Monday, June 28, 2010

HELLIOZ # 1

[entry khas untuk peace lover]
Kalau lu orang nak tau
Sebenarnya, gwa ni JK
Gwa saje je nak bagi lu orang panas bontot!
Gyahahahahahah~

Bukan selalu lu orang panas bontot pon...
Sekali sekala best gak tengok lu orang melatah kanan kiri
gyahahahahahahahah~

Amacam?
Style tak camouflage gwa?
gyahahahahahahahaha~


Sebab tu gamba gwa terdiri daripada 4 segitiga yang dicantumkan menjadi satu
Kalau gwa reveal identiti gwa awal2,
Tak syok r blogosphere macam neyh
Hari2 dok jilat sane, jilat sini macam follower si Sally!
Hari2 puji sane puji sini...
Macam haram
Gyahahahahahahahah~

Tak progresif langsung!
PI MAI PI MAI TANG TU jugak...
xde lebeyh xde kurang
BOSAN!!!!!!!!!!

Tolong la...
Kalau life dalam blogging ni aman je xde turun naik,
same je macam hidup yang hari2 happy...
Xde masalah... Happy je memanjang...
bosan weyh, sumpah bosan...
Sebab tu la manusia kena Mid Life crisis...
Macam cite SHREK yang bosan macam babi tu skunk...
Gyahahahahahahahah~

BOSAN LA WEYH BOSAN!!!!!!!!
hidup lu orang xde naik xde turun ke?
Graf hidup lu macam mane? 
Macam graf orang da mati ke?
Gile TAK THRILL LANGSUNG!
Hidup gwa, graf naik turun, macam orang sesak nafas!
Kejap gwa hack orang, Kejap orang hack gwa...
Kejap gwa maki orang, Kejap orang maki gwa...
Kan best macam tuyh...
Thats what diversity is made for!
Gyahahahahahahahah~

Gwa tau sangat kempen flag  'Hellioz.blogspot.com' takkan berjaya.
Lu orang yang bodoh tahap Pak Pandir mesty sungguh2 tekan button Flag kan?
Gwa tau xberjaya sebab mase kempen si lazer tu xberjaya.
Sampai la Somebody HACK blog si lazer tuyh...
Gyahahahahahaha~
Thanx for being my minion...
Nampaknya lu orang da kena mindcontrol.
Everybody has been put on a trance, a Strong Trance.
Each and Everyone of you yang dah Flag blog ni dah kene mindcontrol.
Gwa ni macam YURI Red Alert, Lu orang ni askar2 gwa...
Precious~
Terima Kasih la kat sape2 yang Flag blog ni sebab jadik askar upahan gwa.

Amacam?
Drama swasta gwa menjadik x?
Ade gaya macam DRAMA KING tak?
Style tak gwa berlakon, bergaduh dengan diri sendiri?
Gwa tau lu ade banyak nak cakap,
Lu tembak la gwa dekat komen box gwa
Open macam biasa... 24/7...
Tapi gwa tetap moderate comment sebab gwa nak bace satu2 komen lu orang...
Gyahahahahahahahahahahaha~
[everyone is welcomed, Anon included]

pssst : ranking alexa gwa dah macam ranking top blogger bhai
padahal gwa guna BLOGSPOT je... Apedehal?
[kene sambar petir jap g gwa neyh riak sgt]
So, Sape2 yang pakai hosting sendiri tapi berlagak macam puki lanchiaw,
LU BOLEH PEGI MENINGGAL DUNIA! [ credit amal ]
Kalau lu orang same tahap macam Blogspot,
hentikanlah perasaan riak lu orang tuyh...
Buat bazir credit amalan lu je...
gyahahahahahahah~

P/S : Will this feed u enough Troll?


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

49 comments:

.::WaNiE::. said...

aku first tak hahaha

@yuE said...

first....



ok nak pi mandi jap...

.::WaNiE::. said...

1 waaa gwa tak puas ati apehal tetiba lu potong alexa gwa ni..cibai lu memang lu kejar ranking kan hahahahha

2. sudah2 lahhhh :P gwa tau lu dah takleh on9 xlama lagi, gimik camni tak menarik langsung

wekkkkk

nak join flag blog lu lah

hahhahahha

ni bukan bagi wa klimaks, bagi wa anti klimaks lagi ada. hahaha barua!

kita putus !

@yuE said...

cis...wanie first!!!!



AKU PI MANDI DULU PON TAK PA TADI...HUH


betol ke lu ni JK???


lu jgn macam-macam derrrr...

x-po said...

hoho hidup berblogging tanpa kontroversi memang tak syok

--------------------------
latest entry: http://www.mohdhafizuddin.com/2010/06/pelikkah-lelaki-tidak-minat-tengok.html

J. Love said...

gua saket perut tengah period ni. so pening pale otak gua nak decide lu tengah troll ke tak.

::Sarah:: said...

wahahaah...sketsa drama anda sangat menjadi..makin lama makin hot..comments under moderation? x kesah..but sorry, i don't do flagging coz i'll just leave the flags with your other minions. Now that's what i call conspiracy..MWahahahahaahha~

p/s: I'm just your loyal reader and observer and love to see those rage post by "them" who doesn't know the real story...ngehehe~

Anonymous said...

gwa x faham apa lu merepek.

Azizul Luqman said...

uhuk²...
aku nak g cari kapak jap.,
hahahahaha...

touya said...

sekarang aku dah pening

Lu mesti peminat JK said...

Bende ko nie?
Makin mengarutlah entri ko
Sekejap kutuk JK tibe2 ni kata Ko ni JK...Aduss
Aku pon pening tengok entri ko nie cam tak tentu arah ..
Makin lama makin (Pikir sendiri)
Ingat kan ape yang special sangat entri lu malam ni
Penat jek gua tunggu..
Maleh eden lepak sini..
Salam !

Anonymous said...

Gua rasa macam lu pulak
yag stalker Khai hak3

Gua tahu lu peminat khai ..miahaha

Dari dulu cakap pasal Khai jek ..

Siti Nur Aminah said...

JK tu ape setan?ahahh

cikgadis konfiuss said...

huh? apa?
apa? tambah2 konfiuss ni
haih~

-_-"

::Sarah:: said...

As they say, never ever feed the trolls but things happen. liao, i'm going to bring in the /k/ army to standby in case "war" will ensure..hahahaha

acap2405 said...

malas nak ambik pot..
layan jela otak gila korang semua..
aku masih kewl..

Fiq said...

aku tak brapa nak masuk bab haters nie.. aku paham..lost..

pahal nk flag blog ni plak..

Whoopz said...

Hurm.. Kemungkinan tu ada.. Maybe gwa pun jk.. Or org kat atas gwa ni jk.. Ke org bwh jk?
Oit org bwh.. Lu jk gak ke?

aLy said...

errr
ape ni?
tak paham la dude
-,-"

reen_sofee said...

ish.
asal laa bile aku bace entri ko,
aku rase cam bengap gler!
sepatah haram tak paham!
hahaha

Ries Lee said...

diperkotak-katikkan rupanyer selama ni!
cis! cis! dan cis!

Eciz said...

erk. lalalala~

amaL said...

"LU BOLEH PEGI MENINGGAL DUNIA!"

heh.

senandung semalam said...

getting konpius ma...

Farid MOFASAD said...

arrggghhh...

siapa kau?

senandung semalam said...

getting konpius ma...

Fazreen said...

kesian aku tengok readers lu yang tak paham maksud entri ni..haha..dorg tak dapat tangkap dowh..wakaka

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
hellioz kacak, sori lambat datang.
kalau laa dah rating tinggi, wa pun cemburu.
tetibe je blog wa merundum rating.
baru senyap dua hari.


graf hidup wa sering turun naik juga.
baru bagus!!!!

Aujinz said...

hah?

gua pening..muahahhaha

fatin shahar :) said...

hellioz...sabooo...lu jangan jadi gile traffic gak..hahahaaaa....

cehh,,,sekejap je hellioz jadik glemer = ="

amoi said...

I am not believing what are u writing about at here. can I call it as a troll?

and and and..

I know u will be fetch by the UFO to the Pluto back soon. this is so call gimmick before u leave from this world.

but I did want to ask before u go..

what your perspective about human being at here? kah kah kah

huh.

Nunady said...

Apa ni ??? tak paham...siapa JK ?

Apa yang ko merumpai ni ???

Pening-pening...nak cari panadol jap..parah ni...huahua...

Nasrina said...

haaa????????????

eszol said...

kucing mkn nasi
nasi di mkn oleh kucing
so?
so?
so?

camne dgn bisnes friskies n whiskas?

eszol said...

pape la der
gua enjoy tgok org bipolar ni
seronok!
split personality o not
gua tetap enjoy


raar

Rowena Chasez said...

yelaa 2 kau 2 khai..
huhuuu~

Apai said...

jangan mencarut, takbaik

Anonymous said...

JK = justkhai

Anonymous said...

bagus dah ada grup nt lu.nak join.rage lu

Kie-yu said...

lu biar betul bai
hahaha

kalau betul aku pun nak tiru mcm lu la
jangan saman okeh!

areleaf said...

disini gua ingin mengundang semua pengkomen2 blog hellioz utk mengkomen plak entri di blog gua...


cilake punye desperate komen gua ye dak?

lilacfla said...

woh logo segitiga tunglanggang maksudnya ..............

alvin takda umah harga 8juta said...

asal la gua nampak cam kaler payung burger je logo lu tu..


woi..


jom la main gaduh2..kasi ilang bosan..
kita main kutuk2 ke..


main nyuruk pun best...

Siti Nur Aminah said...

are leaf: gle sadis lu dorp komen gitu.....

fhunky-fhinky said...

hahahaha.

bagi gua, hosting sendiri bukan benchmark yang seseorg itu hebat.


sekian, terima kasih

Frodo Baggins said...

MMMMMMMMM ...

HYE JK ...
MASUK KELAMBU JOM


>>___<<


jgn buhsan2
meh buat xperimen dgn ky jelly plk


ok bye. japan kalah.
arghhhhhhh terbantut punai wa!
cilake ....

Meowwwww said...

Meowwwww

RastaMat said...

Dol,
SPESEL words for u..
LU PUNDEK!!!!
WAKAKAKAKAKA....

GuavaTheBuaya said...

Lu mmg pelik lah hellioz. Mcm split personality lah ni kononnya? Haha. Btw, bapak gua kasi nama gua berdasarkan cerita pi mai pi mai tang tu lah. Sadis! Haha. Apa apa pun lu si gila.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~