Monday, June 7, 2010

MOFASAD : PUNK'D!

Click for a better resolution
permulaan segala kucar kacir

permulaan segala penipuan nyata

Credit to Pwnd victim : MOFASAD
"Gurauan manja adalah salah satu cara merapatkan jurang antara kita..."
-mofasad-

P/S :  Nurul Farid, u r PWND! ALIVE! gyahahaahahahaahahaahahaah~

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

26 comments:

cikgadis konfiuss said...

haha bengong!
x pa farid mmg best biarpun dia JAHAT. wakakak

matilah kalo dia nmpk ni. gahahaha


p/s; first ka? ngeeee~

Kie-yu said...

wakaka!
gile mesra lu bgurau senda di fesbuk
blood lu eh farid tuh?

Whoopz said...

Hahah.. Pening gwa tgk.. Bibik, kuceng seme ada..

rizal jabai said...

haha..mengong,tp stylo gak [via mesinbasuh]

Farid MOFASAD said...

wah~

ai like~

luv yu yunk~

Cik Akma said...

muahahaha. kwn aku penah buat aritu
"Via dapur umah". cm siott je. ahaahah

J. Love said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!


caps lock tu gua ketawe. tandenye memang gua ketawa betul-betul.

@yuE said...

hahahahaha.....sumpah lawak dowh...

tak terpikir lak aku nak buat cam tu...hahahahaha

~Ann~ said...

semua kena penyakit Via Via ni sekarang... bahhahaha...

Via public phone pun ada.. hahaaaaa


weeeeeeeeeeee!

aly said...

mekaseh bikin gua hepi
hahahahahahahahahahahahahahaha
*gelak-guleng-atas-katil*

zey said...

gilaaxx...lawak, wat aq guling.... hahahahaha!!!

kucing dia p0n ade pki henset... canggih! c0ol!!

reen_sofee said...

hahahhaah
sian farid!
ko neh!
weh innocent gak farid neh ehh?
aku pon leh taw ko tipu!
hahaha

Hizami Rahim said...

hey.
ku dah pernah buat sebelum ni.
;)
sama otak la kite bro.

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

farid is crime..

~Blabberina~ said...

beb, blog yg mentioned at my blog,is the blog yang u asked "byk typo", then budak bertuah tu boleh reply "typo tu apa?".hehehe..buat malu dak UiTM je..

~anna&anuar~ said...

mengoms~ la lu helli...

rase nak lempang baca ayat di fesbuk kalo gitu...

wkakakakakkaaaa

[via kotak tisu abg sally]

Miro Armyrule said...

gua dah lama dah terjebak ngan aktiviti via2 nih...klu ada org mula commnet ada via jer..gua start [via Public Phone] [via calculator casio] [via mesin basuh]..hahahah...seronok pulak rasanya...[via gra] ada...muahahaha

.::WaNiE::. said...

wa nak gelak bab kelawang tu jek boleh??

[via laptop pink ditaip atas katil bercoli biru]

siggplus said...

betul. ini la cara terbaik nak rapatkan jurang antara rakan

[via Redtube SMS]

deus X machina said...

kah kah kah
padan muka parid maupusat


(via Blackberry Maria Ozawa)

Cik Guli said...

bhahahahaha!

~Blabberina~ said...

alamak hellioz,watashi baru je check blog budak UiTm tu.. part dia reply ur komen "type tu apa", dia dah delete...

sbb i did comment "takkan la tak tau typo tu apa?" --but of cos la dia tak published my comment.ahaks..

tp xsangka lak after tu dia delete komen typo tu..cis,nak clean image sungguh lepas ku tegur

Wan Perlis said...

ahaha farid dah kena beb !

Roronoa Zoro said...

hahaha.. lawak3 !!! [via henset kucing kau]

maisyara Pot! Pot! said...

dua2 manusia ni masuk air. hahahah xD

hellioz said...

nurul farid comeyl!
gyahahahaahhaah~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~