Friday, June 18, 2010

Hobi Pelik Kucing Gwa # 2

Hobi Pelik Kucing Gwa  # 1
Kucing gwa suka sangat lepak halaman rumah pagi2 mase matahari nak naik
Kadang2 gwa nak ikut gak ape kucing gwa buat,
tapi malangnye, gwa jarang berjaya
sebab gwa malas bangun pagi2 macam kucing gwa
gyahahahhahahaha~


Kadang2 kalau gwa bosan gwa ngendap kucing gwa dari dalam rumah
Ini menunjukkan betapa curious nye gwa tentang ape yang kucing gwa buat
yela, gwa ni curious orangnye,
sanggup bangun pagi2 nak mengendap kucing gwa
gwa rase bende remeh temeh selalunye orang tak amek port,
tapi pada gwa, bende yang remeh temeh tu la yang kita buat hari2....

Kadang2 gwa terpikir gak nak buat repot  kat bukit aman
yela, gwa ramai kawan kat bukit aman sane,
sebab bukit situ memang aman, orang2 kat sane pon pengaman jugak bile ade riot...
macam kat thailand, polis gak yang tolong kawal orang2 riot neyh
bahaye gak gwa pk kalo keje kat bukit aman kadang2

Ok, gwa dah sampai afrika dah membebel
tu la, sape suruh masukkan coin banyak2
kan gwa dah membebel
gwa dah ingatkan banyak kali dah kat lu orang
JANGAN BAGI GWA MEMBEBEL....
gyahahahahahahahhha

Berbalik kepada persoalan kucing gwa yang suka lepak halaman rumah,
gwa taknak la ape2 tragedi berlaku kat luar rumah gwa
yela, kucing2 zaman sekarang.....
mane la tau dia ade isap ganja ke dkt halaman rumah gwa
kucing skunk mne bole pecaye sangat
kang dia buat2 alim kucing, parah gwa dibuatnye...
mau gwa kiss kucing2 gwa sampai rimas kucing gwa dibuatnye,
teros gwa hilang attention dengan ape yang kucing gwa buat kat halaman rumah gwa pagi2...

Pada suatu pagi yang hening dan sejuk,
Sejuk beb pagi2, tu yang gwa suke tdo tu....
Nyaman gyler...
gwa pegi la join kucing gwa lepak luar rumah
tapi yang gwa peliknye, kucing gwa lepak dekat tempat yang ade cahaya matahari
tapi, gwa xde la bodo piang sangat lepak dekat tempat yang panas
gwa lepak kat tempat yang teduh la of koz....

Gwa pon sembang2, borak2 ngan kucing gwa hal2 dunia
macam riot kat thailand,
pasal Justin Bieber, eyh,
lu tau x?
kucing gwa peminat tegar Justin Bibir Merah
Walaupun gwa kutuk2, maki2, sumpah seranah pasal Justin Bieber,
tapi kucing gwa still dengar muzik2 Justin Bieber.
Kucing Gwa siap beli lagi EP Justin Bieber,
satu untuk diri sendiri, satu untuk gwa,
tapi gwa xdengar muzik Justin Bieber,
Sebab Gwa rase Justin Bieber tu gay sgt...
gwa ni gile ke tulis JUSTIN BIBIR banyak2 kali
menyampah gwa dengan dia...

Ni la EP yang kucing gwa berikan kat gwa, malangnye gwa da jual da...

Gwa anti sk8 orang2 Gay neyh, melainkan REMY yang digelar gay
gwa tak tau kenapa remy digelar gay, mungkin kerna dia ensem sangat macam Justin Bieber
AH, persetan itu semua, gwa pedulik hape
Gwa tak anti remy yang digelar gay kerna beliau idola gwa
gwa tau dia bukan gay, dia cuma digelar gay untuk tatapan bahan gelak crew2 gwa aje

Lu orang nak tau EP Justin Bieber yang kucing gwa beli gwa letak mane?
Gwa jual balik kat lelong.com.my
Daripada gwa buang, baik gwa jual EP tu, ade sikit hasil
dapat la gwa merasa RM40+ hasil jualan EP tu kat lelong
Pandai kan otak gwa, gwa saje je nak bg tau lu org sebab kucing gwa tak tau lagi gwa jual EP tu.
Tak pasal2 keluar metro dengan header begini kalau kucing gwa tau gwa jual EP tuyh
GEMPAR : SEORANG REMAJA DIKELAR KUCING HINGGA MATI KERANA MENJUAL PEMBERIAN EP JUSTIN BIBIR DI LELONG.my

Lepas hangat menceritakan perihal dunia,
gwa pon potong bebelan kucing gwa dengan soalan ni
Me : "Lu ni apehal suka sangat duduk tengah2 panas ni kucing?"
Kucing : "Gwa nak tukar kaler bulu ar... gwa bosan tengok bulu gwa warne putih hari2 depan cermin
Gwa nak gak tampak bergaya macam Justin Bieber yang rambut blonde tu..."
"Sebab tu hari2 gwa Sun Bathing"

Gwa terkejut beruk lalu gwa terus blah dari kucing gwa tanpa berkata apa2 dan pergi ke laptop gwa YM dengan maria ozawa, Frodo N Berd, Lu orang jangan jeles,
gwa YM dengan maria ozawa beb, dia pakai coli merah yang lu orang suka tuyh...

TAMMAT
Link Of The Day : J.Love  A.K.A Jellabies~
[ her statement represents mine too, and i love her, gyahaahahahahaahaha~]
[gwa syg dy mcm gwa syg kucing gwa, ada bantahan?]
[sumpah gwa xtahan nak gelak]
[HAI! Yayang! Jellabies~]


P/S : Ape perasaan lu orang dengar statement kucing gwa tuyh?
P/S/S : adek gwa layan justin bibir,  berdarah siyal telinga gwa dengar hari2... dem~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below

55 comments:

Kie-yu said...

giler ah kucing lu sembang psl dunia
tabik spring kat beliau
kucing kekanda yg 15 ekor tu keje nk bgadoh je
pesen-pesen gengster!
ko soh la kucing lu nasihatkan mereka
mane tau dorg dgr

justin beber? bubur? pekejadah tu
nyampah je aku dgr lagu die
mcm pon***

aLy said...

tak suke ar justin tu
bkn takat tlinge berdarah
bley bikin meletup kpale ni

Affan Ruslan said...

aku nk 1st!
kucing ko nak tanning tu.
macam mat salleh beb

elmo chemo said...

baik mengaku kadang-kadang lu ada gak termenyanyi lagu justin bibir ni tanpa sengaja! kan? kan?

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
lepas kucing tukar warna bulu, bagi wa laaa.
nak belai2 dia pulak.
hahaha.

redNing said...

dah xde kejer ke ngendap kucen huuhahah...kim salam kt kucen lu

Faizal The Newscaster said...

aku tau lu suka justin bibir tu..
sebab tu lu sanggup tempek muka dia kat entri ni.

skang ni lu sayang kucing lu ke justin bibir??
lu jangan kasi gua membebel ok?

blahahahahahah!

Farid MOFASAD said...

gua rasa gua nak gelak



gayahahahahahahaha



ok...


dah

Lya Colours said...

huiyyoo kucing lu peminat bibir merah lorr

jaga2 la pasni bibir dia merah siap ade lisptick lip lap lip lap

Cik Ubi said...

kucing isap ganja?..haha~seb bek tak icap..icap..haha

sI tEDI said...

mana gambau kucen lu??

fhunky-fhinky said...

perenggan ke-4 tu cukup mean...

HAHAHAHAHAH...LOL..

ko nak nyalakan api lagi neh..HAHA!

cik pingu said...

gyahahahaha.

lu ade bibir mcm justin bibir x?

:p

miss dilla said...

boleh geng dgn adek gua.
hari hari bukak lagu justin bibir tu.
shit.

Boyachilles said...

ha ha ...lu chat dgn miyabi ke bro?? weh, yang lu lepak tgk kucing hang kat tgh paneh buat pa...

Cik Akma said...

baby baby baby uhhh uhhh hahahahaha!
aduhh justin bibirrrr~

::ienafazlyna:: said...

hebat ar kalo kucing lu isap ganja..

RyuJi said...

lu rase klo wa langga lu pnye kucing smpai mampos...agak2 lu riot gua tak?kungkangkungkangkungkang <--- gua kopi rite..hahuaa

J. Love said...

lu ni. tersipu-sipu gua tengok lu backlink gua macam ni. kah kah kah! gua tersipu-sipu ni weh sape nak jawab!?!!




BTW, gua musykil la itu semua aksi-aksi kucing lu. gua syak lu sebenarnye yang beli EP tu. pastu lu dah bosan asek layan cd dia dua minggu tak berenti, lu decided nak jual balik kan?


huh! yu shud bi ashem of urself!

Yatre Hayati said...

hahaha...jawapan kucing tu memang jawapan terbaek!!! tapi kau la yang merekanya kan. jadi kau lah yang hebat !!!

Whoopz said...

Gwa syak n smell a lot of love dlm entry lu ni..
In heart ada garden eh bro?
Hahah..

helena's said...

kenapa ta buleh belah nih>?waakakah isap ganja pulak kau kucin..hahak

makdara terdiva said...

tumpang gelak sekali..muahaha!

amaL said...

hahaha. syiol ah. gua pangkah gila lah justin bieber tu.

Rowena Chasez said...

hey2..
u know what..
kucing aku pon suka dok kt tgh panas..
apesal ek?

Mario said...

errr....takde klip ke weh kucing lu sun bathing...hehe

syAzAnA said...

huwaa. lu kutuk justin bieber aku. dushh2!

reen_sofee said...

hahaha
gilers arrr kucen ko!
mau tuka kaler bulu yek?
hahaha

Nasrina said...

what a cat..

supercool entry ni..

gyahahaha.. ( testing for da 1st tima )

areleaf said...

oh baby baby baby...

cilake,ni percubaan utk membalas dendam ke hape..ape dosa gua hell?kat jlove boley plak lu lembut2,ckp elok2,love u sana love u sini,dengan gua lu pandang tak pandang je...

lu kejam hell lu kejam!!

hiro said...

biase kucen nobita je advance..kucen lu gua solute jugak..nak tnye kt kucen lu...

adakah hiro hensem dan di segani oleh makwe?

ahhaa..

Shuk said...

lolz..advance betul kucing ko. kucing ak hari2 nak dok dlm rumah je. bukak pintu pn tak nak keluar~

.::WaNiE::. said...

kat bukit aman

ada kedai makan ikanbakar yg mantap

depan ngn klinik kesihatan

sedap dowh

kire wa ada kawan la gak sebab itu area bukit aman kan?

Ah kuceng lu, dia saja nak samakan bulu dia ngn wa. sejak2 dia langgan wa, wa syak dia rasa warna bulu sama ngan warna kulit gwa agak cool kot?

ahh belia benci gay! boleh? ai dont like abg bibir merah merah pink pink wa lempang nanti

Aujinz said...

lu berdarah tinger,

gua sampai sawan der!

Aujinz said...

kucing lu memang giler..

kalau dier hisap ganja lepas kena kena tangkap..

dier cakap

"Lu doa doakan laa gua eh..semoga semuanya selamat!"

gyahahhaha...

ery farieha said...

kaw ni kuat membebel jugak
ngahahaha! :P
woii nak tgk kucing kau.

Roronoa Zoro said...

just kontot? kah! kah! kah!

ok.. aku xnak komen panjang.. kang kau kata aku bagi kau membebel lak..

oit.. trademark baru ker? "JANGAN BAGI GWA MEMBEBEL...."

kah! kah! kah!

@yuE said...

lu tak sayang gua ke bai????


ni mesti j.love pakai coli merah hari2 kan...
tu sbb lu sayang giler kat die...

gua kena pegi pasar malam ni cari coli...babai..

hellioz said...

-aly
gwa demam2 beb dgr lagu dia
gyahaahahhah~

-kie yu
MEMANG PONDAN
MACAM JUSTKONTOL
GYAHAHAAHAHAHAAH~

-affan ruslan
tanning?
ni yg gwa risaw neyh
budaya barat la yg kucing gwa nk tiru
gyahahahahaaha~

-elmo
gwa nyanyi lagu parodi dia
SUMPAH STYLE
gyahahahahahaah~
lu da dgr?

-Balqis
kucing gwa takot dgn strangers.
sebab gwa ajar dia mcm tu dari kecik
gyahahaahahaah~

-redning
aye aye sir!
gyahahaahahaaha~

-FTN
mesty la kucing gwa
gyler ape gwa nk syg justin bibir?
ghey la gwa nanti!
gyahahahahahahaah~

-Mofasad
Lu gelak ikhlas ke x neyh?
gyahaahahah~

-cik ubi
ica ape ha?
icap ape?
kunin otak ye...
gyahahahaahaha~

-Lya
memang pon
lu tunggu je n3 gwa pasneyh

-si tedi
lu usha dekat link2 bla kanan gwa
ade dua2
gyahahahhahah~

-fhunky
gyahahahahah~
lu ni mata tajam sangat
gyahaahahahaah~

-cik pingu
xde
bibir gwa xmerah
hapesal tah
gyahaahahaahah

tp kalau pakai gincu merah,
jadik la merah
gyahaahhaahah~

-miss dilla
damn
gwa rase nk bunuh je justin bibir skunk
ghey gile babi sware dia
gyahaahhahah~

-boyachilles
gwa xlepak tmpt panas la
baek lu bace balek.
gwa lepak tmpt teduh
gyahaahahaahh~

-cik akma
lu minat ka?
OH TIDAKKKKKKKKKK!!!!!!!!

-ienafazlina
so far so good
kalau dia isap ganja,
gwa anta pusat pemulihan tros
gyahahaahahaah~

-J.Love
lu tersipu2 ka?
gwa xsuruh pon
gyahahaahahhaah~

kalau gwa layan justin bibir,
gwa ghey. fullstop!
gyahahahaahahaahhah~

-ryuji
bukan saje riot beb
gwa upah ninja assassin bunuh lu
gyahaahahaahhaa~

-yatre hayati
bukanlah!
kucin gwa yg jawab
kan gwa paham bahase kucin!
gyahaahahaahh~

-whoopz
wajib la
gwa ade yin yang
cukup dua2
seimbang
walaupun dark side gwa lebeyh sk8
gyahahahhaah~

-helena
tu la pasai
gyahahahaha~

-mak dara terdiva
tumpang gelak?
silakan~
gyahahahaahah~

-amal
gwa lagi pangkah
awal2 gwa dgr gwa ingat pompuan yg nyanyi tau x?
gyahaahahaahah~

-rowena
tah la...
tp gwa relieve sk8
ade org paham prasaan gwa
sape nk jwb soklan gwa tuyh???
gyahhahahaah~

-mario
xde
pda gwa tingtong
malas gwa hamek vdeo
gyahahahaaha~

-reen sofee
kucing gwa ade taste gak kdg2
gyahaahahahaah~

-syazana
lu minat ke???!!!
arghhhhhh!!!!!!!!!!!

-nasrina
superkewl?
superpower lah!
gyahaahhahahah~

-alep
gwa mintak mahap lep
lepas ni gwa akan bersikap xkejam terhadap lu
gyahaahhaahah~

-hiro
kucing gwa refuse untuk jawab
gwa xtau kenape
gwa tanye dia buat dono je
gyahaahahaahah~

-shuk
kucing lu obes
g sedut lemak dia
gyahaahahahhaah~

-wanie
gwa pon xsuke gile laki bibir merah
sebab nampak GHEY BANGAT!
gyahahahahahahah~

-aujinz
kte kene buat NGO belia benci justin bibir la mcam ni
lu nk join?

-ery farieha
membebel?
gwa type jela
gyahahahaahahah
kucing gwa ade link kt kanan atas sane tuyh...

-zoro
ah lu,
gely gwa trademark tuyh
nampak ghey bangat
gyahahahaahahah~

-ayue
ok, da beli coli merah roger gwa kayh!
mane la tau gwa beralih arah nak tuka taste
gyahahahahahah~

hellioz said...

satu napas je siyal gwa balas komen lu orang

semput gwa!
]
gyahaahahahhahhahaah~

mirachantek said...

arrgghh aku cukup phobia ngn kuceng!

RyuJi said...

wakkakak..lu siap upah ninja assassin..gua baru nk start kete td..nk cari kucing lu..gua cancel la..damn..hahhahha....

~Ann~ said...

oh

Wan Perlis said...

aku takkenal justin biber
dia tak popular la
huahahaha

::cdot the dot:: said...

bila lu ckp psl bibir kan, gua tiba2 sentap..

Kucen J.Lo yang Kacak said...

wa dah rogol berd.
tp beliau x trauma ...
beliau suka. wa pun heran


jap wa komen.
tp kucen lu ada wa tepek jd
header blog wa.


pe pown slmt pngntin baru
kat lu n j.lo. if lu nak kondom,
mintak kat wa. wa ada lebih
perisa apa mau? oren? ada2.



wa bla layan "bola" ori dulu.


>>___<<

::cdot the dot:: said...

ni lg satu blog harem!!
mana shoutbox???

gua mmg sensitip sikit bila sebut bibir ni...gua rasa mcm...hmmmm....

takpe..lu tunggu...lu sangap kan???
gua suap lu...lu tunggu...

nurul huda said...

arghhhh gua mish kt tiger...

kucing gua dah mati keceper...




adehhh justin comel apee

::cdot the dot:: said...

lu mmg mcm haram kan...SHOUTBOX pls!!!

bibir gua tak balance...lu paham tak??TAK BALANCE!!!!

lu nak try?? tp gua takut lu kena sawan bahabi plak dpt bibir gua..

.::WaNiE::. said...

wa bajet mesti lu rasa nak hentak2 kaki kene bls komen byk2 kan

Sesumpah said...

kucing sesumpah pelik gak oh

cam sewel da slps sunat


kesiaaan


hee

Liliyuli said...

hahaha..lu jgn miang mcm kucing sudah la..hehehe

hakimfaridzul said...

weyh, aku pun minat justin bieber tu beb!

musik dia je ar~

hak3!

aku doakan kucing kau blonde cepat!

Seha Haris said...

wowowo. statement terang2an. skandal pe ngn j.love. wahahahahaah. :P

GuavaTheBuaya said...

Gua suka entry ni. Fanatik betei kucing lu.. Lol.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~