Friday, May 14, 2010

Sape pengulas game Thomas/Uber Cup?

Yeah2...
almost avryone knows ade competition on the move to grab those Thomas n Uber cup dekat Bukit Jalil
and i believe, penonton n peminat sukan neyh r enjoying themselves to see exciting moves by all players,
be it ours or not....

aku baru layan tgk Taufik Hidayat, indonesian player against japan player aku tak ingat name dy...
Tago  kowt.... gyahahhaha~
Taufik is playing smart and he win...
what a nyce game leavin his opponent by a huge points behind...

TAPI,
aku bukan nak cakap pasal player or game ni semata-mata
aku nak cakap pasal pengulas game neyh
gyahahhahaha...

First and foremost,
Who IN HELL did they invite to give comments on the game???
aku rase agak teruja nak tengok game2 tu live but suddenly a sickening commentator ruin my ears and my mood to keep watching em....
Kenape tak cari someone professional untuk jadi pengulas?
Aku rase kalo letak hasbullah awang sorang2 pon da sedap dah
jap gi ade suare aneh yang bercakap2 macam tengah berbual kat kedai kopi
WHAT THE FUCK???!!!

Takde orang tapis ke sape nak jadik pengulas?
i don't give a shit to care if he have 100 years of experience worth to share....
but if he CANNOT talk fluently, get the hell out of there shithead....
seriously it ruined my mood...
i bet u guys, ramai yang menyampah,
juz google pengulas badminton and u can see flashy comments and rants about what i am blabbing about

sigh~
this is the main reason why i hate yin yang
when the game is good, something's comin out of nowhere to ruin it....

gyahahhaha~

btw, havva nyce weekend lads~

p/s : was annoyed...


Its my perspective. Whats yours?

hit me on the comment section, below~

5 comments:

Aidi-Safuan said...

hahhaa..boleh dier cakap kalau sukan bola sepak tak boleh bukak baju nih. tetiber...

Jonshea said...

Agreed. Annoying pengulas. XD

kenwooi said...

the commentator didnt bother me much actually =)

fndrocka said...

dari dulu hasbullah awang...kena buat realiti tc mencari pengulas sukan .hoho

Anonymous said...

by the way commentor yang diundang masa piala thomas kalau tak silap adalah lagenda badminton negara kita seperti kwan yoke meng.diorang mungkin tak proffesional dalam menghebah tapi diorang ada pengalaman luas dalam badminton.kadang-kadang lebih baik amek tokoh macam nie dari amek fresh grad yang baru nak jadi juruhebah yang tak tahu pun nama pemain tue.kalau aku nak sedap lagi tukar je ke siaran org putih lagi proffesional.habis cerita. tak sakit kepala tak payah nak kutuk org.hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~