Wednesday, May 26, 2010

KUCING [bukan anjing] JOGGING

Gwa nak tulis macam blog picisan lain
pasal hidup gwa lah
asek kondem orang je
GYAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA~

Gwa ade 2 ekor kucing
seko jantan seko betina
dua2 gwa dah sunatkan
sebab sebelum sunat, makhluk 2 ekor ni suka kencing ikut suka hati dia je
semua tempat yang dia lalu tu la tandas dia
dia mane kesah

"tandas pon tandas,
bukan tandas pon tandas gak"
ini motto kucing 2 ekor gwa before kena sunat
ini bukan hanyatandas punye cerita
gyahahahhahahaha~

Ok, berbalik kepada persoalan kucing gwa neyh
lepas gwa sunatkan je dorang baru sedar dorang kuat berhalusinasi, Stoned kowt.
sebab before sunat, motto dia macam kat atas tu,
lepas sunat dia tuka motto

"Tandas gwa dekat pasir luar sane"
ini motto baru dorang

gwa kagum dengan perangai kucing gwa
kucing gwa dua2 hiperaktif xtentu pasal
malam2 dorang suka main kejar-kejar
abes buku, pensil broadband, henset, iron, sepah sane sini sebab dorang suka main kejar2 dalam rumah
gwa buntu, gwa xtau kenape dorang taknak main police entry dekat luar rumah walaupun  halaman rumah gwa mampu menempatkan 9 buah kereta sekaligus...

pada suatu hari yang hening
kucing2 gwa pon main kejar2 lagi
gwa menyirap lalu tangkap salah sekor dari kucing gwa, kucing lelaki gwa...
lalu gwa bertanya

Me : "apehal lu suka sangat maen kejar2 dalam rumah ha?"
Kucing : "sukati gwa la, rumah gwa..."
Me : "Lu xpenat ke maen kejar2 dalam rumah?"
Kucing : "Gwa guna tenaga lu ke?"
Me : "lu da lame hidop ke bahan gwa?"
Kucing : "Gwa ape kesah..."
Me : "ape kate lu gtaw gwa kenape lu suka maen kejar2, kalau tak gua smackdown lu pakai gaye Undertaker....."
Kucing : (takut2 nak jawab, baru lu tau gwa sape) "Gwa jogging la.... lu semak apehal? potong stim betol"
Me : "Cilakak"

Gwa malas layan kucing gwa tu lalu gwa lepaskan dia. Sebelum itu, gwa tonyoh kepala dia sepam dua...
Skarang gwa understand dengan lebih lanjut
patut la dorang suka lari2...
i wonder no more from now on...

penat gwa buat entry macam blog picisan yang laen
Kucing : "apehal lu budget sangat hah? lu punye blog memang blog picisan pon celaka!"
Me : "Hayam punye kucing, brani lu menyampuk kutuk gwa...."
Lu relax je, sat lagi gwa smackdown lu sampai lu kejong....

Nak tau ape rupa kucing gwa?
meyh gwa bagi tengok....
NI gambar kucing gwa yang pompuan
NI gambar kucing gwa yang lelaki

lu ade soalan sepam dua?
lu tenyeh kat formspring gwa

p/s : Lu jantan pompuan ? [xde kena mengena siyal]


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

40 comments:

.::WaNiE::. said...

aku tetap nak tanya soalan tu
hahahahahhaa

hensem siot kuceng lu

meh wa nak curi pastu jual

wa syak wa akan jadi kaya buat beberapa hari kalau jual kuceng lu.

amoi said...

berhalusinasi pasal apa? haha

aly said...

mlm2 kucing jogging? super-hyper-activ btul la -,-"

sha89 said...

hahaha...sengal kot ko nk wrestling ngn kucing ko, ntah2 die dah lama simpan dendam kat ko sbb sunatkn die dlu.

tp pe2 pun, kucing ko tetap cun melecun hak2!.

Nur said...

kahkahkahkah.... lawak betul ceta kucing kau.. yang best part dialog pasal 'gwa guna tenaga lu ke?'
sempoiii... keep it up. =)

J. Love said...

gua syak kucing lu tu ikut perangai tuan dia. gua sangat pasti akan ini!

cikgadis konfiuss said...

kucing?
haha aku sukaaaaaaaaa

Tandas gwa dekat pasir luar sane"
ini motto baru dorang

moto kucing.."tandas tu tandas la. berak reramai d tandas jom!"

huu..berbau tandas ohh!

E said...

kucing nenek saya yg betina sume kena operate, x mau bagi mengandung..

makanya mereka 2 ekor tu jadi sgt hiperaktif dan mengalami kekeliruan jantina.. diorang x sure diorang tu jantan ke betina..

nakalnya jantan pon kalah.. serius..

sorang nama dak kakak, sorang lagi nama dak ina.

kdg2 kesian gak tgok diorang konfius macamtu. LOL

princeduyong said...

wah...lu dah pandai skarang aaaa...pakai anjing ngan tuceng...

Rowena Chasez said...

kucing pompuan ko mcm kucing pompuan aku..
aku 9 ekor kucing kt umah..
sumanyer beristinjak dalam tandas..
advance bukan??

areleaf said...

gua rasa bersembang dengan kawan imaginasi lagi cool dari bersembang dengan kucing..

cube lu cari sorg kwn imaginasi,xde la rabak sgt gua tgk..

deus X machina said...

gua sambung spam formspring lu esok je la..gua dah stone....aghhhhhhhh

deus X machina said...

pruttttt

takamine iswadi said...

haha nama gua disitu

hahahaha

wa terharu sampai stim haha

thx ahahaha

Berd said...

macam celaka lu punya kucing pakai tali pinggan keledar.

hahahahah!

hellioz said...

amoi
pasal bau minyak wangi la moi...
lu bace balek karangan gwa tuyh...
gyahahahah~

Wanie
TAU XPE...
kucing gwa ensem,
tapi gwa lagi ensem ah...
gyahahahaha~

aly
tau xpe...
macam lahanat je kucing2 gwa neyh...
gyahahahah~

hellioz said...

sha 89
kucing gwa cun?
lu belom tengok gwa lagi...
mau lu jatuh cinta kat gwa nanti...
gyahahahahah~

NUR
kucing gwa yang soh gwa reka cite neyh...
nak interprem je keje kucing gwa
gyahahahahahah~

J.LOVE
kucing gwa baik bai
kucing gwa same taraf inesen macam gwa
gyahahahah~

hellioz said...

E
KOMPIUS?
memang kompius...
kucing gwa gay gwa rase...
sebab ade kucing jantan lain hump dia dari blakang.
Kewl an?
gyahahahahah~

cikgadis kompius
lu xpenat ke kompius ari2?
gyahahahah
kucing gwa xberak kat tandas,
kalau dia rety flush gwa takesah r...
gyahahahah~

princeduyong
gwa inesen maah....

hellioz said...

rowena chasez
SALUTE...
ramai siyal kucing lu...
kucing lu rety flush ke?
gyahahahahha~

alep
gwa takot gwa overdoze je bai kalau cakap ngan kawan imaginasi gwa...
lu tau2 jela kan...
iblis gwa pon ade jage gwa...
gyahahahahah~

deus x machina
ah, lu ni stone je keje...
gwa tenyeh muka lu atas jalan nak?
gyahahahahah~

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hahahahaha..
gua rasa lu punya tahap halusinasi sgt konsisten,
berbicara dgn kucen bukan calang manusia..
lu mungkin lebey hebat bila bole berbicara dgn zebra dan arnab..

hellioz said...

takamine
pergh...
gile kick!
sampai stim ke?
lu ni od gak r gwa rase...
gyahahahhaha~

Berd
kucing gwa memang sempoi
macam lu
gyahahahahahah~

hellioz said...

ALVIN
gwa syak hari2 gwa stoned tak nampak jalan
sebab tuyh gwa bole cakap ngan kucing
make sense x?
gyahahahahahahaha~

PembunuhSenyap said...

perspektif wa?
wa nak jawap yang takde kne mengena tu je..
wa lelaki bukan jantan..kahkahkah

wong ah ian said...

pe kate lu bela anjing pulak sekor dalam umah..mesti kucing2 lu x brani jogging dlm umah lg dah..hahaha

::Sarah:: said...

Amazing. Kucing ko pandai bercakap brah..Impressive..lol~

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
kucing lepas kena sunat memang terus tahu nak buang air kat mana.

untung u tak kasi dia.

*Miss Geli^ said...

oleh karna smalam gwa takda, kau enak enak je kutuk gwa eh...hahhaha

ok sini gwa nak komen,
apekehal lu punya lady cat tu comey sangat duk kangkang kangkang?? pakai seat belt tu dah comey, posisi duduk tu sila perbaiki..

.:iss:. said...

heh sama lah. kucing wa tu suka jogging jugak. tawaf sunat tawaf wajib semua cukup.

bila dah penat barula nak baring2 senang lenang. tapi kat atas keyboard laptop wa. wtf. hahahahahah

*Miss Geli^ said...

ala..akak salah ke dik??

akak multi tasking tadi, sambil baca blog sambil angkat dumbbell..

ok sekarnag akak nak pegi bank in cek ribu ribu dari nuff tu...hahhaha

hellioz said...

pembunuhsenyap2
ah, gwa pedulik ape lu jantan ke pompuan,
janji lu klik nuffnang gwa sudah...
gyahahahahhahah~

Wong AHLU ian
macam mane gwa nak jage anjing tu shaiton??
terpakse la gwa samak diri gwa hari2...
gyahahahahahahha~

hellioz said...

Sarah
itu belum lu tengok kucing gwa breakdance....
kompem lu saket jantung lepas tengok....
gyahahahahahah~

Balqis
FYI,
gwa kasi dua2 kucing gwa,
so,
dua2 xleyh mengawan
gyahahahahahahah
kejam x gwa?

hellioz said...

missgeli2
wah,
lu fitnah gwa plak
bile mase gwa ade kutuk lu?
gwa repot dekat bukit aman baru lu tau...
gyahahahahah~

iss petrelli
kucing lu brilliant
xmacam lu,
dia tau gak mane tempat yang dia rase selesa....
lu harus akur dengan kehendak kucing lu....
gyahahahahahahah~

hellioz said...

missgeli2
ah,
ahkak ni mate kero kowt...
nak kalis lebeyh la tuyh...
gyahahahahhahaha

~aSHa~ said...

eh lu boleh alih itu iklan tgh2 tak..semak gwa nak baca cerita suspen yu ni..eheheh gwa nak khatam dgn penuh keberkatan cerita cerita ni...

tiba2 ter lu gwa plak..cis...tergeliat lidah ai..

pis

.::WaNiE::. said...

aku rasa kalau kucing ko bukak blog

mungkin boleh mengatasi keglameran abg sally

Ries Lee said...

alolo..
citer pasal kucing eh..
comelnyer..
gyahahaha!

LORD ZARA 札拉 said...

aku kalau baca tandas memang hanya ingat seorang~

kekasih gelap yg sukakan belon getah memanjang tetapi tidak mengembang, encik Takamine!

ha ha ha~

Frodo Baggins said...

kalau ternak babi barang seketul dua, kucen lu jadi dak baik. try arr helly ((perghh nama dah cam sally dowh)) wakakkakakakaka ...


>>___<<


ini citer seorg gay! kah2x

Siti Nur Aminah said...

yg pki seatbelt tu skit2 cm omok...tapi omok lgi gebu..hihiih

GuavaTheBuaya said...

Tinggi jugak imaginasi lu ni kan hellioz? Apa apa pun tolong kirimsalam dekat 2 ekor kucing lu tu, karang ada can jumpa, gua kasik lah kiss sikit. Termasuk tuan dia sekalik ye.... Kahkahkah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~