Wednesday, June 9, 2010

HOBI PELIK KUCING GWA #1

Kucing gwa ade 1 hobi pelik...
Kucing gwa ni bukan jenis kucing2 biasa macam kucing lu orang
Kucing gwa EXTRAORDINARY.
Kenape?
Sebab dia paham ape yang gwa cakap and gwa paham ape yang dia cakap walaupun kucing gwa suke mencarut macam gwa.
Gyahahahahahahahahahahahaahh~

Nak dimulakan cerita,
Mak bapak gwa beli electronic stove dengan microwave baru
Rege dia riban2 gak r gwa malas nak tulis
Nanti lu orang cakap gwa show off plak
Show off stove buat ape
Kalau show off mitsubishi evo 10 xpe gak
Gyahahahahahahah~

Mase dorang nak beli tuyh,
Si promoter stove tuyh datang la rumah gwa...
Sebab nak ajar macam mane nak guna semua jadah barang yang mak gwa beli tuyh
Seribu satu periuk dapat skali
Gwa naek pening dah....
Macam2 gwa kena angkot naek atas rumah...
Binawey punye mangkok...
Buat penat gwa je angkot lu sume...

Nak sedapkan cerita, gwa tambah la ajinomoto kat karangan sekolah rendah gwa neyh....
Gyahahahahahahah~
Mak gwa beli la daging sk8, crab stick ngan hot dog skali nak soh dorang demonstrate semua2....
Gwa xde mase dorang datang, gwa xjoin pon...
Gwa malas nk interprem...
Gwa dok atas maen lappy surf blog lu orang...
Gyahahahahahah~

After that,
gwa pon mengangkot la semua jadah tu naek atas...
penat xpenat sangat r...
kan gwa badang...
badan ketak2 macam Arnold Schzwaneggar (ntah betol ke x gwa eja name mamat neyh).... nak penat hape...
gyahahahahahhaahahhahahahahahahaahahahahah

Kucing gwa ni jenis kucing yang suke dan gemar show off ngan ktorg 1 family
Dia bajet dia kucing paling tangkas, hebat, dan berkaliber antara kucing2 sedunia...
Gwa pon kadang2 xdapat tangkap ape yang kucing gwa nak buktikan kat semua orang...
Penat siyal gwa kompius pk pasal kucing gwa....
Baek gwa layan maria ozawa, xde gwa nak kompius2 lagi...
Gyahahahahahaha~




Kucing gwa ni kucing yang stok suke menunjuk-nunjuk kebolehan dia manangkap cicak, burung, tikus, cencorot, pelesit, belalang, dang segala binatang kecik dan serangga yang berterbangan di angkasaraya....
Selalunya, lepas kucing gwa tangkap2 binatang2 yang telah gwa listkan kat atas neyh,
Kucing gwa akan dengan bangganya bawak binatang tuyh naek atas rumah,
Rumah gwa bawah ruang tamu, gwa dok atas....
Gile babi dia nak show off, sampai atas dia tayang hasil tangkapan dia pada hari itu..
Tapi kucing gwa xbleyh makan bende2 neyh,
Kalo x, Sat g ade la seketul dua luahan perut dia kat lantai uma gwa....
Muntah bersepah, bangsat punye kucing...
Selalu gwa yang kena bersihkan lepas tuyh...
Gwa paranawei jugak seko2 ha....

Pada hari yang mak gwa beli stove tuyh,
Maybe ade sebatang hotdog jatuh gwa rase....
Gwa agak2 jela....
Pastu malam sk8, kucing gwa dengan bangganya tayang hot dog tuh,
Dia bawak naek atas, pastuyh dia pon makan dekat dapur....
Dala makan xabes, tayang lebeyh....
Last2 makan friskies dekat bekas makanan dia...
WTF?

Ape masalah kucing gwa sebenarnye neyh?
Hari2 gwa kompius ngan kucing gwa, ape niat dia pon gwa tak tau...
Gwa tanye dia tak jawab, dia reply kat gwa camni
“kalau gwa jawab soalan lu, gwa Wajib cakar lu sampai mati”
Gyahahahahahha~
Gile gengster kucing gwa yang ni....


P/S: Lu agak2 kenape?

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~


50 comments:

aly said...

erk
nape tah?
dia ingat hotdog tu.....

wawan said...

hahahaha

beliau saja nak tunjuk skill catwalk

bukan penggoda said...

sumpah gua xphm.

~anna&anuar~ said...

kucing??? ke ko nak kate kuceeeeenn???

kalo agak2 konpius melampau,bagi jek kucing ko tu kat org vietnam, tau2 dieorg antar semangkuk sup kucingggggggg...

buweeeekkkkk...

Nerzhul said...

kucing lu tak cukup kasih sayang tu. hahaha

Wan Perlis said...

lu kenal hero x?

rAy jR...@...Aliff said...

yaaaa...kucing ang mmg pelik...kakakaka...


wa xtau attitude kucing ni..lau nmpak kucing je wa sepak jauh2...erkkk...larikk..kakakaka

Kie-yu said...

aku rase kucing lu pun nak stove gak mcm mak lu beli untuk kegunaan peribadi beliau

weh hellioz!
kasi upload la pic kuceng gangster lu
nnt aku pon nk showw off kucing kt blog aku

Faizal The Newscaster said...

letak aa gambar kucing hang skali

fatin shahar :) said...

seriously wa ta maken ta faham lu punye entry TT______TT

regarding above comment,saye kenal hero :) pity him ;'(

aly said...

oh!
sbb dia saje nak menunjuk depan lu hotdog pun dia bley dapat, tp at last mkn friskies gak



btul ke ape yg aku phm ni

siggplus said...

dia dahagakan kasih sayang

hari2 lu pegi paranawei sampai mati dia tak dapat kasih sayang yang didambakan.

cuba belai, ajak tengok maria ozawa skali ke

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

mak lu beli microwave?
wa jadi bangga.

wa wasangka kan kuching lu tu idamkan sesuatu yang dia tak dapat.


mungkin teman. bhahahaha.
celaka, berani nak cakar tuan dia!!!

Aujinz said...

gwa rase..kucing lu nak bodek lu sebab beliau nak juin tengok Maria Ozawa..


.errr. ape motip stove yang harga riban riban tue?..

¶A.K.I¶ said...

sumpah!! gua pon xpaham...

cikgadis konfiuss said...

alaaa...kucing kakak aku pon sama
dpt tngkp cicak (kadang2 tikus! gahahah) show off 1 rumah. catwalk dr hujung smpi hujung rumah yg satu lagi. last2 x mkn..dia main2 ja ngan cicak tu smpi lunyai. sian... haha

selipar besi said...

ape lu story ni lompat2..
rasa nak lempang lu sedas due pon ade..haha..

jom mkn aiskrim..
ajak kucing lu skali.
kang jeles pulak die.

Lya Colours said...

kucing ko nak publisiti la tuh
hahaha
mak aku baru buang kucing 2 ekor semalam
sbb dia bergaduh kat dapur dan pecah kan 6 bijik mug
sedih
kucing da xdo
uwwaaa ~!!!!!!

Rowena Chasez said...

nape ngn kucing kau..
aku xfham laa..
kucing aku xde plak cmtu..
:P

kk said...

kucing aku rilek je makan tido makan tido sampai gemuk.dah macam bunting padahal jantan ahaha

lumut said...

1 morething..hit me back aku nak tnye TTGB tuh blog ape?nak link nak bace..tq.

lumut said...

beb,
aku tertarik dengan entry lu kat bawak ni...siap tinggal komen lagi...muah kat kucing lu.haha

Jard The Great said...

ku setuju dgn siggplus... ehehe.. kurang kasih syg tu

Whoopz said...

Kuceng lu lahir tahun merak kot.. Burung merak kan ske sh0w 0ff..
~kuceng gwa ske tanda aka kencing seme benda yg x penah dia jumpa.. Mesin basuh, m0to kwn yg datang umah gwa dan penah juga dia cuba kencing kat anak2 ayam gwa..

maCy said...

kucing tu ngn hellioz cm kembar la..sme prangai.. haha

MrSup said...

haha..gile brutal kucing kau..kalah rimau..hehe.. dier nk tunjuk yg dier hot kot.. sbb kau kan kewl.. huhu

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

gile ah..blh tgkp pelesit..

ptut die show off!

kucing lu blh tgkp toyol x?

Siti Nur Aminah said...

gua bc entry in pon xphm..rasa nk lmpg je author ni

Nuril said...

Puas aku cuba fahami apa yg beliau cuba smpaikan bjela-jela ni..
alahai...

WZulhilmi said...

Betul2!!! Kucing aku pun sama!! Suka tangkap binatang lepas tu bawak balik umah. Selalunya tangkap burung.. HUGE!!! Terkojut aku dia bwk balik.. Tapi kucing aku nie dia x muntah balik lepas dah makan burung tu.. Hahaha

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, hellioz.
esei ada lompat2 la.
keliru sikit.

wa skew mitsubishi lancer.
hehehe. kucing tu kurang kasih sayang.
nak bermanja sampai cakar2 tu ganas.

.::WaNiE::. said...

lagi mau tanya

gua syak kucing lu tak suka friskies lah. tak sedap kot.

lu apehal nak tayang mak lu baru beli oven

kecoh cam abg sally..mana mak lu dpt duit beli oven?

blogging? wakakaka

fhunky-fhinky said...

gua igt kucing lu nak cakap cmni

"gua ada hotdog...lu ada?"

haih...
HAHAHHA

hiro said...

kucen dgn hellioz tak dpt dipisahkn..lebih2 lg kucen lu yg jantan..haha

Cik Guli said...

like kucin like master la. muahaha

deus X machina said...

lu kena belai dia...usap dia....ajak dia layan maria ozawa sekali....ajak layan 3gp sekali pun ok gak...

lagi best lu mintak idea dia untuk rage session
nanti dia akan rasa dihargai
keh keh keh

areleaf said...

apesal gua terasa macam ada aura gay bila baca entri lu citer pasal kucing ni???

fndrocka said...

kucing lu ada krisis identiti...desperate sangat nak social acceptance

Latest Entri : Remy Ishak sebuah gitar akustiki

Ir. Cacing Kerawit said...

hahaha....kucing lu sbjik mcm kcing aku..tpi kcing aku kcing Israel...ska tngkap tikus/cicak(kdang2 pepatung pun jdk gak) konon nak tunjuk hebat...pastu dia suka golek2 n lambung2...bila bnatang tu dah xbgerak, dia tinggal sbb boring..pastu gi tgkap lgi sekor...bkan nk mkan...last2 friskies gak dia cari..

reen_sofee said...

org puteh kate,
like cat, like owner laa dude!
hahahaha

Cik Akma said...

err aku takot kucing. tu je mampu aku ckp. ahhaha~

amoi said...

aku rasa entri kucing ni khas untuk aku kan? grrrrrrrrrrrrr

APAN said...

kucing2 ko mempunyai keyakinan la tu...
keangkuhan pun ade gak...
mungkin perlu dicarikan jodoh untuknye...
kesimpulannya...kucing tu nak mengawan ma...

Farid MOFASAD said...

asal ko celaka sangat?akutgk perangai macam bangsat... tapi bela kucing....




mak hayam ke nokkkkkkkkksssssss!!!!

@yuE said...

sayang gua tak paham apa yang lu cuba sampaikan..apa kata lu repost entry ni mana taw gua akan paham..


heheehee...macam la aku tak leh nak ulang baca..

gua peminat kucing lu...kalau kucing lu boleh dengar kata2 lu...lu kirim salam sayang kat dia hokeh..

J. Love said...

hellioz gay.

gua pun sayang kucing, tapi tak segay lu la.

mane ade kucing makan mende2 alah yang dia tangkap tu? memang semua kucing dia akan tangkap binatang2 tu semua then show off la. takkan makan punye.

kucing got standards you know.

DuniakuAbstrak said...

kucing ko dambakan perhatian kasih sayang serta belaian manja dari ko tu....

sbb tu ske show off..hee

lil monster said...

kucing uh sure nak bukti kan yang beliau sgt berjase pada rumah itu, clearing all da parasites in ur house... n yea, maybe he is lack of love,, belai2 lah beliau slalu :)

drkcrmsn said...

bhahahaha! comel gila kucing kau show off! kerek btul, padahal. hot dog je. pastu, crk friskies jgk. haha!

GuavaTheBuaya said...

Jantan ke betina kucing lu yg ni? Mengada betei! Lagak tuan dia. Badang? Hahaha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~