Thursday, May 20, 2010

Menjawab Kepada Persoalan2 'Follower2 Tegar' di Blog Sampah Ini

Ingat aku ni kemaruk trafik ke weyh?
xdenye...
aku cume buat bende tuyh terus terang,
apedehal?
pegi mati la aku nak nyampah kat sape pon
gyahahahhaha

tengokla screenshot2 blog [salbani 'ben' ashaari] neyh
gyahahahhahaah
salbani jadik ben?
gyahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahah~
glemer la sial name ben....
gwa nak letak name kucing gwa ben ah...

May Joker bless your soul with his laughter of trolling~
click for a clear perspectives~  
gyaahhaha, sape kene lalat sampah tu weyh? sedih siyal~

sila lah mengampu...boleh kena featured nanti...
HYPOCRISY

Lets Show Off some more~

and MOAR!!! I WANT MOAR!!!
mungkin berlagak? memang berlagak pon...

jelajah? buto! kau folo aku aku folo kau, kau jilat aku, aku jilat kau.... ~
[menyanyi mengikut rentak irama~]

Wahai "pengikut2 tegar", kat atas tu bukan bangge diri ke namenye?
pastu sape kena panggil Lalat sampah tu?
gyahahahahhaha
sadis~

Apedehal aku nak label2 ko kalau ko boley label2 orang lain?
gyahahahhahahaha
saket~

-AKU BENCI HIPOKRASI dan penjilat bontot 

-Same macam aku benci penjilat2 bontot dekat universiti yang suka jilat bontot lecturer.
abomination sungguh~


- blog tuyh memang xbest pon. Ini adalah kenyataan...


-Ramai yang cakap "kau memang berani". gile! ini gile. aku bukan Gladiator!!!
"Abes semua senyap je, aku tolong la buat bising" 
ramai je yang anti, tapi takut kene bom nuklear kan....
aku cume volunteer je...
GYAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA~

p/s: this bullshit makes sense afterall, Amazing!!! 




Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~


42 comments:

Epul Azimi said...

ade lagi,aku ingatkan dah abis,btw setiap org punya cara tersendiri untuk blog dorang,dah round blog ko,bleh tahan....:)

peace no war ye...:)

AyuZ DeathWisH said...

aik~
aku masok2 je dah nak ngaruk2?
hahaha~

biasa la tu manusia kalau tak berpijak di bumi yg nyata~

Miey said...

Oklah kalau menyampah camtu..

Aku suka baca statement jenis terus terang dan berani camni..baru real jadi manusia..ckp je apa pun...

Sampah ke tak sampah simpan je dalam tong tak perlu kuar naik lori..

Ok, terus berblog! entah apa aku merepek pun tak tahu!

arin 별 said...

semua blogger ada rasa dan pandangan yg tersendiri. i hormat pandangan kat blog niehh. tapi, mind ur words jerr. tak perlu la nak bangkit kan benda2 yg hermmm. sorry la sbb menyibuk kit.

p/s : thanks sudi singgah !

Cute Rambo said...

Perghh...bahasa kesat kamu..?
Belajar dari mana..?

http://mypanty.blogspot.com

Fazreen said...

dude no matter what aku support ko dari belakang.. hahah..high five!

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

HAHAHA....CAYALAH...dia macam bagus...ramai yang bekap dia...salbani...salbani..lagi bagus

broadband JADI BERUKBEN...CLAPS...CLAPS...

..nOj.. said...

ye mari kte membenci beramai ramai

fhunky-fhinky said...

aku amik masa setengah jam untuk pahamkan scenario neh...

hahahahaha
nice work dude. you need to gather an bombardment army?

nak famous traffic? gi copy content blogger tegar, then jgn letak backlink. copy setiap perkataan dan noktah. tunggu masa kena bomb. Traffic naik. voila!

gi baca entry blog BA tu hari ni. Dia perasan pasal ko kot.


hisap rokok dulu sebatang dua =)

::Mamalyna:: said...

oppsss soriler!!! Setelah ape die buat geng kami, soriler... die tu lagi tak sedar diri tau, dahler BA tue keje secara kontrak jer kat Kem. Pelancongan tue, pehtu sehari2 berpuluh2 entry, makan gaji buta je kat situ... memang rugi jer gomen bayar gaji kat mamat selenge nie... kat ofis die pun, dengar citer, die memang berlagak n poyo... gambar header jer time hensem, skang sudah gemok!!!

areleaf said...

sekali lagi gua ketawa baca komen2 fans leg kat sane..ahhh,mcm cilake punye bodek..hahahhahhaa..

Berd said...

hahaha, ni frodo punya pasal. bgitau ada post terbaru kat belog merah putih.

dia guna tema putih merah. memang takde erti bagi kita yang bukan pemolo tegar.

wa cadang baik lu wat tema hitam putih. kurang -kurang orang tahu lu punya tema my chemical romance. bangga tu beb.

kehkehkeh.

tapi kalau nak ada merah-merah sikit tak de hal. sebab maria ozawa kadang-kadang pakai coli warna merah jugak kan.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

uik.

jangan camni. msg2 ada style kan :)

~anna&anuar~ said...

ahahhahaha.... SALBANI jadik ben??? i loiiikkeeeee...

ingat nak boh name cicak kat umah i ni ben gak la.. sbb xde pet.. yg ni blh men lastik2..pahala pun dpt bunuh cicak sesambil lepas geram... hehehehe...

~anna&anuar~ said...

lg 1 hal... ni kite ni kan lalat kate nye... 'lalat tahi' plak tu dipanggil nye...

so, kalo kite lalat, lalat hurung tahi kan??? so, sape plak tahi??? lu pk la sndiri weeeeiiiiii...
hahahahaha....

keep it up!!! ramai yg sokong ko!!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

beb gua sokong lu,gua xfaham sbb pe ramai yg bodoh sngat memuji gila2 blogger tu semata-mata nak masuk dalam list blog dia?WTH la,bangang sial sape yg wat cmtu,dan gua tabik lu sbb berani wat statement mcm tu

n wa pun x ase blog popular tu best dan bagus !!!!

keep it ur spirit bro

J. Love said...

ala. baru nak post lagi. u dah post dulu. takpe.

I SOKONGG!

Whoopz said...

Gwa undi lu bro.. Hahah..

iema_z said...

xhabis lagi ke???
ades2...
BA dh pdm kn entry yg u post ni???
td cari xjmpe2..

SweetyMui2 said...

adeesssss >,<

Seha Haris said...

perghhhh! berlagak sial!!! i rasa dia nak profit bila ber-blogging. tu yg sibuk duk promote and exchange link. bungok!!!

a.t.O.k.c.o.0.L said...

hahha.mulut aku terasa luas je terbukak nak mencarut dan memaki hamun dengan penoh sopan kat makhluk alien nih.

apsal ntah.mcm yenna pon de aku tgk.

TUKANG KATA said...

sebagai blogger..saya menghormati pendirian masing2..

saya suka dgn keberanian anda bersuara..saya juga sebenarnya tak suka dgn konsep jelajah blog org nih..sbb saya percaya kite berblogging utk kepuasan diri..saya takde masa nak tulis sebuah en3 khas utk beliau hanya kerana utk letakkan link saya di blog listnya..

apapun,spt saya katakan,saya menghormati prinsip org lain..

truskan berblogging ya!
:)

akuKah.. said...

"if it wrong to tell the truth..then i'm guilty.."

hehe..sj nk nyanyi lagu blue jap..

teruskan bg perspective yg best cm ni..
hehe :)

princess_eryna said...

peace no war!!!!.....

Puteri. said...

SOKONG! we want MOREEEE. hahahahahah. war la. bru panas. :P :P

Aqram said...

ini semua kerja gila!

Aus said...

hahahak , ade lagi helioz .

takpela , at least kau cakap terus terang , ok la . dari kau pakai anon komen kat blog die . hahahak .


dah la , meh kawan ngn aku , aku nk ikut frodo , rilex je , hahahak .

Fiffy said...

sebenarnya aku pun x minat blog dia sejak mula2 ak baca, sebab ak rasa dia obses dengan trafik dan lain2 tu, tp malas nak duli sebab dia x kacau hidup ak, so buat2 je la blog dia x wujud.. hoho

tp since dia terlalu 'caring' dengan org yg kritik dia, nampak kurang matang skit la perangai dia... hohoho..

profwacko said...

bro helioz,


Aku benci gak blogger2 camni. Budjet dia la blogger paling cool satu malaysia. Dia tak jumpa aku lagi. Wahahaaa!!

Lagi satu, dulu pernah nampak dia buat feature blogger lain, blogger tu famos gak, blogger tu pun aku rasa satu jenis gak cam dia, suka perhatian, budjet cool 1malaysia. Agaknye dorang dah buat perjanjian promote satu sama lain. (If u know which blog, good.. if not.. nvm) hehe

aremierulez/Amirul said...

gua pernah dengar nama mamat ben ashaari ni, tapi gua tak pernah pulak pergi tengok blog die ni.

bila terbaca entri lu ni, terus gua tengok blog die.

nak tergelak gak gua baca entri blog die. tapi kebanyakannya cuma copy and paste je.

mamat ni sape sebenarnye? samapi berebut orang nak blog diorang ade dalam list si ben ni? ade sesape sudi terangkan kat gua? gua budak baru belajar beb...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Aus MeLankoLik said...

helioz

semoga kau dan die nernhgie , hahahak .

ullyana zaidy said...

oit2..carut2..hoho...
aihh....

fuhh..pedas kumn2 kat cni..ngaaa

Alynn Notnot said...

tak sangka bila baca pixels2 tu sume. sedih la hellioz. he's not what i thought he is.

akuvision said...

yeah saya peserta pertama!, terima kasih atas percalonan tersebut. By the way, saya tidak menyokong mana2 pihak dan itulah kali pertama saya masuk ke blog ben untuk melihat apakah yang menjadi punca orang mengutuknya sedemikian rupa. Namun apa yang baik itu datangnya dari Allah, yang buruk itu datangnya dari saya juga. Assalamualaikum...

KID LEARNS TO FLY™ said...

woi hellioz gua dah kate kan..

asal babitkan ehem2 gua ni..cilake punya anonymouse mane ni, ni yang gua mula menyirap

lantak la lu sape anonymouse lu memang nak kene ngan gua, sumpah gua tau lu sape mampos lu..

dasar penakot,cube lu tunjuk diri anonymouse,dasar xde kemaluan tol..ni yg gua nak carut marut ni

Sang Pujangga Utara said...

Gua igt lu da abes...
tp lu kaco blog wa lg nih...
AKU CABAR KO!!!!
TUNJUK NAMA SEBENAR KALAU KO BETUL2 IKHLAS BERBLOGGING...
aku kan dah kata,jgn kacau org kalau org x kacau ko...
wa taw lu pminat obe..wa pn minat obe...'
tapi ini da memang kurang ajar...
cepatla screenshot benda nih...
ko tggu jela bala datang..
ko tuduh aku macam2..
ko tgk la...
dulu aku saba n diam..kali ni...
kita tgk....
SKMM semua2 tuh ko taw x?
TUNGGU

Sang Pujangga Utara said...

Gua igt lu da abes...
tp lu kaco blog wa lg nih...
AKU CABAR KO!!!!
TUNJUK NAMA SEBENAR KALAU KO BETUL2 IKHLAS BERBLOGGING...
aku kan dah kata,jgn kacau org kalau org x kacau ko...
wa taw lu pminat obe..wa pn minat obe...'
tapi ini da memang kurang ajar...
cepatla screenshot benda nih...
ko tggu jela bala datang..
ko tuduh aku macam2..
ko tgk la...
dulu aku saba n diam..kali ni...
kita tgk....
SKMM semua2 tuh ko taw x?
TUNGGU

Adyshariz said...

aduih pagi2 bace entri n komen kat sinin.. pening jap... mana2 la asal korang bahagia..

AkuMuzikFilem said...

thanx kerana mewakili suara senyap blogger2 cam aku. wah, ramai juga yang berfikiran cam aku bila tengok komen2 kat atas.

AkuMuzikFilem said...

thanx kerana mewakili suara senyap blogger2 cam aku. wah, ramai juga yang berfikiran cam aku bila tengok komen2 kat atas.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~