Thursday, June 10, 2010

Gwa Sayang Anonymous...

Click For Better Resolution

kalau lu brani sangat, apesal lu xletak link lu celaka?
Gyahahahahhahahahahaha~


Gwa kadang2 suke gak encounter troll2 bodo neyh
sebab dia tengah kutuk diri sendiri...
Gwa hepy je gelak dengan kucing gwa kat sbelah neyh...
gyahahahahahaah~

Latest trend to Troll


Gwa perasan mende neyh dah jadik trend dah... 
Troll thru formspring.me
Kalau lu google troll words tuyh, bersepah dah kat google...
gyahahahah~


Link of the day : I R Awesome
[blog ni post n3 dalam bentuk katun2 lidi yg sumpah style! two thumbs up]


P/S : 90% anon kat dunia blogger memang xde telur...




Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

59 comments:

Kie-yu said...

hahaha..
mane lu dapat fakta 90% anon kt dunia blogger xde telur tu?
mmg gerek!

kemslm kt kucing lu tu eh
aku soh tepek muke beliau lu xmoh
aku tuntut smpai bile2
tak kira~

~anna&anuar~ said...

ahahhahahahaha....
klako2.. nak sound tp penakot....
siap telur bagai... telur knduri ade ni.. nakk????
mmg patut yu gelak je helli...

wkakakakakka...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.anon tu yg xde telur sbnrnye beb!
.hehe

Roronoa Zoro said...

anonymous mmg xde telur.. gyahahahaha.. <<-- sori sifu.. tertiru gaya gelak.. =P

amoi said...

mmg menyampah dengan anon yang tak ada telur atau tetek ni. ke tak ada dua2? lol

bukan penggoda said...

lu mmg glemer ah!

.::wanie::. said...

ah, anon pun ko nak layan

tisu la ko ni

dia suruh ko teka dia siapa..teka jelah .

fhunky-fhinky said...

hahahaha..
stupid anon..

jap g dia mesti baca post neh..
nampak mcm visitor tetap je..

hahahahaha...LOL

aLy said...

giler la
semua anon tu suke lu ar gua rase
sbb tu diorg segan doh nak bg link

Aujinz said...

aku suka telur orang





kawenn....

sedap wooo...

Frodo Baggins said...

anon itu gua!
muahahhahahahhaha
((gelak setan))


>>___<<


tp gua ada teloor yg sehat!
produktif dan terpelihara kesucian.
anon, lu cam tenuk bulu2 hitam!


helly, lu troll lagi! lagi! lagi!
ngahahahhahaha ~~~ ((gelak babi))


-_- ~~ z.z.z.z

Whoopz said...

Jawap bro.. Gwa pasti lu terer bab2 menjawab neh.. Hahah..
Papepun tu fs lu.. T0nggengjawab lu..

I n n z said...

benci anon.
tu je nk ckp.

Rowena Chasez said...

huhuuuu...
dia 2 penakut..
sebab 2 jadi anon je..(:

Nerzhul said...

kalo ade telor lebih bagi la kat anon tu.heehee

Hizami Rahim said...

haha.
mungkinkah anon itu perempuan?
sebab tu takde telur.
sebab tu nama dia anon.
;)

lumut said...

kalau lelaki..xde telur la..kalau perempuan?ha?...erm anon..mane2 ade..

malas nak komen dah..sbb dulu penah dah cter pasal ni....

Frodo Baggins said...

wa syak itu mak enon! serius.
xder telorr tp ada ... mmmmmm coli.

ngahahhahahahhaa

iman said...

anon telor busuk

gyhahahahhaha(sori bro wa tiru gaya gelak lu)

bro...wa click link jane aritu tak boleh..isK

lumut said...

weh smart gile link blog yg kau bagi tuh.....best2.

WZulhilmi said...

Nak kutuk org tak bubuh nama.. dasar chicken KFC!! Haha.. Biasa lh tu ada golongan2 haters nie.. Ni maknanya blog ko dah popular!! Muahahaha

Farid MOFASAD said...

anon 2 aku

puas hati?

hahahahahahaah


gyahahaha

Farid MOFASAD said...

gua la anon 2.. hahahaha
celaka je
mana telor ko 2?
gampang nak haram~

hahahaha

selipar besi said...

mmg org suke stalk aku.haha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dah tu.

anOny pompuan mmg le xda telur ekeke.

Cik Guli said...

betul tu. anon pompuan takdak teloq kot. =.=

areleaf said...

gua telah dilantik sebagai loyer oleh persatuan anon2 sedunia..

dengan ini gua mahu encik hellioz menarik balik pernyataan anda itu..


kami semua ada telor woi!!x caye tanye skandal2 kami...


hahahhahahahha..

reen_sofee said...

hahaha
tuh tanda nye ko semakin hot laa!
aiyoo

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
hellioz, sebab macam ni wa tak mau buat formspring!
nanti semua nak spring mana muka wa yg setaraf rita rudaini.
kalau oversea, muka wa setaraf karisma kapoor. hahaha.

sabar je laa.
anon tu syg hellioz laa.

Lya Colours said...

mana telur dorang
huhu

kecoh je
nk komen elok2 la sket kan2

Amri Bahruji matPuisi said...

ni msti mmbr2 ko jgak.. aku slalu dpt.. dorrang saje je nk dengki

Encik Hensem said...

jangan terkejut orang lain troll kita..
sebab kita pun troll orang..
siapa yang mulakan troll ni..
salahkan dia..?

maisyara Pot! Pot! said...

ko ni dh terlebih telur pun dia tak tahu erk? wakakaka


*kenapa stiapkali anon aku tny aku ni adik cik epal? ade iras dia ke? wakakaka xD diorang ni mate kero ler...

hellioz said...

-ENCIK HENSEM????
lu ni cikgu.aziz kan?
gyahaahahahah~

Lu pon nak troll kat page gwa ke?
gyahaahahahaah~

dari dulu lu polo gwa
gwa kenal la lu
gyahahahhahaha~
TROLLER BONGOK!
letak gamba pompuan kt blog byk2
pastu nasehat org...
macam bangang
gyahahahhahhaahhaah~

Frodo Baggins said...

muahahhahahahahhahahahaha ((gelak tenuk coklet))



wa tumpang gelak.
wakakkakakak
hye abang hensem
key jelly?
woohaaa!

oppsss





larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hellioz said...

frodaud!
nanti kaw
gyahaahahahaah~

Matjoe said...

telur pindang satu.....

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

asal ramai yg mgaku anon tu dieorg?anon tu aku la!

ko pcy x?

tlg la pecaya

tlg la...

aku la anon tu


please3, kamu jgn nakal..

@yuE said...

apasal tak de anon komen kat blog gua haaa???

teringin gak gua nk maki2 anon ni...haha

hiro said...

gua sebenar leh tulun lu, umah gua tepi CSI New York, leh je mitak makwe omputih guna supercom cek ip dia..ahaha..amacam? Surya satu baldi pun okay dah tuk gua tulun lu..ahaha

Ery Farieha said...

takdak telur sbb depa pompuan kot?
hehehehe

K.O.A.L.A said...

ye. aku setuju dengn kebnyakan anon2 mempunyai perngai yg mcm cilake.

hellioz said...

@ALL

ah~
gwa xtau nak reply hape
sebab lu org da cakap smue yg ade dlm kpale hotak gwa...
gyahahahahahahaaa~

HI5! ya'll
gyahahahhaahahaaaha~

maCy said...

isk2..
ngucap jap..

deus X machina said...

soalan2 lu sudah gua jawab...sila la spam kalau ada bran...ngahahaha

Ax said...

wa pn mau tgk jugak muka otai troll ni..hahaha..kalu lu segan nk tnjuk kt public lu pm pic lu kt email wa..hahaha

Hidemichi said...

erk...ada link of the day pulak...dah mcm redsally la pulak! Kira hasil jelajah la ni ek? wahahahahahahab!

MC said...

i also luv annon... haha
my formspring population= 0 annon...
cool...bcoz i forgot my formspring password...the hell..

hellioz said...

-hidemichi
cilake
gwa promot xde exchange2 link
gwa promot sebab blog tuyh style~
gyahaahahhahahaahah~

Cik Akma said...

huihh gila dengki anon nihh huu~

RastaMat said...

Guwa xtau nak komen ape sebab sume orang dah cakap..
Tapi guwa nak komen gak..
Ini komen guwa...
"WAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKA"
LAWAK SYAL!!!!!

Wan Perlis said...

gua tak pernah lg kena kutuk mcm tu

Seha Haris said...

adoiai, yg pasal dia kata gambar kita ada dok dalam website tu pun wa pnah dapat. mcm sial! dah xde keje duk spam2. mcm haram jadah wey!

dania said...

haha..
mmg klaka..
tp stalker i ni i knl org die..
mls nak gaduh depan2 je..

die psycho i, i psycho die balik..hehe

Jard The Great said...

i HATE anons... serius.. dis entri make my day.. tabik spring kat lu.

kraznaya said...

besa la teloq simpan dlm peti aih.

Ouh said...

troll trolly hah

Anonymous said...

i bet u're just in early twenties. because all u need is attention.
i cabar u, tulis satu entri yg kinda trolling people dgn penggunaan bahasa yg tidak mencarut, penuh dgn isi dan yg penting sekali mesti kelakar. this is a simple task. come on u can do it :)

- me again : anolynmous

maibrenhed said...

err first time baca blog ni , nak try go thru beberapa entry yang lain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~