Monday, June 21, 2010

JK = SILAZER = 2 kali 5

Lu orang ingat tak kempen ohartis nak flag silazer?
Nak tau tak kenape dorang nak flag silazer?
Sebab Ohmedia ni memang kje nak jatuhkan orang lain je...
Takut sangat dengan pesaing..
Blog Sampah gwa pon kene kempen bai!
EVIDENCE?
ni hah
stepek gwa bagi...
Click for bigger resolution
Ni Namenye Meludah Kelangit
[Jap lagi kahak bertepek dekat muka sendiri]

POINT 1
Kira silazer ni ade telur lagi tepek komen walaupun ade moderation,
Dari JustKontol, TAK BUKAK KOMEN BOX LANGSUNG!
Lu memang xde kontol ke justkontol?
Nak gwa carik bapok blakang lorong jilat bontot lu ke?
gyahaahhaahaahah~

POINT 2
Aik???...
komen dari bapok2? Mane lu tau ni??
Lu kawan dengan bapok2 tu ke?
Entah2 bapok2 tu lu jugak JustKontol?
Lu sedap je panggil orang bapok... 
Kejap lagi lu pon BAPOK jugak kowt?
Taknak mengaku plak...

Lu sedap2 label orang eyh? 
silazer kene label bapok
gwa kene label ahli falsampah
gyahahaahahah~
Lepas ni ape plak lu nak label pesaing2 lu eyk?

Si JustKontol Ni sebenarnye BAPOK jugak,
tapi sebab nak stay macho,
Terpaksa la dia konon Maki2 dalam blog dia,
yela, baru nampak macam gagah maki2 orang,
Ye tak?

POINT 3
Wah...
Kalau gwa ni silazer, gwa dah file saman da...
FITNAH tu beb...
"ANDA MEMANG GAY AZWAN ALI"
[statement dekat printscreen atas...]
Web Oh Artis ni label orang lebeyh2, jap gi diorang ni perangai lagi macam cilake
Siyes kalau gwa yg kena la kan, gwa da bawak naik court, stakat 200-300k memang dalam tangan...
Slander ni beb...

POINT 4
BOIKOT?
Ini la yang gwa tengah handle skunk neyh...
Ade pesaing je boikot
Ade pesaing je Kempen Flag
Mentang2 la FANS BUTA lu sume tak tau hujung pangkal cerita,
Masing2 bajet wira negara la?
gyahahhahaahah~
Cara Paling Keji Nak Eliminate Pesaing

Kalau lah ditakdirkan blog gwa kene hack jugak,
Lu jangan tanye siapa la yang hack blog gwa...
Dengan Bangganya dorang isytihar pesaing nombor 1 dorang da kene hacked
Gwa ni small fry je bagi dorang...

Lu Nak Flag blog gwa?
Apedehal?
Gwa ade fitnah ke?
Semua gwa bagi valid proof la bai!
gyahahahaahaha~

Hampir semua reader ohmedia termakan propaganda ohmedia
Gunakan Fans N Follower Untuk Flag Site Orang Lain?
Sejarah berulang, Kalau dulu si lazer kene flag tapi tak tutup2 pon, 
[kene hacked baru tutup]
Skunk turn gwa plak yang kena...
Sebab gwa cakap benda yang betul...
Kita Lihat siapa yang kena!!!
gyahaahahaahhaah~

POINT 5
Ah lu ni JustKontol...
Lu pon buat jugak...
lu dah maki hamun sane sini,
lepastu lu nak kaver baek lu keluarkan hadis segala hadis...
Lu punye perangai sebijik macam si Sally
Hari2 bangun tdo mesty lu pk nak carik trafik kan?

Tapi lu cover tu semua dengan?
Ohislam...
lu pandai kaver bontot sendiri eyh?
gyahaahahahaaha~

********************************************
Gwa xsokong pon mane2 pihak,
Dua2 gwa anti...
Sorang lazer kalah bontot ayam.
Sorang lagi suka jatuhkan orang lain.

Tapi Kalu lu orang ni bijak pandai, 
Lu bace balek komen2 kat LINK ni pastu bace komen2 kat situ...
Justify la sape yg carik pasal dengan siapa
Mentang2 ohmedia ni pandai carik supporter,
Sesuka hati je guna follower untuk flag site orang lain eyh?

JANGAN JADIK FANS & FOLLOWER YANG BODOH
Jangan jadik lembu yang kena cucuk hidung
Jangan ikut je ape yang si JustKontol tu suruh buat...
Jangan jadik MINION JustKontol

P/S : Lu orang ade akal kan? Justify dulu situation, baru buat decision!
P/S : Kalau gwa nampak over sangat, lu maki je laju2, gwa tarahal je...


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~



56 comments:

¶A.K.I¶ said...

ahh!
ak sgt2 x phm~

Whoopz said...

Oh!kejinya.. Oh!menyampahnya..
Oh!ntahapekebenda la..

Jellabies Tetek Kecil said...

wa doa lu dipanah petir nanti..gyahahaha :)

Kie-yu said...

aku nak maki lu ni hellioz~

gile berani la lu ni
nak mampos ke ape

sekian! haha

psstt..aku malu-malu kucing la nk pronounce word JustK***** tu.
ish..siyes malu ah!

Myth said...

Wah...sayang gak lu kat Bapokkhai...
selalu sebut nama, nanti makin rindu, sayang. Hahahahah~~~

but memang la...ayat dia Khai ak tabley blah...aura jambu kuat gila..

RastaMat said...

Guwa nak jadi orang 1st maki lu..
Lu pundek..
WAKAKAKAKAKA...

Naqib Mohamad said...

dia condemn azwan ali dapat la publisiti, lu condemn dia, lu dapat publisiti... cantik tak perspective gua? hehe

reen_sofee said...

awat neh hellioz?
ramai btol yg jeles ngan ko neh!
adess.

Farid MOFASAD said...

hai justkontol..



hahahahaha

kimak puki anjing ko cakap cam2

tergelak nak mati aku..


hahahahahaha

.::WaNiE::. said...

entry ini penuh emosi helli

u cannot be like this

gyahahaha~

hahahahahaha blog falsampah pun nak takut :P siap panggil geng mai flag blog

lawak sangat sangat sangattttt

Nuril Bahanudin said...

Miahaha.. cool bebeh..
gelak2 jea bce..
nyampah dengan org yg tampal muka dgn plastik..
hipokrit..

nasikputeh said...

kroohh.. kroohh..

nak eskrem...

Faizal The Newscaster said...

itu macam pun ada kaa..

semua nak kejar duit kut?

senandung semalam said...

lu mne ade over sgt...
ok je aku tgk...
org mmg slalu cm 2...
xpuas hati n dengki kt org...

Anonymous said...

Lu la yang xde kontol bai... asal komen2 aku xmasuk, xnak kasi keluar ke?? gwahhahaha... Lu satu pun xde kasi profile tntg dirilu, kasi la yang real, xde pelir ke? mcm anon yang lu katakan? Doi, Kasi la nama ic lu beb, kucing gua mau kenalan sama lu

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hmm...justkontol masih berleluasa?
hahhaha
gua stuju ngn lu
die xde telo..cume ade bulu pubis.
siap tutup komen box
asal xbukak?
goyang ke kl org maki?
pastu mata berkaca kaca smbil menahan geram?
hahahahaha

ohmedia ngn justkontolan sama je

CONNIE said...

seriously nk flag Azwan Ali punye blog! jahat gilaa.. biar la Azwan Ali nk buat ape pun. TU BLOG DIE KOTT.

hasad dengki ke ape diorng ni..

PaiN said...

ahaha.. bgs point2x tu.. terdiamkah krew2x ohmedia?

Lya Colours said...

whatever it is la kan, is still lap ur blog
muaxx muaxxxx

Boyachilles said...

weh,
aku takde komen

gyahahahahah

Lady SharpShouter said...

dun worry, gua ttp sayang lu.hahahaha

siggplus said...

kontol lu jugak yang gua tetap suka. yang gua buat aiskrim hari2. hahaha

~anna&anuar~ said...

alahh.. mallluuuuu..
alaaahhhh... mallluuuuu...
alaaaahhhhhh... malllluuuuuuu...

gilerrr kawwww... btepeeeekkk atas mukeeee!!! wkakakkaakkakaka...

J. Love said...

ade orang kate gua tetet tecit (pinjam bahasa kak geli).

ni yang gua tak puas hati ni.

kahkahkahkahkahkahkahkah!

Epul Azimi said...

sian lu,takpe2,teruskan ketawa......:)

Amir Aiman said...

hoi lioz!!!

bahahahahahahahahahahaha!!! entry ni macam mengancam keselamatan negara tak? wa rase SKMM mesti layan punya aduan wa kalau wa repot pasal entry ni. (dengan syarat wa isap kon pakcik skmm dulu la ikot gaya bangKhai)

bahahahahahahhahaha

eszol said...

khai tkde kontol
hahahahaa


http://justkhai.com/blog/orang-ada-blog-dia-pun-nak-ada-blog-tapi-sampah/#comment-46211


ko bace pe aku comment kat die pastu die bleh plak melatah n ckp blog die hebat and die puas hati dgn blog die
mmg terserlah la keanggkuhan di situ
go die plssssssss

sI tEDI said...

ngerilah baca komen2 kat sini.

:))

Nasrina said...

best baca enty2 berunsur rusuhan neh...

teruskan ... =P

aLy said...

aku nampak ade anon sesat kat atas tu..








krew2 justk***** la tu~

aleen adela akoo ^_* said...

oh emonye lu taim neh,meh2 tompang bahu.agaga~~

Roronoa Zoro said...

anonymous kat atas tue... !!!

macam haram jer... mcmlah si khai tue tunjuk muka.. yg aku tahu, bila bukak laman web justbangkai tue, gmbar dia tunjuk bontot ada la.. sambil pakai baju pink auww dia.. haha.. bengong....

hellioz...,
walaupon aku anti justkhai dan azwan ali.. tapi mcm x kena sikit la penulisan kau kali nie.. naper ek?? tell me.. tell me.. kau demam ek hellioz? -_-"

ayat kau mcm x meyakinkan aku kali nie...

areleaf said...

gua pon x puas hati sape yg ckp jellabies camtu..die xtau ke cutting bdn lu mcm org filipina jlove?

puas gua cari satu perkataan nak samakan dgn ohbingai ni..last2 gua jumpe gak..


keji!!

amoi said...

miahahahahaha. cpt je kau publish entry ni. ;))

helena's said...

sapa nama kontol eh.haha

dia nih dr dulu memang suka carik pasai..

helena's said...

si kontol nih dari dulu buat hal je,

Adeqq said...

xboleh blah dowh ayat2 tuh. Memang dorg yg kwn dgn bapok kot? Adess.

Manusia nih. semakin hari semakin bodoh. Kutuk org ingat Allah xboleh balas.

hisshhhhH~

J. Love said...

wah wah ven der lep-lep ngamuk.

ha cepat carikkan gua lawyer. gua nak samannn samann samannnnn!

tot tot kecik said...

salam..

oo silazer tu si lazer ke..?adeyh nsb baek fhm..hurmm klu dtg sini je msti kene bca byk kali..

oo ayt2 di sini mcm mrh sumting..oo sy mmg xfhm..??or sy mmg blur..??oo ooo jeb..ahaha..!!

okey smile :)

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, hellioz.
wa nampak azwan ali kena tu, wa pun rasa mungkin wa terkena.

bahasa dalam blog wa kan mencarut.
suka lucah2!
hahahaha.

areleaf is gay said...

aii...jellabies sentap ka wa bagitau tetek dia kecik?? ke tetek dia besar sebelah? gyahahahahaha

JustKrai said...

weh hellioz babi..

tngok ni http://antihellioz.blogspot.com/

gler babi la lu smpai ade orang wat blog laen special for lu...

gyohohohohoho

Anonymous said...

sudah-sudahlah tu, boringla entri sama je.

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

pokemon lu hellioz...
lu kutuk gua punya anak ayam..
babeng lu..
lu jgn cari pasal ngan gua hellioz..
gua dah lama bengang ngan lu ni...





just kontol..kita gang tau..gua bekap lu nih...



apaLAN?

CONNIE said...

pergh ade blog anti heliioz.caya la!

Anis said...

hebat ko nih..
sampai kene flag bagai...

tergugat betul mamat tuh sampai guna kuasa suh org flag..
ko memang musuh no 1..

hahahaha...

ok, aku jeles..
hahahaha..

Parang leher Hellioz said...

wa dah tunjuk muka wa...lu bila lagi?? ke lu serupa tarak telur? cakap gebang boleh arr...gyahahaha

jane said...

waaaaaaaaaaaa....skian lama aku tk dtg sini byk cter tinggal


kuceng sayang....teroskan...i support u

ingt apa ite sembang

"JUSTIFICATION IS THE BEST WAY THAN ...."

sila isi tempat kosong ye kucenggggggg

keh3x

Aqram said...

allop.

gua cuma nak bagitau 3 benda je bai.

1. lu ni pun satu sengal melayan tak habes2.

2. budak khai tu pun takde otak benda mcm ni pun sampai nak flag2.

3. kitaorg yg tengok korunk bdua gaduh sakit mata. apakata buat genjatan senjata?. Dua-dua jgn post apa2 dalam masa 2hari ni. 2 hari je. boleh?

Roronoa Zoro said...

anti hellioz??? wahhhh.. dah lebih kurang mcm anti jstkhai nie.. lawan balik hellioz... haha

DaHLia said...

Adeh..tetiba ada Si Lazer dekat depan ni...JANG LUP LIR...

macam ada kimia jer

Myth said...

blog lu xbest. blog antihellioz lg best. wahahahahaha~~~

Ahmad Syazwan said...

bukan senang nak hack blogspot.under google kot.

Khai said...

Gyahahahahahah!!!

go to hellioz said...

BUKAN KE ENTRI PASAL SI LASER TU DITULIS OLEH GADIS LONELY?CUBA CEK BALIK. HELIOZ NGAN KHAI PON SAMA 2 KALI LIMA 1O.

go to hellioz said...

tengok blog khai komen2 semua takda pon kutuk2 khai..sikit je..tgk blog ko pon sama yg kutuk ko pon sikit je..

tak payah la comment approval tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~