Thursday, June 17, 2010

Copyright Infringement!

Gwa nak saman sebab dia guna trademark gelak gwa tanpa credit!
gyahaahahahaahahaaha~

Kalau si bibir merah tu boley menggedik claim bahawasanya initial JUST n OH seperti
 JUSTSAMPAH.COM  & OHMAKKAU.COM adalah ciptaan miliknya padahal dia main mengaku je,

Gwa nak mengaku gaye gelak yang maha pelik seperti ini,
Gyahahahahahaahahaah~ adalah milik gwa.
Hak tunggal dalam syarikat RM 2 Hellioz Corporation  gwa.

Lu tunggu je writ saman dari gwa si bibir merah,
Gwa nak saman lu sebab gunakan trademark gelak gwa, tanpa keizinan gwa, dan tanpa credit kepada gwa!

Gwa jugak akan buat tuduhan bahawa lu cakap gwa bace blog Maggot lu hari2,
padahal gwa tau citer pon dari orang laen,
Xde keje gwa nak g blog lu Maggots bibir merah hari2...

Kan gwa dah ade blog sampah gwa,
bwat pe nak menompang kt blog Maggot macam lu?
Xde pekdah...
Baek gwa carik bahan gelak banyak2 untuk diri sendiri...
Kan gwa blogger yang syok sendiri...
Lepas publish bace sorang2, pastu gelak sorang2...
Gyahahahahahaahah~

Xsangke plak ade Maggot yang nak tiru style gwa gelak neyh...
Hairan gwa...

Tumpang Publisiti Kepopularitian? (ade ke ayat neyh?)
Baek gwa tumpang populariti Saiful Bukhari yang tengah panas nak setel kes kat mahkamah tu,
Kalau dia bukak blog, kompem dia pintas lu punye ranking sambil petik jari...
ye x bibir merah?

Jangan gelakkan gwa sebab gwa pon tengah gelak2 sakan neyh...
hamsap btol lu org neyh,
keje gelakkan gwa je...
gyahaahahaahahaah~

P/S : Esok wa janji wa post entry kucing okayh... gyahahahahaah~
P/S/S : Sile gelak dekat komen box gwa guna gaya bebas...



Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

48 comments:

Ery Farieha said...

gyahahahah
opssss
kredit to hellioz
ngahahaha!

@yuE said...

hahahahahahakhaktuih...


okey tak gaya gelak cam ni???

ke macam haram???

bibir gua merah gak derr...hakhak

RastaMat said...

Wakakakakaka...
ohhoooohoi..........
hahahaha...

Whoopz said...

Gaya gelak gyahahahaha lu obviously lebih rawks dr gaya gelak 'hehe' magg0t tuh..
Dia gelak mcm gitu ke? Sape tau tol0ng kasi tau.. Gwa nak tiru.. :p

amaL said...

hahaha! macam macam ek?

Aujinz said...

Gyahahahhahahahahha...

eh itu lu punya..

gua punya..


Miahahahahhahahha....:))

*Miss Geli^ said...

wahahahahahab!!

eh nama bapak gwa...!!!

Kie-yu said...

gyahahuhahuhahu - ni aku punye
modify sket dari lu punye gelak
sape nk guna sile kredit ke aku
dah daftar ni tau
jgn memain!

.::WaNiE::. said...

kan aku dah kataaaaa

dia mesti addicted kat ko punye gaya gelak & blog sampah ni

aku dah kataaaa

cehhhh

aku nak tido jap

daaaaa

Myth said...

aku rasa dia salah tulis...
sbnrnya...

Gayhahahahaha~~

ko xpayah la nak saman dia...just berdoa dia pulang ke pangkal jalan.

Gyahahahah
gua xpe...gua byk duit, lu saman je la...hahaha

Nur said...

aku kadang2 pening nak paham ayat kau liozz...

aku pun ada gelak aku sendiri tapi ramai plak dah ikut..

hwahwahwahwa... itu stle dulu..
huhuhuhu... ini style sekarang. tapi mcm bunyi pelikkan... tak kisah lah.. asal aku happy

Syira ITIK KEJ♥M said...

cepat la wat entri kuceng pulak....
jgn lupe letak gmbar kuceng skali~

aLy said...

tak larat nak gelak la..

~anna&anuar~ said...

gile maggot reti gelak gitu.. jadahnyeee....dah tau smpah, apsal ikut.. sape yg kepala punye sampah skrg??


gyahahahahha... opssss... kredit kat lu aaaaa... wa x mau kena saman..

Farid MOFASAD said...

gayahahahahahahha...

ini gelak aku.. kalau ko usik aku saman ko jugak

khadijah aminah md yusoff said...

dia patut blaja mcmne nk cite sources, hahahahha! plagiarism ni.. ish3.. lain kali kena cite sources, "gyahahahaahha"(Hellioz, 2010) hahahaaa.. plagiarizer mcm tu takkn brthn lame hahaha.

Tupai Karan said...

:| muke aku straight expressionless

nurul huda said...

whoppz gelak cmni arhh wakakakakiku....


aaaa xpaham.


>oo<

deus X machina said...

gyahahahahahhahahaha

reen_sofee said...

gyahahahahahaha
ko nak saman aku tak neh?
alamak!
takut lak aku!
hahaha
ooo kucen ko COMEY tuh ehh? hahah

MofizPutra.com said...

huhuhuh.. sabo jolah....takdok sampoh, takdok lak, pakcik DBKL mai angakat sampoh.. hahahah

Siti Nur Aminah said...

saya seorang yang sangat serius..tak bole gelak...serius..serius..serius

Yatre Hayati said...

gelak kau mahal weh...first time aku jumpa mcm tuh.

breakingtherulez.blogspot.com said...

>>___<<


owh makkkk kau
sentap noks dgn blogger
akak azwana alia versi bkn retis 2


wahahahhaha ...


((p/s: komen tu ayat gua der, bukan ayat juskek. dushhh!!!))



gyaahahahhahahahha


dan gyaahahhahahha lagi


dan lagi gyaahahahhahahahahha



sila saman. woohaaaa!



arghhh ... mlm jumaat!

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

gyahahahahahagampang...


ni gelak gua...

saman la...

hellioz..

gua suka lu sembang pasal spek mata evisu dr lu sembang pasal blog hot tu...


nge~~nge~~


lu sembang pasal sampah..


tapi gua blum nampak lu sampah k..


sila kutip sampah sebelum mata semak tgk sampah..

Fareez Farisha said...

gelak mcm ni blh x?
wakakakakakikikikikihuhuhuhuhu..
(^__^)

Hidemichi said...

Lepas ni gua agak Hellioz mesti buat contest gelak terhebat! buat-buat contest kan mmg tgh in thing skrg... wakakakakakakakakaf! (kene tukar sikit, miss geli dah curik gelak gua! tp awek punya psal gua tak kisah...nak curik ati gua pun welkam)

Rowena Chasez said...

hellioz...
aku nak gelak cmnie je laa...
gyihihihihii~
xlah obvious sgt kan??

Yayaa said...

ouhh ade baca ini blog. dah agak dah merefer kepade hellioz.. aahahahaha. gelak je dah tau.. wakkluuuu betuii.. gile emo entry die bhai..

areleaf said...

gua gelak fufufufu je..baru macam orang jahat sikit ye dak?


kuat betul mamat tu sentap..kurang kasih syg ke hape..klu kurang gua nak gi bagi sikit..

senandung semalam said...

dye jeles ngan lu la ni...

Frodo Baggins said...

wa sedang mencari pasangan gay ... adakah juskek itu gay?? kalau yer, nurul parit n nurul alvin anal mesti ske.



ky jelly ky jelly


(jika bminat picit nomor gue di nomor delapan delapan delapan. terima kasey ky jelly, lihat pinggul ku, bulaaat kan??)



zzzzzzzzzzzzz

J. Love said...

gyahahahahahhahaha~


gyahahahhahahahahhahahahahah~


gyahahhahahahahahhaahhahahahahahahahhahaha~


gyahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahaha~




NOW SUE ME BITCH!

kah kah kah kah kah!

PembunuhSenyap said...

kne balik kt die...
kahkahkah...
aku suka...

Anonymous said...

korang jgn mcmtu
kesian kat jk
ni serangan peribadi
walaweyhahahaha

MsAnisSyahirah said...

hahahahhaaha...
patut la bile aku bace entry mamat tu, cam ade yang xkene je..
rupenye ciplak gelak org..

ermm...
betul..
terasa mencuri trademark org pula..
hahaha..

mungkin beliau peminat setia ko kot..
hahaha...

I n n z said...

aku tanak komen pape.
sbb ko tak nak bls dah.
lalala ~

DuniakuAbstrak said...

sabo2 tuan tanah..

adeh..ape laa..wat la trademark gelak sndiri..tu pon nak curik

magagagahahhahaha..(trademark haku)

(--") adeh terasa x normal dan x biasa

hahahahahaha

hehe better,gelak normal suda...

Lya Colours said...

ok gua gelak gedik
ihik ihik ihik ihik
mcm pontianak je !

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, hellioz.
pasal 'kepopularitian'.
ada masalah ni.
nanti wa semak kamus dewan kat rumah.

hahahaha.

Faizal The Newscaster said...

ok fine! ko paksa aku komen.
jadi aku terpaksa komen.

ni aku nak komen lah ni.
ok fine aku dah komen.


mihahahahahah
blahalhahhahaha
wihwiwhihihihi

nice!

iniAKU said...

justin bibir? pewh..seksi kot

Boyachilles said...

hehehehehehehehero

tu gelak HERO....

.::WaNiE::. said...

sadis dowh komen tak balas

DaHLia said...

der.. dah gi daftar harta intelek lum gelak ko?

xsilap aku sayfool tu ada belog laa der..

siggplus said...

gyahahahahahahahahhahahahaa

esok2 kenduri harijadi anak gua, gua nak mintak dia nyanyi baby dekat parti tu boleh?

gyahhahahahahahaa

s h i d a t said...

gay

s h i d a t said...

eh silap..gayhahahha..eh salah lagi gyahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~