Friday, May 21, 2010

Muka-muka HIPOKRASI & "Follower Tegar" Yang Dahagakan Traffic

Serious Gelak tak hengat when THE UGLY TRUTH OF the so called Feymes blogger ni being revealed ONE by ONE....
Suspen seyh, ingat ni cite thriller ke?

Nak tau ape yang buat aku makin pumped up?
Bile follower2 tegar AND PARA Hipokrasi tu buat statement
Dorang sedar ke tak dorang tengah mengampu kat dua2 pihak?
Gila! Ini GILA!. Dorang ni dibawah pengaruh Hipnosis ke?
GYAHAHAHHAHAHAHAHAH~

Let me Visualize it ONE by ONE to make u understand what i am trying to say here...
Lets Start with THIS LINK
wanna c the blog? yeah? lets go~


Ini dia PENGAMPU NO 1! Clap3.....

FYI,
Dia ni la backup besar blog pehmes tuyh
Lu bace entry tu cukup
Dia punye Rage macam blog dia yang kene ganyang
Apedehal?
budget cam ko ni barisan kat depan kalau perang la ni eyh?
kan3?
Dia punya follower lagi ramai dari blog 'pehmes' tuyh,
tapi, sampai la ni, 15 komen je gwa nampak.
Nak tau kenape?
Sebab Follower2 tu pon tak meenat nak komen der~
Yang komen pon mostly kaki bodek. G la usha sane...
Malas review banyak, gwa ade tons nak review pasal bende neyh in a single breath
gyahahahahha~

Second Nominees goes to...... HYPOCRISY!!!!!! 
lets step onto it one by one
this is the 1st contestant. THIS IS HIS LINK

This is what he said on NANA's blog
And this is what he said on 'Pehmes' blog

Ini Name dia SERAMPANG DUA MATA
dua2 dia geletek sampai menangis
inilah HYPOCRISY ye kawan2....
jangan buat camni, sebab kalau kena, saket tau...
Sila benci hipokrasi ye kawan2...
dua2 dia buat baik.
APE LANCHAW???

Second nominees goes to.... THIS LINK

ni komen dekat blog aku, xde ape la sangat an, cakap pon macam baek je,
sampai la~
kat blog pehmes... gyahahaah keluar la bahase amanat dia~
eyh?
bawah tu sape?
Follower Tegar tuyh... dia lupa nak bace abes entry kt blog ni...
Tu yang Nampak macam tensen je tuyh, gyahahahah~
Dia kuat touching, jangan bahan lebeyh2 tau...
gyahahahahahah~


The third Category goes to......
Follower tegar!!!
Follower tegar ni semua nak trafik je
Nothing more nor less than that...
Dah dapat trafik belah ah, bwat pe g mintak simpati....

this is our contestants LINK

ok ini memang sangap trafik abes.... kalau ngampu, no 1
nak reason?

Take a Look at This. dia berusaha keras untuk dapatkan trafik.... Dua riyes ni, bukan Serious lagi dah...
latest link dia da tuka da.....
Tukar name dah, Fasha Sandha jadik Julia Robert
gyahahahahahahahahah~
Gwa pk Lu yang gersang lebey la mat.... entry lu xbley blah...
gwa gelak guling bile wa bace, sbb lu nampak sangat gersang buat entry macam tu
LU GERSANG KA?

another contestant

the real lalat memang taknak kawan ngan haku, sebab haku manusia la...
gyahahahhahaah
bace ayat dia
"per2 pon aku tetap support ur blog... 
(walaupun hang tak pernah jenguk blog eden, pastu nanges pehal?) 
nak trafik cakap jela, gyahahahahahahah              

ni dia contestant lain yang terpilih dalam award special aku neyh, 

Ko nak bace ape lahnat?
20 entry satu hari ko kaver semua ke?
takpun, ko nak traffik ni....
ecececececece.... tanak ngaku lak dia....

yang tak dinominate jangan keciwa kayh, try harder next time...

Kat bawah ni link yang korang wajib baca kalau rase2 nak tau ape sebenarnye sifat blogger pehmes ni....
Dengar laporan, Banyak je entry dia dah buat dia padam. Sebab ape? Sebab dia nak nampak baik la....
Pehmes la katakan~
dia ade buat entry mintak mahap kat pihak bawah ni, TAPI IKHLAS KE TUYH? 
gyahahahahahhaha
link ade kat bawah tu~



LINK to reveal PALAT yang dia dah buat kat orang lain seblom ni...
INI JUGA
bace link ni and straight to the newer post...
u'll understand the reason why...

p/s : kalo kenal betul2 tau kot la perangai macam mane. Dia kate orang lain murahan? bole pulak dia buat camtuyh, orang lain cakap xbley ke? gyahahhaha~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

63 comments:

Berd said...

hellioz jap. wa nak pegi turun main bola. (tengok maria ozawa)

lepas main bola wa baca habis.

kasi tanbi sama itu bendi!

BalqisShafiqa said...

owh, blog pertama yg bagus tu ye!
saya ada datang tapi blog tu tahap biasa.


yang penting entri bagus komen banyak.

Liyanaa. said...

AGAGAGA entry awak makin hot skrg siap ada award lagi. i pn nk jgk tercalon, tp nk tercalon dkt belog dia sbb byk traffikk woooo <3 AGAGAGA

~ Ann ~ said...

cehhhhhhhhhh...helli ko yer... nak ganti aku jadi CNN la ni.. ahaksss.. takpe takpe.. aku damai jer.. kehkehkeh.. mantain ramas mesra.. wakakakak

amoi said...

suka dohhh blog kau ni. =)

J. Love said...

aiseh. gua pun tak pernah dapat award dowh!

abeslah. takde award, mane nak dapat traffic?

tak JILAT BONTOT BEN MANE NAK DAPAT TRAFFIC WEHHH!

cis cis cis! ni buat gua gersang ni. eh?

good job hellioz!

~anna&anuar~ said...

ahahahhahaa...klakar weeeeeiii hellioz...
aku plak gelak guling2 baca nih....

ade org nak melatah plak tu....

die kate, caci, maki, kutuk, kritis...ok wuttt.. die kannn femes...

time die plak kena, mau melatah dah weeeeiii... i've told u b4 laaaaa bro...

kite tgk jek gelagat die... siaaannn

kalo nak tisu.. meh3...

sentap???? lu pk la sndiriiii..wkakakakak...

J. Love said...

eh, semalam ade citer pasal GT dgn GSP. ckp psl dia punye followers dgn komen

bilangan followers tak berkadar terus la weh dgn bilangan komen.

hahahahaha!

Myth said...

aku...blur...

ullyana zaidy said...

hell..
rjin ko terjah blog doang..
siap tao lg yg doang hipokrit..
hahaha~~~byk kantoi di c2..huhu

huu..cam kenal jek beberapa blogger yg ko kantoikan..

hell..ko da jd hot skang..hahaha :P

Cute Rambo said...

Kau ni suka sangat kutuk blog orang..
Yang banyak trafik pun blog mereka..
Biarlah mereka happy, Hellioz..
Bloggers kan ada style masing-masing..
Respect..

-peace-

hellioz said...

CUTE RAMBO
Blog lu xde comment section pon,
pehal xletak?
byk gak gwa nak reviu pasal lu neyh
gyahahahahah

cheap talk la rambo
useless~

BalqisShafiqa said...

hell da top ni!
salbani tu ketepi.

blogger yg kantoi tu memang sebaranglah.

picisan gua pun ada mesej.

aremierulez/Amirul said...

baru sehari aku kenal ben ashaari, dah macam2 info aku dapat. hahaha..

apsal eh ramai benar fan dia? ramai siot sanggup back up die. haha.. dunia2... demi trafic, masing2 sanggup buat ape je sehingga sanggup meng-backup si ben ni...

nampak sgt budak2 ni dah terpesong dari motif berblog yg sebenar

areleaf said...

siot..blog gua x tersenarai ke hellioz?mentang2 blog gua xde sape nak jelajah..dem dem..hahhahaha..

J. Love said...

hellioz,
tu Cute Rambo pulak sibuk nak cakap aku punye bahase kasar. gi bace belog ben lah klu nak tengok bahasa indah dan banyak comma. aku banyak 'fuck' je weh.

BIG DEAL!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

terbaik la

memang hipokrit cam cibai

manusia2x

yang sana tu duk berdrama sedeh la kan

setelah dia mengutuk lu,dia wat drama segala

itu pun sama juga

keparat

princeduyong said...

hahaha...gua cuma boleh gelak je bro...

Nur said...

salam salam
sabar sabar brother.. kalau kau panas aku lagi panas.. hwahwahwahwa... =)

anyways, aku suka keberanian kau. kau tulis apa yang kau rasa.

Mr K said...

Siapa ben? Kasi aku link dia.

J. Love said...

Mr. K,
ben ashaari la. gugel je

Aidi-Safuan said...

hahahahahha... kat shoutbox blog aku tetiber ade orang carut2 kat aku. adakah sebab aku letak link blog ko? hahahahaa.....

mane update terbaru "follower" lain? kasik list lagi plz. aku suka yang part serampang 2 mata tuh. takkan ko jumper 1 jer? carik ar lagi. banyak jer tuh. :P

Berd said...

geng pengikut memang terbaik. maju lah hipokrit! cilake.

perempuan terbilang memang 'sopan santun' bahasenya.

wakakaka!

KID LEARNS TO FLY™ said...

gua dah gtau tadi kan..lu nak terjah sape2 gua xkesah..lu jgn cube terjah ehem2 gua dah ler..

oke, teruskan menghaouskan legasi hipotalasemia

PembunuhSenyap said...

ko ni hellioz kcik beso kcik beso je aku nengok..
yg pasti kcik ati aku tau x..
aku x trcalon lgsg..
mungkin aku x penah menjilat die kot..
xpe..lain kali calonkan aku ok..
nak traffic ni...sangap..

(uishh!!lebih2 pulak aku ni..gagagaga)

Alynn Notnot said...

penat baca entri, sbb byk bukak link! =.="

tapi kan hellioz, kalo org yg bersifat neutral yg just nak tenangkan dua2 pihak macam mane? dikira hipokrit jgk ke?

.::WaNiE::. said...
This comment has been removed by the author.
::Sarah:: said...

biar lah dorang hell..janji blog ko tetap rock walaupun x banyak follwer..keep it low profile and plain and simple but maintain rock..yang dorang tue apa lah sangat..traffic-ho..wahahahaha~

liennasts said...

salam buat tuan punya blog.. awak ada penyakit dengki+busuk hati dengan orang nampaknya. Bersihkan hati la dari perangai2 macam ni. Tak elok ye.. Tak penat ke tetiap hari wat entry kutuk orang sana, kutuk orang sini. Dan apa yang awak tulis tu, kalau tak betul maksudnya, boleh menjadi fitnah tau. Harap maklum.

akuvision said...

Err...lagi satu, saya bukan follower mana2 pihak. Harap maklum

SayapLara said...

erm suka baca ni
kdg2 diri pown hpkrit
cuba bhijrah drsatu masa ke 1 masa
btw..suka INI

Roronoa Zoro said...

subanallah.....

Azrul Hisham said...

hellioz oh hellioz...

no wonder la ko datang bagi komen kat blog aku hari tu...rupanya pasal entri ni....nasib baik la ada hamba Allah inform aku pasal ni.

thanks la sebab sanggup buat review pasal blog dan entri aku tu....haha...best gak ko kutuk aku ye...tapi takpe, think positive :)

tapi ko kutuk pun aku cool je...malas la nak emo-emo ni...aku berblog ni pun bukan nak cari musuh tapi nak cari kawan...kutukan yang ko bagi tu aku amik positif je..negatif buang kat tepi...sebab aku tau aku pun bukan perfect sangat pun..

bab tukar nama kat entri tu aku ada sebab tersendiri...so tak perlu aku reveal sebabnya...

kejar trafik?? of course la...memang aku kerja keras nak dapatkan trafik..so apa masalahnya?? (^_^)

haha...panjang lak aku tulis komen ni...lepas ni sure ko kutuk lagi kan?? dah faham sangat dah perangai macam ni kat dunia blog..

by the way...salam perkenalan... :)

atreyu strange said...

alaa.. aku tak berjaya masuk list ke? penat je komen kat korg sumer. majuk ah camni!

rObin@ayuE said...

wow..kebabom..panas...boleh masuk melodi nih...aku nak award juge boleh dak??hahkhak

iqbalsyarie said...

terkejut

hakimfaridzul said...

hellioz, terima kasih ye.

semoga kerja-kerja ko review orang ni dibalas setimpal.

alhamdulillah, mesti pahala datang bergolek-golek.

gadis sebelah pintu said...

hahahahha.. LOLZ to these people!

yeah. u sux ben. n this is the UGLY TRUTH!

..nOj.. said...

awwwww ai terasa tau ngan link yg pertama tu. yu terasa tak hellioz? blog yu n ai tadop gambar sendiri. jom kte letak gambar kte dr lahir sampai ari ni nak? baru la org tak ckp ai pengecut...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hey u
.kdng3 btul gak pe yg u ckp neh
.fuhhh~~

http://www.intanurulfateha.com

peminat benjol haktuih said...

hoiii hellioz!!! wahahahahaha. kenapa blog aku tak ada?? kenapa blog aku tak ada?? (oh lupa aku tak ada blog..muahaha)

aku follow blog kau hari hari..kau jangan kata "ini last" pulak tauuuu. kau nak buat cerita pasal BENjol ni hari2x pon tak apa. aku MENYAMPAH dengan dia.. dan juga GADIS TERBILANG yang konon konon TERBILANG la sangatttt kan...itu pon penjilat bontot si BENjol tu..

motherfucker!! wakakaka


j.love: GSP sape ea?? GT tu aku tahu la

Nuril Bahanudin said...

Wah...
best 1st aku jmpa blogger yg polos,
tdi dah bce yg sblh phk punye.. skang nak bce yg ko punye lak, so fahamlah aku apsal dia emo sgt..

Bguslah tu..
aku rasa lps ni aku pun mgkin akn dhntm sbb mngomen kau, lantaklah.. aku bblog bkn nak mncari tmn2 yg x ikhlas, yg msuk blog org sbb nak suh yu increaskan traffic i, i flow yu..

Oh pliz..
Ak ske cara kau, truskanlah ya,
xyah jdi pngampu, yg tau angguk2 dok mnempel dkt blog2 yg lebat pngunjungnya..

cheerio~

Eciz said...

agagaga camne niii?? yg dapat award tuu membe wa la baii

wa salu kasi komen sama entry dia baii

semalam dia manyak mrh sama lu baii

wa pesan tak payah msuk cmpur

tapi harinii dia lagi mrh baiii

sbb entry lu nii baii

apa wa nk cakap kt dia??

tah laa! wa tak minat org caci maki bunyi cam bekap baii

wa sokong luu

dia sokong SA

tapi wa dgn dia membe baii

wa sakit hati dia kutuk lu miahaha

adakah wa jatuh cinta ngn lu??

kalo lu laki, bole kawin.

kalo lu pompuan? matik wa miahaha

dah dah! nanti wa pujuk dia ekk

dia nangis tuu miahaha

amir, jgn marah noo??

amir tak paham semua nii

amir jgn marah2 lagi k?

SA tak bekap amir pun

okeyy??

Amar Amirah said...

lepas baca entry sedara secara diam-diam dan malu2, skrg nak kasi komen! paling tak puas hati pasal kes curi2 gambar tuh. aku terus sound die kat entry die backup bini die. Sound baik2 je ok, jangan harap la dia nak approve hoh. tahpahhapetah.

Puteri. said...

BAHAHHAHA. BOOM got ya! hahahaha
gile ah. sume jilat2 bontot. hahaha

fhunky-fhinky said...

brader, aku ketawa berguling dah baca entri pengampu no 1 tu...

seriously..
aku jeles. aku xde traffic melambung. tlg buat sesuatu untuk aku...HAHAHAHA

mari reviewing blog itu. perenggan ketiga, baris pertama.

ko dapat apa yang aku pikir? dgn perkataan "ada ramai lagi org lain yang lagi bagus ok"


hillarious..LOL

la, ko dah bagi aku membebel..LOL

.::WaNiE::. said...

kesian si pembekap

bila mereka kene ngan ko

abang mereka tak datang bekap pun

jauh sekali nak letak link kat blog dia ucap thanks sebab saving his ass

gyahahahaha

eh apasal gelak camni ni? hahaha

::Mamalyna:: said...

bab2 talam nie, boringler... pengampu lagiler...menyampah! tak tau perkara sebenar yang telah terjadi kat ahkak, senangler nak kutuk2 kan...cuba gambo meka2 tue kena ambik n tulis pasal keburukan, sentap ke tak sentap!

joegrimjow said...

ku pon kuat ngampu ben
apsal xde name kat sini?
kekeke

Amir Izzat said...

hahahaa...ada jugak blogger yang dengki dengan aku.. haha.. terima kasih la bagi award. aku hargai.. hahaha.... lu nie lawak la bro.. Joe pun kata ko nie kuat ngampu? haa..letak nama ko sekali kat atas tue..atau pun buat entri lain.. Meh la kita meriahkan dunia blogger. esok wat entri kutuk yang baru ye..

ko nak tau tak? ada jugak orang yang bekap ko..haha..bgs2..orang yg bekap ko pun pandai gak mengampu..kah3..tahniah....

I n n z said...

amir, joe x ckp hellioz kuat ngampu la. joe,ckp KU bukan KAU.
;p

Azizul Luqman said...

Muke sengal perangai sundal ayat sangatlah gagal...
hahaha.., cam palat...
macam2 cara dah...
bagus² usaha ko ni...
bagi sedar sikit diorang ni...

*Miss Geli^ said...

haiya..

ahkak terlewat kah??

siot benar..

bizi dek..camne,
nak ahkak jadi pengampu ke jadi pemanas??

Eciz said...

amir -
ko nak tau tak? ada jugak orang yang bekap ko..haha..bgs2..orang yg bekap ko pun pandai gak mengampu..kah3..tahniah....



agagagaga itu pegi menusuk saya ka? miakakakakak tatawuuu fulak hentam saya dlm diam ekekekek biasalah kawan maya kannn cam hampesss penat aku kipas ko, ko pi ludah akuu nyah ko amir! ekekekek

miey said...

Hebat entry ko kali nie. Salute sb ko berani buat entry ini.

Harap2 aku bukan tergolong dlm org yg ko maksudkan tue.

noharanutdya said...

er.. apakah??

*siyes tataw menahu..

░♥si lampu neon♥░ said...

apesal blogger2 sekarang perangai ceni ni? ish ish ish ish..hehe..have fun je ahh..weh g la youth 2010 pwtc..jom jom wahai blogger2 sekalian..

::ienafazlyna:: said...

panjang nau entri ko nie ha Hellioz..pening aku membaca nye..hadoiii...abes jugak bace

fndrocka said...

dah macam melodi wehh..penuh kontroversi...ingat nak mencelah sama..tapi aku pun tak tahu hujung pangkal..hari tu ada komen gak kat blog ben pasal gaduh2 ni, aku tak kenal ben pun..tapi entahlah..takmolah mencelah cari pasal.ohoho

Latest Entri : Taktik menewaskan Abdul Rahman dengan sebelah tangan atau sebelah mata (PES)

affan said...

Salam kepada semua (admin islam jugak ke, maaf tak kenal)

Allahu ALLAH,
takut gak ye blog2 ni.

Asyik kutuk2 je... Takut gak kan.
Takpelah, kalau niat nak berblog baik dan tak taksub kt sesuatu blog, mungkin tak jadi masalah kot.
Hanya pendapat.

Salam ukhuwah

HyperPlasma said...

perrrrrrrrrgggggggghhhhhh~..
gua tabik spring la sama lu..
gua actually baru je tahu hal ni sebenarnye..terus gua selongkar semua..terbaik lah lu..berani2..
bukan ape bai..aku pown pelik dulu..asal semua sibuk buat entri "Saya nak blablabla terjah blog saya kerana"..lol..a BIG LOL there..
-_-b good job

AkuMuzikFilem said...

aku bukan kaki jilat bontot. nilai saja jumlah followers aku. tapi aku taknak tulisan aku tak dibaca langsung, so jilat sikit2 nak dapat followers kira ok la. hahaha

AkuMuzikFilem said...

aku bukan pencacai jilat bontot. nilai saja jumlah followers aku. tapi aku masih perlukan followers sebab aku nak tulisan aku dibaca. jilat sikit2 bolehla. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~