Saturday, June 19, 2010

Ade Orang Nak Libas Gwa Pakai Parang!

RAGE SESSION # 3!
CLICK untuk jadik BESAR!!!
Otai Gengster Bhai... Internet Warrior dia neyh...
[Aik? apsal dy usha blog gwa? Minat ka?]
gyahahaahahah~
print screen twitter~ violent x?


Ade sape2 kenal mamat ni x?
Dia ni otai beb
Bila dia umumkan nak libas gwa pakai parang kat twitter,
satu malaysia visit page gwa...
gwa syak dia ni bukan lagi "tuhan trafik",
dia ni dewa trafik!
gyahahahahaah~

Sampai traffic jam page gwa untuk sementara waktu...
[sila percaya gwa bulat2!]
Gyahahahahahhaah~

Dia ni serbanistas yg sanggup berjuang walaupun bukan dia yang kene kutuk kaw2 oleh gwa,
tapi sebab nak cover si bibir merah, 
dia sanggup nak libas gwa pakai parang kalau dia jumpe gwa...
what a numbnuts...
[relationship makes us lost our rational justification]

Bile dia sedar gwa pakar bab2 retrace explicit content je terus dia private twitter flow dia...
aik? bukan lu brani sgt ke nk parang gwa?
chillax sudah...
Paling kurang pon gwa nak gak report kat Bukit Aman, SKMM ngn MAMPUs
Atas alasan? Blackmailing gwa...
Paling hamsap pon ade la modal gwa nk buat n3 baru...
ye dak gengster?
[sikit2 SKMM, sikit2 MAMPUs]
apedehal?

Dok usj subang jaya
hm...
Member2 gwa dekat da tuyh...
buat lawatan mengejut dikala dinihari menyinsing best gak...
bole buat movie ala2 hindustan
main libas2 parang...
Sambil tangkap bullet pakai gigi putih ditaja oleh colgate...
eyh? guna pestol ke?...
Movie Director Volunteer anyone?

P/S : Lu payong 1 malaysia ke nak parang2 gwa beb?  gyahahahahahahahaha~
#Case Closed#


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~


88 comments:

Yatre Hayati said...

just nak cakap. kat gambar first tu ada nama aku terselit. kalau ko alihkan ayat2 tuh confirm nampak muka aku!! hahah

Anonymous said...

cilaka. lawat siallll ayat2 kau kali ni. dah boleh jadi macam blog iss. buat aku ketawa guling2 seyhhh. adehhhhhhh (teka aku siapa) =p

aLy said...

eleh stakat parang je dia ada
apedehal?
nanti gua buatkan lu senapang berpeluru yg bley detect mana dia pi..




sehingga














menjunam kat kepala dia

@yuE said...

menggelabah giler mamat tu...hakhak


dia takde belog ke bai???

mesti kuncu2 lu yang bgtaw pasal ni kan...

thumbs up utk lu!!!

hakhak...

syAzAnA said...

wooo, gilelah ko. smpai nak libas ngn parang. dasat woo.

Roronoa Zoro said...

hahaha.. mmg dewa traffik nie bro.. hahaha.. parang konon.. dewa hindu ka apa? bawak parang? hahaa

firdaus khalid.com said...

aipp..aipp...
hak3...aduyai..nk terberak aku dengar..
kewl hellioz..hak3..
aduyai..aku ase..geng mulut merah busuk ni..hak3..

hahahahahahaha..
AWWW...sakitnye kne parang..hak3..

DarkSky said...

die minat kat lu la bro..

Yus said...

Weh, jangan gadoh2, layan bola la, blogging elok ikut isu semasa.. ;)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

erk..pge46??

gua knl mamat ni
tp gua xpnh jmpa die
mamat ni antara org memula yg gua knl masa gua br blaja blogging staun stgh yg lepas
die ni dl kapel ngn minah sabah yg ajar aku wat blog a.k.a cikgu belog gua ni..minah sabah ni mmg cntik ala2 chinese look gitu

ade la cite2 xbest yg gua taw sepanjang die kapel secara maya ngn cikgu belog gua..tp gua xnk cite..tkt xbetul jd fitnah

gua duk seri kembangan je..kl nk jumpa die nt ajak la gua..bukan jauh sgt pun nk g usj tu.jerit pun dgr lg!

haha

intanurulfateha ❤ said...

bagus lahh
trafik naek ;p

DaHLia said...

ko saja cover muka aku kan...sob sob..sedey ..mitak tisu sket

mentang2 lu fofuler...siapalah daku dimatamu..


hahah :P :P

J. Love said...

oh me me me me!!1!!!!!111!!!


i wanna be director i wanna be director yay!!




mamat tu ade blog tak?

RyuJi said...

huahuahua..ni mesti geng parang hitam ni..huahuahua..lu dah discuss ngn kucing lu ke?kucing lu bkn ketue mafia kat kawasan rumah lu?baik lu mintak bekap siang2....huahuahua...

tp wa rasa klo lu cite kat kucing lu..kucing lu tenang je smbil isap curut...taiko besar buat ape nk glabah2 ngn geng parang..huahua

Whoopz said...

Nak buat jenayah pun kec0h kat twitter? Kurang pandai.. X ckp bodo ar.. Kang x pasal kepala gwa tanggal..
Gwa bukan lipas.. Xde kepala bleh hidup.. Lu lipas ke hel?

.::WaNiE::. said...

wa syak traffic lu skrg dah beribu dek link lu dikomersialkan kat twister noooooooo

ah abg ni, wa ngn jlo ngurat kang mesti teruih join geng ni, siap add lu kat ym lagi..entah2 dia yg jadi anon ngorat jlo

lu bebaik skettt..lu dahla xcukup duit nak belikan jlo tu chanel. kang kene rampas kang

sumpah wa tak tau ape benda wa merepek ni

neyra shazeyra said...

no comment

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha ha~
aduhai~
lu rage lagi babe~

FarhanaDr said...

Hindustan banyak jiwang.. Tak banyak violent.. Kalau nak libas parang, filem tamil banyak.. Na Sivaji The Boss.. Hik hik..

Pape pn, aku pencinta filem hindustan dan tamil.. Ekekeke..

Erk.. Ade kena mngena tak ngan entry? Hehe..

Aujinz said...

lupe nak gelak..


muahahahhahaa..

Aujinz said...

Gua takmo jadi director..
gua jadi propmaster jer..

Bekalkan parang..
batu asah di jual berasingan..

K.O.A.L.A said...

gua nak jadik camerawoman..shoot lawa punya. hahaha

caluk@cencaluk said...

kebebasan internet bkn bermakna leh taip apa suka he he

lufkin said...

now where did i put my keris.. jom tikam sesama saudara jom...

J. Love said...

second lufkin's comment. barulah true anak melayu. parang-parang ni macam "kewowo" je.


kalau lu tak tau kewowo tu ape lu PM gua. kah kah kah kah kah!

hakimfaridzul said...

hahahahaha...

ish2...

kau dah terancam ni hell!

agagagagaga

areleaf said...

lu jangan hell..dia ade 125z tu..lu boley ke kejar?

tp gua tgh musykil skrg scene main santau tgh menaik pon ade lg yg maen parang2...

cengkerangcipot said...

bile ni?
aku nak saksikan depan mate ni..
nak rakam..
adush ape la mamat tu..

Kie-yu said...

adeh..
men parang la plak
pasni ape?

meriam buluh?

pestol ayor?

rifle menan kedai RM2?

pilih2..

Tupai Karan said...

Aku pun cam Yatre Hayati gak.. ada dalam gambar tersebut,,. huhu

wei hellioz.. tuh tanda mamat tu akal shallow, takleh terima pandangan org lain, lgpun hg da tulis besaq2

"Its my perspective. Whats yours?"

Mengonk. Tp ok gak, hg patut berbangga gitew hellioz.. hahaks..

Pe kata hg bt blog masakan atau cerita mengenai bayi je.. Mungkin depa2 yg xpuas hati tu akan lebih tenang :P

touyakaruma said...

kira okay arrr tu ..dapat trafik free

Anonymous said...

wah!!!
hebat mamat nih!!
suke men parang!!!
wah!!

hebat!!!

gengster kacip berparang!!!

cakap berangin!!!

waaahh!!!!

kata kila said...

jangan berpanjang taw.kalau boleh sabar, sabar.lame2 dia senyap lah tu okay hellioz!hehehe jgn marah taw!

senandung semalam said...

pe cer dye ni smpai nk libas2 orang...
haish!!!

Wan Perlis said...

amat bahaya tu
suatu ancaman
nnt klo dia libat betul2 mcm mana

Anonymous said...

dah cukup power ke nak libas org

Mario said...

jgn lupa upkan klip dlm utube masa lu bt report tu weh...gua nak tgk...ekeke

Ery Farieha said...

pge46..
macam penah nampak name tu gk kt twitter
tp x follow
hohoho

sepet said...

kunun jht sgt la tuh nk main parang2..skali kuar parang kontot..


wakakakkakaa..

Hidemichi said...

Kalau tak puas hati kat www... parang pun jenis www la kan?

dah mcm citer matrix pulak...

which is the real world?

Hidemichi said...

Kalau tak puas hati kat www... parang pun jenis www la kan?

dah mcm citer matrix pulak...

which is the real world?

Hidemichi said...

Kalau tak puas hati kat www... parang pun jenis www la kan?

dah mcm citer matrix pulak...

which is the real world?

shey said...

whooaa , usj subang jaya ...

reen_sofee said...

hahaha
ramai sgt yg nak gaduh ngan ko neh!
lek arr beb!
die tarak brani nya tuh!

siggplus said...

jom main parang2 nak?

tapi mak kita tengah pakai, dia pakai buat bukak kelapa.

nak buat santan katanya

nipponmari said...

wa rs wa suke gile blog lu hahak...n nmpknye diorg gune tektik buruk nk rosakkan blog ko ngn hntr kat sume fan die thru fb...actually aku fan die but mcm budak2 je gaduh mcm tu..xjantan lgsung..n now..gue boikot blog die n follow blog lu wlpun gue xde blog hahak..

RastaMat said...

Wakakakaka..
Femes la lu..
Kompom pasni kuar berita ada mamat kene parang??
nak guwa panggil 999 tak??
Guwa ngan Bro Mazidul ada link..
hahaha...

~anna&anuar~ said...

parang??? gulps... cukup ke bai..?? gwa syakkk, die byk tgk citer tamil laaaaa helli...

ke nak pinjam AK?? riffle? ke mesin gan aiiiiii?? ade ni... segudang stokkkkk....meh laaaa...

wkakakakakkaka... lawak dowwwlllll...

Epul Azimi said...

bayaran untuk director berape?

Nasrina said...

ouh..da boleh komen...

suka tgok org gadowh...

jgn lupa rakam k. bila da libas2 tu.

daaa....~

Boyachilles said...

hell, ko mmg best..aku ske baca penulisan kau yang depa kata falsampah tu...bro, baca tukartiub.blogspot.com tgk cara penyampaian rage hishamudin rais...ko mesti jadi lg bes pas baca ni...weh, trafik ko mesti naik arr pasal parang ni...gut gut

anak johor said...

salam bro, aku tengok mulot ko kurang ajar semacam je..
ko gengster ke?
ape kate lu dtg muar johor..
aku nak tengok jugak setakat mane gengster ko tu..
tapi sebelom dtg tu penohkan ilmu kat dada ko tu..OK??

anak johor said...

aku dah memang masak dgn perangai budak selangor n kl ni..
bukan semua tp kebanyakan mmg jenis krg ajar..
dgn cina n india pn x berani nak lwn pulak..
dasar pengecut!

fhunky-fhinky said...

hahahahaha...

hindustan?tamil sudey..
sivaji la bro..
baru tamil...

ppaaarrriiiaaappppaaa!

anak johor said...

ko ni asal mane? mak bapak ko pulak org mane? mesti mak bapak ko dulu merempat kat kl/selangor dulu kan..pastu lahir ko n ko mengaku org kl/selangor..typical

anak johor said...

mak bapak ko ajar camni ke? hati2 sikit bro..jgn maen langgar je org..aku risau kalau ade org dapat detect ko kat mane..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

buat hellioz..
lu ni kecoh la..org nak libas lu ngan parang pun lu kecoh..


nge!!nge!!

libas la guna telor bapak beliau...baru syahdu gitu..


wakakakakakka...

taiko sangat kah mau libas org guna parang??


kalau org nak buat kerja tak cakap byk la..sedar2 dah kena libas..ni mamat mmg bangsat la..sembang libas..muka gangster chang hoa nam sgt barangkali..



wat the pork lu!!



nge~~nge~~




helliozz...
gua rasa ini mamat mau rasa kena sontot sama parit..
parit!!kasi asah pedang!!!



nge~nge~


macam org zaman king kong je mamat ni nak main pedang..

org zaman skunk libas org guna akal la sial!!


bapak jahanam la ini mamat..



ehh...

gua relax je helliozz..


nge~~nge~~

anak gembala said...

wei anak johor..lu macam babi..lu tak letak link..gua tak letak link sbb gua mmg babi..so lu ngan gua sama je babi..

Anonymous said...

kat johor ramai gay
eeee

Anonymous said...

banggalah kalian !
nanti mati tanam sekali blog kalian !!!

Affan Ruslan said...

Ko tgk bucu kanan bwh, nama aku bhai.
Mana blh pakai nama aku ske2. hehe

Linglung said...

lu dpt traffic free byk derr..komen gua ni pun dah yg ke-62..terima kasih jugaklah kat brader tu..keh keh keh

redNing said...

wuhuuuuu berani habis...bawak gi gaza ok jugak..bleh cantas yahudi sana

husnazainal said...

dia terasa tu lu kutuk2 couple dia tuh...abg berbibir pink..hahaha

aleen adela akoo ^_* said...

wallamak..korang neh ganaz2 jap lagi ade yg neman hencek aduka dlm lokap kang.huhuh

weh,aku nk slow talk ngan ko neh,ko ngan jane ade pape ke?klo ye,aku xmerestui neh.ngahaha ;P

aku cam bepikir 16x nk folow neh,sila jan maen trace2,aku mencik!wuhuhu

aleen adela akoo ^_* said...

wallamak..korang neh ganaz2 jap lagi ade yg neman hencek aduka dlm lokap kang.huhuh

weh,aku nk slow talk ngan ko neh,ko ngan jane ade pape ke?klo ye,aku xmerestui neh.ngahaha ;P

aku cam bepikir 16x nk folow neh,sila jan maen trace2,aku mencik!wuhuhu

Anonymous said...

pe korang kecoh
dunia hanya pinjaman

Frodo Baggins said...

hahahhahaha
sial bnyak giler wa terlepas.
mau parang2 bagai, g mamposs lu bapok
ingat lu saper nak memarangkan org
cilakeee sioot. kompem pngemar
KY JELLY!


jangan memain, helly punya parang
banyak tajam wooooo ...
berminat?? sila hubungi wa di nomor
delapan delapan delapan ...
helly sedia berkhidmat dengan PARANG!


"mau coba beliau?"


gyahahahhahahahahahahahahaha
setan!!!


(p/s: wa xleh lama ... ada masa wa
terjah lu org lagik. chill n troll!)


>>___<<

Farid MOFASAD said...

puki

deus X machina said...

kah kah kah

Hellioz maderfaker said...

tunjuk muka la bhai....senang skit kena libas...

Frodo Baggins said...

to Hellioz maderfaker cilanat
lu g mampos arr bapok! lu tunjuk muka
bagi link haremm tetek besar tu watpe
dasat banjingan!

RastaMat said...

Kepada "anak johor" dan "anon yang tiada telur", tak perlu melibatkan negeri dengan perangai seseorang dan perangai lu orang ni buat malu "ANAK2 JOHOR" yang laen..
dan buat pengetahuan lu orang, guwa adalah "ANAK KELAHIRAN JOHOR" yang membesar di pelbagai negeri..
Manusia same je dol..
Hellioz ni memang BANGSAT, tapi guwa rase lu orang lagi PUNDEK!!!
Simpan2 la lu orang punye BODOH..
Masing2 dah besar kan??
bukan dapat ape pon lu orang nak gadoh2..
Dunia Blog je dol..
Rilek sudah..
Salam Keamanan dari SELATAN TANAH AIR...

si para para said...

parang keris meriam buluh..apa lagi eh...

BalqisShafiqa said...

nak main parang2 konon!
tak usahlah!
kau nak bela orang apasal?


maybe nak tunjuk dia punya friendshit kot.

Dyna Yvonne said...

ohoh...men parang??
men gulik je sudah~

ASaDa RyutaRo said...

ape barang guna parang.. chainsaw terus la.. wahahaha..

::cdot the dot:: said...

bobbit dia nak??

pakai mulut gua..

atomen taro said...

Nie blog mamat tu http://syahirul.com/

¶A.K.I¶ said...

waka waka!!

sume komen aahh ak bace...
dari tergelak sampai nak berak!!
ahah... dasar masing2 mmg xde telor ap??
kalah spesis pmpuan pny gado2~
koya~

hell!! sila blnje mam kepsi...
ak da lme x mam kepsi...

pastu hired ak jd art director muvi ko ye~ hurmm.. imaginasi ak tgi! ngee

syaf said...

sile sebat beliau dengan ekor pari...



~~~TETIBE

helena's said...

kalau dia jadi libas dengan parang ehmm lagi uplah traffic..hikhikhik

nasikputeh said...

bro..
mane lu nye shoutbox..
xbley la wa nk ngorat lu camni..

nasikputeh said...

bro..
mane lu nye shoutbox..
xbley la wa nk ngorat lu camni..

nasikputeh said...

bro..
mane lu nye shoutbox..
xbley la wa nk ngorat lu camni..

nasikputeh said...

bro..
mane lu nye shoutbox..
xbley la wa nk ngorat lu camni..

PaiN said...

apa pasal case sudah 'closed'?

Anonymous said...

Admirable post!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~