dalam blog..
Bukan freedom of speech ke..?

http://mypanty.blogspot.com

BalqisShafiqa said...

mana boleh kutuk Kekasih Allah.

ni bukan kebebasan bersuara.
kita bersifat harmoni, sebab tu menghormati tapi ada juga yang buat sebaliknya.

hellioz said...

Hazrey
gyahahahahahaah~
thanx a lotta brah~

Lord Zara
tq Lordaeron...
gyahahahah~

PSP?
nak ke?
gyahahahah~

hellioz said...

Frodo
MEMANG SIYAL~
gyahahahahah~

Eciz
Memang bongok
gyahahahah~

Berd
lu dengan frodo same je
kalau gwa sunat lu orang lagi sekali,
jangan tanye kenape...
gyahahahahahahh~

hellioz said...

Cute rambo
SENYAP!
gyahahahahahah~

Balqis
YERp3...
gyahahahha~

azham said...

ini perspektif aku lak eh.
Ok, pertama sekali harus di ingat yahudi hanyalah satu bangsa. Macam melayu gak.
Jadi, sesuatu bangsa itu ada bangsat2 masing2. Macam melayu gak. Bersepah bangsat2 melayu sekarang ni. Rogol anak orang, rosakan anak dara orang, rosakkan anak teruna orang.
Akhlak jadi bodoh.
Tetapi harus di ingat, ramai juga melayu yang baik. Begitu juga yahudi.
Maka, yang bangsat2 buat gambar Nabi Muhammad kita tu, adalah zionis.
Zionis yang pu**mak yang pegang ekonomi dunia sekarang. Yang pegang US Federal Reserve bank yang menyuntik duit2 bangsat dalam ekonomi dunia. Dan sekaligus menjadikan kita semua hamba zionis secara tak sedar sebab
HUTANG BANK! Dan currency dunia pakai DOLLAR US yang di print oleh Zionis pu**mak ni.
Jadi, tak guna kita mencaci diorang. Kita tentang diorang. Tak guna kita pakai senjata sebab senjata diorang lagi pu**mak. So, kita pegang EKONOMI DUNIA semula. Naikkan semula marabat EMAS dan PERAK! Sama2 kita kumpul banyak2 emas yang boleh. DUit kertas tu kalau di simpan kat bank jadi bodoh terus. Bank yang kaya. Dia guna untuk bagi orang pinjam wat Multi Level Marketing sampai puluhan ribu. BANGANG TAHAP CIPAN punya.
Tapi, cana nak ada kesedaran ni? ILMU BEB! Iqra!
So, pergilah belajar ilmu Allah, dan jadi yang terhebat! Selami Islam, Iman, Ihsan dan Itqan. Dan terus menerus memperkasakan ekonomi negara. Jika kita Malaysia pegang ekonomi dunia beb. Mantap. Singapore boleh mengapa tidak kita? Its time to change!! Asahkan pedang anda!! Allah hu Akhbar!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~