Monday, June 14, 2010

Bukan Lagi Live Blogging Mengarut

Gwa officially dah sampai rumah
dan gwa mengambil keputusan untuk merogol blog2 lu orang start malam neyh
damn...
macam2 gwa nak cerita
gyahaahhaahahaha~

Sebenarnya gwa join 18th Annual General Meeting HAKAM dekat taman bukit tunku,
something related to PORN la...
Dan gwa jumpe semua selebriti2 dunia politik belah kiri
most of them lawyer
sigh, gwa terasa kerdil gyler...
Controversial Elizabeth Wong pon gwa jumpe gak...
xde perasaan pon jumpe dia,
gwa cume teruja tengok satu benda je,
Spek dia...

Damn you, dia guna speck Evisu okayh
Dala gwa minat brand mahal babi tuyh...
gyahaahhaahahahha~

Gwa jumpe
-Malik Imtiaz Sarwar
-Raja Aziz Addruse
-Datuk Malik Zakaria
-Margaret Yeo

Ramai lagi ah
gwa bukan kenal semua pon lawyer2 tuyh
This term Malik Imtiaz jadik president
Dorang bagi attached list of akaun kira2 gak..
Budak2 PORN sume tengah pk macam mane nak abeskan 50K yg ade dalam account Hakam
gyaahhaahhahahah~

Semua old timer terkejut beruk sebab ktorg datang,
mane ade orang muda kat Hakam sane,
semua orang2 berumur...
Kalau ktorg boleyh vote, kompem2 mereka semua kene guling on the spot...
dala ktorg majoriti
gyahahaahahahahaahh~

Otw balik Meeting Hakam tuyh gwa nampak teksi flipped over
bumbung kat bawah, tayar kat atas..
(terima kasih kepada jellabies sebab pekena gwa, gyahahaahahaahhaahahahha)
gwa syak dia nak tiru cerita need for speed la before dia flipped over...
Gwa xnampak darah pon, semua selamat kowt...

Gwa meyn futsal semalam,
masing2 pancit macam baru lepas lari 80 km je
padahal meyn futsal je
Gwa xterkecuali, sebab gwa keje makan tdo je kt uma
Lu agak2 gwa gemuk ke kurus?
Gyahahaahahaahaah~

Dahla,
lepas ni gwa sajikan lu orang makanan sedap2
3 hari gwa publish entry sampah je...
kecuali gwa nak stop blogging tuh la,
konco2 JK xde serang blog gwa plak?
gwa syak nak jemput JK punye kipas susah mati kasi bace statement gwa tuyh
kasik depa bukak mata sk8,

Semua tindakan yang orang pehmes buat dihalalkan,
kalau lu newb, mati lu kne sembelih hidup2...
Sebab tu gwa buat artikel macam tuyh...
Semoga kita semua dapat pengajaran sambil,
Gyahahahaahahahahahhaahah~ <--- gelak macam biase...

Esok gwa rock n roll kayh
gyahahahahaahhahahaha~

P/S : Gwa ade explicit content pasal penjualan pasir pada singapura, 
gwa tengah pk neyh, Fact or Fiction?


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

39 comments:

@yuE said...

AKU FIRST KE????

reen_sofee said...

pergh!
kete up side down ke?
hahah
ko ensem ke tak sebenanye neh?
aku eager gler nak taw neh!
hahah

Epul Azimi said...

aku second?dem.....

Myth said...

teksi terbalik bhai? mana?

Epul Azimi said...

ko tau tak ko dah buka mata aku so thanks bro..sob...sob.....

HAKAM?kejadah tu?takl cam forum porn pon sbb kalau bab2 porn ni dorag akan invite aku jadi adviser...........

J. Love said...

"Otw balik Meeting Hakam tuyh gwa nampak teksi flipped over
bumbung kat atas, tayar kat bawah.."

kereta lu bumbung kat tepi, tayar kat mane-mane ke weh?

KAHKAHKAHKAHKAH!

aLy said...

heh lu pancit maen futsal ni sbb lu sederhana chubby gitu kan
ngehehehe

J. Love said...

cis lu dah edit. gile tak relevant gua punye komen kat atas tu!

Wan Perlis said...

aku tak rela blog aki dirogol
gwahaha

Whoopz said...

Mula2 gwa senyum2 je bila baca k0men aLy..
Tp lepas tu gwa decide nak ketawa kuat2..
Gyahahahahahaha..
~Pinjam lu punya ketawa jup bro..

senandung semalam said...

hakam aku xpenah dgr.. suhakam je penah... ke bnde 2 sme... hehhehe

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, hellioz.
nak lari2 ni memang wa pun selalu pencit.
kurang latihan laa.
bola?
bola jaring pun x layan.

.::WaNiE::. said...

apsal aku cam tak klimaks baca entry ko ni ha

buat lagi satu boley?

Hizami Rahim said...

gua rasa,
lu sedang sedang tak gemok tak kurus.
boleh?
haha~

Frodo Baggins said...

wa jalan2 satu hari
tiba2 kene rogol oleh perogol amatur
tp entah camne wa x rasa takut
wa ske ... perogol pun naik heran

PembunuhSenyap said...

Hakam related to porn...
tak caye aku terpaksa aku google..
ceh~

areleaf said...

gua ingat nak rage pasal johor ni tp ape2hal pon lu bekap gua k klu jlove ngamuk..

Siti Nur Aminah said...

sumpah lu gemuk

fndrocka said...

nak ulang siar

Semua tindakan yang orang pehmes buat dihalalkan,

kalau lu newb, mati lu kne sembelih hidup2...

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

gua rasa sampah juga satu ilmu wat..

Affan Ruslan said...

1. Lu agak2 gwa gemuk ke kurus?
- Lu boyot. hehe

2. Gyahahahaahahahahahhaahah~ <--- gelak macam biase...
- Pale otak kau gelak biasa.

deus X machina said...

ah sekali lagi gua kecewa dgn lu kerana tak roger gua.....



grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

deus X machina said...

ah sekali lagi gua kecewa dgn lu kerana tak roger gua.....



grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

konpem la lu gemok

kl org2 taf cm gua ni 80km selamba je smbil korek hidung pakai ibu jari kaki.


gua nk join HAKAM tu jgk blh?

hahaha

Lya Colours said...

bgs la kalo ko nak buat entry makanan
aku rasa, if ko nak buat entry, baik ko selitkan 1 pic makanan, walaupon cerita ko xde kaitan dgn makanan
sukati aku je nak suoh2 plak
hahahha

weh HAKAM tuh apa??

Aujinz said...

gua syak..

lu mesti badan sasa gak kan kan kan..
perut banyak pack..


muahahhaha...

Roronoa Zoro said...

JK = tu justbangkai her? ahaks..

¶A.K.I¶ said...

ak yg penin

hellioz said...

myth
jalan kl gwa xhapal la bai
cmne eyk?
gyahahaahah~

reen sofee
kalau muke ensem mane pon tapi ati busuk kalah akak sally,
susah gak
gyahahhhhahhah~

epul
Hakam tuyh hak asasi manusia

hellioz said...

-aly
gwa slim hokeyh
slim river
gyahahahahah

J.love
ok r tuh
lu kan editor gwa
gyahahhahah~

wan perlis
gwa dulik hape
rogol tetap rogol
gyahahahahah~

hellioz said...

senandung semalam
both r different things
diff NGO's
tp same tujuan

Whoopz
gwa slim la brah
gyahahaahaah~

Balqis
tu la maksalahnye
gwa da lame x exercise
gyahahahah~

hellioz said...

wanie
entry lepas nu gwa syak lu mesty klimaks 18kali walaupun dah bace banyak kali
gyahahaahahhah~

hizami
lu memang bijak
gyahahahahahah~

frodo
lu memang aneh
tp kalau gwa kene rogol ngn maria ozawa pon gwa suke gak
gyahaahahaahahahaah~

hellioz said...

pembunuh senyap
gwa terpaksa keluarkan 1 entry untuk bagi lu org paham
gyahahaahhaaha~

alep
lu jangan memaen
sentimen2 kenegerian ni gwa xske
gyahahahhaah~

siti nur aminah
ah,
lu xterer teka2 ah
gyahahahahha~

hellioz said...

fndrocka
yerp3
lu paham ape yg gwa nak sampaikan
nyce~
gyahahahha~

deus
kalau gwa hidop lame kte akan bersua jua
gyahahahahaahhaah~

xtion kamen
gwa slim river by
xmacam parid
gyahahahahaahah~

hellioz said...

bon alvin
yerp
sampah2 gwa rasenye byk je bende bley blajaw
gyahahahaha~

affan ruslan
waklu boyot
gyahahahah~

gelak gwa gelak biase la tuh
gyahaahahahahahaah~

Lya colours
nanti gwa buat new ntry pasal hakam tuh
smua tanye soklan same je
gyahahahaah~

hellioz said...

aujinz
lu gile ke?!
ingat gwa ni suku sakat akak sally ke hape?
gyahahaahaha~

aki
lu memang\sume bende u pening
sengal
gyahaahahahaahah~

zoro
tah la
gyahaahahaha~

DaHLia said...

aku bc ni, aku tgh fikir apa keje ko..hahaaa...xberfaedah langsung persoalan di benak fikiran aku ni...hahaha

¶A.K.I¶ said...

heh!!

kk said...

lu boyot.gelombon.kurus mcm kerengge.okay sekian timekasih.hahahaha

weh, tak boleh buat lagi eh favicon.siot lah lu penat wa ajar.haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~