Thursday, May 27, 2010

TROLLING IS FUN!!!

SKMM, MAMPU, CYBERJAYA, COURT, BUKIT AMAN, ANAK IBLIS, TROLLING?
gyahahahahahahahahahahahahaha

ini dia senarai2 trolling gwa yang dah nak berkulat dalam draft gwa
KENAPE?
sebab gwa yakin gwa takde fitnah orang....
gyahahahahahahahahhaah
ENJOICE!

LUPE, MANE N3 HADIS WEYH?
Harap badan je ketak2, sat g ngadu kat member....
alolololololo....
manjenye dia.....
nak bahu untuk menangis tak?
gyahahahahahahahaahahahaahahahahah~
Ape lagi?

Kawan kat bukit aman ramai....
aah....
takutnye saye.....
gyahahahahahahah

First, nak p report polis...sepatutnye ai yang p report polis atas tuduhan yang tak berasas... tq wanie coz sokong akak nie...

kedua, ada kawan kat MAMPU... silap haribulan boleh kena tangkap ngan org MAMPU tue coz tak buat keje, blogging time ofis... kang tak pasal2 internet kene potong plak kat kementerian pelancongan tue... nak click ngan orang MAMPU, die bukannyer keje tetap pun, just kontrak sajer.... kang tak sambung kontrak kang, menyumpah tak hengat dunia...  [MAMALYNA] - mangsa...

Gwa nak bagi lawak kental kat lu orang
kalu hati tisu lu jangan ngade2 nak bace kayh....
ini dia....

SALLY : Encik saya nak buat laporan. ada orang memfitnah saya

Sahab: fitnah apa?

SALLY : fitnah mengatakan saya hati tisu

Sahab : ??

*********
SALLY : encik saya nak buat laporan polis, ada orang memfitnah saya

Sahab : fitnah apa?

SALLY : diaorang fitnah blog saya tak best

Sahab : ??

*************
SALLY : encik ada orang fitnah saya, saya nak buat laporan

Sahab: fitnah apa tu?

SALLY: diaorang kata saya gila glamer & perasan.. itu semua tak betul

Sahab: oo awak yang blogger letak entry copy paste 30kali sehari tu ye? awak tak ada keje ke?

SALLY : ?? encik fitnah saya ni. mana ada 30, 50 lah.

Sahab : eh?

Yangbenar,
unknown

nak lagi TROLLING??????????

here we go again...

Dah print screen pon...
SILA KLIK UNTUK GAMBAR YANG CLEAR
komen ke 38 dan 39 (hantar 2 kali lagi tau) 

BTW,
TROLLING IS FUN AND IT CAUSED SEVERE BUTTHURT TO ALL [HATI TISU] ALL AROUND THE WORLD! 

CREDIT : mariam ogawa lagi...
               : Nurul j.love
               : mamalyna lai


kalau gwa lupe diri, lu hentak je gwa dengan entry maki gwa....
gwa xkesah, malah, gwa akan ucapkan thanx so much till the day i die...
gyahahahahaahah~





Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

21 comments:

Hellioz is Fun said...

LOL...tak habis-habis lagi ke pasal ni?

isk....troll benda lain plak bro..

.::WaNiE::. said...

cakap ngn mariam ogawa

wa nak berkenalan ngn dia

apahal komen anon tu ada

bayar royalti kat wa

amoi said...

blog pujangga tu poyo utk pandangan mata aku.haha. :D

Aidi-Safuan said...

HAHAHA... lagi, lagi dan lagi! we want more! :P

hellioz said...

anon
apsal letak name gwa?
adeyh....
nanti wa troll mende laen ye...
gyahahahahah~

wanie
wa dah kredit an
lu nak mintak lebeyh plak...
gyahahahahahah~

hellioz said...

Amoi
HI5....
gyahahahahahhaha~

Aidi safuan
moar?

nanti wa panggil singa dekat zoo
bagi roar sk8 dekat lu kayh?
gyahahahahahha~

Hazrey said...

bro, gua tak paham. hahaha

Berd said...

hahaha. wa ingat lu nk troll apa. kehkehkeh.

dah la kot. wa rasa isu ni dah nak beransur dah.

jom kita layan maria ozawa plak dr layan si bendi ozawa ni.

wakakak.

hellioz said...

Hazrey
awwhhhhhh
idola gwa komen gwa~
gyahahahahahaahah~

ni kisah2 mandi junub sebenarnye
gyahahahhaah~

hellioz said...

Berd
gwa pon malas layan
gyahahahahahah
lepas ni gwa nak buat mende laen plak...
gyahahahahahahah~

Yatre Hayati said...

wa tataw la apasal.wa salut lu ketat-ketat....ngee high 5!

hellioz said...

Yatre hayati
HI5~

gwa nak bagi kesedaran je
sebab gwa tau gwa akan buat silap gak
kalo gwa ade bwat silap maki je...
tarahal~

gyahahahahahaah~

Frodo Baggins said...

baik citer babi lari kejar2 ngan kucen kemuan mereka berjimak dan lahirlah bacing dr kite stry akak badan ketak tu. wakkakakakakka


troll! troll!!


>>__<<

fndrocka said...

bwtul ke khabar angin kata kau tulis entri copy paste dgn gila glamer tu

amoi said...

mana weh pujangga tu? tak komen entri ni ke? haha

Eciz said...

miakakakak!

"makin layan makin suka la anak beranak iblis tu .. Syaitan kan suka menghasut anak adam supaya senantiasa bergaduh agar diorg ada teman di neraka kelak .. fuh .. Nauzubillah ... NASIB BAIK AKU TAK TERIKUT .. Astaghfirullah"

" kalau dok tabur fitnah atau dok bercerita keburukkan orang , toksah solat ... buang masa je ..."

WTH?? habis yg dia post entry kata 'lalat' 'sampah' dan sebagainya, tu apa bodohh?? bukan mengutuk ke sengall?? bukan cerita keburukan orang ke bangang??

dan dan cakap takyah solat, buang masa! hey! kau Tuhan ke bahlul?? suka2 ko je cakap cmtu? kau sapa?? malaikat???

...sejak dari hari ini, hati aku membenci beliau dengan penuh perasaan...

zaf said...

SAHAB,
inspektor cite hindustan.
sume pakat gune name same.
SAHAB.

haha. lolz.

Fontonk said...

wea, letak nama penuh kau,
num tepon kau,
alamat umah kau laa.
baru abg long pekida.
abg kawasan.
AHHAHA

kau sumpah harom
bnyk benda aku nak ckp

hellioz said...

-Frodo
Gyahahahah~
betol gak cakap lu tuyh...

nanti wa cube pikir2kan sambil menari kayh?
gyahahahahahahaaha~

-Fndrocka
khabar angin?
Rumours?

I LOVE EM!
i love propaganda...
it makes the whole world go round...
gyahahahahahahaha~

hellioz said...

-Eciz
thats the UGLY truth....
gyahahahahahah~

-Zaf
Dah jadik trademark dah...
gyahahahahahaah~

-Fontonk...
Jangan r show off sgt...
yg susah gwa gak nanti...
gyahahahahahahahah~

hiro said...

gua tak tahu pe pun cerita..
tp gua tahu, gua sokong lu.
nak bertumbuk ajak gua.
dah lam buku lima gua tak darah ne..

haha..ganas tak..

harap xda adik2 baca..hehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~