Saturday, June 5, 2010

Blog Vertical Gwa

Lu orang perasan tak?
blog gwa tulis xpanjang?
tapi lebih vertical...

Nak tau kenape?
Gwa kurang gemar bace sentences tu panjang sangat sampai lost direction

Gwa nak tanye lu orang
"Lu pernah tak bace articles kat internet, lepas tu, lu lost, which next line yang lu kene bace balik?"

Gwa selalu macam tu...
Selalu sangat lost.
Lagi2 kalau horizontal line dia hyper panjang sampai gwa pening kepala...
gyahahahahahaahahah~

That is the main reason why blog gwa Vertical
lagi panjang ke bawah rather than panjang horizontally...
Will this explanation be clear enough?
gyahahahahaahahahah~

Semalam gwa kene sound dengan Cik Putri..
dia cakap dia pening bace blog gwa...
gyahahahahaahaha~
Lu orang pening gak ke?

Gwa nak buat survey before gwa belek2 template & layout laen...
Gwa dala buta IT sket, tu yg gwa malas2 sket nak tuka2 mende alah neyh...
Lu orang bagi la opinion lu orang kat bawah...
thanx...

P/S : Lu orang camne plak?


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

32 comments:

.::WaNiE::. said...

lu buat background kaler merah maroon2 sikit

satu entry per page

link to old articles jangan letak, boleh cover lu punye perangai lahanat k

apa aku membebel ni ha. yg penting wa tak pening baca blog lu. contoh blog yg wa pening baca silaserazwanali ahahaha

J. Love said...

vertical sangat pun boleh lost jugak weh.

aly said...

ok je blog ni, xde penin2

atreyu strange said...

color combination fail. okthxbye!

rizal jabai said...

aku suke bace camni je,x serabut..haha

AyuE said...

ok je aku rasa blog ko nih...cuma bhasa ko tu kdang2 bwt aku pening...ala setakat ko mencarut sket2 tu aku paham dah derr...=p

Roronoa Zoro said...

ok jer.. baru ada style..

Rowena Chasez said...

so far..
everything ok..
cuma layout laa..
tlg laa tukar k..
heheee~

::ienafazlyna:: said...

aku tak pening baca blog ko nie...tp aku pening jugak kekadng ada perkataan tak paham..hahahah

Hizami Rahim said...

so far,
okay la bro.
tak kemas sgt.
tak serabut sgt.
sedang2 tu.
senang cakap sedap la jugak mata memandang.


sekian.

Frantz-Senpai said...

muahaha.. aku ni pilih2 sket.. aku tak kira vertical ke horizontal ke asal template canteq, font jenis sans-serif, tak merapu niyang rapik, aku bce.. dan tak ada comment verification.

Rowena Chasez said...

tukar layout laa..
background nie xlawa..
huhuhuu~

Hidemichi said...

Blog lu, lu punya pasal la!

hiro said...

ikot kata orang belog kita binasa..

telajak perahu boleh di undur, telajak layout boleh di tukar..
keh2.

Wan Perlis said...

tu la aku pun tak suka tulis panjang2 sgt.blog lu ok ja.jam kucing dan visitor on9 x perlu kot

Mengimbau Kenangan Cuti Sekolah

reen_sofee said...

bro!
pada aku ok jaa blog ko.
layout pon ok jaa
at least ok laa dari belog aku kan!
hahah

Frodo Baggins said...

pe kata lu delete blog?
xyah pikir sal layout kan?
baik punya!!!!!
wakakkakaka



>>___<<

Kie-yu said...

so far aku blom pening lalat lagi tang lu punye entri yg vertical nih
cume gelak jahat lu (gyahahaha~)
aku susa sket nk pronounce
hee

setiap kali tiba tang tu aku musti pause 2 minit nak kasi kena gaya
bru feel!

frankly speaking aku suda tersampuk dgn lu punya gyahahaha..

truly urs,
bukan cik gayah
tp gyahahaha!

Kie-yu said...

so far aku blom pening lalat lagi tang lu punye entri yg vertical nih
cume gelak jahat lu (gyahahaha~)
aku susa sket nk pronounce
hee

setiap kali tiba tang tu aku musti pause 2 minit nak kasi kena gaya
bru feel!

frankly speaking aku suda tersampuk dgn lu punya gyahahaha..

truly urs,
bukan cik gayah
tp gyahahaha!

iniAKU said...

awal2 bace agak penin lalat gak ah bro. pas seminit dua layan horizontal ko nie dah tepu kot otak aku.. bace dah x lost dah mcm ko.haha :P

Cik Akma said...

eh okay je cmni. jgn la pjg berjela2. dah mcm aku bace artikel undang2 hahhaha~

RastaMat said...

Ok sangat la ni..
Tapi jangan berjela sangat lu punye entry..
Penat weyh nak bace..
hahaha...

Cik Guli said...

oke la tu. blog aku layout pun xda. muahahahahahhaa

shakinah said...

layout semua aku tak kisah.
tapi memang pening sikit la baca gaya vertical lu ni.
ehe.

.::WaNiE::. said...

ni la dia orang dah pemes

komen pun tak balas

wakakakakaka

larikkkkkkkkk

amoi said...

blog aku horizontal wehh
T________________________________T

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lupekan horizontal @ vertical..ko kene lebihkan style membujur lalu..

gyahahaha!

J. Love said...

frodo punye suggestion macam celaka. hahaha!

wong ah ian said...

owh idea frodo paling bernas..tak pun lu try buat entry kat blog org lain mungkin lebey berkesan..

hellioz said...

segala idea bernas,
terutamanya idea frodo (WAKLU!) akan gwa ambik consideration...

terima kasih semua
gyahahaahhahahhaha~

maCy said...

ok je.. blog kacak cam owner dia

Linglung said...

gua rasa ok saja. tak ada masalah. gua baca saja.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~