Wednesday, June 23, 2010

Ape Masalah Lu Sebenarnye Neyh?

Macam nak carik gado x tajuk gwa?
gyahahahahhaahaahahaha~

Gwa dpt berita dari informer2 gwa bahawasanya ade 2 entry mintak maap kat gwa setakat ni.
Satu kat LINK ini
Satu lagi kat LINK ni

Buat ape nk mintak maap kat gwa?
Lu mintak maap kat diri sendiri la sebab gagal berfungsi dengan rational.
Awal2 gwa da cakap kat lu orang dekat Entry neyh, # 1st story...
Kalau lu gagal guna rationality,
maknanya, lu gagal kawal emotional lu dengan baik
[ sumpah skema ayat gwa macam taik! ]

Gwa xnak lu sokong gwa pon...
gwa xnak ade penyokong pon,
Gwa cume nak reader yang justify semua bende yg gwa tulis,
bukan setuju dengan point gwa or bangkang buta2...

Gwa nak LU ORANG yang mintak maap ni jugak buat Justification dekat entry2 gwa sebab gwa xnak lu orang sokong membabi buta...
Xpayah la menangkan orang yang salah
Xpayah la nak tegakkan benang yang basah...

Kalau salah cakap je salah
Kalau betul cakap je betul
Xpayah la nak backup member lu lebeyh2 just because dia member lu..
Kalau member lu tuyh rogol anak orang xkan lu cakap member lu betul jugak?
Its as simple as that shitty example...

Gwa pon sedar diri,
gwa bukan malaikat yang xde buat silap,
gwa pon manusia biasa macam lu orang jugak...
Kalau lu orang maki gwa, gwa terima,
sebab gwa bukan tuhan, Gwa Manusia...
Manusia biasa memang palat,
Sebab manusia biasa memang suka buat palat.
Gwa pon manusia biasa...
Paham?

Frankly saying, gwa xde dendam pon kat lu orang bhai...
gwa nak lu Bukak Mata Luas2 je...
Itu je message yang gwa nak sampaikan...

Tapi gwa still nak rage awek lu pge46
Awek lu neyh typical sangat...
Lu nasihatkan la dia ni, jangan cepat sangat nak label2 orang...
Jangan cepat melatah, Rational Rational Rational...
Guna Rationality...
nak tau kenapa gwa cakap typical?
Sebab ni
bagus2... 10 markah gwa bagi lu

Lu ni nak cakap xde agama, avatar pakai tudung.
Nak cakap Shallow, marah...
Nak cakap bodoh, salah...
Tapi gwa anti gyler Manusia Yang Gelarkan Manusia lain & Jatuhkan hukum tuhan kat manusia lain.
Bile mase lu 'take over' keje tuhan bhai?
Nak cakap lu cetek agama, ayat lu penuh dengan nama tuhan.
Tapi lu lupe lu tengah mainkan peranan tuhan dekat komen lu...
come on la weyh...
Jangan pergunakan nama tuhan sebab nak nampak baik...
Sebab last2, bukan manusia yang judge lu, DIA yang judge lu orang...
Gwa masuk syurga ke neraka tu bukan keje lu orang...
DIA yang nilai gwa nanti...
Lu xpayah berlagak sangat macam pahala lu lagi berat dari dosa lu...

Ah fuck,
gwa dah macam bapak2 dah sound orang ..
padahal gwa pon setan jugak
gyahaahahahahaahaahahahahaahahaah~

Nampak tak kiasu dia tahap mane?
xkan keje gwa nak highlight je tiap mase...
gyahahaahahaahahah~

P/S : Kalau lu xnak mengaku lu tujukan n3 lu kt gwa, lu memang bingai...
Geng2 gwa dah bace the whole n3 and komen2 lu...
P/S/S : Lu orang xnak berkempen lagi ke? dengar cite pilihanraya jauh lagi...
gyahahahahahahahaah~



Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

69 comments:

siggplus said...

bila nak berkempen? gua tak sabar nak pergi pasang bendera ni

amoi said...

nice entry !
thumbs up.
siapa dia nak cop org IBLIS?

intanurulfateha ❤ said...

.gua x paham
.xplain balik bole?
.sejak dua menjak neh, byk sgt input masuk
.mklum lah, tgh xm
.kuikuikui~

I n n z said...

LOL.
sedap jeh cakap sang iblis.
esh3.

senandung semalam said...

jgn ssklai gune nme Dia... bhye...
again aku nk ckp kt lu sbar...
hahahaaa...
tp klau xtahan sgt...
wat la ape yg patut...
hahahhhaaa

RyuJi said...

hahauhauhauhau...lu mmg banyak musuh..wa rasa muka lu mesti muka2 stok mintak kena pukul..huahuahuahuua......terbaik bro...

gua pon tak tau pe nk jadi ngn bdak2 zaman skang..ish3...soh kucing lu tendang je dorang seko2..cakar kaw2...baru dorang tau..huahuahua

Z said...

avatar cute abis tapi senang2 gelar org iblis. AKU AMAT BENCI MEREKA YANG MEMPERGUNAKAN AGAMA UNTUK KEPENTINGAN SENDIRI SEPERTI AHLI2 POLITIK

Roronoa Zoro said...

fikir secara waras... bukan ikut emosi.. perhhh...

kalau lu pon salah, aku xnak ikut jugak.. sebb lu kan manusia.. hahaha...

p/s: erk.. apasal aku pon dah jadi gua lu nie?? haisshh.. -_-"

Affan Ruslan said...

haha.
no 2 jadik ah.

Rowena Chasez said...

wahhh..
bgus laa dh ade yg mntak maaf nie..

Sir Marcello said...

sedeynya story lu...

siggplus
nak ikut...miyahaha

Frodo Baggins said...

sama dgn sifu sigg
wa x sabar nak bagi rasuah!!


>>___<<


duhai khairiah baby rina ...
x kurang pun nilai diri kita
dengan mintak maaf. coli merah mau??



cilake, wa pun
bunyik cam bapak2. muahahhaha

LORD ZARA 札拉 said...

ada kempen apa?
perlu poster?
perlu banner?

aku buat cheerleader je~
kuceng tak mau.
awas~

ha ha ha~

@yuE said...

hakhak..giler hebat lu kan sampai orang dok mintak maaf...








gua nak pegi mandi nih...babai

~anna&anuar~ said...

alahaaaaaiii... maaf..?? apekedehal sume org takot dgn lu ni bhaaaaiii.... ahaaaaii.. lu contact mafia ke? ke lu kabel tebal kat bukit aman or MAMPUs?? wkkakakkakakaa.. sgt lawak hookkeeeyy.. tu la.. org x carik pasal, jgn carik msalah..

tabik springggg sama luuuuu!!

Whoopz said...

Budak yg nak parang ko tu x puas ati lg.. Hulurkan je la leher ko hel.. Tgk brani x dia buat.. Hahah.. Ko brani x hell?
Gwa da baca entry dia 'dibelanja' dek ahkhai.. Patot la semangat betol dia nak parang2 ko..
Kata karam singh td..
'ibarat kuah sama dihirup, sambal sama dicicah..'
Gwa bersamamu helliozism.. Hahah..

Whoopz said...

Budak yg nak parang ko tu x puas ati lg.. Hulurkan je la leher ko hel.. Tgk brani x dia buat.. Hahah.. Ko brani x hell?
Gwa da baca entry dia 'dibelanja' dek ahkhai.. Patot la semangat betol dia nak parang2 ko..
Kata karam singh td..
'ibarat kuah sama dihirup, sambal sama dicicah..'
Gwa bersamamu helliozism.. Hahah..

reen_sofee said...

bro!
jgn arr marah marah!
meh tlg aku buat keje neh!
hehehe

syAzAnA said...

uishh. gilerlah hellioz. aku dah bace blog satu nie yg ko panggil nenek kebayan. spesel entry tuk ko lah pakcik ooi. ramai sngat keh xpuas hati ngn ko?

Anonymous said...

t

fatin shahar :) said...

suka link blog pei pei tuuuu ^.^
kinda remind me too ;pppp

Anonymous said...

hellioz, aku ni supporter kau. aku dah pergi kat blog rara tadi. kesian gak lolz...

camni la hell, ko xsuke justkontol, kami pun xsuke, jd klo boleh ko bagi la komen last dekat si entri rara, kata dah maafkan dan xder bender nak ditakutkan

ko ckp yg sume tu salah supportes ko yg rage ala2 Honduras, dan suruh dia close komen form entri tu

TETAPI, suruh dia jangan nak menangkan jk jer.

klo lu buat cmtu, gua nak rage2 pun ada maruah bai,kita rage2 tp org maaf kita accept,

bkn cam justkambing, rage2 bila mohon maaf boleh nak backup diri sendiri dan plg tak boleh blah nak rage lagi??? perghhh..

so please for the sake of your supporters.

p/S: jgn publsih, aku hantar sebagai message. then deleta la lepas ni.

aLy said...

tunggu jk mtk maaf tu bile lak..

maklumla..kononnya kan tak tau ape salah sendiri

apadaaa

Aqram said...

tak abes lagi?

DarkSky said...

so sang iblis, lu nak maapkan ke mereka itu? wakakaka..

eyraaa said...

"Syahirah Sabri is a fatherfucker!"
she is an attention whore, lets give her some love wont cha?




SYAHIRAH SABRI???? cerita dia ni tak berapa nak jelas la..nape kau call dia fatherfucker ea?? boleh jelaskan dengan detail tak?? nak gak tahu cerita,prove and JUSTIFY mana patut

Matjoe said...

seken

2nd

gyahahahahaha

Taufik Dato Mansor said...

kau lah penyambung tradisi membenci justkhai... hahaha

hidup anti-justkhai.... hahaha

.:iss:. said...

oi sundels!!! abis kat entri latest aku yang aku cop ko LUCIFER aka IBLIS tu ko nak rage aku ker???

matila! LARIKKKKKKKKKKKK! BAHAHAHAHA!

J. Love said...

la lu ni..
dah mintak maaf dah tu.
dah dah la..

baik lu fokus kat mamat belagak yang kate "susah gak nak minta maaf tetibe" tu. bongkak sungguh statement otai lahanat ni.

godaiplis! to justghey, that is.

heart~ said...

selamat hari raya mmaf zahir batin...eh2 raya lambat lg...



ape2 pn buang yg keruh, ambiklah yg jernih...



yg cakap pasal 'sang iblis' tu mmg x patut la...kesal gak baca bile nmpk avatar yg imej 'baik' boleh cakap cmtu...hee~~

maCy said...

woi ay! bhai tu word maCy ok??
hahaha~ kiddo

org mintak maap kasi bebaik je, suro depa pikir ape ag.. eh, ha.. bnde maCy na cakap same ngn J.Love nye kumen.. huhu

pe pun, maCy ta ske la kumen budak avatar tu.. pehh.. budak avatar name~

cool ay cool :)

alvin takda rumah harga 8juta said...

hellioz..
iblis tu gua la..
jap lagi gua lak main libas2..
dgn justkonek

ishkkkkk...

.::WaNiE::. said...

lu bantai je

gwa kewl

-wa mmg nak bantai lu,lu mai sini.

oh kalau wa takleh update blog sepanjang wa takdek intenet, lu sebagai skandal wa haruslah tlg updatekan ye tak

gyahahahah~

profwacko said...

Mereka2 tu calon2 ahli politik negara nanti!!

luu ada Gyahahahaa!!

wa ada Miahahaaahaha!!

anak abdullah dan budak hitam orang yang sama said...

frankly saying..gua risau ramai yang support lu ni sebab tak nak kena rage... dulu jadi asslicker dickhead sekarang jadi asslicker hellioz...hahaha

kalau lu nak rage gua, anytime derr...haha...

lagi satu, kalau gua request rage dah macam gua request jelajah whatever...hahahaha

lu nak buat apa buat la der...haha...jangan tertipu dengan rayuan SYATION

anak abdullah dan budak hitam orang yang sama said...

frankly saying..gua risau ramai yang support lu ni sebab tak nak kena rage... dulu jadi asslicker dickhead sekarang jadi asslicker hellioz...hahaha

kalau lu nak rage gua, anytime derr...haha...

lagi satu, kalau gua request rage dah macam gua request jelajah whatever...hahahaha

lu nak buat apa buat la der...haha...jangan tertipu dengan rayuan SYATION

areleaf said...

gua selalu mintak maaf time raya je..mintak maaf time2 camni macam tak happening sangat..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

sang iblis?
hahaha
sape die nk men bantai je bg gelaran cmtu kt org
kl lu sang iblis die sang ape?sang kacil?pasal pndai2 take over keje tuhan?gyhahahahahhahaha


gua br nk wat entry bekap lu..tp dieorg da mintak maaf..hm,....

Wan Perlis said...

takpayah tunggu raya nak minta maaf
ahhahaha

Anonymous said...

aku setuju ngn budak hitam punya komen.. aku pon rasa yang back up kau ni ada yang takut kena rage gak dengan kau sebenarnya... sebab tu beriya dok back up.. sebab dorang pakai link..bukan sebab BERANI..tapi sebab PENAKUT kena rage dengan kau sebenarnya

hellioz said...

@siggplus
ntah
kempen xjalan kowt
xde fund
gyahahahahaah~

@amoi
dia kan 'tuhan'
tu yg dy boleyh bagi gelaran2
gyahahaahhaa~

@intan
bace sampai paham

@innz
dia saint...
gyahahahahah~

@senandung smalam
gwa nak letak nama DIA kt blog gwa,
gwa pk 99 kali
gyahahaahahaahaha~

@Ryuji
t gwa anta skuad kucing jb riot g settle
gyahahaahhaah~

@Z
exactly what i mean

@zoro
yeah, xyah nk ekot2 sgt

@sir marcello
sedeyh?
gwa gelak tuyh
adesz
gyahahahaahah~

@rowena
bagus?
ntah
sedar ke x tu terpulang la...
gyahahhaha~

@frodo
tu larh pasal frodaud kilau
ape la payah sangat mengaku salah
ego pondan ketat sgt
gyahahaahaahahh~

@zara
gyahahhah
kempen pru 13
kempen awal
gyahahaahahhhah~

@ayue
ampun pak ampun...
mcm hari raya la pulak
gyahahahahaha~

@anna
tula masalahnye
bz body sgt
hamekkaw sepam dua
gyahahaahahahahah~

@whoopz
dia da insap kowt
ntahla
gyahahahahaah~

@reen sofee
xsiap lagi ke keje lu?
gyahahhaha~

@syazana
gwa inesen
xtau npe ramai xske
gyahahahaahah~

@fatin
yerp3

@aly
tu nme dia ego pondan
gyahahahahaahahah~

@aqram
lu mesty lupe nak bace n3
tapi lu sungguh2 nak komen kan?
gyahahahahahaah~

@darksky
ntah
gwa xtau nk maapkan ape
bukan dorg buat salah kt gwa
dorg buat salah kt diri sendiri
gyahahahahah~

@iss
waklu
tu melawak namenye
gyahahahahaah~

@taufik
gwa nak bagi dia sedar je
kalau dia da sedar gwa chill je
nak anti2 sgt pon bwat pe
bukan dapat pingat kerabat diraja pon
gyahahahahahah~

@J.Love yayang
gwa nak rest dlu ah n3 panas2
cm bosan
gwa pon bosan dengan si JK yg alter ego pondan tinggi sgt
ape la susah sgt ngaku buat salah
adesz

@heart
dia baik sgt kowt
gyahahahhhahahaahah~

@macy
tu la pasal
ingat dia baek sgt kowt
gyahahahhah~

@alvin
geli dowh maen libas2 ngn justkonek
dia ade konek ke?
gyahahahahahaahahahah~

@wanie
baik skandal gwa
gwa akan cuba yg terbaek untuk update blog lu
gyahahahhhaahaha~

@prof
gwa nk gelak je boleyh?
gyahahaahahaahahhahahha~

Kie-yu said...

adeh
aku suda usha link n tgh klik butang justify
hahaha~

hellioz said...

@Budak Hitam

Gwa reply satu komen untuk lu je neyh
sila bace dengan teliti

Kalau lu xtau cerita,
sembang lebat pon xguna bhai...

Ade je yg member dengan gwa sampai kena banned dengan budak2 belah jk.
Kalau tu lu panggil asslicker,
lu silap besar la...

Lu kenal Lord zara kat atas tuyh?
gwa kenal dia awal2 gwa blogging lagi
dia siap kene kacau dengan anon lagi kt blog dy sebab dy member dengan gwa...

Lu xkenal geng2 gwa macam mane.
lu pon kenal gwa lepas gwa rage jk je bhai.
Lu xtau mase gwa rage Sally mcm mane.

DOrang semua gwa salute sebab ade pendirian.
Sanggup kene bash sebab dorang tau dorang buat bende yg betul...

Gwa xpaham ape motip lu buat comment tuyh?
lu nk traffic ke?
lu nk gwa rage lu ke?

gwa bukan budak2 bhai rage orang suka2,
gwa rage org ade sebab,
ade valid reason,
bukan sebab nk kejar trafik ke,
nk kejar duet ke,
gwa xboleyh kaye la blogging,
gwa xnak pon kaye blogging...

gwa bukan jawab ni sebab gwa butthurt,
tapi sebab nak lu BUKAK MATA SEKALI,

ingat neyh,
gwa xde penyokong,
gwa cume ade reader yang JUSTIFY
bukan polo bontot gwa memanjang
and gwa kenal almost semua yg selalu komen dekat page gwa
gyahahahahaah~

siyal la lu,
gwa dah buat satu n3 baru dah jawab soklan lu
gyahaahahaahah~

xpe, gwa chill
gwa suke perspektif lu
sbb tu gwa jawab
gyahahaahhahahahaha~

chicoloco30 said...

salam bro,

1st of all aku tabik spring la cara ko sampai kan blog ko..ahaha kire kene gak la ngan jiwa aku..2nd aku nk ucap all the best sebab aku mmg suka org yg terus terang clean & clear dan takde main sembunyi2..it takes alot of guts to be brave..skg ni dunia perlu org2 mcm ko bro tp kalau leh jahat2 tu kurang kan la..tak ckp jgn buat jht sbb aku pun jht gak tp kite kurang kan.. aku support ko punye page 100% stakat ni atas sbb n3 ko mmg menarik..aku pun bukan rajin sgt blog tp ada lah sikit...apa2 pun caya la hellioz..aku tggl ID aku bia kalau blog ko kene flag tlg la roger2 bg taw blog baru yea.. (",)V

eszol said...

jgn cepat melatah

cam pernah dgr kn ayat tu
hahahaha


raar

hellioz said...

@alep
tu la pasal
haru biru gwa
mcm tgh dengar lagu raya
gyahaahahah~

@xtion kamen
lu lambat sesaat la
semalam budak2 ni dah buat n3 dah
gyahahaahhaaha~

@wan perlis
tu la pasal
gyahahahahahah~

@ANON
bace reply komen gwa sane

@kie yu
selamat membaca
gyahahaahahahah~

@chico
xde hal
bagos la lu nmpk ape yg gwa nk buat
kalau gwa ade buat palat lu maki je
gyahaahahaah~
xdehal punyer

anak abdullah dan budak hitam orang yang sama said...

kah kah kah...sumpah aku lambat...hik hik hik

sebab aku baru je keluar dari kokuna..tapi habuk pun tarak..itu yang aku tak tau cerita...

ok la der..sekarang dah clear...anything aku rage sini comment box..hahaha

sumpah bro..dunia blogging sekarang memang meriah sebab dah makin ramai...

aku teringat time pergi gig, mula2 yang betul2 je datang...makin lama, posseur memenuhi arena... macam blogging gak...haha..

konklusi dekat sini, makin banyak blog, makin banyak cerita sama..haha...

anak abdullah dan budak hitam orang yang sama said...

kah kah kah...sumpah aku lambat...hik hik hik

sebab aku baru je keluar dari kokuna..tapi habuk pun tarak..itu yang aku tak tau cerita...

ok la der..sekarang dah clear...anything aku rage sini comment box..hahaha

sumpah bro..dunia blogging sekarang memang meriah sebab dah makin ramai...

aku teringat time pergi gig, mula2 yang betul2 je datang...makin lama, posseur memenuhi arena... macam blogging gak...haha..(ini satu metafora, ko selesaikan sendiri)

hellioz said...

@eszol
jgn cepat melatah macam bapok jk tuyh
gyahahahahah~

@budak hitam
gwa paham mksud lu dalam2
gwa pon skunk menyampah gyler dengan scene underground

semua poser
pakai baju kotak2
pakai skinny
bajet indie habes

same mcm blog
gwa ade draft n3 pasal bnde yg lu ckp neyh
nanti gwa post later on...
gyahahahahaah~

chicoloco30 said...

dude!aku mintak izin link blog ko dlm post aku yeah!

adi driver said...

BONGOK LAK KAU!!!

BAHASA MENCARUT

EJAAN MENGARUT MACAM CILAKA SIAL BANGSAT LAHANAT!

ko lawyer ke? BUDAK LAWYER MEMANG PERASAN HABIS INGAT DIA PANDAI SANGAT

SPM PUN SETAKAT CUKUP MAKAN JE KORANG TU DULU, TU LA PASAL JADI LAWYER, KALAU PANDAI SANGAT SAH SAH LECTURER KE, DOKTOR KE, JURUTERA KE

PERGI MAKAN TANAH LA

adi driver said...

PANTAT MAK KAU LAH!

HATI SUCI HARAM JADAH

TULISAN MACAM ORANG TAK BERIMAN

TAK DE AGAMA

EJAAN MACAM SAKAI BARU BELAJAR DARJAH SATU

MAYAT KO BESOK SIAPA YANG ANGKAT?

PEMINAT BLOG NI YE?

SIAPA YANG AKAN BACAKAN YASSIN?

SIAPA YANG AKAN BACAKAN TALKIN?

SIAPA YANG AKAN MANDIKAN MAYAT KAU NANTI?

SIAPA YANG AKAN SEMBAHYANGKAN JENAZAH KAU NANTI?

PEMINAT BLOG YANG SUKA MENCARUT MACAM KAU?

BOLEH KE DIA ORANG SEMUA NI HAFAL DOA?

PANDAI KE DIA ORANG YANG MENYOKONG KAU NI MENGRUSKAN JENAZAH?

AKU TENGOK BLOG KAU NI MAKIN HARI MAKIN BANYAK MENCARUT

SUDAH SUDAH LAH TU

JANGAN LAH TUNJUK BAGUS SANGAT

APA YANG KAU TULIS TU, LAHIR DARI HATI KAU SENDIRI

TULISAN ADALAH CERMIN HATI

MAKSUDNYA, HATI KAU TU TAK LAH SUCI!

ORANG SUCI KUAT MENCARUT YE?

USTAZ MANA YANG AJAR KAU MENCARUT?

MAK BAPAK KAU TAU TAK YANG KAU NI KUAT MENCARUT?

ATAUPUN MEMANG MAK BAPAK KAU YANG AJAR KAU MENCARUT?

ADIK BERADIK KAU PUN KUAT MENCARUT JUGA?

MAKCIK PAKCIK KAU PUN SUKA MENCARUT?

KAU DATANG DARI 'THE MENCARUT FAMILY' KE?

SUDAH LAH TU, CUBALAH TULIS ELOK SIKIT

JANGAN TERMAKAN DAGING BABI SUDAHLAH.

CINA PUN TIDAK MENCAARUTKAN BANGSANYA SENDIRI

DAN CINA PUN MASIH MENGEJA DENGAN BETUL DALAM BAHASA DIA

BUKAN MACAM KAU, EJAAN ENTAH SEKOLAH MANA, CIKGU MANA YANG AJAR EJAAN MACAM NI

BERTAUBATLAH

SEBELUM KAU MATI

DAH MATI ESOK, BLOG NI AKAN JADI BAHAN BUKTI

LAGI SATU AKU TENGOK, KAU PENGECUT

SEBAB GAMBAR KAU TAK ADA PUN KAT SINI, KALAU KAU BERANI, LETAK GAMBAR BANYAK BANYAK

PERGI SURAU LAH. BUDAK KECIK, BARU NAK KENAL DUNIA DAH BERLAGAK MACAM AHLI DEWAN UNDANGAN NEGARA

BACK TO SCHOOL LAH BRO

Anak Abdullah said...

boooooo adi driver boooooooo....hahahaha

aku tak jilat buntut hellioz tapi aku nak boooo ko dalam2..kalau boleh nak hembus vuvuzela depan telinga..boooooooo

sembang pasal iman konon..haha..pakai serban ke dude? haha...

tah le hellioz..aku bosan malam2 ni..baca notes tak jadi apa pun..kah kah kah

brader adi ni got balls bro..cayalah brader..

baru aku nampak reverse psychology depan mata..tengkiu bro adi...memang susah nak jumpa reverse psychology...

kah kah kah

lu setel sendiri la hell

hellioz said...

@Adi driver
Patut la komen lu nampak sangat bodoh...
Keje jadik driver jutawan
cita2 nak jadik jutawan
tapi lu driver je
keje ngantar tuan lu kehulu kehilir
cmne nak jadik jutawan?

Jangan la emo sangat
lu datang sini buat panas apehal?
Orang ade blog lu pon sebok nak buat blog.
Yang lu racists sangat ni apehal?
Mak bapak lu AJK PERKASA ke?
gyahaahahaahahaaha~

hellioz said...

@chico
link je
xdehal

Azizul Luqman said...

pilihan raya akan dtg,
aku nak undi setpol ronggeng.,
wahkahkahkah...

::Sarah:: said...

Aku baca komen dalam entri tue..pengomen2 disana siap mengutuk lagi cara tulisan ko.."Tulis cara mcm bukan Islam", "Ejaan tak betul", etc, etc..Hebat..kalo dorang baca blog Obefiend lagi dorang mengucap. Itu lagi teruk..Seriously? I hate hypocrites comments..asslicker and shoe-polisher like hell.

That's why I don't do blog that when you speak your mind out, everyone is coming for you like zombies attacking Leon S. Kennedy and Chris Redfield (pula masuk characters Resident Evil) macam dorang jak betul..Sometimes what is fact and truth, terus masuk in denial-mode..apakah?

Sedih dowh tengok dorang bising2 blogger itu ini memaki and then accuse tulisan mcm bukan Islam padahal dorang pun 2x5=10. Apa ketahian itu?

Xpe lah hell,what you said is your own point of view. kalo dorang tak dapat terima, itu dorang punya pasal.Even so, one must respect other's opinion instead of pressuring them to agree theirs. If that is the case they can STFU or GTFO..

P/s: Different people, different opinion.

Lya Colours said...

kes ni makin rumit eh
rugi x ikut dari awal
sebab xtau akar ceritanya dari mana, actually saya agak pening
apa2 pon, gua mmg peminat lu
huahuahuauha

Myth said...

Babi syial!

Geli aku baca post ni. Hahaha.
sengal ah ko gi bagi link ke page diorang, darah2 mata aku.

Sumpah geli....tableyh blah..

Ayat sopan gitu..memang hipokrit gila ah..

Korang rasa dalam realiti ada ke orang yang cakap camtu? macam bahasa novel.

Sumpah geli.

norlina alfan a.k.a salju putih said...

salam hellioz..

nak tanya..

betoi ke nas judge ko iblis? bukankah ko sendiri declare diri ko iblis dalam entry terdahulu?

so maybe that iblis is juz a nickname. (kalau ko memilih untuk bersangka baik pada dia).

but it also can be a judge from her. (kalo ko memilih untuk sangka camtu).

pape pun.. macam ko selalu cakap..

Dia lebih tahu kan?

again..

be rational, and not emotional. it is all about perspective, right.

(^_^)

norlina alfan a.k.a salju putih said...

http://hellioz.blogspot.com/2010/06/flag-thrill-extension.html

tu entry lu yang lu mengaku diri lu iblis. jadi aku pikir, mungkin dia maksudkan itu sebagai nickname ko je hellioz.

rileklah bro.. ok?

fhunky-fhinky said...

mangai..
sang iblis?

dah perfect sgt ke?avatar pakai tudung dah layak nak cakap org lain sang iblis?

LOL..



p/s:yang adi driver atas neh pehal?butthurt?sound org macam bagus, pandai nak maki org lain mencarut.

padahal starting line:
PANTAT MAK KAU LAH!

apa tu?adakah itu kata2 yang xmencarut?

MaryamJamilah said...

Uih. Adi ade kat sini pulak.
sape yang sebenarnye kene betulkan
bahase akhirnye ni? Musykil~

gyahahhaa~

addicted ngan gelak camtu dah.
ko la ni hellioz.
cukup lah untuk hari ni.
mau gi makan. lapar. bai.

Roronoa Zoro said...

kepada anak abdullah dan budak hitam orang yang sama....

1st.. aku nak gtau aku follow hellioz bukan sebb dia rage khai or watever.. tapi aku follow sebb aku rasa apa yg dia cakap adalah benar.. kalo x betol, aku xkan folllow.. aku bukan takutkan hellioz sebb RAGE dia yang popular.. dia hanyalah manusia biasa mcm aku... perlukah aku takut? atau korang2 semua nie takut hellioz libas2 parang kat korang ke ek? we are not asslicker mcm pengikut2 khai.. we are thinker.. Mahasiswa yang berfikir secara matang.. aku xmahu diperbodohkan.. jadi setiap kali rage, aku akan tgk dan teliti bukti2.. that what i want to say... n i know u understand too.. =)

kepada adi driver..
kau mmg asslicker.. kau xpernah tahu perangai si khai tue sebenarnya... kau tahu x ex gf khai tue clash dgn dia pesal? kau x tahu kan? aku tahu sebb apa.. jadi cukup sedikit bukti yg aku dah lama ikut khai tue dan masak dgn perangai dia..

kalo setakat setahun dua kenal khai pastu rasa cam dah hebat, kau boleh balik la...

aku nasihatkan kau follow dan baca blog hisyamuddin rais la supaya otak kau berkembang sikit. jadikan dia idola kau sepaya otak kau yang sempit tue paham tentang keadaan malaysia skg.. dey.. bukan dalam pemerintahan je ada politik... even kehidupan seharian kita adalah politik.. dalam keluarga pon ada politik.. cuba kau sedar atau x jer...

aku cakap nie bukan nak tutup mulut kau tapi nak bagi kau fikir sikit.. kalo nak jadi bijak, kaji kedua2 pihak.. bukan satu pihak jer.. aku yakin kita blogger2 semua niie dah matang... use our brain...

damn.. cukuplah setakat nie.. kang panjang2 aku jadi pening lak..

remember to think twice before make action in everything u do...

Jard The Great said...

omg. omg. hepi la diorg sbb kau linkkan diorg. =)

kuasa link leh naikkan ranking seseorang pny blog.

::Sarah:: said...

Reminder: Do NOT feed the TROLLS! Karang bertambah api lagi dorang2 nei..abaikan mereka..

Anonymous said...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=128770687157709

milkshake said...

kenapa guna nama hell? i mean, if people keep on calling you hell, it's like a prayer for you. i'm not here to discriminate, i just want to ask and maybe informing if you could understand what i mean. Tuhan ada state in the Al- Quran, i don't remember the verse, but im absolutely sure there's a verse inside yang state about calling people with names. so,why don't you use your real name, or something better, or at least yang takde maksud negatif, like peanut butter ke..apa2 lah, im just giving an example je. because i see that people are looking up on you, so we sure don't want people to misunderstood that you are leading to the dark side as you yourself are using a scary name and scary layout hehe, but true. it's like you are teaching in school but you want to be known as bapak ayam, a total opposite right? im sorry, it's just my perspective.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~