Sunday, June 27, 2010

Lu Orang Nak Detect Gwa?

Are You Serious?


Lu orang nak carik gwa ke?
Ke, Lu orang nak gwa yang ketuk pintu rumah lu?
Kalau JB lu nak bile? Nusajaya tu 3 langkah je kalau nk gerak.
Kalau kt KL nt gwa calling2 je member gwa area sane.
Xpon gwa spend la sk8 mase nak jenguk muke lu orang..
Nak gak tengok ape rupanya..

Gaya cam gengster mafia je nk detect gwa dok mne...
Lepas lu detect gwa lu nk buat ape?
Pukul gwa? Ke nak rogol gwa?
Gyahahahahaahahaahahaahahaahh~
Meyh, la datang sini...
Gwa blanje lu teh o ais sambil layan fifa sepam dua
Amacam?

Gwa lagi suka org datang tempat gwa,
boleyh Kte maen kejar2 sambil jilat2 ice cream...
Gwa nak gak tengok sape kejar sape nanti.

Oh, lu nak parang gwa ke?
Lu dah pilih parang mane lu nak guna kat sini blom?
Gwa dah stanby keris kt pinggang gwa [idea lufkin]
Kalau xcukup, gwa boleh standby cangkul, tombak, sabit, ah...
Lu sebot je nak ape, t gwa carik...
xde hal lah...
Bukan selalu pon...
Sekali sekala, ape lah salahnya
gyahahahahaah~

Btw,
KIPAS SUSAH MATI GWA still addicted dengan gelak gwa
Gwa xtau kenapa, maybe ni lah power toyol dari afrika gwa beli itu hari...
Berkesan, memang ajaib...
Gwa xmo cakap banyak, 
Lu orang tengok betapa gwa dah buatkan dia addict dengan gelak gwa.
Maybe esok2 dia mengaku tu memang gelak dia kowt..
Xpon, mybe dia la pembaca setia blog gwa... sebab tu dia nak tiru gwa
gyahahaahhahaahah~
101 : how to detect bapok2 semalaya 
Hampir semua statement diakhiri dengan perkataan GITU, GITEW,GITUH and so on and so forth seperti statement bergambar di atas.
applicable to men, not girls.

Gwa nak bela Garfield la, Garfield bijak kan?


P/S : Pge46, Rara, Kalau lu orang rase nak gwa teruskan rage gwa kt lu orang, 
teruskan la usaha lu orang, gwa ON je... 
>__< [pengaruh frodo]
P/S/S : Kalau lu rase nak muke lu berubah jadik Nenek Kebayan, continue your search...
I'll be waiting gladly...
gyahahahaahahahahahaahh~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

46 comments:

aLy said...

giler sang-ap diorg carik sampai cam tu




kipas-susah-mati-lu pi jalan menggedik~
tak kuase i nyahhh

harharhar

amoi said...

keh keh keh. ada org serang aku kat formspring. asal dia tak serang kau weyh? takut ke? miahahahahahaha~

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hahaha...aku rasa dieorg detact ko nk ajak g memancing kot smbil2 riadah petang2 hjung mgu..

Wan Perlis said...

dapat detect ip

lufkin said...

atleast gua ada software yang bole jejak planet pluto lu.. hahahaha

thelovers said...

wahh...
diorg dh dpt detect kau??
bkn si rara tu dah mintak maaf ke hri 2??
ade lgi mehhh..


btw,
rowena nie..
:P

Anonymous said...

si rara tu mmg patut di basuh sket minah gedik tu. Poyo gile sial tengkorak hidup tu.

Citer pasal solat bagai tp tak pakai tudung, belum kawen duk bangga dia macam beluncas dgn 'laki' dia, rapat macam kena gam. bodo.

si rara ni pernah ckp yg dia tak follow blogger laki yg baru buat blog dlm tweet dia satu ketika dahulu. dia kata dia kekok bagai. bagi aku, dia ni poyo. dah bajet bagus gile babi nak ckp macam tu. sifat justkhai dah melekat kat si tengkorak hidup. haha.

J. Love said...

lu baik baik. gua syak dia dah ikut nasihat gua call police dgn panggil loyer. isi borang je tak lagi sebab dia takut nak mintak gua. macam alep cakap, gua kan garang.


kang dah sampai surat loyer kat umah lu bagitau gua. nanti gua hire loyer untuk lu.

kah kah kha kah kah!






PS: dia amalkan dasar, before lu serang gua, gua serang lu dulu. ini baru kamikaze beb! the rage fest is ONNNNN!!

.::WaNiE::. said...

ni yg gwa bengang ni

gwa dah bagitau lu awal2. confirm punye kontol tu ketagih ngan lu.

lu tau tak dahla gwa tengah ala2 anti gay sekarang.

bapok ! menyampah awwww

sumpah dia gelak cam kau tak cool

rosak gelak kau digunakan oleh bapok k

geli lah

-ni baru undress ko, blum rogol lagi k-

senandung semalam said...

asal la dorg ni xhbs2 cri pasal..?
ish3x...

LORD ZARA 札拉 said...

woot2~

siap detect bagai?

gila ahh~

kenapa tak direct minta alamat? lu akan bagi kan? gua nak kirim baju JOHO ni~ (tak memasal)

Oit!
JOHO Conceptstore dekat dengan lu la beb!

shey said...

gyahahahahahahahaha . sumpah wa adore gelak lu ! HAHA

Epul Azimi said...

wah,ko di detect,apsal takde org nak detect aku ha?ni yg aku nk bagitau makcik gayah jiran sebelah umah ni.........hahahaha

FatinZol said...

wahaahhahaa...

dia nk ajak lu date lahhh tuuu~

Farid MOFASAD said...

waka waka e e

waka waka e e


blog ai di link lagi..


waka waka e e
waka waka e e



hahahahahaha



celaka lah...
mak ayam...
ai penatnak gelak je mak ayam

Anonymous said...

wan perlis ni bodoh jugak... GYAHAHAHAHAHAHAH~

Anonymous said...

khai ngan semua pengikut nya semua bodoh..... ohmedia la, ohbabi la, ohzina la.... ohkhai la... ohbodoh la...hahahaha... GYAHAHAHAHAHAHAH~

Anonymous said...

BTW, lu orang jgn nak serang rara, bdk tu dah xder kene mengena, dia dah mintak maaf dan xmasuk campur.

PGE46?? tu aku xtau dia kacau hellioz lg ker x..

so Hellioz, klo lu benci khai jgn ikut dia, lu dah rage org org dan minta maaf sudah2 lah...

ok... ciow

Hizami Rahim said...

adeh.
lu mmg dasat tol.
lagi dasat daripada fasha sandha.
wakakaka.
;)

Rara said...

Hai Hellioz.

Dah beberapa hari I tak masuk blog u ni and ada orang suruh I masuk :) Oh entri ni dedicate untuk I ke? Kalau u pandai, u boleh tengok tarikh twitpic tu bila & tarikh I minta maaf bila heh :) Twitpic itu pun direkues oleh orang & I just do it. Lepastu I dah bagitahu, hati I tak tenang bila bergaduh, hentam menghentam macam ni. So I buat entri minta maaf sebab I memang dah taknak ada kaitan dengan life u.

I dah elakkan diri daripada masuk blog u and daripada terus ambil tahu hal u. Maknanya, I dah tak ambil tahu apa u nak buat =) Just like in my entry, I dah mintak maaf secara ikhlas. Thanks to all your readers yang menkeji, mengherdik, menghina I, alhamdulillah..

I tak perfect dan tak pernah mengaku perfect. I bukan orang yang memilih kawan, I berkawan dengan semua orang. =)

Last word again, sorry terpaksa comment. Sebab I nak jelaskan yang I memang dah tak ambil tahu pasal u and ur blog. Sorry again. Assalamualaikum.

Jangan disebabkan I selitkan perkataan 'Alhamdulillah', 'Assalamualaikum' dll, I dianggap berpura-pura baik. Itu memang cara I.

Salam.

Aujinz said...

muahahhaha..

adoii..
dah macam FBI, CIA, KGB, MI6, mofasad..eh salah.. Mossad bagai men detect detect nie..

muahahhaha

alvin takda rumah harga 8juta said...

hellioz..
lu ni mangkuk la..
lu nak kena rogol pun nak lari2..
sedapa apa..


hahahahahaha...


hellioz..

aku nak sgt lepak ngan justbangkai sambil asah parang utk libas kau..




hahahahaha...

tak bole blah la komen aku kali ni..
g jahanam kau alvin.

Anonymous said...

rara ni memang suka cari psal dengan orang la gua agak..lu tengok ni..


http://youmakemeblushingwhenyoureadmyblog.blogspot.com/2010/06/little-bitch-with-your-chit-chat.html


sume benda bermasalah bagi dia..orang tak kacau lu..lu tak payah la kacau hidup orang ok rara..

Anonymous said...

Sial!!!

gua tak paham ni...

hari tu bukan dah mintak maaf ke???

ke ni manusia lain...

gua pelik betol...padahal gua rasa gua dah ikut lu rapat2 dah tp still cam bangang2 lg otak gua nih...huh

mencik!!



@yue----(malas nak LOGIN...=p)

Roronoa Zoro said...

woi hellioz.. !! baru2 nie aku yang detect kau... hahahahaha...

saja testing power.. hahahaha...

A-Y-I-E said...

bro.. cuba baca ini Just Khai mohon ampun dan maaf kepada HELLIOZ

Diharapkan pertelingkahan diantara anda berdua dapat dihentikan ya.

p/s: Bro aku malu sebenarnya sebab sana sini dok mengatakan mengapa blogger hellioz dari johor bahru bergaduh dengan justkhai.

Aku bukan malu pasal korang bergaduh. Tapi aku malu sebab dorang kata tentang Johor tu.Yelah.. aku ni kan datang duduk johor jugak

Whoopz said...

Bro.. Meh pindah oslo.. Duk ngan gwa.. Kite rage dr norway.. Hahah..
Nanti kuar fr0nt page kat paper 'Hellioz putus kepala kerana bloggin' x sanggup gwa nak terima kenyataan tu..
Gyuhuhuhuhu...
~cadangan ketawa utk org yg tiru ketawa lu.. Hahaha..

Eciz said...

KAHKAH. gua org ptama nk cari lu.

kalo lu laki, gua nak kawen dgn lu. kalo lu pmpan, gua buat akak.

eh apsal gua baik sgt ni? lalalala KAHKAH.

btw, ai bukan nyah gitu. KAHKAH

reen_sofee said...

pergh!
wanted gler ko!
sampai org nak carik ko!
hahahah
weh,
mandat besar weh!
ko ingat senang ke nak jadik org popular.
ko pegi toilet pon die nak taw!

areleaf said...

tibe2 gua rase mcm raya tahun ni byk je muka x kenal dtg beraya rumah gua..

khadijah aminah md yusoff said...

ahahah! gelak je la aku mampu.

Kie-yu said...

hidup dak johor!
hahaha
tak memasal je aku

Hamba Tuhan Yang Satu said...

Salam
Khai da pon minta maaf kalau die ada buat salah .
Hang biler plak?
Still nak teruskan mengutuk die ke?
Aku puji die berani buang EGO yang seperti ko cakap die ego giler.
Apa lagi mu mahu?
Aku tak tahu lah ko ni muslim ke bukan. Tetapi bergaduh biarlah berpada dan bende boleh bawak setel .Setelkan..Orang da minta maaf kita tamatkan.
Unless ko still lagi nak jadikan die bahan ko.
Ko orang Johor aku pon orang Johor.
Kita sama setakat nak detect tu orang boleh detect biler2 ko kat mana. Dunia di hujung jari. Tak pelu diherankan sangat.
Harap ko tamatkan segera persengketaan.
Hentikanlah session rage mu ni. Silap3 masuk mahkamah tade gunanya.

Maybe follower ko kata die carikan ko lawyer dan sebagainya tapi aku percaya itu semua tipu. Tah3 bila ko da kena seret ke mahkamah tade sapa nak peduli ko..Kawan3 yang kata support ko pon diam membisu. Aku kata sebagai seorang kawan yang betul3 amik berat tentang blogger lain. Bukan aku nak condem ko.

Selepas baca bende ni ko boleh delete. Nak biarkan pon takpe. Tak perlu printscreen atau jadi kan bende ni topik blog ko nanti.

Akhir kata Selamat Berblogging :P
Oh ye aku bukan Khai . Aku tau korang mesti kalau nampak comment camni jek Khai punya kerja.Maaf Aku bukan Khai..Sekian.

Affan Ruslan said...

hahaha.
pAsni lu buat contest lah.
spe dpt detect IP mmber2 lu dpt hadiah. heheeh

Affan Ruslan said...

hahaha.
pAsni lu buat contest lah.
spe dpt detect IP mmber2 lu dpt hadiah. heheeh

Anonymous said...

Kahkahkahlah dasat tol

Ries Lee said...

gyahahahahhahahahaha!
i like the way u laugh..

aku ikut blog ko dah lame..
satu tranformasi besar kat blog kau sekarang...
hehehe...

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhhh camner plak gunakan teknik detect ni ko mmg brutal lah

::cdot the dot:: said...

lu...

lu ni dok jb ke???

meh sini comolot sikit dgn org kg...

muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........................................................................


gua doa yg terbaik utk lu sbb gua syg lu...

KETAT2!!!!!

hellioz said...

@aly
ini kuasa kipas susah mati
gyahahahahaha~

@amoi
jgn wonder byk sgt
gyahahahah~

@kamen
agaknye la
nanti gwa ajak lu skali
gyahahahahah~

@lufkin
itu gwa nk donlot ah nanti
cambest je
gyahahahahah~

@Wena
xdok ah
gyahahahaha~

@J.Love
xpe, gwa ade lawyer2 kt hakam
gyahahahahaha~
calling2 sudeyh~

@senandungsemalam
xpuas kene rage
maybe...

@wanie
kalau lu rogol gwa
gwa nk tutup mata ah
buat2 pengsan
bole?
gyahahahahah~

@Lord Zara
gwa malas nk jalan
sok ah gwa jalan carik brg...
shopping skaly
gyahahahahaha~

@Shey
jangan adore sangat
nanti kucing gwa marah
gyahahahahaahah

@Epul
lepas lu mengadu, datang sini balik kayh?
gyahahahaahah~

@Fatin
Date?
Gyler ke?
marah la kucing gwa nanti!
gyahahahahah~

@Farid
Lu gelak je asal boleyh
selagi mampu gelak
gyahahahahaha~

@hizami
fasha sendat?
tu skandal gwa tuyh
berani lu kutuk dia
gyahahahahahaha~

@Rara
CASE CLOSED!

@Aujinz
gyahahahahahah
gwa ni international killer larh!
gyahahahahah~

@Alvin
lu memang jahanam kadang2
gyahahahahahah~

@Zoro
lu detect gwa ktne?
kt masjid india ke?
gyahahahahahah

@AYIE
gwa nak buat n3 pasal lu plak pasneyh
GYAHAHAHAHAHAHAH~

@Whoopz
siyes?
t gwa roger lu papehal kayh
gyahahahahahah~

@Eciz
Lu siyes ke nak kawen ngn gwa?
lu g mintak permission kucing gwa dulu
gyahahahahahaha

@reen
tu yg susah jadik artis tuyh
gyahahahahaha
macam haram statement gwa
gyahahahahaah~

@khadijah
gelak je keje lu
gyahahahahahahahaah~

@alep
jangan risaw
nt gwa raye rumah lu kalau evo 10 da keluar
gyahahahahahah~

@Kieyu
hidup BLOGGING
gyahahahahahahaha~

@Hamba tuhan yang satu AKA AYIE
nanti gwa pusing ayat lu kasi cantik
gyahahahahahahah~

@Affan
xnak gwa
ngarut je contest2
gyahahahahah~

@Ries Lee
blog gwa da jadik macam belacan da skunk
gyahahahahahah~

@afzainizam
ni taktik biasa je
gyahahahahahahaha

hellioz said...

@ Cdot
meyh comolot laju2
eyh?
boleyh ke laju2?

gyahahahahahahahaha~

::Sarah:: said...

Agak2 lah mo detect IP orang..apa yg dier x puas hati ngan ko nei hell?

heran2..

Anonymous said...

khai tu hipokrit dan penipu... sekarang minta maaf... lepas ni buat lagi perangai cibai die tu....


bla lah si khai dan awek nya > Syahirah Sabri...

p/s: Syahirah Sabri tu tinggal kat sini >

NOR AZRI SYAHIRAH MOHD SABRI (@gmail.com)
1/713 KG DARAT SEKOLAH
BESERAH
KUANTAN
Pahang,26100
MY
Tel. +017.**703**

Anonymous said...

Azfarul
Azfarul Naim
No **,jalan sri duta,taman muzaffar shah.
ayer keroh
Melaka,75450
MY
Tel. +60.06232....

fhunky-fhinky said...

sgt serius la budak2 neh...

HAHA

Meowwwww said...

Meowwwww

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~