Tuesday, June 29, 2010

Gwa Tak Tau Nak Letak Tajuk Ape

Perasan x gwa xpernah bagi salam kat lu orang?
Dalam blog ni la...
Nak tau kenapa?
Tak nak?
Sila fuck off this shitty blog...

Gwa xbagi salam sebab ni tempat gwa mencarut tanpa speed limit.
So, buat ape gwa nak bagi salam lepastu gwa carutkan salam yang gwa dah bagi dengan perkataan2 yang tidak sedap didengar para ustaz dan ustazah cyber sekalian?

Ada otak pakai...
Jangan la ada otak simpan dalam fridge, kasi beku, BODOH!
Ade akal, pertikai, jangan terima bulat2 aje...
Kepada ustaz2 cyber dan ustazah2 cyber serta serbanistas yang 'Maksum' sangat tuyh,
Cermin diri tu dulu, sebelum nak jatuhkan hukum hakam
eyh?
Sejak bile ustaz2 serta ustazah2 ni jadik tuhan plak nak menilai n jatuhkan hukuman plak?
Gyahahahahahaah~

FUCK YOU LARH!
Lu stakat letak avatar pompuan pakai tudung,
lu budget lu manusia sempurna yang kompem masuk syurga?!
FUCK YOU lagi skali...

Lu xpayah berlagak alim sangat
Sekurang-kurangnya, orang yang CELIK macam gwa ni tak pandang orang yang alim2 kucing macam lu.
Taik kucing larh!
gyahahahahhahhah~

BTW,
gwa tak join Freemason,
sebab freemason tak kewl macam Illuminati!
Gyahahahahahahahahahahaah~

Ade sape2 nak join Zeitgeist Movement?
Gwa agent kat Malaysia
Gyahahahahahahahahahahah~

Oh,
gwa agent Illuminati jugak
Kalau lu orang terer, pusing2 la logo 4 kaler gwa tuyh sampai dapat jawapan
moga2 lu jumpe cahaya yang lu orang carik.
gyahahahahahahahahah~
*****************************************
Additional Information
Gwa xtau kenapa certain orang TAKSUB sangat dengan semangat assabiah yang melampau.
FUCK la dengan semangat assabiah lu orang tuyh,
gwa xpandang, gwa kalau pandang pon sinis je,
sambil senyum kambing.
Gyahahahahahahaha~
Baca neyh...
Yeah right, I HATE RACISM!

Yang lu nak malu lebeyh apehal?
Bile mase gwa letak name gwa Hellioz Johor Bahru plak?
Name gwa Hellioz je, no more no less...
Gyahahahahahahahah~

Opinion gwa xmelibatkan mane2 state dalam Malaysia
[ulang suara]
Pendapat gwa tak menggambarkan pendirian mane2 state pon...
Yang lu gelabah kanan kiri bekap state lu apehal?
Lu nak maki johor?, silakan
Lu nak maki kelantan?, silakan
Lu nak maki Pahang?, silakan
Lu nak maki Kedah?, silakan
Lu nak maki Terengganu?, silakan
Lu nak maki ape2 state?, gwa xde objection la bhai...
Hengat gwa kesah sangat ke semangat assabiah lu neyh?

Nak tau kenapa TANAH MALAYA was established before Malaysia was formed?
Sebab pemimpin2 dulu nak avoid perasaan taksub kenegerian, 
semangat assabiah yang memecah belahkan rakyat satu mase dulu...
Kalau lu xtdo mase kelas Sejarah Form 5 dulu,
Mesti lu ingat cerita neyh...
Kalau lu tdo lebeyh mase kelas sejarah, 
Ni gwa nak refresh kepala hotak lu...
Gyahahahahaah~

LINK OF THE DAY : BUDAK HITAM.COM
[he got a bunch of opinion that represents mine too]
gyahahahahahaah~

P/S : Hapsal gwa makin galak mencarut neyh?


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

50 comments:

CERITAKU... said...

fUck the assabiyah,fuck the racist

Fazreen said...

sure kali ni 200% yang baca tak garu kepala dh mcm semalam...ahakz

khadijah aminah md yusoff said...

hellioz, ngucap byk2 tarik nafas pjg.. hembosssss .. ahahaha (alim tak? ;p)

violetless said...

ntah nya ko tu makin galak mencarut lak aku tengok..

btw aku baru dengar plak blogger ni assabiyah nak main2 negeri lak..apahal?

budak hitam said...

tengkiu bro...bab racism dengan assabiah ni, advantage die, kalau ade tibe2 selisih bahu...tnye dulu, A: ko budak mane?
B: New jersey.
A: O..aku dr sane gak..dr newark..ko?
....continue...

tapi kalau tak same keASSabiahan tu memang melarat..jadah ape tah sume ni.. nak bangga dengan dialek gua tak kisah la...ni sampai nak lebih2...alahai...

amoi said...

ramai ke yg tahu kau ni duduk johor sebelum kau kena detect tu?

kalau tak ramai yg tahu, sah2 dia tahu kau duduk johor sebab entri detect tu.

kah kah kah.

x-po said...

yeah, aku setuju pasal part assabiyah tu..kalau apa2 jadi, tak yah nak libatkan negeri la beb..libatkan individu itu sendiri la..sbb tu aku bengang gle dgn obe aritu

::cdot the dot:: said...

Aku bukan malu pasal korang bergaduh.Tapi aku malu sebab dorang kata tentang Johor tu.Yelah...aku ni kan datang duduk johor jugak




damn!!

shit!!

celaka!!!

gampang!!

haram!!!


JOHOR takda kena mengena dlm ini hal...

Rowena Chasez said...

did i missed something??
btol ke dia dh mntak maaf??
huhuuuu~

LORD ZARA 札拉 said...

kau mencarut ke apa ke, itu hak kau~
aku tak kisah kot~

yang part assabiyyah tu, aku pun tak berapa seronok dengan hal tu. kalau kat matrix dan U dulu, pergh, bebudak yg ada semangat assabiyyah lebih ni, kadang2 melampau2~

ni biasa2 sudah~
sampai cam tercetus gila semangat kenegeriaan serta keturunan yg berlebihan kadang2~

.::WaNiE::. said...

gwa ada cadangan

ape kata kat header lu,

lu letak ni

"ini bukan blog seorang ustaz"

confirm dah takdo ustaz ustajah wey hahahahahahhahaha aku buat tu terus xdek ustaz2 tu sume...senyap sunyi..amek kawww

cik pingu said...

xhabes ag ek..

sabor je la yer..

heart~ said...

assabiyah tu sangatttttttttt la normal kalo duk kat hostel, universiti, or tempat keje...

tak tau la sbb pe...ngeee

Aujinz said...

giler aa lu mencarut..

speed bump pon lu langgar..
muahahahhaha

Kie-yu said...

aku tau sape dak tu
aku pnh bce komen beliau

meh aku nak kasi lu panas..

bawak2 la btobat hellioz
aku kan org johor sme mcm lu
tak baik tau
btau mak kang!

Azizul Luqman said...

pe kene mngena ngan johor?
bongok pnye org bg komen camtu.,
pandai2 lak libatkan negeri?
wahkahkahkah...

@yuE said...

aku benci kelantan...sebab mak tiri celaka aku orang kelantan...

sebab sekor kelantan abis semua kelantan aku benci...

lihatlah betapa tipikalnya aku betapa sempitnya pemikiran aku...hahahahak pedulik hape aku...

dah mmg aku tak suke!!kawan girl aku sgt sikit org kelantan...sorg dua ja kot...hahahaha cannot go la with this assabiyah group!!serius shit!



btw...budak yg komen tu melawak je kot...

Farid MOFASAD said...

Aku bukan malu pasal korang bergaduh.Tapi aku malu sebab dorang kata tentang Johor tu.Yelah...aku ni kan datang duduk johor jugak




damn!!

shit!!

celaka!!!

gampang!!

haram!!!


JOHOR takda kena mengena dlm ini hal...



aku orang sel..
ccurik ayat cdot. hehehe

Fiq said...

aku hormat pendirian kau tuh.

aku pon rasenya ta penah bagi salam kat entri. sebab kadang2 aku melucah kat blog. haha

alfablue7 said...

hiks. thnks for tips.

Lu bantai je..
Gwa kewl..
(seriously??)

ok ok lu kewllll..seyesly

Wan Perlis said...

semangat kenegerian jgn terlalu tggi

areleaf said...

mase keh gi gi canada dulu,elok je dieorang sume..xde pon gaduh2,racist2 ni..

tp maybe sbb gua pegi dlm mimpi jadi maybe spirit racist 2 x sempat menaik lagi..

maCy said...

msk sal agame2, ustz ustzh y lmh ni. tggu y mksum je ke ley kasi nsht ape..

y laen2, maC kumen dlm ati j cm bse. tp cm pe kt ats ni, maCy da pna btw ay sndri aite? xde kate2 blakang. sal bnde len maCy ok ag, but plz, dis one, a lil bit more snstve je pn xpe..

aLy said...

semangat assabiah?
huh?!




org perlukan semangat belajar nih!
dah nak naek sem baru!
aaaaargh!

Frodo Baggins said...

>>___<<


hye bantalku ...
hye pujaanku
malam ku merindu
carutanmu itu
bergema di di minda
bawah sedarku
terjaga daku

oh ustajah itu meminangmu
dijadikan yg halal akan dirimu
untuknya memberi madu
owhhhhhhhh abang helly ku!!!
kata ustajah tudung pink itu.


muahahhahahaha


>>____<<



mau coli kuning helly??



((abaikannnnn diorang. keh3x. tp pe mende fremason ni? muahahhaha. wa pnh lalu fremason hall. jgn kata wa fremason bieber dah ler ...))


BENCI ASSABIAYH
PERUNTUH AGAMA DAN BANGSA
FUCK OFF



... eh, choopp, assabiyah tu mende?? cik salabiah anak mak temah ujonng kampoongg tu yer? ustajah kebaya tu kan?? wooohaaa!



zzzzzzzzzzzzzzzzzz

cikgadis konfiuss said...

heeeee~
ko mencarut ka ni?
napa ku tersenyum2 baca ni?
hahaha sah2 konfiuss!

=)

Aqram said...

apa gua kisah bro kalau lu org jB?
kalau lu orang yahudi pon, apa gua kesah?

janji lu reti cakap bahasa melayu, gua paham. kalau lu ckap bahasa burma, takdelah gua baca blog lu ye tak?

ade aku kesah?
gyahahahahahah!

lilacfla said...

hang dulu sekolah mana? mai nak report kat setat ngan setazah hang, hang kuat carut.

muahaha (gelak less gay)

zaf said...

udoh udoh le.
lek lek je sude.
diam kan lebih baik.
muhasabah je la diri masing masing ye.
bulan rejab mulia ni, elok2le pose sunat, tambah amal..sok da nak masuk syaaban pehtue ramadhan...
pehtue raya...maap2 laa sesame sendiri.
internet tak selama lama nya.
sat gi dah putus tenet, blog pun ilek.

ape je tinggal?
dok la kat dapo, tolong mak potong nasi impit, kata hari raya!




seligi tak dapat nasihat surau -tazkirah- berwawasan- ketua biro badari mode?

hahahahahahaha...

gi kayuh beskal keliling taman pagi pagi hirup udara segar. more oxygen
untuk brain.
kita kita ni x elok dok depan ketak ketuk tekan keyboard tatap skrin..otak pun kurang rational..tu pasal ramai "sakit"

hahahahaha.

switch channel.
haaa, best la gitu ! assabiah ah gempak. riuh skit gaduh2 ni..wa suka tengok je la dari kaca laptop..join tak nak ah pasal x reti ah ganas kecut perut ah gaduh2 hati lembut la katekan pehtue turun r reputasi kata perempuan.
bak kata
" kau tu perempuan tak elok gaduh derang tu anak jantan". ala nasihat uwan atuk kena denga.
LOL.
gaduh ah lagi.
kata semarak semangat 1 malaysia


mocking mode sila jangan take it serious ya readers.

reen_sofee said...

hebat arr ko!
syllabus form5 pon ingat lagi?
hahahah

lufkin said...

siot hellioz.. elit illuminati nih..

Nur Su'aidah said...

waaaa tak paham laa derrr. hehe :)
bersabar okayh! apakah semua ini.

Shreko said...

aku benci negeri..jap2 tgk ic..

eszol said...

biasalah tu assabiyah
klau tkde assabiyah ape lg nk menyatupadukan manusia
x salah assabiyah tu
cuma cmne ko manupalate semangat tu yg menentukan hala tuju masing2
assabiyah ade di mana2

btw,lu cibs sgt
gua mintak nk join x bg
tp gua taw lu kuat kencing
pundi kencing lu kcik
spchinter muscle da loose
bukan calon suami yg gagah diranjang
hahahahha

Whoopz said...

Gwa libas ngan parang sape2 yg mengata negeri gwa... Jup.. Gwa nak update twitter gwa ngan kenyataan kat atas..
Gyuhuhahuha..

MrNamie said...

aku cuma mampu tersenyum hahaha

Besi Karat said...

Salam Hellioz,

tak baik awak guna bahasa kasar ni,kutuk2 ni.walaupun awak ni mungkin jahat & nganas kat luar sana,tapi dalam dunia maya ni,at least awak pura2 la jadi baik.orang bukan tahu pun siapa awak kalau awak tipu.cuba awak tgk blog lain yg baik murni belaka,ramai jer pak/mak turut & disayangi ramai.ehm,awak fikir la sendiri.

ini macam boleh?
kahkahkah!

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ehem...ehem...gwa orang jengka jek...jom balik jengka makan manggis...hahaha...:p

J. Love said...

hey hey hellioz, gua malu lah lu dari JB pastu rage rage troll troll macam ni. gua malu tau tak maluuuuuuuuu!!!!!


kah kah kah!

lu ade rase nak lempang gua tak? jangan laaa lu tak kesian ke gua demam teruk ni. lu kate lu nak kawen dgn gua.. kah kah kah!


yang gua lawak kat mamat yang komen sambil letak link ke blog khai tu kan, dia letak tajuk khai mintak maaf kat lu padahal tajuk betul takdelah mcm tu pun even though khai ade mention name lu kat dalam artikel mohon maaf dia tu.

tu yang gua pelik sangat-sangat tu. kah kah kah!

PS: weh weh reply la komen orang! penat je gua type panjang-panjang ni. lu tau tak penat type macam ni bile tgh demam?

PSS: best gile tengah demam gune alasan tu nak dapatkan belas kasihan. kah kah kah!!

ain nadzirah said...

erkkk...mmg ayt kamoo ganaz lah der...tpi masih bole diterima pakaii..sbb kamoo nyer pndapat relevann ..okies....;p

org yg menegur tue juz nk bg nasihat..so trime jelah...smbil bkate gyahahahaaa kamoo tue ..;p

Meowwwww said...

Meowwwww

¶A.K.I¶ said...

aku org johor..
ak taw hellioz dok johor...
so wht???
pe mslh skunk ni??
adoiii..
makin tak matang laaa korang ni...

RastaMat said...

ASSabiah??
Aku dah puas kene ngan puak2 ASSabiah ni..
dulu mase aku dok kat Jamaica,asyek kene hembos je ngan Mat Toleh!!!
wakakakaka...

Aidi-Safuan said...

la, ko orang johor ke? ingat orang perak. huhu

::cdot the dot:: said...

bodoh pnya pharidh...

gampang!!!!!

haram!!!

ko hengat ko faizat ko bole main curik2 ayat aku..bodoh langit ke 8..

bodoh!!!!!bodoh!!!!

ko tunggu pharidh..kangkang kuas2 mlm ni..aku dtg rogol ko...

::Sarah:: said...

You know hell, my hand is so damn itchy to slap someone..I'm bloody allergic with racist and the whole racism thingy..*evil eye glint*

can ili be akmal? said...

tak berani nak mencarut.huhu.sbb ms keck asal mencarut je kena penampar.huhu.dah besar entah nape.nak mencarut rs panas je pipi

Ed Zahid said...

Racism is sooo yesterday..

Ed Zahid said...

racism is sooo yesterday!

mimi amila said...

ai. saje rajin nak blogwalking here. love ur opinions. i smiled all the time. very brilliant mind. congrats. arap lagi ramai pkir cam kamu. keep on blogging~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~