Monday, June 21, 2010

Jom Anti-Hellioz!

Lets Feed JustKontol!!!

Pluto - 20 Jun 2010
http://antihellioz.blogspot.com was founded...
Blog itu dilaporkan mendapat sambutan hangat manusia2 hipokrit yang menjilat bontot JustKontol dan semua site Ohmedia seperti ohmakkaw.com, dan juga justkontol.com
Blog itu bakal diberikan anugerah blog terbaik hujung bulan ini kerana mampu menarik ribuan visitor yang sememangnya curious dengan aktiviti Hellioz
Salam Sukan untuk semua
-FAP news-

Satu hari je blog ni establish,
Tapi viewer dia dah cecah seribu bai!
Gwa dulu nak cecah seribu jam kucing gwa, makan sebulan baru cecah seribu
fuhhhhhhh dasat2...

Ni mesty keje JustKontol neyh
Xpon keje Penjilat Bontot JustKontol
Kan dia ade ohmedia hamsap n follower BERIBU yg BUTA xtau hujung pangkal!
gyahhahahahaah~

Click Bagi Besar!
20 June Establish
21Jun total viewer 1111. Cantik nombor tu bai
Baru 2 hari establish, dah dapat view ribu2!
Cuba bace semua komen gwa, 
ANON BERSEPAH KOWT!
gyahahahahahhaa~
Gwa moderate comment sebab gwa nak bace satu2 komen orang yang letak link
and orang yang XDE LINK iaitu si ANON! xde kontol!
gyahahaahhahaaha~

Even Yayang Gwa, Jellabies pon xletak name betul n dy gune pseudonym yg comel seprerti J.Love
Yayang lu Jellabies!
This is internet la people,
Its Either You Are Trolling Or You've Been Trolled...
Buat ape gwa nak letak semua particular gwa dekat interweb?
Xpasal2 ade orang stalk gwa, pastu rogol gwa ramai2.
Marah la awek gwa ngan skandal2 gwa tuyh nanti...
gyahahahahhah~

Gwa da cakap siang2 lagi gwa memang xnak jadik ANON xde telor,
tapi keep myself as an UNKNOWN dekat LINK ni, paragraph 2...
Sape la bodoh sangat xrety membace neyh...
meyh gwa ajar ABC... nak?
gyahahaahahaah~

Link Of The Day : 
-Mofasad lagi... [ lu usha jela, malas cakap banyak ]
-Alvino [Ni lu mesty ushar, sebab gwa nak berlakon movie nanti!]

P/S : Kalau Lu Takot Kne Hack, Jangan Buat Blog, 
Tulis dalam diari je bace sorang2!
gyahaahahahahahah~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

64 comments:

Farid MOFASAD said...

gua 1st ke?

Farid MOFASAD said...

link gua ada?

.::WaNiE::. said...

cukup la lu kene rogol semalam

nanti wa jijik lak nak melucah ngan lu

tlg jadi cable wa nak berlakon filem tu oooo.

wa sangat sangat pelik ni apa yang depa takut sangat ngan hang ni ha? malu sebab kantoi perangai buruk ke ape? leks ar.

gyahahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!

napa Mofasad ada?

gua mana?

kopok bulat2 7~

Atiqah idrus said...

hai abg hellioz. ahah.

deus X machina said...

Justkontot punya keje la ni...erk888


pruttt untuk justkontot

Farid MOFASAD said...

gwa nak rege lord boleh?

hahahha...


zara... clik la link 2... baru tahu kenapa blog aku terpilih...

hehehehe

mirachantek said...

betul la, gyahahah ko tu macam time menggeliat waktu pagi. heheh : )

Aujinz said...

waaaaaaa...

kalau tue blog lu..
gua rase lu dah pakai ferrari guna duit nuffnang.....

muahahhahaha...

sI tEDI said...

tumpang lalu pakcik,
say abudak bawah umur.

tumpang baca dengan santuN!

JustKrai said...

weyh helli_copter...

aku bgi komen kat post sbelum nih pasal antihellioz trus kuar eh post baru...

caya samo lu dowh!!!

p/s: sorry bai aku kter ko bab1 sbelum tuh, sje dowh nk tngok ko approve ke tak....

gyohohohohohoho~~~~

Jard The Great said...

ok.. saja nk ckp ku da khatam ur line of evidence. =)

amaL said...

hahaha. lu hot bhai. sirius.

Hizami Rahim said...

wakakaka.
adeh.
lu ni gua tengok da macam artis weyh.
siap ada kumpulan orang benci pulak tu.
kagom kagom.
;P

*Miss Geli^ said...

dik, dalam poster tu salah eja tu dik...


eja sebetul dasyat, eh kejap, ke eja dahsyat?? ye la..eja betol dahsyat

Frodo Baggins said...

ahhh majuk arr
link blog wa xder!
alvin anal n parit buntar je
kan wa dah wat entry coli merah?
kira wa troll akak sally merah lew


wakakkakakakkka


>>___<<



ah blog itu kompem akak khai yg bt.
mmmbwahahahhahahha

areleaf said...

report kat bukit aman please..kawan kan ramai..muahahhahahha...

senandung semalam said...

hot stuff la lu bro...
hahhahaha...

@yuE said...

gua syak lu ngn farid pasangan gay la...hakhak


nape tak letak awek lu link farid...maw heboh plak satu malaysia...hakhak

Dyna Yvonne said...

hhoho..isu neh makin panas~

khadijah aminah md yusoff said...

haha. sian sgp wat blog antu lu.. tu bermakne lu glamer. hahaha

Roronoa Zoro said...

ahh.. khai punya kerja.. aku tahu.. dia kan penakut.. ntah hapa2..

entri kali nie mantap.. bagi aku la..

yihaaaa... hahaha

-li.zue- said...

bahahahaa.

bunguks2 aja korang ni!

okay.
ni aku bgtaw secara serius.
sumpah aku tak taw pelir tu apa.

explain sikit.hoho.

*aku dah mula rasa aku ni cam ada aura suci je kan.*

greenhall said...

haha.. lama2 nanti dorang penat la beb. lama mana nak btahan kan. *gyahahahaha..








*sempoi

eszol said...

mamat mamat mamat
buka minda
tenagkan hati
berfikir berjenak2

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

bodo alvin tu...
asal diua bekap kau gamping??



gyahahahahahaha...

aLy said...

die punye sentap sampai buat blog anti lu

tahniah beso2 kat lu

kite tunggu ape lg die nak buat

PaiN said...

tak habis-habis lagi..... =.="

Kie-yu said...

Hellioz phenomena just started!
kalah aura mawi ni weh~
hahaha ;)

reen_sofee said...

tak pa aih!
tu tanda nya ko fofular!
hee~
ingat senang nak popular?

husnazainal said...

rajin lak kan nak create blog semata2 benda ni..mmg up la traffic lu lau camnih..ckp kat dia tima kasih bebyk..

maCy said...

adoyai~ macam2..

cool hellioz~

meh mkn peppermint, jangan makan petai~ huhu

Anonymous said...

wei..ni satu lagi orang yang backup si kontol tu..sampai buat entry..haha

http://www.raracandyfloss.com/2010/06/dunia-blogging-dengki-batu-api-mangsa.html

Hidemichi said...

gua terkejut gak tgk link antihellioz kat blog Obe...pandai dia pilih tempat nak promosi!hahaha.

Anonymous said...

kau ni mcm jakun je 1000

Roronoa Zoro said...

! -li.zue,
kau x tahu ke pelir tue maksud ape? aduyaii.. malu ah nak citer.. hahahaha..

hellioz said...

TARIK NAFAS DALAM2

@farid
gwa da link kaw2 punye
gyahahahaah~
siap bagi tulisan besar lagi kt bawah sane
gyahahaahahaah~

@lordaeron zara
name lu mane?
esok2 gwa letak nme lu plak
gyahahahahh~

kopok bulat2?
lu blanje la...
gyahahaahahahaah~

@ wanie
lu nak berlakon jadik heroin gwa ke?
lu kene bersaing dengan jellabies la
gyahahahhaah~

dorang takut pecah tembelang
nanti bau busuk merata tempat
gyahahahahaahah~

@deus
sape lagi
wajib la justkontol pnye keje
siap featured dekat fb lagi link tuyh
gyahahaahahahah~

@atiqah
bile gwa kawen ngn akak lu?
gyahahhhahahhah~

@mira
ye ke?
kucing gwa xnah buat pon
gyahahahahahaah~

@aujinz
felari?
fejalan la
felari laju sangat
gyahahahaahahah~

@si tedi
bayar la tol
ingat ni ape nak lalu free2?
gyahahahaahaha~

@JustKrai
Sebelum komen lu sampai gwa dah
tau ade page antihellioz tuyh
gyahahahahahaahah~

lu lambat seminit la bai~
gyahahaahahha~

@Jard
Yerp
nycey~
n3 gwa semua sarat dengan evidence
bukan tin kosong semata-mata
gyahahahahaahahah~

@amal
gwa hot?
gwa kewl la bhai...
gyahahahahaahah~

@Hizami
artis?
gwa ni blogger picisan je
gyahahahahahaahah~

@Miss Geli
itu poster bukan gwa yg buat
tu poster alvino la
gyahahahahahahhahah~

@Frodo
ala...
jangan la majuk2 yayang~
gyahahahahhahah~
Memang JustKontol yg buat
sah2~
gyahahahaahah~

@alephent
bukit aman?
tak brader2 la report bukit aman
gyahahahahaha~
baek report kt lucifer terus
gyahahahaahah~

@Senandung Semalam
hot stuff?
adesz
gwa Kewl la...
bukan hot
gyahahahaahah~

@Dyna Yvonne
Panas?
gwa sejuk je sbelah gwa ade kipas
gyahahahahahaah~
lu nk tompang kipas gwa?
gyahahaha~

@ayuerobin
SHUSHHHHHH
jangan la cakap kuat2!
kantoi la nanti!
gyahahahahaahah~

@khadijah
nk buat cmne babe
kalau da terdesak,
babi pon terpaksa makan...
inikan pula blog anti gwa
gyahahahaahaahh~

@Zoro
name pon justkontol
sah2 la...
gyahahahaahah~

@li zue
cesz
lu pura2 inesen cm gwa plak
opsss...
gwa memang inesen okayh
gwa pon xtau pelir tu ape
gwa maen type je
gyahahahaahahaahaah~

@greenhall
gyahahahahah~
bile gwa jmpe semalam
gwa gelak sorang2...
style gyler, gwa ade haters yg buat n3 pasal gwa
TERVAEK!
gyahahahaahahah~

@eszol
sila gelak tanpa had
gyahahahaahahahahahahah~

@alvin
lu nak kene sunat ke hape?
gyahahahahahaahah~

@aly
myb dia g ngadu kat najib plak lepas ni
kan dia terer jilat2...
gyahahahahahaahh~

@kie yu
giler...
ini GILA!
gwa xde aura macam goku mase dia jadik super saiya lah!
gyahahahahaahahahahah~

@Pain
lu nak habeskan ke?

@reen
fofuler?
ape tuyh?
Makanan barat ke?
gyahahahaahahh~

@Husna
dia siap promote blog link dia kt blog Obe weyh
kentang2...
gyahahahahahah~

@Macy
jom makan same nak?
gyahahahhahahahahaha~

@Anon
tu penjilat nombor dua lepas syahirah sabri tuyh
name dia
NeneK KeBAYAN A.K.A raracandyfloss
gyahahahaahhahaha~

@Hidemichi
gwa pon terkejut gak
sungguh2 betul dia buat promosi
gyahahaahahahah~

@Anon
ape?
lu xde pelir?
eyh?
gyahahaahahahah~


LEPAS....
Fuhhhhhhhhhh

sekali nafas je siyal
gyahahahaahahahahaa~

rarara said...

http://www.raracandyfloss.com/


budak ni memang cibai. dia banyak kutuk lu kat komen side orang. konon suci sangat la. nanti gua jumpa link gua gtaw. kat mana tah link tu. dia ni memang penjilat nombor satu justkhai tu. masa justkhai nak tutup blog (konon nya) dia merayu menangis nangis beb. rara ni ex maid dia kot.tengok muka macam ada tokoh je. sekian

~anna&anuar~ said...

hahahhahahahaaaa.... lu gelak je bai... gilerrr tacing mamat tu..... lu ckp je, 'ADE AKU KESAH'.. wkaakakakakaaaa... harus la ko 'TERPELAJAR'.........

kk said...

pergh.pergh.tepuk tepuk.aku suka cara lu tulis bro.clap clap

Lya Colours said...

hellioz hebatt
wooottttt ~ ~

Faizal The Newscaster said...

adoyai..sampai nak kena ada blog khas ke? konfius!

.::WaNiE::. said...

apehal wa nak bersaing ngn jellabies lu. wa tak single, tak boleh femes sangat. gyahahaha~ jadi watak perempuan simpanan cukup. hahaha

hahaha sampai gitu sekali dorg cuba untuk jatuhkan ko ek

tp tp apsal aku rasa mcm lagi ramai sokong ko eh

hahahhaha

.::WaNiE::. said...

eh lupa,
lu sekali nafas je jawab komen, skrg lu mesti tak cukup nafas

meh wa cpr lu - alang2 si jlo tak mo kuar dr bawah meja tu kan

muahahahah

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

big clap

kagum la ngn ko

siap ade org wat group anti ko

jelous...

Ahmad Syazwan said...

gila la dah makin panas
masing2 wujudkan grup anti
senang cita face to face la
berdamai
ahahahaha

fhunky-fhinky said...

aduh...

gua nak komen blog anti ko tu..
tapi xde ruang..
hahahaha...jadi gua berkomen kat sini. kalo baca, dtgla blog gua. ada muka gua kalo nak review.


1. bodoh..macam budak2 je gua tengok..cakap org xmatang...lu tgk bloggers matang,ada sampai buat blog antibloggers lain?org xsuka dia gelakkan je...

2. mana nama tuan blog tu pulak?pandai cakap orang anon. dia pun xde nama letak?gua bagi bintang sampah besar kat situ. asal xletak nama "oh!hellioz".



HAHAHA...
bagi gua 10/10 bungkusan sampah untuk blog anti ko tu..


gua bukan jilat bontot sesapa. ni pendapat gua. pasni nak review blog gua?

silakan...


ps: hell. gua tetap SOKONG (gua nak kasi beza dgn penjilat dgn support) lu.

Farid MOFASAD said...

weh,,,,

ko popular,,, aku nak wat entri maki ko lah..

frodo.. alvin..

ayuh ayuh!!!

devilwithoutacause said...

LOL...hahahahaha...aq gelak2 la bace blog ko..pening pon ade..hahahaha...ANON tu hape? Sowie lah aq org kg mane reti bhse bloggers ni..hahahaha.....Neway ko mmg gempak ar...hahahaha...cam ston kol oxtin pon ade......hahahaha...keep on bloggin!!!

fhunky-fhinky said...

gua dedicate satu entry untuk lu....

http://fhunkyfhinky.blogspot.com/2010/06/little-dedication-to-blogger-friend.html

FatinZol said...

wee~
wa support lu la brader...

x pham la ape sal dia takut sgt ng ko...ko bela rimau ke??

hahak...

amoi said...

@rarara tiba2 aku suka komen kau. aku pun ada terbaca komen dia kat JK. I guess she is the biggest fans of JK. thats why dia melalak tak tentu pasal bila JK nak tutup. spt namanya rara oo lalalalalalalalala~ weeee

Kuwe said...

Hahaha.
Benda lagu ni dalam kajian gua lagi. susah dari buat tesis ni.plot cerita berterabur.


eh. mana pendahuluan?

Nuril Bahanudin said...

Aku tak thu nk komen pape dah..
cuma aku rse yg wat blog antihell tu kan hti dorg byk taman...
bunga2 tu yg sntap cepat ble bce blog ko..
kuikuikui..

Aidi-Safuan said...

kenapa ko semakin hari semakin famous? tensen lak aku. :P

Azizul Luqman said...

pergh...
mantap bai...
macam bai jual roti...
wahkahkahkah... :))

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

hye,
miq kembali.

miq rasa blog antihellioz yg muncul tu mesti justkontol yang buat.
maklumlah, dia kan x nak kalah!
ngeee.

Sir Marcello said...

bangkai!!
gua follower yang 380!
apesal dia takat amik 379??
lagi satu jer...plzz~

damn..gua pun nak terkenal kot...plzz count me in...

hahaha...makin terkenal seyh...

aku said...

weh, apsal dia tak letak muka dia kat belog tu?? aku tgk vote tu 50-50...gyahahahahahahah....macam tak jalan jer belog tu

Adeqq said...

adeiii. rileks sudah! biarlaa dorg yg buat benda2 tuh. Lu takyah wat oke. Lu rilex je!~ ^___^

Rowena Chasez said...

huhhhh...
trok tol..
perlu ke ade anti hellioz..
huhuu~

kau smkin famous..
nak sign!!!!!!!!!!!

rarara said...

@amoi tiba2 aku pon suka komen kau..hahahaha..si rara tu memang bajet suci habis ok..penjilat bontot justkhai tu..nak dapat backlink kot..tapi tahniah lah jugak dekat dia sebab si khai tu pon backlink dekat entri baru dia tu..trafic naik wooooooooo...kau taknak wat camtu ke amoi? kasi naik trafic lu..gyahahaha

rarara said...

hellioz..boleh tak lu jangan moderate comment ni..kasi bukak aje la..lambat bebenau nak tengok komen gua kena approve..baru nampak jantan sikit :p

amoi said...

@rarara agaknya tu yang suka tu jadi penjilat bontot JK. boleh dapat backlink free lagi sbg ganjaranya. traffik naik bila tulis entri menyokong JK.

selama ni ingatkan aku seorang sahaja yang dok menyampah, meluat dengan dia.hahahaha.

welcome to the club! Rara Haters and Syahirah Sabri Haters too! yey!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~