Thursday, June 3, 2010

BLOGSPOT UNTUK BUDAK-BUDAK???

Lu pernah dengar perkataan "Tak Kenal Maka Tak Cinta Tak?"
Takpun "Hanya Jauhari Yang Mengenal Manikam?"

Dua2 benda ni diasaskan dari perkataan KNOWLEDGE...
Dalam hidup manusia yang serba korup ini,
KNOWLEDGE IS POWER....
it fakta... bukan fiksyen.....
Maknanya, bile lu tak tahu pasal sesuatu benda tu,
lu cakap biar la padan2 ngan ape yang lu tau...
Xpayah la nak sembang Pari plak...

Cube lu bayangkan lu sembang Pari pasal komputer dengan Bill Gate,
lu agak2 dia buat ape?
Sumpah dia gelakkan 7keturunan lu...
gyahahahahaah~

Sebab tu gwa kate, Knowledge is power...
Bile lu ade knowledge, lu boleh cakap besar sikit... sikit je...
Jangan lupe, Kalau lu pk lu paling bagus,
Ade Berjuta lagi bagus dari lu...

RAGE FEST #1
VS
Pada satu hari neyh,
ade sorang blogger bagi gwa link...
link ni Kutuk blogspot selambe je...
gwa rase cam nak debik je budak neyh
tapi kalau gwa debik, gwa plak yang nampak budak2...
So, gwa anggap dia neyh ignorant...
sebab baru lepas SPM...
baru nak kenal dunia la gwa agak...
gyahahahahahah~

BTW, entry ni bukan untuk bash budak wordpress ok,
gwa nak bash si newb ni je...
gyahahahahah~

Dia punya Tajuk entry?
ni dia...

TEKAN KASI BESAR
BUDAK2 BLOGSPOT!
Lu orang bace rapat2 kasi keluar itu setan, baru lu bace entry yang gwa tulis kayh?

1st point
Di WordPress, korang ada 2 view, antaranya Visual dan HTML

Answer gwa
Sape kate dekat Blogspot xde dua2 Visual N HTML?
Lu ni cakap sambil buat kajian ke sambil makan kacang?
Kalau lu pernah guna Blogspot, lu kompem tau blogspot pon ade dua2 feature yang lu nak banggakan dekat wordpress lu tuyh...
gyahahahaha~
Nak sembang kencang ape lagi?

2nd point
Tidak perlu risau tentang SPAM!


Answer gwa
Der...
Lu tau x ape guna word verification tu dekat blogspot?
tu keje dia nak tapis spam la tuyh...
Kan ade comment approval...
apedehal?
Takkan lu hari2 nak goyang kaki je...
Sebab tu la manusia tak productive...
Pemalas, semua nak bergantung kat teknologi
Sebab tu la dekat US ramai orang OBESITI!
gwa syak kalau ramai sangat orang pemalas,
Meleisia pon bakal jadik negara yang ramai penduduk OBES...
Lazy Asstard...


3rd point
Selamat?

Answer Gwa
Der...
gwa nak cakap sikit...
sikit je...
Lu cakap dengan gwa website celah mane kat World Wide Web ni yang selamat?
US defence n homeland security pon kena tebuk bai...
inikan pula blog picisan sampah macam gwa neyh..
alamak yai...
gyahahahahahha~

4th point
Tags and Top post

Answer Gwa
Abes lu nak campak mane label dekat blgspot tuyh?
ingat label tu saje suke2 buat ke ape?
Ke saje nak buat2 lawa, perhiasan macam pakai gelang dekat leher?
gyahahahha....
lu ni gwa syak kurang buat research la

RAGE session Continued here...

CREDIT INFORMER : Secret~ gyahahahaah~
RAGE FEST INFO : CLICK HERE


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

103 comments:

cikgadis konfiuss said...

haha kalo mcm tu sah2 la budak tu ckp x bt research dl.. hmm



p/s; wei wei! aku suka la kamu 2 bt mcm ni..comel!

blogspot utk budak2 >>> ko hapdet

then wordpress utk org tua2? >> pretty awkward

senyum ja aku tgk dashboard aku. hehe loike!

Kie-yu said...

wah~
best nih
biler hellioz da mule rage
beware!!

apekah ayat mcm teett..
blogspot utk budak2 die kata?
huh! kureng le tuu

.::WaNiE::. said...

dia tak berapa paham bahsa english bai ko kene paham

pada dia tag tu tag, label tu benda lain

wakakakakakka

contoh lucah wa bagi (wa kan mmg ppn lucah) seks itu seks, fucking itu lain

ahahahah

fadh_q © said...

bhahahaha!! kasi bla la sama wordpress.

aku dah try dua2 ni. tapi aku lebih senang guna blogger cuz dia lagi mudah nak load dari wordpress and above all, blogger x serumit wordpress jadi senang la untuk orang yg cetek IT macam aku ni.

sekian terima kasih!

p/s; kalau die x perasan, banyak kot top blogger kat melesia kita yg guna blogger instead of wordpress. adeyh.

jane said...

rage!!!


kekeke



p/s:apasal ko tnya aku budak law ke tak tadi???
ngehehehehh

I n n z said...

jap ag aku dtg balik.
nk tgk sayang cendana,
haha !
aku baru bace blog tuh tadi xD

Frodo Baggins said...

xperlah derr ... nak kata bebudak pun xper. mmg sah pun kita ni muda belia sentiasa ... wooohaaaa


>>___<<

Miro Armyrule said...

sempoi2...ahaks..hentam sama dia sbb dia hentam blogspot users seluruh dunia...cis..bajet dia hebat ar tu...eh pehal aku emo plak ni..biasanya aku cool jer..muahahaha

J. Love said...

nampaknye session rage pertame kite menjadik.

RAGE RAGE RAGE!!

ok gua lapar.

I n n z said...

ritu, anak perak pong ade wat psl neyh.
bak kate ko la.
dah ade free, takkan nk biar en ?
wat pe bazer duet.
kan3 ?



bagusss !!~
hehe xD

frodo : remaja sentiasa ~ lalala ~

~anna&anuar~ said...

ahahhahahaa.... ini mmg lawak... ape ke sengal budak ni...

kao dah bute it, ko dok la diam2 situ... jgn nak nyalak x tentu pasal... kan dah kena rage...

teruskan rage yu ni... ai suke gilerrrrrrr....hahahahaha...

mitchelle nur alya said...

babi. siapa budak tuh? wordpress simple je kot, tahap kebosanan kot.
entah-entah budak tu tak pandai guna blogspot kot ?? HAHA.

budus. -____________-

haha.

wordpress, boo~~

Whoopz said...

Gwa recycled teenager.. S0 budak la lg k0t.. Kena la guna bl0gspot.. Hahah..
Bangang punya budak.. Gwa ramas jugak telur lu kang..

Frodo Baggins said...

yeah ... helly, lu berjaya!
wakakakkakakakakaka

hail helly!


rage #100 plz!!!


>>___<<

Atiqah idrus said...

heh. aku nak nyebok kat sini. aku juga pengguna blogspot. agaga

ika honey bunny said...

tula wey, aku bace tajuk entry dia pon aku da menyirap. i was like 'waddefak??'

.:iss:. said...

bravo! round of applause! standing ovation! gagagagagaga~ kesian budak tu. mengharap macam orang akan sokong dia kat ruangan komen. but his hope now tumbling down. hahahahahaha. clap clap clap.

Frantz-Senpai said...

berapi je ko kutuk wordpress.. nak wat camne.. blogspot takder plugin support.. kalau wordpress.org, plugin support banyak sgt.. senang sungguh.. kalau bro pakai wordpress self-hosted, ko tau la aper perasaan kami.. kami bangga sebab mampu digelar sebagai professional kerana pakai wordpress self-hosted. Jarang aku tgk blogger2 pro pakai blogspot.. asal jumpa blogspot, mesti font warna-warni.. knaper eh? mentaliti budak kecik ke font warna warni?

kami sebagai pengguna wordpress, memang akan pandang sebelah mata pada pengguna BS yang sentiasa bergantung pada barangan percuma.

p/s: aku salahkan pengguna blogspot 100% sebab diorang menyebabkan blogspot tuh dipandang rendah. Dan aku convict semua point yang ohmanusia bagi..

J. Love said...

well Frantz-Senpai,
go dai plis! wtff with all this free stuff thingy? why the fucking fuck it is a big deal?

like i said, lu ingat semua orang nak cari makan blogging ke bro?

get out more and meet more people and get more life.

mmg sedia maklum ramai pro bloggers prefer WP, but tujuan kami rage bukan sebab kate WP tak bagus, tapi sebab points presented by that fag tah ape-ape.

on second note, u might be a fag too. uh. why do i even bother explaining simple things like this to a fag?

hellioz, clearly they don't see the point of this rage. are they stupid now too? selain orang tua lah.

Liyanaa. said...

HAHA beragak lah sikit kot ye pun nak ajak org pakai WP. macam semua org mampu nak beli hosting kot? kalau mampu ajak secara manis lah tak payah nak kutuk2. HAHAHAHHA

walaupun aku tunggu duit je nak tukar WP tapi aku panas gak dia cakap macam tu. ewahhh suka suka je cakap untuk budak budak eh memang lah budak budak pun dah pandai guna BS :D AGAGAGA

Alia said...

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

Alamak, utk budak budak kee

YAY!!! AKU TERASA MUDA!! AI LAIKE!!!

Haha...saikosis...

Ala, don't care lah, both platforms pon utk blogging jugak...kalau dah rasa power sngat buat lah PROFESSIONAL website sendiri from scratch.

.::WaNiE::. said...

orang tua mmg cepat sentap J. hahaha

too stupid too understand. this rage is not about wordpress user, its about 'orang tua' tu yang buat comparison bangang senang kata lah. Point yang dia ketengahkah sangat lawak, sebab no research has been done at all kat entry dia tu.

eh apasal aku pi terangkan kat sini? oh lupa orang tua zaman skrg susah nak paham hahaha

ieQa sWetLuv said...

kalo x de blogspot, x de wordpress, x de la persaingan, n x dela pertambahan knowledge.. pelikla manusia ni kejenya nak ngate satu sama lain je.. rilek2 sudah janji layann.. ~

Frodo Baggins said...

j.lo pinggul sexy,
rilex2 ... hahahha


hye Frantz-Senpai!!!
konek-si lembab!
nak kutuk2 apa jadah?
godienburn ..zasss!
faggot!



"jarang aku tgk blogger2 pro pakai blogspot.. asal jumpa blogspot, mesti font warna-warni.. knaper eh? mentaliti budak kecik ke font warna warni?" <<<< pe jadah ni? wa rasa lu ada zaman kanak2 yg suram x leh main kaler2 kot time kicit dulu. bg motif yg MATANG skit ble tak jebon? lu lagi MENTAL.


SHUT UR BIG ASS RETARDED MORON!!

Frantz-Senpai said...

Wahai blogger sekalian.. kalau nak berlagak pro.. ayat tuh jaga la sikit.. aku still respect korang yang aku anggap budak2 dengan provokasi yang bertaraf Abu Jahal dan setiap pencarutan yang mengakibatkan perbalahan yang boleh menimbulkan dosa? keje ko nak hijack orang sahaja lah?

Frodo Baggins said...

j.lo pinggul sexy,
rilex2 ... hahahha


hye Frantz-Senpai!!!
konek-si lembab!
nak kutuk2 apa jadah?
godienburn ..zasss!
faggot!



"jarang aku tgk blogger2 pro pakai blogspot.. asal jumpa blogspot, mesti font warna-warni.. knaper eh? mentaliti budak kecik ke font warna warni?" ~ pe jadah ni? wa rasa lu ada zaman kanak2 yg suram x leh main kaler2 kot time kicit dulu. bg motif yg MATANG skit ble tak jebon? lu lagi MENTAL.


SHUT UR BIG ASS RETARDED MORON!!

AyuE said...

ermm Frantz-senpai...gua rase lu dah salah port nak tibai hellioz nih...

suka hati la...sapa2 nak guna BS ke WP ke...apasal plak yg si Niza tu nak label pengguna BS ni budak-budak???

memang kitorang suka guna barang free..si Niza tu ckp korek duit mak ayah RM80 utk buat hosting sendiri...nak blogging pon nak guna duit mak ayah ke???aduyaiii tu lg budak-budak derr~~

agak-agak la nak ajak orang join WP pon...jgn ler sampai nk kutuk org guna BS...dowh!!

pas tu bila org RAGE mule nak gelabah...pe cite bai???

AyuE said...

lohh...menggelabah dah brader ni...hehe

Ries Lee said...

setiap free domain ader pro n cons masing2..

Frodo Baggins said...

"kami sebagai pengguna wordpress, memang akan pandang sebelah mata pada pengguna BS yang sentiasa bergantung pada barangan percuma."


AYAT PRO & RESPECT KER NI??


>>___<<



pssst, jom layan maria ozawa bhai ... keh3x.

CONNIE said...

kite bukn la nk cakap, WP ke bgus..BS ke bgus..sbb dua-dua ade advantage sendiri.

tapi, bila die suka-suka je label/tag pengguna Blogspot (BS) budak2..nmpak cm saje nk provok org je.kn.

J. Love said...

Frantz-Senpai,
read our entries CAREFULLY AND THOROUGHLY, then



SILA BAGITAHU CELAH MANA KAMI KUTUK WORDPRESS.



mudah tak my challenge? mudah kan? okay lu boleh start now.





Frodo yayang,
gua goyang-goyang pinggul ni mane ade marah-marah

hahaha!

Siti Nur Aminah said...

msti lu da tua kan hell? hm..kt msia da ramai yg obese la.....u je tak tahu

.::WaNiE::. said...

J
cam best jek lu goyang2 pinggul

wa nak join


buih ada buih? wakakakak

maCy said...

abang kakak, adik ni dak 11 taon je.. mama papa kasi duet wt banje mkn je.. ade free bakpe pakai duet.. cian adik nak makan ape ti?

adik belajar kan, kaler wane wani baek utk ingatan. patu kan, ley wat org cerieee..


HELLIOZ :
maCy pna dpt cmment dari anonymous, cakap "Aku pna bace buku Dr. Fadzilah Kamsah, orang cemerlang buat perkara luar biasa, aku rase blogging ni dah biase sebab tu aku tak buat".
lu ase ape wa pikir? lu pikir sndri la~ haha

J. Love said...

nak buih mintak frodo. dia suka buah buah ni. eh buih buih.

typo.

AHAHAHAHA!

~Blabberina~ said...

hoho..aku guna dedua WP n Blogspot. tp xboleh belah bila dia kata org yg komen dok kutuk Wordpress pulak..

ada masalah pemahaman BM kot. sbb mostly org betulkan yg Blogspot pun ade menda yg dia kata xde. tp dia rasa org kondem WP pulak..ahaks

HARUS ahkak terasa muda remaja pulak bila pakai blogspot ni..muehehehee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

warghhh.

ade kite kisah gune bs aje ?

J. Love said...

oh. all hail maCy!

best siyal lu punye komen!

Taufik Dato Mansor said...

memblog pakai blogspot x nampak macam pro... haha...

aku dh 6 tahun pakai blogspot... tapi blogspot banyak waste masa aku...

hidup wordpress.org.... :)

hellioz said...

Taufik BODOH ANAK DATO

lu memang bodoh la dude
lagi bodoh dari kucing gwa...
lu troll xpakai otak...
nak troll bagi la bergaye sk8
ni nampak sgt cheapskate

SI Troller BODOH

gyahahahahahahahah~

hellioz said...

-TAUFIK BODOH
Lu lahir 1991 la dude
umor lu baru 19 je
umo bile lu blaja maen blogspot neyh?
nak kencing pon bertempat r tenuk
lu kencing bersepah r...

gyahahahahahahahah~

cikgadis konfiuss said...

wakakak smpi juga dak taufik ni sini?
ish ish ish... ramai gila da org skit hati ngan dia tp dia kata dia x kisah... apa tu? market utk blog katanya... hmmm.......... mcm2 ja la!

fndrocka said...

MUAHAHAHAHAHAHAHAA...korang ni tak satu Mesia betul lah..muahahahahaha.

Latest Entri : Pisau Ajaib Yang Boleh Pusing Masa Ke Belakanga

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

lu peguam bela skunk..


gambate tuk lu hellioZZZZ

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

aku gelak~

gelak dan gelak~

ya, memang la nampak Pro sangat kan? hahahaha~

jap2, mana butang LIKE?!!

ha ha ha~

maisyara Pot! Pot! said...

hahahaha...


terasa muda bila dia cakap bs ni utk bebudak. xD



tak pe. dia baru nak buat research tu. cume, tk cukup bahan lagi. :P

ayarasmin said...

wahhh..semua isi sudah di kupaass...giler kentang la lu..

Nuril Bahanudin said...

Hurm...
aku sedih..
sedih bkn sbb dia kte blosgpot utk bdk2..
tapi aku sedih dengan kedaifan pengetahuan dia..
Buat pakat2 kena gelak dgn stu dunia maya je..
heuhuuihui..

I n n z said...

wahahahaha !
lawak gile si taufik neyh..

gelak berguling2 mcm tenggiling.
xD

Anonymous said...

hellioz.. dia dah balik balik dgn entri ni:

http://ohmanusia.com/rumah/archives/5-sebab-kenapa-korang-harus-guna-wordpress/#more-146

ape lagi, balas balik bro

kaizen shinobi said...

ngehahahaha... lawak2....

sengal siot!!

mende r kate blogspot untuk bebudak...

aq tengok ramai gile otai2 yang power2 guna blogspot...

kecoh tol!... panas je aq dengar.... wakakka

Anonymous said...

aduyai benda ni jadi isu
tak kisah la nak guna apa pun
yg penting ada etika

PembunuhSenyap said...

aiseh...berita panas camni lambat sampai lak kat aku...

pe2 pon nak tgk pro ke tak pro bukan nye tgk pakai blogspot o wordpress..

tengok dalam bola sepak, orang afrika yang mundur pon leh masuk world cup, malaysia harap je macam2 de tapi tak jadi pro pon.. lebih kurang cmtu la..

(pe tetibe jadi cte pasal bola pulak ni?)

Frantz-Senpai said...

aku dah cukup meluat.. okay la.. aku ni jenis yang open.. oleh kerana korang dah ajar aku.. aku accept.. tapi aku tak tahan dengan sikap "daif agama" si hellioz ni.. masuk dalam chatbox aku dan cakap yang dia dah imune dengan segala seruan ilahi dan suruh stop aku jadik ustaz cyber.. aku cakap "nauzubillahi min zaalik.. jauhilah aku daripada perbuatan mcm ni".. sebab aku tak nak jadik mcm ko.. keras kepala eh? ko ni dah membuatkan orang kafir ketawa bro.. membatu-apikan sesame melayu.. fikrah aku ialah aku nak berbaik-baik dengan korang dan aku nak korang yang berkaitan, meh add aku dalam YM dan kita berbincang kat sana ye.. tak baik bertelagah.. igt pesan hassan al-banna, orang islam tak baik bertelagah..

p/s: ym aku --> namir_muslim

Hizami Rahim said...

ahha.
tu la kan?
sukahati la nak guna mana satu pun.
haish.
;)

neway bro,
good points.
;)

YobSumo said...

haha. pandai kau carik bahan eh ;P

Faizal The Newscaster said...

budak-budak muda remaja tumpang lalu..hahahaha

steady la bro..rage rage!!

Azizul Luqman said...

wahh..,
syok lah kwn..
hentam², ludah², maki hamun semua...
wahkahkahkah...

aku nak jd referee kt sni...
pretttttt...

Fitrihadi.com said...

perghhh bersemangat ar baca entri ni..haha memang budak tu tak buat research kot..

aku pun dulu guna blogspot gak..tapi takde nak kutuk pengguna BS sebab aku tau BS ada part yg best dia..hosting image unlimited beb..itu yg mahal tapi free tu..

now walaupun guna WP tapi still perlu bantuan BS untuk hosting gambar yang bersepah ruah haha :p

maCy said...

eh eh, ade orang hai.. hai balik~
**sambil lambai2**

k ar tuan umah, cool down ok? maCy gune blogspot gk.. Frantz-senpai da ajak wat memorandum sesame tuh.. g la add borak leklok eah.. silap2 kitorang plak ti ley join korang gi maen boling same ke.. hahah

chill2~ senyum2 selalu :D

::Sarah:: said...

Dah, dah..takyah nak buat blogspot inie dan wordpress inie..agak2lah kalo mo troll dlm blog org..kalo this so-called-trollers buat hal dlm blog obefiend, memang kena tibai kaw2 punya oleh obe's army of followers..

nda kesah lah seyh blogspot takde nei, takde tue..suke hati orang lah nak guna which blog host..

oraits..peace and out!~

Frantz-Senpai said...

so.. aku anggap kita dah jadik kawan okay? no need to argue about this matter anymore.. kalau ohmanusia tuh wat hal lagi, roger aku, kita sama2 selesai.. bukan hentam k..

Roronoa Zoro said...

xguna sempai... skill helioz adalah rampaging.. biarkan dia.. kadang2 orang hanya akan sedar bila kita kutuk dia kaw2.. esspecially newb yg belagak pandai.. =P

pepehal pon helioz, ko dah menang. cool lah sikit.. :D

CONNIE said...

informer :secret

hahaha.comel :)

Ax said...

hahaha...wa nak tibai budak tu pn tak jadi sebab budak tu boleh masuk raja lawak r...wakakakaka...

melon. said...

tumblr rocks. but what the hell, di mana kita berblog tu bukan urusan sesiapa. ikut suka hati kita.

deus X machina said...

terbaik hell!!!!!!!!!

kerek tul kutuk2 blogspot lak....
gua kentut kat muka budak ni tau la

cik buah ngan abg sally pun pakai blogspot tawwww

yawww yawww ya aw awwwwwwwwwwww

Ax said...

teringin pulak nak jumpa guru praktikal masa f4 dulu..dia ajr addmath..tp dia cun menyebabkan ktorg faill addmath..hahah

deus X machina said...

membatu-apikan sesame melayu..

ayat dr komen frantz senpai..
gua syak dia ni budak ibrahim ali nih
hahahahahha

aizuddin.com said...

masing2 ada kelebihan sendiri..aku ada 2-2..aku cakap berdasarkan pengalaman.yang wp lagi blogspot best ..tak kira lah seo ke komen ke..tpulang lah..masing2 ada pendapat sendiri..dan aku tak pernah nak kutuk org guna blogspot ni..sebab aku dulu belajar buat blog pun dari blogspot..

rilek..tak yah gaduh2..

Nur said...

wa tengok kecik besar kecik je mamat perasan bagus ni..(mamat yg lu ckp lah)

bagi wa lah, blogspot lagi teratur compare worspress.. itu wa lah

tak tahu le blogger lain pernah cuba..

anyways, lu kasi boikot mamat tempe nih... bagi basi + masam je word ter presss tuttt dia tuh..

huhuhuhu... chow sin chi

afiqsiddhartha said...

Tapi memang betul lah obesiti banyak nak mampos kat us. Setiap lima langkahan gua jalani, mata aku dapat scan sosok tubuh obes. Aku baca post mamat tu, kalau dia baru lepasan spm, kita maafkan dia. Bila umur dia dah meningkat sikit, dia akan sedar.

kenwooi said...

well it depends lah.. and blogger is definitely not for "kids".. that's just weird.. lol..

wordpress is for people who can afford their own domain and webhost.. =)

zikeryhassan said...

gua syak itu budak bru nk up la.

Puteri. said...

oh i dont know. thought that they're just the same.

teringat pasal xiaxue compare BB and iphone. ermmm

the writer must be err super perasan that he's a pro?nvm. he deleted the post. so buat lagi to make others delete their annoying posts. haha

nak buat RAGE post on you lah. haha

mR.sYaH said...

sebelum guna blogspot ni.. pernah guna wordpress tapi xberapa kena dgn jiwa r..

bdk tu mmg kena wat research sebelum menulis.. haha..

Aus MeLankoLik said...

lol , pakai WP pun isi sampah ape barang ?

hahaha , kulit tembikai yang cantik tak guna la kalau isi tawar . hahahak .

profwacko said...

Ignorance is your new best friend... nanyikan lagu paramore nie kat budak tu.

Aduyai budak2 skrg... cakap macam cili berapi, tapi tak pedas pun.

Vanilla Popsicle said...

pastu tumblr plak untuk sape? budak tadika?

Hasrol Nizam said...

rasanya blum komen lagi kot kat sini..

klu dia baru nk belajar takpe..kasi can..klu dh lama, suro dia reflect balik..adios

.::WaNiE::. said...

kekeekekek

nak gelak lah.

rupanya 'dia' nak tumpang populariti lu jek hell..sila add ym dia.

wakakakakakakakaa

p/s: best tak wa kipas lu ni..

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
ish, pasal budak tu tak nak komen!
wa pakai blogspot da lama.

rasanya dua-dua ada kelebihan.

Fhad said...

gua saspek bdk tu gay la bai.. dasar gay mmg cam,tu.. wahahahah... mari rogol dia ramai2... anta frodo gua rase da cukup kot...

Rowena Chasez said...

asal xleh bukak blog org 2??
aishhh...geram!!
aku nak baca..

jap2..
nak tiru cara gelak kau jap..
gyahahahaha~

Miey said...

Person who use blogspot and worpress also generate income. Ok. Adios!

fhunky-fhinky said...

gua kembali!
hahahaha..

wehh..aku rasa budak ni noobs la..
cakap ngn dia, kalo rasa hebat sgt..g buat domain sendiri..
HAHAHA...

just after SPM, and you want to talk about diffrence between HTML and Visual?

aiyo....

..nOj.. said...

aku assume aku budak la sbb aku bergayut kt blogspot. ceh. tah hape2 je fakta. budak2 layankan je la

atreyu strange said...

camni aku nak buat blog post pasal topik2 hangat gak lah. leh la lu troll topik aku plak pastu kasi up trafik aku! yeay!!

hiro said...

kite blogger tp kite tak rogol anak orang..stop..


haha...power x ayat gue?

hiro said...

kite blogger tp kite tak rogol anak orang..stop..


haha...power x ayat gue?

Azham Kacak said...

hahah.. itu budak bangang je beb. takyah layan. pe de hal. blog buruk sekalipun tapi kalau content dia powerful, org tgk gak.

macam kedai makan r.. dok tepi longkang busuk pn tapi kalau makanan dia sedap babeng punya, de orang kisah?

itu budak aa, dia bengong. Aku guna wordpress tapi bukan reti nk buh html ke pe ke. tak kaji lagi. hahah.. orang pakai facebook pn bley tarik ramai reader. pe de hal?

las2 suma 2 hanyalah alat semata2. Yang penting owner, writer and editor dia. Macam ni la, ada dua makhluk. Sorang pakai pistol, sorang lagi pakai pedang katana. Yang pakai pedang tu azham nama dia. Yang pegang pistol tu helioz.

Helioz pistol dia bapak canggih. Tapi tak pernah pergi belajar, tak dak ilmu handle pistol.

tapi azham ni stock powerfull punya. Bertapa 7 tahun 7 bulan 7 hari 7 jam 7 saat kat gunung jerai. Naruto pun dia jentik2 ja.

Agak2 kalau bertarung sapa yang menang?

Spammers suma tu bukan alasan untuk tidak kita buat sesuatu.

KALAU HIDUP PENUH ALASAN! KALAU MATA TU DOK NAMPAK MASALAH JA! TAK PAYAH NAK PIKIR JADI KAYA! HIDUP DALAM TEMPURUNG TU OI!!!

Hahah.. Thumbs up helioz :) Cerita rekaan ja di atas tuh :)

Azham Kacak said...

hahah.. itu budak bangang je beb. takyah layan. pe de hal. blog buruk sekalipun tapi kalau content dia powerful, org tgk gak.

macam kedai makan r.. dok tepi longkang busuk pn tapi kalau makanan dia sedap babeng punya, de orang kisah?

itu budak aa, dia bengong. Aku guna wordpress tapi bukan reti nk buh html ke pe ke. tak kaji lagi. hahah.. orang pakai facebook pn bley tarik ramai reader. pe de hal?

las2 suma 2 hanyalah alat semata2. Yang penting owner, writer and editor dia. Macam ni la, ada dua makhluk. Sorang pakai pistol, sorang lagi pakai pedang katana. Yang pakai pedang tu azham nama dia. Yang pegang pistol tu helioz.

Helioz pistol dia bapak canggih. Tapi tak pernah pergi belajar, tak dak ilmu handle pistol.

tapi azham ni stock powerfull punya. Bertapa 7 tahun 7 bulan 7 hari 7 jam 7 saat kat gunung jerai. Naruto pun dia jentik2 ja.

Agak2 kalau bertarung sapa yang menang?

Spammers suma tu bukan alasan untuk tidak kita buat sesuatu.

KALAU HIDUP PENUH ALASAN! KALAU MATA TU DOK NAMPAK MASALAH JA! TAK PAYAH NAK PIKIR JADI KAYA! HIDUP DALAM TEMPURUNG TU OI!!!

Hahah.. Thumbs up helioz :) Cerita rekaan ja di atas tuh :)

Azham Kacak said...

hahah.. itu budak bangang je beb. takyah layan. pe de hal. blog buruk sekalipun tapi kalau content dia powerful, org tgk gak.

macam kedai makan r.. dok tepi longkang busuk pn tapi kalau makanan dia sedap babeng punya, de orang kisah?

itu budak aa, dia bengong. Aku guna wordpress tapi bukan reti nk buh html ke pe ke. tak kaji lagi. hahah.. orang pakai facebook pn bley tarik ramai reader. pe de hal?

las2 suma 2 hanyalah alat semata2. Yang penting owner, writer and editor dia. Macam ni la, ada dua makhluk. Sorang pakai pistol, sorang lagi pakai pedang katana. Yang pakai pedang tu azham nama dia. Yang pegang pistol tu helioz.

Helioz pistol dia bapak canggih. Tapi tak pernah pergi belajar, tak dak ilmu handle pistol.

tapi azham ni stock powerfull punya. Bertapa 7 tahun 7 bulan 7 hari 7 jam 7 saat kat gunung jerai. Naruto pun dia jentik2 ja.

Agak2 kalau bertarung sapa yang menang?

Spammers suma tu bukan alasan untuk tidak kita buat sesuatu.

KALAU HIDUP PENUH ALASAN! KALAU MATA TU DOK NAMPAK MASALAH JA! TAK PAYAH NAK PIKIR JADI KAYA! HIDUP DALAM TEMPURUNG TU OI!!!

Hahah.. Thumbs up helioz :) Cerita rekaan ja di atas tuh :)

Azham Kacak said...

hahah.. itu budak bangang je beb. takyah layan. pe de hal. blog buruk sekalipun tapi kalau content dia powerful, org tgk gak.

macam kedai makan r.. dok tepi longkang busuk pn tapi kalau makanan dia sedap babeng punya, de orang kisah?

itu budak aa, dia bengong. Aku guna wordpress tapi bukan reti nk buh html ke pe ke. tak kaji lagi. hahah.. orang pakai facebook pn bley tarik ramai reader. pe de hal?

las2 suma 2 hanyalah alat semata2. Yang penting owner, writer and editor dia. Macam ni la, ada dua makhluk. Sorang pakai pistol, sorang lagi pakai pedang katana. Yang pakai pedang tu azham nama dia. Yang pegang pistol tu helioz.

Helioz pistol dia bapak canggih. Tapi tak pernah pergi belajar, tak dak ilmu handle pistol.

tapi azham ni stock powerfull punya. Bertapa 7 tahun 7 bulan 7 hari 7 jam 7 saat kat gunung jerai. Naruto pun dia jentik2 ja.

Agak2 kalau bertarung sapa yang menang?

Spammers suma tu bukan alasan untuk tidak kita buat sesuatu.

KALAU HIDUP PENUH ALASAN! KALAU MATA TU DOK NAMPAK MASALAH JA! TAK PAYAH NAK PIKIR JADI KAYA! HIDUP DALAM TEMPURUNG TU OI!!!

Hahah.. Thumbs up helioz :) Cerita rekaan ja di atas tuh :)

hellioz said...

# ALL

lu orang sume da kaver gwa dah
gwa xtau nak reply ape...
thanx ya'll
gyahahahahahahahaah~

Pendakwah Informal said...

Bak kata pepatah..
Hanya Johari yang mengenal Maniam..

http://artismaksiat.blogspot.com

fikah mus said...

mesti kes kenal wp dulu baru bukak blogspot ni.
bila baca je points budak tu, semacam pelik, sebab kriteria kat wp tu ada je kat blogspot.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

budak tu mesti xreti guna blogspot.bangang!!






gwa syg blogspot gwa ni...gyahahahaha....

DaHLia said...

hha...isu ni dulu lagi...dulu ada blogger terkenal kutuk blogspot.. tang2 tu gak aku unsubscribe blog dia..

aku pun ada blog WP self hosted..
aku tetap cakap BS best..dedua ada kelebihan dia..

kalo nk cakap pro ke apa ke, kalo isi hampeh xde maknanya gak pun.. memang WP sesuai utk yang nk jadi pro blogger, tapi kalo takat nak jadi blogger part time macam kita ni, aku rasa oke jer :)

sepatutnya, mender2 free laaa kita kena rembat..hahaha...kalo rasa banyak duit ngat, gi sedekah... untuk pahala dunia akhirat..

biarlah guna apa2 platform sekalipun, asalkan apa yg kita nak sampaikan tu berjaya , itu lebih best.. :)

A-Y-I-E said...

aduh... apa la kejadahnya... per link dia... meh sini bagi aku.. aku nak tgok seluruh data blog dia... dia ingat.. dia dah pakai wp.. dah cukup bagus ke??

Aku suka dgn dahlia.. sebab dia tak pernah paksa ku pindah ke wp walaupun aku ada...

wei hellioz.. meh bagi link wp niza tu...

~~ Cik Muda Enny ~~ said...

HAHAHHA
:)

SPEK HITAM said...

aku pun bnyak terase gak gan penulis die :hahahaha :
aku YM die dulu mase 2008 tak silap aku kata tak elok tulis sakitkan hati orang, then die siap tanya aku, "ko budak kelantan ke?". errkkkk??? wth?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~