Sunday, May 23, 2010

TERJAH VERSION pointer 4 FLAT : PRETTY FUCKING AWKWARD

she is as pretty as megan fox, and awefuckingstrucksome

If u don't believe me, try her blog, PRETTY FUCKING AWKWARD
She is so cool that i have to wear my sweater to stay warm beside HER...
She was too saint for IBLIS like ME
She was obviously the most COOLEST person on earth, i'm just saying...
She was also HILARIOUS to laugh with
She never bored me with her BEAUTIFUL thinking mind and humanity sense....

-If u didn't believe all the fact above,
You can go to the nearest hospital for a medical check up
because it will instantly shows that u have a NO-LAUGHING-NERVES sickness
-I just hope that u will enter her blog and tell her that i wanna borrow her cat for a while
to accompany me on the park....
-The good news is she can sing a song even without opening her mouth at all
amazing ain't it?
-I believe you reader will also lend me your cat too because i can understand cat-language
that will make it easier for me to entertain them with what exactly the cats wanted in their life
I wish u the best of luck Pretty Fucking Awkward

P/S : mahukan Hellioz terjah blog anda? silalah kipas kwat sket, gwa xrase neyh....
gyahahahahahahahahahahha........ 


P/S/S : gwa akan buat 50 ENTRY sehari bagi meningkatkan keyakinan diri gwa


P/S/S/S : Gwa juga akan buat CONTEST SETIAP MINGGU berserta HADIAH yang DITAJA dan akan dihantar by hand oleh agent2 gwa di seluruh pelusuk malaysia...


P/S/S/S/S : Gwa AKAN MENCARUT DAN TAK AKAN DELETE post yang gwa carut itu


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

46 comments:

Alynn Notnot said...

i think i noe what its all about. hoyeahhhh!

J. Love said...

gua terharu beb. serious gua terharu.

sob sob!

tisu mane tisu. TISU gua need tisuuu!

gadis sebelah pintu said...

gua suka ah part beautiful tu. haha.

parody!

Aidi-Safuan said...

okay! terjah blog aku plz!
nanti aku kasik 50 sen kat ko. balance jangan luper kasik balik plak tau

Liyanaa. said...

abg, terjah i banggggg <3

eh ke i kene review belog u dlu? AGAGAGAGAGAGA

J. Love said...

@aidi-safuan,
LOLOL kipas lagi kipaaaaassss!

J. Love said...

eh baru perasan lu tag semua orang!

HAHAHHAHA bagus bagus bagus!

lufkin said...

wah meme baru.. ape barang teroka blog.. terjah la baru panas..

fatin shahar :) said...

motip sangat nak kipas kipas ;pp
haha

jap...hellioz ni laki ka perempuan ka?

^____________^

Sang Pujangga Utara said...

sekali la..hohoho

amoi said...

terjah lah blog I
kipas. kipas. kipas.
terasa tak? hahahaha

geLaSkaCa said...

haha..

hellioz..aku nk kipas hang gne kipas kt mapley yg besar tu leh??

I n n z said...

ala, aku pakai aircond boleh ?
skunk kipas ta laku.
malaysia is too hot der.
HAHAH !

akuKah.. said...

xmo kipas..aku nk masukkan hang lam freezer tros...haha
boleh x?

Epul Azimi said...

kena kipas ko dulu ke baru ko terjah?ok,i'll do it......hehehe

::Mamalyna:: said...

hehehehe...terjahler blog ahkak....ni akak kasik ekon suhu -10', cukup ke?

kaizen shinobi said...

haa.... kalau aq nak mintak ko terjah blog aq amcam? hehe

deus X machina said...

gua kipas lu guna kipas lipas mau?

~anna&anuar~ said...

hahahhaha.....

ai lagi tharu ni...

sentap link ai ade kat sini...

nak meraung jek ade org up ai ni... maklum la... ai kan BLOG MURAHAN...

ai baru amik stok tissue td...

j love... nah2... pat lai ckup ke?? ke byk ingooss yu tu???

hahahahahha....

reen_sofee said...

yela!
t aku wat satu entri khas ntok ko.
taruk ko nye banner besau besau!
ok??
hahaha

areleaf said...

terjah blog gua..tp lu kene wat banner mencapap dulu..pas2 nnti gua paste kat blog gua..tp mase terjah nnti lu jgn wat entri 7-8 baris je..gua terajang je terus..

hahhahahhahaa..

PembunuhSenyap said...

hahahaha
akhirnye ko wat gak sesi jelajah blog..
eh2..
terjah blog..
kahkahkah
aku mampu gelak je bace..

hellioz said...

GSP
lu mmmg beautiful dow...
sebab tu lu dapat part tuyh...
gyahahahha

J.love
Lu patut terharu...
tisu2...
g mintak anna sane...
gyahahahhhahahaah

Alyn not2
If u understand it well,
u can justify it well too...
gyahahahah

Aidi Safuan
tarahal lah...
demi lu wa sanggup je...
gyahahahhaha~

Liyana
Lu perlu KIPAS gwa sahaja
xpayah review blog pon xpe...

gyahahahahahah~

J.love
gwa tag SEMUA hokeyh....
xde exception...
gyahahahhaah~

Lufkin
wa TERJAH la tu...
lu salah bace ke?
jgn sampai wa terjah blog lu pulak...
gyahahahahah~

Fatin
gwa panas
so lu tlg kipas la babe...
laki ke pmpuan?
lu ushar formspring gwa kayh...
gyahahahhaahha

Pujangga
Sekali?
xpaham la dude
gyahahahahahah~

Amoi
Xcukup kuat la amoi...
kuat la sikit...
gyahahahahha

Gelaskaca
bagus gak tuyh
baru sejuk sikit gwa
gwa PANAS neyh
gyahahahhaah~

Innz
lagi bagus kalo econd
letak -50celcius kayh
gyahahahha

Akukah
LAGI SEJUK, LAGI BAGUS
tapi kalau gune kipas afdhal la sket...
mengancam yaw
gyahahahahhah~

Epul Azimi
yeah
go on...
nanti i TERJAH nok...
gyahahhahaha~

Mamalyna
xcukup la kak oi....
kena lagi sejuk
baru terasa macam nak beli tisu banyak2...
gyahahahah

Kaizen shinobi
lu kene kipas gwa dulu la
lu xkipas cne nak TERJAH?
gyahahahaha

Deus Xmachina
boleh
kipas cap ape pon bole
asalkan kipas
tapi kasik rate la, baru terasa...
gyahahahhahaa

Anna
ANNA! lu kene terjah ni sat g kang
gyahahahahha~

reen sofee
entrii khas wajib kipas i kayh
xletak header pon xpe
i rela yu...
gyahahahahahha

Areleaf
tarahal
nanti wa tuka template kaler merah jambu okayh?
baru dunia nampak gwa ni saperh
blog picisan murah je...
lu review blog lu sendiri sudah!
gwa kopi pes jerp...
GYAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Pembunuh senyap
gyahahahahah
Lu taknak kipas gwa ke?
nanti gwa terjah la blog lu plak...
okeyh?
gyahahahahhahahaahah

Frodo Baggins said...

tujuan
blog ni gua tak pandang langsong masa kecik-kecik dulu. macam tak da guna. nak berbelog kena ada pc la internet la. memang demand lebih. gua menyampah jugak. nak pegi cc mahal 2 ringgit sejam. mak gua ni kalau gua mintak duit sikit mula lah nak ambik kesempatan. suruh pijak-pijak belakang dia. tolong setting radio kasi kelantan.fm la. si ayah pulak lagi expert dia bagi. suruh pergi beli rokok cap bola. panas-panas 'ceh'. macam takde rokok lain je. segan betol gua kat makwe kaunter kedai runcit tu. mesti dia ingat gua takde ciri-ciri jejaka.

gua stat bloggin taun lepas sebab lecturer english gua suruh. dia kata kalau tak buat exam fail. gua update seminggu je. lepas tu pandai-pandai dia la anggap gua update. ada ke patot suroh gua post dalam english. tau la lectrer bi. tapi gua sedar niat dia nak tahu kisah hidup anak-anak didik bila belajar di tempat baru nanti. teringat kat dia yang kiut kecik tu. dah la selalu main mata ngan gua. ceh perasan.

sampai tempat baru gua dikelilingi mereka yang beragama. gampang punya seksa. pakai spender saja beli burger pon ramai yang jeling tajam. tapi lama-lama gua mula berjinak dalam agama. itu yang tercetusnya belog ilmiah seperti ni. yang dulunya bernama 'tinta seorang ustaz'. amacam? sehinggakan orang asing pon kenal. sila klik sini jika lu tak percaya.

sejak belog gua nama ustak ramai member-member panggil gua ustak. orang tua kata kalau lebih 40 kali apa yang orang kata tu jadi kenyataan. gua dah senyum-senyum dah. tapi yang gua pelik sekarang. dah berjuta kali member gua sebut. apa jadahnya gua still tengok betis makwe? siott! orang tua menipu.

dahlia --> mieran --> fiz mr beloved --> naome gila --> jericho -->padin --> cha'on --> yusenze -->mario --> berd --> miss BIOL!!

rantai ni dari dahlia. gua tak kenal pon sapa empunya diri dan lain-lain. yang gua kenal si gila dan mario saja. semata nak support gua buat. gua tag miss biol sebab dia ni suka jeles dengan gua. gua nak ngorat adik dia sampai sudah dia taknak bagi. gua dah explain dah yang gua ni lelaki sopan. tapi dia tetap berkeras. tau la adik dia lelaki. ceh! weh miss biol gua nak lu tag si frodo. kasi dia buat jugak tag-tag ni. tak payah nak tunjuk macho taknak buat tag.

kesempatan ni gua nak kopi pes sikit apa yang si mario cakap pasal belog berilmiah ini.

"aku tag dia sebab aku suka baca blog dia yang banyak pengajaran... beliau seorang yang sangat suka bermain kata-kata yang penuh dengan simbolik2...maklumlah beliau seorang bakal ustak...ekeke" - mario.

tak perlu tanya lagi gua ni jejaka macam mana.
82 komen

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

tu dia ustak frodo...gelak guling2 gwa baca...leh tahan...hahaha...

adik helli...terjah blog ahkak plisss...eh gwa ahkak ka???hahaha...ari ni trafik ahkak mandom...plis...plis...dan pliss....hahaha...

gwa datang bawa ekon ni...terbaekkk punya...kipas2 tak main ok...lalalala...

eh jap, gwa dah jadi follower dah ni...so apa lagi lu punya syarat beb????:P

miss dilla said...

wo0o0o.
gua kipas lu nie.
kipas kipassss.

hahahhaa.

Frodo Baggins said...

>>___<<

update 50 sehari??
wakakakkakakakaka ...
xder idea kank lu mintak ngan berd

...


j.lo kompem tgh merembes x hengat skang ni. ngahahhahaha


gyahahahhaha << keji . hahahha

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

giler ar lu bro..terkejut mak...bila mak tekan dan tekan nama IBLIS tu...sekali kuar link blog mak...huwaaa...mak budak baik...tak cukup keji nak jadi iblis...hahaha...mengomsss...

hehehe...pepun mak baru lepas gosip2 sal artis ni...kalu ada yang paham, baru la tau saper "artis" yang mak gosipkan...ishhh tak kuasalah abang sally (nama baru beliau...ekekeke...)

J. Love said...

Frodo,
bukan setakat merembes. dah klimaks dah ni.
eh lu apsal copy-paste post orang ni kat belog gua skali? ni gua nak saman ni walaupun bukan post gua yang lu copy-paste!

Berd said...

lu update 50?

apa lu gila nak trafik banyak-banyak?
wakaka

frodo kalau lu kacau j.love lagi siap la lu.

hye j.love!

hellioz said...

-miss dilla
Jangan kipas sangat r dilla
kang gwa terjah blog lu,
terkejut kucing lu tepi jalan tuyh...
nak kipas pon kuat2 la sikit
ni gwa tak rase ape pon...


.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.
dah jadik follower?
lu kene jilat gwa sampai gwa betul2 rase seram sejuk kat lu...
lepas lu berjaye baru gwa kasi TERJAH lu punye blog untuk UP TRAFIK sampai ke bulan dan bintang nun jauh disana

Frodo VS Sauron
wah, lu nak jadik agent gwa ke neyh?
agent hantar2 barang hadiah kontest.
gwa buat kontest seminggu sekali
lu dengan berd la jadik agent
lu pegi isi form kat sane,
kat kaunter yang ade awek cun coli merah tu la....
adoy la lu orang ni...
bikin kepala gwa pusing je hari2

gyahahahahahahahahaha~

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.
LU dengan GWA same je blog PICISAN yang MURAHAN....
lu kene ingat tu
kan KITE SEMUA anak IBLIS bak kata abang SALLY kesayangan lu orang tuyh.
KITE SEMUA gile trafik, macam gadis pakai tudung tapi mencarut kalah kucing gwa kat sbelah gwa neyh.
gwa da ingatkan,
Sape suruh lu kipas kuat2,
kan gwa yang kene tempias abang sally.
mmg mengom <---gwa tak paham, gwa maen bantai je type....

J.Love
J.LOVE!!!
saman2 jangan sebut
kang gwa titik lu jadik orang lidi baru lu tau saket ke tak penangan makan ubi rebus cecah gula....

Lu nak mencarut bole,
tapi gwa takut abang2 bukit aman tarik rambut lu kuat2 sebab abang SALLY dahla ramai kawan kat sane

Tapi lu jangan risaw sangat la,
ENCIK MISAI tu dalam poket gwa
gwa da suap duit kopi hidup2.....

Berd @ BIRD @ BEARD
tu cita2 gwa la berd
lu jangan pandang gwa sebelah mata
kan lu ade 2 bijik mata, pandang la gwa guna dua2 belah bijik mata
Gwa paranawei lu kang ha...
Kan gwa gila trafik
gyahahahahahahhaha~

ades...
SILA AMBIK PERHATIAN,
JANGAN AMBIK DWET GWA

J.Love tu gwa punye la,
BERD N FRODO
lu saje je mancabar amarah gwa kan...
lu nak lihat situasi ni jadik lagi tegang ke?
Gwa TERJAH blog lu dua nak?

GYAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


-tammat-

BalqisShafiqa said...

datang untuk melihat.
terjahlah sini,
nanti pasang air corn suhu rendah.
mesti sejuk!

Aus MeLankoLik said...

eh , blog kau best giler , serius , serius ni , hahahak . gila kau nak main kipas , baik main kapas , lembut skit . hahahak

.::WaNiE::. said...

fuhhh...nasib baik wa tersenarai

penat wa kipas lu

kalau lu tak terjah wa mmg wa sentap up entry hadis untuk lu satu

tajuk dia "sudah ada maria ozawa, mariam ogawa kau lupakan"

hadis petikan dari movie pencolikan miyabi

Muahahaha

atreyu strange said...

shyt. now i'm shytting in my pants hoping you won't terjah my blog! scaryyyyyyy aitelyu!

Whoopz said...

Kalau gwa tiup slow2 kat telinga n leher lu bleh x bro..
Lg better than kipas lu kuat2 kot..
Har.. Har.. Har..

..nOj.. said...

tolong la datang blog gwa. pastu jangan lupa puji2 gwa lambung lambung. gwa kemaruk nk trafik ni. tolong ye dek

fhunky-fhinky said...

en hellioz...
tolong terjah blog saya!

hahahaha..LOL on this thing

*Miss Geli^ said...

hai..

nama saya Geli...kekadang nama saya jadi GELI GELIMAT MAT MAT..

blog saya diumpamakan, mampus takmo, nak idup apatah lagi...

bole tak encik HELLarius terjah blog saya..
tapi jangan lupa baca entry entry yang lama eh untuk mengenali diri saya dengan lebih dekat dan mesra gitu...

lagipun saya nak wat kontes..hadiahnya sekontena tisu

Kie-yu said...

halamak
camne leh slh komen entri neh

g bce komen previous entri yek
hehehe =p

aly said...

lu dah jelajah blog gua ke?
segan la gua
blog baru je nih
picisan je
errr picisan tu ape?
muahahaha XD

princeduyong said...

waaaa...lu dah pandai terjah aa skarang..
hahaha

Farah oh Farah said...

gampangg! gua salu lambat! hampehh!


lu nk update 50 entri sehari?? waklu! abeh ah gua pnye dashboard tu nme lu je. hahahampehh!


ble lu nk buat contest ni banggg?? gua nk jadi org pes join kontes lu. wakakkaka


>___<

Tn.Punya said...

wah ramainya orang komen..gila kentang ahhh

Liyanaa. said...

lu ckp mcm kentut kata nak update sehari 50 entry, ini gua rasa dh bertahun dah ni haa

J. Love said...

ni yang gua hangin ni. betullah miss geli cakap. dia up traffic org yg buat terjah. yang kene terjah hanjenggg!

lu terjah belog gua tapi blog gua tak byk komen pun! lu punye banyak!

ni yang gua nak marah kat abang sally ni. dia buat fitnah boleh up traffic kalau buat sesi terjah terjah ni!


JOM SAMAN ABANG SALLY!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~