Wednesday, June 16, 2010

Bila Ulat Sampah Jakun Masuk Blog Sampah Gwa

Click kasi clear, ok?
Bila Ulat Sampah Terkejut Masuk Blog Sampah Gwa...

Gwa da habaq awal2 na....

Sampah2 blog gwa pon lu bace gak kenapa?
Gyahahahhhah~

Lu dah la suka sembang pari, 
Xde pendirian,
Flip Flop

Nak sembang kencang lagi ka?
Gelak gwa pon ang tiru apa cerita?
ang suka ka?
Gyahahahahhaha~
sronok je gwa dengar ang gelak lagu tu...
nampak sangat lu addicted dengan blog gwa...

Best ka jilat ludah sendirik?
Ego Pondan?
Si Jambu Bibir Merah?

Bila lu sound orang kaw2, lu xseda plak lu buat palat kat orang...?
Bile orang lain yg sound lu kaw2, lu melenting pukul canang nak stop blogging apa crita?
Apsai lu close komen box lu?
Lu takut kena kondem ka?
Lu nak kena kipas saja ka?
Nak gwa kipaskan ka?

Lu takut kena kondem kan?
Sebab lu hati tisu same macam akak sally...
ang berdua adik bradik ka?
Takut kene kritik?
Takut nak sedar lu ade buat palat kat orang?
Takut nak sedar lu memang palat?
Nak buat lagu mana?
EGO PONDAN xbleyh kikis ka?

AbangNara pon bagitau sama lu bahawasanya lu melenting seperti budak baru belajar buat blog.
Nak gwa bagi apa lagi?
Lu memang hati tisu pon...
Gyahahahahaahahhaahahahaahahaahahhahahaha~ <---Gelak laie~
marah ka? baca ni ok...

P/S : yang laen jangan terasa kayh, gwa paranawei sorang2 nanti... gyahahaahahaahahaha~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

80 comments:

J. Love said...

gua tak tahan dia cakap dia tengok-tengok balik post lame dia yang tak pernah sekali pun kutuk bloggers lain tu.


pegi lah blog orang lain yang dia ade dok komen mengutuk. carik dalam blog sendiri memang la tak jumpe sebab nak aksi baekkkk punyeee!!


KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH! susah orang dah kat atas lupe daratan ni weh.

syAzAnA said...

ada jugak orang camnie. hati hitam woo. haizzz.

ceritasekupang said...

sabar....

Yatre Hayati said...

lawak yer print screen ko. siap boleh detect dia tiru gelak. hahha

Wan Perlis said...

gua taksuka ohartis tapi gua suka ohtidak.ahhahaha

RyuJi said...

bro gua ni sampah masyarakat ke lepak blog lu..wakkakaka..

Aujinz said...

hahahhaha...

gua suka lepak tepi tong sampah gak..
miahahahhaa... [..gua copyright gelak nie...]

Epul Azimi said...

dah ade name pon bleh jadi camni,tak malu ker?

gayahahahaha

reen_sofee said...

weh pehal mamat tuh?
kesian laa org cam tuh bro!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lu tgk..die kata ramai org yg mnghargai die..

ala., the point is,(aku cube ckp omputeh) die just nk blogger len simpati kt die, nk org pujuk rayu die, nk org puji2 die..

alah,,it's all in my pocket la (aku cube berbahasa inggeris lagi)..tektik ni da ramai org pakai utk raih simpati.

pegi mampos!!

sanggup jilat ludah.eee..kl gua, jilat air mata pun xsggup..dah la ludah skali ngn kahak hijau.lg mau jilat


lu nk gua paranawei die??

asal die gelak mcm lu?















die peminat lu sbnrnye.tp die malu ngn ngaku.

MALU TAPI MAHU

gyahahahahaha (gua pun peminat lu, secret admire lu, silent reader lu)

Whoopz said...

Oh!palat betol ar.. Dah terang2 itu ari dia mengata org..
Palat tu lebih kurang ulat sampah gak kan hell? Saiz je berbeza-beza.. Hahah..

@yuE said...

palat tu mencarut jugak ke?????????????????????????

nk guna gak la perkataan tu nnt...=p

senandung semalam said...

bese la mnsia...
hdup pnuh dgn hsad dngki...

Myth said...

ok

sebelum aku buat muka teletubbies sambil menangis

minta sapa2 tlg r email kat aku punca perselisahan faham ni.

ceritakan aku..
nampak menarik, tapi aku xtau kenapa, apa, mengapa, siapa
lengkapkan 5w1h

teorimitos@gmail.com

aku nak nangis dah ni

Farid MOFASAD said...

gua akalu jumpalu...

jaga lah..

gua rege lu sama deus!!

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

hye,
miq datang.
laa ni hal ape ye hellioz?
mesti pasal hal dah tutup bukak balik blog kan?
ngee.
miq x skew laa mereka begitu.

amoi said...

aku dah agak dah kau ada baca entri tu! teeeettttt

breakingtherulez said...

citer akak khai ke ni weh?
cesssss ... melangut kelangit
tp x sedar diri rumput jer. zasss!


wa tau wa ni sampah
sampah x amik pusing dgn
sampah kitar semula ...


jom melucah!!!



muahahahhahaha


>>___<<


wa syak beliau adore lu!

violetless said...

macam bagus sangat dia tu nak kutuk2 blogger len..mengong!da lama aku taksuka dia..ko baru taksuka dia ka hellioz?

gayhahahah..ubah sket.

.::WaNiE::. said...

~ Gyahahahahaha~ wa gelak dulu. Sampah paling cute dalam gambar tu adalah wa. Celaka JK dia hempap abg sally dowh. Cis main hempap-hempap ni wa takleh tahan ni.

Arggghhh lu paham tak masa wa first baca entry dia tu, wa mmg dah target nak komen,lu faham tak bila lu nak klimaks, tetiba jek ada org ketuk pintu bagi salam.

Damn !

Hizami Rahim said...

wah.
hangat betul entri lu.
nasib gua tak terasa.
wakakaka~
;)

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, hellioz.
la ni cerita yg zoro hentam just khai tu wa baca.
cerita khai sambung blog wa terlepas.
hahaha.
sekarang dia da teruskan ke?
sanggup seh dia jilat ludah balik.
































*hellioz sayang, jgn jeles dgn wa.
peminat wa ramai wanita.
wa mmg x pandai usha jantan.
hehehe.

Kie-yu said...

gyahahaha~~
abes satu dunia dah tersampuk dgn lu punye gelak!

amaL said...

hahah. 1st time singgah dapat hadap entri balas2 macam ni. haha.

macam mana nak gelak gyahahahaha tu?

| Larasephia | said...

kao punya gaya gelak tu one of a kind. patot bangga ada org nk tiru2 pon. kan?

Anonymous said...

jangan tak tau dulu dia rajin datang blog gua tanya binatang peliharaan gua

heh

penakot la tu tutop komen
klu anak jantan tak gentar lutut tu biaq pi la org hentam ke ape komen ON
ngeh

areleaf said...

kadang2 gua kesian gak tengok dia..rase macam nak daftarkan die kat kem motivasi pon ade..tp kang kene gelak plak bdn ketak pon masuk kem motivasi ye dak?

firdaus khalid.com said...

aipp..aipp..

mak aii..baiknyer pondan ni..hak3..
ske sangat..lol~

SuRayA^i. said...

alamak2 spe org yg d mksudkan nh?nk tau nk tau~~

p/s:bz body gile sy nh =p
anyway, xpenah dpt award eh? hambik2 both of the award kat blog sy tu =D

Wan Perlis said...

gua nak gelak sebab spain kalah
huahahaha

heart~ said...

gua nk cakap gua sokong BRAZIL hahaha


weh jom usha blog gua...blog sampah gak tu kahkahkah

RastaMat said...

Yeah!!!!
dats da true **fcuking** MAGGOTS!!!
wakakakakaka...

aLy said...

entri ni pun misti dia usha gak
bkn takat usha
print screen gitu
nak saman lu
XD

Azri Omar said...

GAYAhahahahaahaha.....
gyahahahahahahaha.....

aku rse msti dye curi2 simpan banner rage ko.....

ntah2 buat wallpaper..

miahahahahaha
kuangkuang kaung

huarghhuargh2......

Roronoa Zoro said...

kah! kah! kah! kah!..

mmg dasar ego pondan.. wtf !!

kah! kah! kah!

kau bikin aku gelak je hellioz.. mmg bangkai betul justbangkhai tue..

kah! kah! kah!

salute atas entri terhebat kau !

(semua entri kau hebat !)

Roronoa Zoro said...

kah! kah! kah!

x boleh blah bila baca entri terbaru khai.. macam sial..

aduhai..

Roronoa Zoro said...
This comment has been removed by the author.
alvin takda rumah harga 8juta.... said...

kalau takut dilambung ombak..
jgn dok tepi pantai..sila dok tgh2 klcc..


blog lu bikin panas hati dia kah?lu saja kan heliiozzzzzzzz...


mau up traffic??

mana nuffnut lu??

gua nak klik ni??


nge~~

Aremierule said...

Justkhai tu mmg cmtu , dgn angkuh dan sombongnya , prasan ensem pulak tuh!

Hidemichi said...

Rage Hell jgn tak rage... lu mmg tak kira blog otai ke dak!wahahahahahab...!!!

sapa nak tiru gelak gua ni amiklah, tp meksyur bg credit. Kalau x nanti gua cop blog lu blog sampah! bleh?:P

Anonymous said...

pergi mampos lh kau. gyahaha gyahaha dah macam GAYhahaha dah. ko gay ke? blog ko blog plg sial ku pnh jmpa. cr trafik murahan,komen2 kt ats ni xtahu hal sbnr kn, klu depa thu prangai sbnr ko,mst depa anti ko.wey ko nih pengecot sbnrnye, sbb tu ko buat cr ni utk jtuhkn org. jgn smpi jd cm adukateruna,org leh wt report sbb blog ko mjatuhkan maruah org. ko gnggu idup org, jgn men2 bile bnda nih dh smpi SKMM cmpur tgn.... bek ko stop jela blogging psl mjatuhkn org, klu ko silap rage blogger, blogge tu ambil tindkan seyes, ko kena beb, jgn men2 sgt... ni psl maruah org ko dh canang kt blog beb...

J. Love said...

hek eleh anon. sape tak tahu pasal ape ni weh? ke lu yang tak tau citer?


pigidah ape kes lu citer pasal maruah2 bagai ni? kah kah kah!

go butthurt somewhere else la weh!

Anonymous said...

oi hellioz... lu memang dah jadi anjing la beb...lu bikin orang panas jer...

lu ingat.. byk komen kat blog ni..lu dah famous ke??

lu buat rage tu apa tujuan??

lu nak jatuhkan blogger lain kan??

wei... lu jgn bikin blogger lain wat report lah..

A-Y-I-E said...

sometimes kata-kata anon tu betul.. kita sebagai blogger malaysia ni, sepatutnya menolong blogger-blogger lain juga..

jgn la engkau duk nak jatuhkan sana sini blogger

.::WaNiE::. said...

oucchhh

ramai nye memerlukan rawatan hati

dont worry

sister mariam ogawa ada di sini, dibantu penolong kanan, sister anna dan sister jlove hahaha

tot tot kecik said...

salam..

tu dia ayat..org mana ni..?haha..

haa sbr2..biasala tu..haih arini duk blogwalking,sume entri duk xpuas ati..pasai pa lak no..?ish ish..

okey..meh sggh sini..sumbgn tuk GAZA..

http://akucontengkaubaca.blogspot.com/2010/06/mari-beramal-your-voice-for-gaza.html

terima kasih.. :)

PembunuhSenyap said...

arrggghhh...
gwa ingat nak tido jp sblm tgk bola kul 1030 td...
last2 gua tengok ulat pondan je...

PembunuhSenyap said...

dulu gua pernah hentam klasmate gua macam ni la...
padahal bende betol pon...
orang tegur tu sedar la sikit...

hellioz said...

"kalo dah pandai kritik org, kenala pandai handle bila kena kritik.."

[ayat kopi pes, bukan ayat gwa]

gyahahaahahaahahah~

sape yg xley handle kena kritik agaknya eyh?
gyahaahhahahhh~

~anna&anuar~ said...

ewaaaaaaaah3.... nak kena sepak montot ke adeeeekkkkk2?? meh2....

ari tu tissue dah detected sama itu taikkkkkk...

ade plak maggot jln geddiks2....

patut pung jammmmmbuuuu...

tacinggggggg....

auwwww, sennnnntaaaaapppp yu nyaaahhh..

Jlovate said...

nasihat aku utk abg JK..

lain kali..nak condem orang pown..pk sal perasaan orang jugak..ni dah orang condem lu..lu raih simpati orang giler bagai..

buat jk lagik..
lu nak bagi info kat orang lain..lu jaga la sikit orang yang baca blog lu..jangan nanti..orang cakap..lu pandai SEO segala bagai..tapi adab menulis tu tak ada..

si[jari] telunjuk said...

aduhai....oh blogger malaysia...

lumut said...

arituh redmummy kene hentam baikkkk punyerrrr...entry kaw2 panas...aku rasa ramai yang baca....komen entry tuh sampai beratus2...

jali ni sorang lagi kene...

pergghh..

hellioz..buat entry hentam aku pulak...teirngin jugak nak jadi femes macam abang nara.....=)

hee...tc k.kang ada drh tinggi lak kau

Roronoa Zoro said...

kah! kah! kah!

aku syak anonymous tue justbangkhai sendirilah..

kah! kah! kah!

pengecut.. konon nak tegakkan keadilan buat bangkhai..

kah! kah! kah!

Stargone said...

No komen..

Gwa nak tengok gambar ulat-ulat sampah tu jer ni. :D

Lya Colours said...

dah lama x dgr perkataan palat tuh
hehehe

omg siapa yg ego pondan tuh
org bajet femes ke
macam2 jenis org la skrg
abg sally pon aku baru tau sape
huhuhu

fndrocka said...

kalau nak tahu pasal2 gossip blogger..aku kena datang sini.sini dah mcam melodi versi bloger.

GYAHAHAHAHA

iman said...

kahkahkahakahakhakah

sekian=)

atreyu strange said...

stop trolling the trolled. it's just as equivalent as feeding the trolls. gosh, when will you ever learn to stop dude??

fhunky-fhinky said...

hahahahaha...gua rasa se"noobs" gua berblogging xcmni kot..

nak sound org rage pasal org lain, yang dia post tu bukan rage namanya?

HAHAHAHA...LOL

Nuril Bahanudin said...

Gyahahahaha...
aku tiru gelak ko, ko marah dak helioz..
paranawei <~ apa mksud pkataan ni weh? aku tak faham, nak tanya dari ri tu, tpi x tertanya-tanya.. sbb terlupa nak tanya, jadi aku dah tanya ni sila jawab apa yg aku tanya ni, isk berapa banyak tanya dah..
huihui

¶A.K.I¶ said...

ok wa penat baca komen lu satu satu~

ayarkk... pnt2...
beb2~
mangkok ni pehal sbnrnye?

dan wa sama mcm laen2 blogger jugak syak!

justkhai sgt meminati hellioz!!

Frodo Baggins said...

just khai ...

wa kenal lu dr lu pnya komen kntrovesi >>> sal GAZA. sblum ni ~ KOSONG. wa x pnh dgr pun psl lu. blogger peymes rupanya. heh! pemes ke?? ... mungkin. almaklong kitaorg picisan sngat nak ingat nama blogger yg peymes cam lu. arghhh boring arr. kata blog sampah. blog lu pun 2x5 sampah cam kitaorg jugerk. ngahahahhahahah


ulang ngahahhahahahaha


ulang ngahahahhahahahha


dan lagi ngahahhahahahhaha


abah gua pesan, kalau lu x dpt jadik air laut yg masinkan ikan, lu jgn jadi pulak jadik lalat yg buat taik kat ikan



ada paham?? xpaham?? err, wa pun x paham. ngahahahhahahahha lagi!!!



ngantuk arrr
cilake helly
layan maria ozawa arr best
zzzzzzzzzzzz

Boyachilles said...

fuh,,,byk giler komen kat sini...pada aku, tak kira apa entri ko yang kondem org sekalipun, entri ko adalah 100% original...cuba tengok ni http://tukartiub.blogspot.com...lg lantang suara dia dr kau...dia bukan kutuk org biasa..dia perli org2 kenamaan...
terpulang pada sape yg terasa...ini tidak, copy & paste entri orang tp tak bagitau owner pastu bubuh tag yg bukan2 supaya entri dia byk sangkut reader...ini yang tak bek sebenarnya bro...kes aku ko pong tau kan?? aku malas nak layan depa2 tu...blog bagus byk isi dan follower ribu riban tapi entri tak ori dan tak best...kalau ori pun tak bes langsung...aku masuk rasa nak muntah...betul tak helliozz???? terpulang pd sape2 yang terasa...gua dgn hero steady jer...pesan gua satu jer, jgn bg Hero marah dan gigit korang...ha ha ha

redNing said...

aku setuju ngan ko...klu pandai kritik org kena gak sedia dikritik..

Boyachilles said...

Bro, td gua komen kat blogger otai nih

http://abangnara.com/emosi-seorang-blogger-perlu-dijaga#comments



Dear abangnara ( cewah ),

aku setuju dgn pendapat ko…tapi, pada pemerhatian aku blog yang ratingnya tinggi pun sebenarnya boleh dikira plagiat atau kopi pes…sebab apa? trafik naik mencanak pasal cerita tentang bagaimana nak improve trafik blog masing2..persoalannya, adakah entri tu betul2 idea dorang? atau blogwalking ke website mat saleh pastu translate dalam bahasa melayu tanpa kreditkan dari website mana yang dia amik??

bagi aku, blogger yg betul2 tulen ialah redmummy…90% content blog dia adalah original….pada peringkat dia mula berbelog, dia tak kisah dgn trafik pun…janji isinya adalah tentang kehidupannya dan semestinya original…

kopi pes pun penting sebenarnya…blog saya pun ada kopi pes…tujuannya adalah untuk memvariasikan dan mewarnai belog kita betul tak bro..?? asyik citer kucing jer org pun kdg2 boring gak kan?? tp saya punya cara kopi pes sumernya dr email saya sahaja…bukan dari belog org lain…saya dah terkena bro…orang kopi pes entri saya tp letak tag dan keyword yang mengarut dgn tujuan dapat trafik lebih..ini adalah sesuatu yg tidak sihat bro…baru2 ni, terjadi kontroversi antara saya dan blogger tu..saya adalah blogger picisan dan dia adalah blogger otai tapi umurnya lebih muda dr saya…berkat peminat entri2 original saya, ramai juga yang membidas blogger otai tu…saya pun dah minta maaf padanya sebab sound tepek2, tp dia masih tak puas hati..entah la bro, susah juga jd blogger ni…

syahira ariff said...

dia takde identiti sndiri
nak tiru lu gelak
heee~

nasikputeh said...

aduii..
pesal wa tak alert langsung ngn mende2 ni..

tetibe wa terasa macam wa puteri katak la plak..

jom katak2 kita masuk istana..

heh~

(wa nk link ulat tu la.)

MC said...

blog sape tu?? malu sial haha

MC said...

blog sape tu?? malu sial haha

Mario said...

oh...aku tak penah pegi pun...

*Miss Geli^ said...

belah la hellioz.komen dh banyak, tapi tak repli pun..gini ke perangai blogger femes cam ko??kecit ati ai yang tinggal komen ni tau

Fhad said...

ni ape kes ni syg? lu org beramai2 berjimak kat sini nape? gua ketingalan lak.. frodo ky jelly satu.. haktuiii.....

Kelyza said...

haha , biasa la kena kutuk2 ni ,

MsAnisSyahirah said...

hahhaa..
pemikiran pendek..
biasalah..
hahaha...

lantak la..
aku malas nak layan dah ngn blogger tuh...

hahahaha,,,

Hidemichi said...

Bilalah gua nak dpt comment byk mcm ni...senang sikit, x payah nk reply! wakakakakakakaf!

LORD ZARA 札拉 said...

beb~
ni gua nak toing2 ni~
kih3~

^^

kata kila said...

sabaq sabaq,tarik napas lepas
tarik, lepas, tarikkkkk tayah lepas.hahahahah.gurau bro

Nerzhul said...

kerja gua ada kaitan dengan persampahan. jadi dah biasa ngan sampah. hahahaa

Zulkifli... said...

pegi mampos sape yang suke melabelkan sebuah blog itu sebagai sampah..padehal diorang xsedar diorang lagi sampah...bloodyfool

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~