Wednesday, May 19, 2010

Tuhan Trafik?

RAGE!!!!!!!!!!!!!!!!
gyahahahahahhahahahaahahahahah
bya aku gelak panjang before aku carut panjang2

aku banyak exercise sejak 2 menjak kebelakangan neyh dengan blogwalking
tapi tak tough2 pon badan aku
gyahahahah

Aku de bace pasal blogger ni yang dia rase dialah penyebab dan punca traffic melimpah ruah datang,
each and everytime dia featured blog orang...
Well,
Aku tak tau nak cakap ape
maybe betul kot...
tapi kalau pk banyak2 nanti keluar idea2 warne biru cair, bukan kuning
sebab aku nak cakap ni je sebenarnye....

Dia rase dia tu tuhan traffic ke?
gyahahahahhahahahahahahahaha again~
Sebab ape blog dia feymes pon sebab ape aku tak tau menahu dan kurang nak ambik tau
Aku malas nak amek tau nape sebab aku ni ignorant orangnye
Lagipun bukan orang yang pergi sekali seribu orang pon.
Stakat tambah sploh doploh tigeploh tu adela
Nak compare kalau kne featured mengkopi paste artikel obefiend lagi pehmes aku rase orang tuyh by PAR.


 J.Love  dah ade cite pasal dia dulu dah...
Tajuk dia best, Feymes tapi Xbest.... funneyh~
Lepas bace bace n bace, baru aku tau bukan aku sorang je rase nyampah begituyh
ramai je yang ade dalam kapal cruiser mewah ni sekali rase ape yang aku raser...
Ini  bukan nyampah sebab dengki, dengki lain...
Ini nyampah sebab blog dia tak best pon, tapi pehmes....
Nak dengki wtpe, aku buat blog ni pon bukan nak carik makan,
saje nak menyampah kat semua bende...
haha~

Tapi ramai yang takut nak tulis pasai mende neyh kowt sebab dia nampak agak influential
dan mintak maapla sesape kalau rase entri ni kene kat batang idung sendiri sebab aku rase mostly yang ketagih sangat dengan trafik ni biasenye la newbies.
OK OK.
Sape tak suka trafik kan, tapi kalau dah ketagih trafik tu lain....
dia macam ketagih nikotin....
susah woo nak berenti....

So aku boleh simpulkan tali, eh bukan, simpulkan kat sini bahawasanya dia berjaya membuatkan blog dia pehmes sebab dia soh semua blogger yang DAHAGAKAN trafik neyh letak gamba dia pakai baju putih pastu potoshop letak gamba waner merah sebagai kaler background dekat blog dorang. mudah.
Senang bukan kawan2....
Merah menyala sebab tu putih ngan merah nampak sangat contrast and sesuai nak jual muka kat situyh...
so, lepasni marila kite ramai2 letak gamba kite pakai baju wane putih lalu letak background kaler merah
simple kan....
macam masak air, takpun macam goreng telur sebiji dua mahunya...

Setiap orang yang pertikai akan kewujudan dia akan di basuh dalam mesin basuh pensonic jenama malaysia
Tambahan pula, mungkin aku akan dikondem oleh blogger2 yang mahukan traffic daripada tuhan trafik neyh.
gyahahahhahaha~

p/s : ini adalah sangat kelakar... bagi aku at least~ oh2 blogger tu ben ashaari.... so what?







Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

81 comments:

jane said...

huhuhuhuhu
masing2 berblog dgn cara berbeza

pepon, for me ..
aku skdr melampiaskan nafsu menulis di atas papan keyboard aku yg seksi neh ... itu dh ckup...traffik tk prnh tgk pon

traffik pon aku tak tau
hahahahah...;)

Faisal Admar said...

haha ramai blogger syok sendiri :)

iema_z said...

encik!encik!sy kagum dgn keberanian anda!

*adored*

J. Love said...

wah u lagi berani dari i.
cisss i penakut rupenye! :)

ohmywtf said...

its ok la...all have own style mah...some as diary, some want fehmes :-)

~roslinda~ said...

;)

minn said...

love ur entry!berani!i don't like that blog either.

PembunuhSenyap said...

hahaha...best2...aku pon xknl spe ben ashaari 2...tau2 ramai blogger lain yang sebut2 nme die...

mari..sesi jelajah blog bersama ben ashaari...boleh dapat trafik tinggi tau..euwww...

jane said...
This comment has been removed by the author.
Ries Lee said...

ben ashaari...
contoh yg baik barangkali..

pandaZemoo said...

"fesmes tapi xbest pom.."

asal sume suke ngn ben tu??

pelik!

atau just nak kejar trafik...

hurm..

Anonymous said...

i could smell smelly thing here..
is it ur armpit..
oh no..
its ur blog..
the way u're talking..
i like that!
so suck and full of jealousy..
seems like u're so famous with 150+ followers. and why dunt u help new bloggers promoting their blogs?

bdw, my english kinda suck just like ur attitude.. sorry for all d grammatically errors!

hellioz said...

jane
btol tuyh~

faisal
yeah, some of them do

iema
bukan berani
saje menyampah

J.Love
u wake me up
gyahahhaah
now i dah kena attack sama tuhan trafik, tulun~

ohmywtf
yeah,
u can do whatever u want with it

minn
HI 5!!!

roslinda
:)gyahahahahha

pembunuh senyap
euw~
bole dapat trafik nanti~
gyahahahahaha~
nak aku jelajah blog ke?

jane
dia layan orang yang puja dia aje...
ko puja dia x?
letak gambaw dia kat blog ko x?

ries_lee
yeah,
contoh yang baik
ade contoh laen ke?
nak buat review gak...

ANON SAMPAH
alahai
xde konek ke?
letak jela link tu hah...
aku terang2 ni kutuk....
bukan kutuk xde name
adeyh~
follower aku memang sikit pon
sebab aku bukan cari nafkah lalu blog,
gyahahahahhahahha~

pandazemoo
jawapannye?
NAK KEJAR TRAFIK....
sudah~

Epul Azimi said...

aku bace blog dier dan jadi follower dier sbb ape?sbb aku suka gaya penulisan yg sentiasa berinformasi walaupon bkn semua entry,dan yg penting bagi aku dier punya cara tersendiri untuk naikkan blog dier tapi disamping tu sama2 menolong kwn2 blogger yg baru naik atau pon yg sudah naik,tak salah tu bro....btw selamat berkenalan.....:)

Frodo Baggins said...

... biarlah beliau.
kita x tau niat dia.
mgkin baik ~ mgkin xlah brapa keji
hahahhahaahaha


>>____<<


jom layan maria
lagik best
weeeeeeeeeee ~~~~ :)


((pnh masuk blog BA, tp x notice mende ni sampai baca entry lu n akwrd. hahahhaha. cisss korang! wat hotak suci wa jadik kelabu asap!))

Epul Azimi said...

hehehe...satu lagi,jgn cepat buat tuduhan,kenal org tu dulu,aku kenal blog dier since seblom dier jadi tuhan traffik*ko yg kate*,idea demi idea yg dier sumbangkan untuk sama2 blogger membangun,sekurang2nya aku blehg kenal dgn blogger yg baru dari blog dier..peace.....

*ini bkn ayat bodek,tak kenal maka tak cinta*.....hehehe

arin 별 said...

dia bukan tuhan trafik. dia cuma nak preview blog orang lain. terutamanya newbies. dalam blog dia tu bukannya pasal blog org lain jer, tapi ada gak info2 yg berguna dan best. itu memang nasib dia kalau femes. xda sapa boleh halang.

p/s : mind ur words okayy. jangan mainkan nama tuhan dan digandingkan dengan manusia. tak baik. bukan nak membebel tapi.....nak berterus terang mesti la kena dengan ayat n tempat.

cheer...=))

EdaManAli said...

a'aa...mind ur word. don't simply use 'Tuhan' to refer to 'makhluk' like us...

i also don't really know him, but i don't mind what he did & do with his blog. Cedok yg elok, buang yg busuk...easy isn't it...

btw...u nk kejar traffic ke kutuk2 psl dia kt blog u??? i'm just asking...not nice laa kutuk2 org...

MaryamJamilah said...

OMG. tekejut jap. erk. sangat betul tu arin. tegur scr professional la,
orang pon tak sakit hati..

tak suke, nak keji, nak caci maki, tu pendapat ko sendiri. sape pun tak halang. ramai je yang suke n ramai je anti BA. no big deal. Tp, to play with the name of Tuhan, is way too much.

ok2. takmo cite panjang dah. anyway, ko memang brani. clapclapclap. Aku nak tido dah. sok tgk movie. hohohoh.. chow~

kazirinkato said...

rambut sama hitam...style lain2 kan...haha....




http://ceritasekupang.blogspot.com/

Nur said...

hmmm... buar p lah kawan. yang penting apa tujuan kita bina blog?
sebab utk kongsi cerita, tip, story, borak kosong mcm blog aku walaupun aku tahu blog aku tak pemosss mcm korang.

aku suka org yg berani tapi berpada2.. adiossss

patut la said...

no wonder la dia faymous. gua rasa gua pon nak buat jugak la macam tu. hahahaha. mesti ramai blogger baru yang terkinja kinja nak trafik dari blog gua. eh! tapi gua tak ada blog. nanti esok gua bikin. Tapi salah satu taktik yang gua guna. gua akan guna taktik BENJOL ASHrrri ni. wakakakakakaka


gua harap lu orang pertama yang gua akan review nanti. kahkahkah

terbaikkkk entri ni!

Puteri. said...

naikkan orang lain? more like i help you, you help me back. haha. sapu2 bontot laa tuh. (:

maybe its not my taste, or maybe i dont get it, BUT, its a fact, MEMANG TAK BEST. hahaha.

hellioz, you're very bold. so i know, you're enjoying these bombardments. and boo, some people cant face the fact huh? hahaha.

lawak said...

Oh itu blog mamat keja kontrak f41 kat kementerian pelancongan tapi kutuk pekerja gomen takde keja tu tapi dia apdet blog dia 20 entry sampah sehari?
yang tu ke??

Ala, setakat letak muka as header, pakai potosop, aku pun boles...

lagipun, dia tolong updet blog bini, jiran, ketua kampung dia sekali...

KID LEARNS TO FLY™ said...

gua suke cara lu bro..gua bukan ape gua pom jenis bukan hipo..gud2..

gua xsokong mane2 tp gua suke style lu..no offense to anyone..

hellioz said...

tuhan is tuhan ye kawan2
mcm2 tuhan ade...
Allah satu je


gyahahahahhahah

kalo xpaham pon g buat research dulu, baru boleyh emo lebey ye kawan2...

Cute Rambo said...

Janganlah dengki dengan dia..
Traffik adalah kebanggaan semua blogger..
Biarlah dia dengan style blognya..
Blogspot tak marah pun..

Blog saya:
http://mypanty.blogspot.com

lufkin said...

bro.. serius aku baru tau nama ben ashaari pas baca entry j.love.. maybe sbb aku ni newbie kot? hihi.. btw baru usha blog dia tadi.. bese je x best pn.. not enuff butthurt and RAGEE!!

The Poyo Me said...

ak xkenal ko n ak x knl ben shaari (bru tadi dpt gi blog die for the first time after so long of blogwalking)

that aside, i'd like to tell you 5 types of bloggers that turn me off:

1) blog with too much ads
2) with useless crap about their daily-day doings..."hari ni ak makan nasi ayam lagi..."
3) too much cuss words as if he had the Tourette's syndrome...sikit2 sudahlah
4) too much intentional grammatical mistakes (konon nak jadi cute, buerghh)
and lastly,
%) yang letak gambar ide besar2 dalam blog.

C-A-M-W-H-O-R-E

hellioz said...

epul
ah...
ermm...
isn't this a free country?
gyahahaha
aku blom kacau federal constitution pon mase aku type entry tuyh...
so, its my will n right to
RAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
gyahahahahahahahah~
selamat kenal2~
gyahahahahaah lagi~

Frodo
kadang2 kite kurang sedar sampai ade orang yang satu kepala
gyahahahahah~

Arin
tuhan is tuhan ye kawan2
mcm2 tuhan ade...
Allah satu je

gyahahahahhahah

kalo xpaham pon g buat research dulu, baru boleyh emo lebey ye kawan2...

EdaManAli
haven't u heard of freedom of speech?
if u don't try to find and READ any articles of it...
plus,
bace my entry puas2, pahamkan sampai paham, then komen....
okayh?
this is internet btw,
should this article surprised u that much?
gyahahahahhaah~

MaryamJamilah
u have to read this 100times over and over again

tuhan is tuhan ye kawan2
mcm2 tuhan ade...
Allah satu je

gyahahahahhahah

kalo xpaham pon g buat research dulu, baru boleyh emo lebey ye kawan2...

Nur
So, aku kena kutuk smallfry je ke?
hm....
i'll try harder after this~
gyahahahahahah~

kazirinkato
HI 5 there~

-patut la
gyahahahahahah
u r so funneyh~
i'm laughing my ass of your joke
dari tadi sampai skunk
gyahahahahahhaah again~

Putri
thats the truth kan putri
tak best cakap jela xbest
nak jilat lebeyh pahal?
bukan aku kenal pon...

i'm enjoying it?
yes~
gyahahahahahhaa

-lawak
macam pena bace je
ni comment kt blog J.Love an?

-kid learns to fly
yeah
HI 5
aku pon anti hipocrisy gak
gyahahahahah

-cuterambo
bace entry aku sampaiabes kayh
aku menyampah
and its my blog~
gyahahaha

Lufkin
yeah,
da cukup banyak rage dah aku kene neyh
gyahahahahha~
fun as heLL~

J. Love said...

kan i dah cakap. I DAH CAKAP DAHHHH U TAK CAYEEE!

kan peminat setia dia dah rage kat sini!

takpe. traffic for you! weeee~

areleaf said...

gua ketawa terbahak2 baca entri lu..sebenarnya bukan entri lu tapi lebih kepada komen2 "follower" tegar ajaran mamat tu..paling xley blah komen anon xde telor tu..kahkahkah!!



shit,klu la gua ade keberanian mcm lu..

ed said...

layan..

FeeQ said...

sounds interesting..

ben ashaari?

who's that guy?

Berd said...

jane. belog lu seksi ke. jom malam ni berpakaian coli merah. mahu??

wakakak! cilake.

dia hot. lepaskan lah dia bro. pergilah join frodo pekena nafsu dajal dia tu.
kehkehkeh

ohh maria ozawa kiut ke?

hellioz said...

J.Love
itulah penangan mee maggi kari buatan malaysia
gyahahahahah
gile kentang aku kena basuh
kaw2 pengikut dia bunuh aku, tapi aku xmati-mati
gyahahhahahahahahhah~

Areleaf
berani?
jom berguru dengan wak Torjo
aku berani sebab aku berguru dengan dia la...
nak?

ED
zass~

FeeQ
dia bosan
dia suruh pengikut dia basuh aku pakai washing machine jenama electrolux...
pakai sabun daia
dengan downy sekali (ini bukan iklan tajaan)
gyahahahahahahahahaah~

Berd
lu salah comment ke?
gyahahahahahahahahahahahaaha~
lawak dow~

Berd said...

celaka. wa memang nak komen kat sini la. ((sumpah bukan nak cover malu))

bhahahahha!

"dia hot. lepaskan lah dia bro."- pasal post lu.

hah! kahkahkah.

kalau frodo dajal tahu ni memang segan malu muka merah-merah wa!

hellioz said...

-berd
abeh cne neyh?
nak setel tepi ke setel court?

bagitau frodo ah,
pastu 50 50 ngan dia,
ok x dude?

Berd said...

siot. melayan pulak lu. bhahaha!

ok pasal post lu ni. wa rasa lepaskanlah dia. rasa menyampah tu biasa lah. nak wat camne. benda tu milik dia. hak peribadi dia. dia tak kacau kita jangan pulak kita nak kacau dia. hehehe

papehal wa sokong lu. kalau lu nak tahu budak rumah wa satu kepala dengan lu. dah lama isu ni timbul dalam rumah wa.

tak tahu pulak ada yang siap buat post. hahaha. cilakak punya berani!! terbaek lah.
wakakak!

jom join wa layan maria ozawa. wa dengar dia gay. betol ke?

kehkehkeh

((sumpah panjang wa komen. kerja gila ni tau tak!))

Aus said...

hahahak , oit hellioz , aku ni .
Aus kat GB tadi , hahahahak .

entri yang berani . takpela , aku tak nak sokong sape kerana undi adalah rahsia , hahahak .


since kau dah sebut nama takpela , kurang2 tak jadi misteri . kekekeke .

Mr feckry said...

gua tak pernh kesah pasal traffic

Frodo Baggins said...

berd lu pun dah sangap nak cari org bercoli merah ke? wa pun tgh carik yg berkemban ni. kain batik ok!


hellioz lu berkemban plz!


berd beng (singkatan bg kambeng)
maria ozawa mestilah cute
sebabnya beliau bukan GAY!!
bongoxz


pstttt, BA dah kuar entry sal lu arr jebb!!! keh2x ... silap2 ada perang badar kat sini. weeeee ~~



zzzzzzzzzzzzzzzzzz


(sambung tidooo sambil raba kucing)

hellioz said...

Aus
arr...
kurg paham...

MR Feckry
baguslah,
gyahahahah~

frodo baggins
dah perang dah pon
tinggal sequel perang je neyh...
korang ni lawak dowh...
mane2 je sepahkan lawak...
gyahahahahhaah~

aku berkemban?
style ke kalo berkemban frodo?

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
saya pun x kenal ben ashaari tu siapa. tapi macam dia terlalu bagus.
pergi blog dia tengok biasa saja.

cuma bab niat dia buat entah pelbagai program tu tak pasti laa.

blog dia baru tahun lepaskan?
kenapa popular sangat ye?
blog saya yang dah lama ni pun x popular mcm dia. maklumlah picisan saja.

*bagus, berani! :)

AirielKayz said...

Good post bro.. aku tak pandang pada sapa post ni ko tujukan..

aku pndang isi post ni overall...

Tak kisah la sapa pun, Ben ke, Bentong Kali ke, Benjo kurang mayonis ke, yang penting aku plg benci org yg follow blog sbb trafik. There's no dignity.

Bila di"kondem", mula la ramai fanatik yang melenting. Macam yag difollow tu malaikat..suci sesucinya...

Anyway, keep up the "keikhlasan" in ur post.. hahahaa..

Kalau ko nk kondem blog aku pun, memang aku alu-alukan. Baik cepat sebelum aku ramai follower tegar...hahaha

adios...

Nur said...

bro.. aku suka semangat dan berani setan kau cuma kadang2 yalah manusia ni terlalu lemah utk di nilai pd mata kasar. jadi lantak pi lah. glamour atau tidak, trafik high atau low yang penting kita sama2 berblogger... mesti mariiiii.. ^^

.::WaNiE::. said...

muahahahahaha...

seperti biasa kalau aku jumpe entry kutuk dia

aku akan cakap

'like this'

Fazreen said...

dude..wa salute sama lu beb..dah byk blogspot kutuk blogger ni..nnt kalau rajin wa mau kasi panas blogger ni kat wordpress pulak..haha syabas DUDE!

..nOj.. said...

hahaha gwa pun tak takut nk hentam dia. femes for nothing. poyos. ade few entry dia ngutuk gwa n frens pasal bantai dia. so what? kte ckp mende yg betul. aint it? dh tak best kte ckp la tak best. no way nk angkat dia ckp abang ni bagus la. uwekkk. bukan dengki lahai. nk dengki buat ape. tp cam lu ckp, ktorg memang suka membenci org yg poyo

*Miss Geli^ said...

ai loikeee you la dik!!!

hahahhaha...

tu tak kira lagi dia mess up ngan my fren...

saje takmo panjang panjang...

aren said...

ahahaha..aku rase cm kenal je yg pkai bju puteh n background merah tu.
aku sokong kau hellioz!

http://lamansesawang.blogspot.com/

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

cayalah...aku pun tak suka si ben ashaari yang poyo dan berlagak bagus tu...cam bagus dia...beria berblog tak kira lam jamban semata nak up trafik...pastu kutuk2 tak lama delete n3 dia tu...apa kes...bodoooo punya orang...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

bes ni...kita kene wat fanpage ni...blah ar lu ben ashaari...

ramai gundik yang kaki ampu...kekonon dok comment blog dia tu blog meke2 tu leh glamer ar...pirahhhhhhhhhhhh

AvantGardeShoppe said...

just nk sentuh psl isu penggunaan perkataan tuhan tu.. ye btl tuhan tu byk n mcm2.. hny Allah sje yg satu.. perkataan tuhan tu tidak semestinya merujuk kpd Allah tetapi lebih kepada penggunaannya dalam ayat..

~anna&anuar~ said...

ahhahahaha.... tabik ding dong sama u.... i looooiiikkkeeeee..

kalo kena hentam skit, wat entry.. raih simpati.. mintak trafik skali...alololoooooo.. sian nye... suweeetttt je kaaaannn???? meh nak dodoi meeehhh.. hok tuihhh..

ari2 kutuk org tu kurang itu ini.. ko ingat ko bagus??


lg satu, kalo dah salah, ko mintak maaf, ko diam.. jgn nak konon2 hebat lagi..nak kate x salah...

bile dah byk yg kau panggil 'lalat', mknenye ape??? ko pk la weeiii...

blh blaaaaahhhh...!!

jgn nak poyo sgt, org x suke..pendek kate, BENCI.. mmg aku nyampah.. so wuttt???? ade haku kesah??

(emo plak ai.. sori2)

MaryamJamilah said...

well, depends on ur perspective.
kalau dgr my opinion scr cakap yg bernada, takde langsung sinis or emo~ ^_^ opinion is yours. fullstop. babai.

Eciz said...

aku memang tak puas hati dgn kau. kau buat entry ni. untuk dia. perghh tak nak naik fulak trapik dia. makin glam la dia dokkk.

tapi kalau kau buat entry pasal aku, orang tak hengen nak baca derr. sapa lah aku. cuma budak comel yang baik hati. miahahaha

hakikatnya, 1 orang komen hentam dia, 1 entry dia bagi kat orang tu balik. 1 ayat pendek 'pelik' orang bagi dia, 1 entry panjang berjela dia tuduh orang tuuuu. erkkk, aku bercakap bukan dari pengalaman. hattoiii tapi itu lah dia. huahua

dah. dah. aku tak nak kutuk ben. dia pun pernah up kan trapik aku kejap. miahaha memang gila pemes masa tu. skang? stop dah. huahua layan pale sendiri je. blog secara ikhlas je. orang da naik, mana nak layan newbies kuang kuang kuang.

hattoiii terkata fulak. sory bro ben. lepas geram kat entry budak yang nympah kat bro ben fulak. huahua

btw, entry ni berani. i likee! ;p

Farah oh Farah said...

ok hell. gua bru bce nih. sume komen pon gua bce. gua salute kt lu. td gua salute kt jlove. skg lu gua dabel2 salute. bukann pe, lu berai gle. asl la gua xde keberanian mcm lu. haihhh.. rmai rupenye followers die hentam lu. tp rlex babe. lu taff lebih ;pp

btw, gua suke anon tu. haha. sumpah takde telor ;D

zmm1007 said...

salam.
setuju dengan entry ni
apa la nak tuhan tuhan trafik pula.
tiada life ke hapa buat statement begitu.
mulia lagi masuk dapur goreng cucur dari buat statement camtu.
pfzz.
yang sedih nya, ada pula tukang ngikut. berbondong bondong tuh.
haha. takpela. mereka suka kot. biarlah.
walaupun kelakar sebenarnya.
ok. dah tinggalkan jejak. kat side bar tulis tinggalkan jejak blog.
ha dah, ok salam kenal semua.
bye.

DaHLia said...

giler ah, xpernah aku baca entry dan komen sampai abis camni..

aku taknak komen apa2 sebab aku pun rasa aku poyos je lebih...aku ngaku da aku poyo ni, ngaku sendiri jer, senang..haha


p/s: kalo nk kutuk aku, diam2 jer ek...meh kita YM...aku taknak entry special camni walaupun aku tau ramai nk kutuk aku...huhuh ^_*

paeh said...

terbaik! kalah melodi weh... aku suka aku suka kau kutuk dia...

.s.o.f.i.a. said...

pergh!!!!! panas!!!!! tak sangka laks dua bloggers yang aku kenai tengah perang teluk......

apapun, ur entri rawks bro!!!

Aidi-Safuan said...

what the F all of the sudden komen sampai 60 lebih kan? nak kutok gak ar camnih. :P

Seha Haris said...

helli, nak je i tekan button like2 ni sampai lenguh tangan i kalau betul button tu ada. hahaha! Traffic ni wey,traffic. wahahahaahaha.

rObin@ayuE said...

ermmm urmm gua cam sedikit terase la beb..haha gua follow je tak suh dia jelajah blog gua pon,tak tampal banner dia pon...adakah gua bersifat cilake juge???

Khairul Anas said...

Hai...aku xde blog dan aku xknl sapa ben tu.tapi aku suka bace blog member2 ni...ada yg kreatif,tagih simpati,ilmiah dll

inikah yg dikatakan berani? tunjuk la muka dan ceritakan identiti sebenar. LU PENAKUT! PENGECUT!!! lu lagi hipokrit! jgn ckp org lain la...cermin diri dulu!

nak masuk neraka ke hell? oppss sori..hellioz.

bagila idea bernas drpd lu duk kutuk org lain.tempiasnya lu kena gak...

BAGI AKU SEMUA BLOGGER YG TULIS ENTRI PELIK2 NI SUMENYA GILA TRAFFIK N NAK FEMES!! TERMASUK LU..

fikir sblum btindak...

Anonymous said...

aku pelik la..

pengikut2 ban ni sume kata ko bakal masuk neraka

erk kalau tetiba ko mati syahid camne?

oh skrg manusia di bumi dah boleh senang2 diaorang sendiri boleh tentukan orang tu masuk neraka. dia masuk syurga eh? tak tau pulak aku dah boleh buat mcm tu skrg. setau aku syurga neraka pahala dosa & amalan semua Allah s.w.t yang tau. Maybe dorang ada buku nota dan calculator sendiri untuk hitung dosa2 orang lain. Tapi terlampau sibuk sangat kira dosa orang lain, dosa sendiri lupa nak kira.

Sama dengan insan bajet mulia yang suruh orang jangan sembahyang. Itu statement yang memalukan & too emotional dan menunjukkan betapa pendek akalnya tatkala marah. Terlampau mengikut nafsu amarah yang dibisik syaitan.

Dia patut lebih bersikap matang dan tidak cepat melatah. Kalau terlampau emotional dan melatah, baik lu hadiahkan dia getah bebanyak boleh dia main lompat getah.

YobSumo said...

mak aih, dulu mula2 aku msk blog kau takde lah kontrol besi macam ni. sampai ada blogger lain kasi link blog kau suruh baca. hahahhaha.

erm, aku tak penah baca blog dia, lepasni aku baca ahhh. tgk kau yg promote dia, bukan dia promote kau. sape lagi femes?

MuJE said...

jujurnya aku masuk entry ni thru google dengan keyword "ben ashaari tuhan traffik"... nak tergelak bila keluar auto suggest tu..haha

tiba-tiba aku rasa takot dah. yela, bila berblog diri diperhatikan.. harap-harap aku tak poyo gile bila buat entri.. seram doe kalo ade entri camni...huhu

papehal, lu memang berani! tapi bro, sikit-sikit udahla..sekali die suruh sume follower die ban blog ko ni, tak ke nanges tanpa melodi? hehe...

sori terbuat entri pulak kat sini. chow!

+d.O.Y.A.h+ said...

ciritla. asal gua baru pasan entry nih. ahhaha. baca2 bekron merah. gua dah agak. last2 lu bagitaw gak :P

dabuldahi said...

tak payah nak dewa2kan ben la... hak elah... tah apa2.. mana style kamu? mana? korang buat blog just sebab nak jadi hamba traffic ben? eh? ah... butuh!!

AkuMuzikFilem said...

aku jumpa blog tu dulu, kendian aku pelik jumlah followers dia berkadar songsang dengan tahap keintelektualan penulisan bolg tu, baru la aku jumpa blog ni.

It's all about me said...

Godek-godek blog ni..tak nampak pun ilmiahnya..
mutu penulisan..ermm..mungkin perlu masuk kelas perbaiki ayat dan ejaan..

end up with:blog budak separa matang..abaikan jela..

Abang Zam said...

kahkahkahkah..aku nak gelak lah

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

Anonymous said...

Je cherche à lancer un blog de cuisine et je voudrais que mes amis soient en mesure de se connecter et de commenter le biais de leurs comptes facebook sorte qu'ils n'ont pas besoin de faire un compte sur le site de blogs choisi de commenter. Quels sont certains des sites de blogs gratuits qui vous permettent d'utiliser votre facebook pour ajouter un commentaire?.

Anonymous said...

Hey there would you mind stating which blog
platform you're using? I'm planning to start my own blog soon but I'm having a hard time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique.
P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!
Also see my website: adriana lima teleflora

Anonymous said...

It's really a cool and useful piece of info. I am satisfied that you shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.
Check out my page ; www.sokan.org

Anonymous said...

It's really a cool and useful piece of info. I am satisfied that you shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.
my website :: www.sokan.org

Anonymous said...

Excellent pieces. Keep writing such kind of info on your blog.
Im really impressed by it.
Hi there, You have done a fantastic job. I will definitely digg it and individually recommend to my friends.
I'm confident they'll be benefited from this site.


My web page; hotmail instant messenger free download
my site - does hotmail support pop3

Anonymous said...

Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this post plus the rest of the website is very good.


my blog: hotmail search

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~