Friday, June 4, 2010

Pencuri Selipar Hari Jumaat

Hari Jumaat?
ape ade dalam kepala lu orang?

Wajib la manusia yang berjantina lelaki pegi solat jumaat ramai2 kat masjid...
kan?
Lu orang g semayang jumaat tak?
gyahahahahahahahah~

Ok,
gwa malas drag panjang2...
hari ni gwa semayang macam bese
nampak budak kecik naek beskal g masjid,
[seronok gyler gwa tgk dia, gwa teringat zaman muda2 naek beskal dulu]
gyahahahahahahahah~
G derma dua tige plohsen dalam tabung
Naek kete g masjid
Panas terik macam biasa toksah cite la...

Tapi,
gwa rase ade yang laen...
Kalau dulu, gwa g masjid, wajib lah dengan itu makanya,
gwa akan lena seketika sebab gwa tertidur...
penat bai...
bukan keje gwa tdo je hari2...
gyahahahahah~

Tapi semenjak dua menjak tiga menjak kebelakangan neyh,
gwa dah xtdo dah...
kenape tah,
gwa dengar je khutbah hari ni
Tak silap gwa pasal hari kiamat...
Seram sejuk gak la gwa dengar...
dah la masjid tu air cond...
gyahahahahaahah~

Sebenarnya, gwa bukan nak cite pasal benda2 kat atas neyh,
gwa selalu je mukadimah lebeyh...
cerita cam tahi gak....
gyahahahahaah

Gwa nak cerita pasal pencurik selipar je...
Lepas gwa habes semayang jumaat td,
gwa keluar la macam bese an...
nak g amek selipar...
jap g ade roadblock lak...
gwa nampak ade sorang mamat neyh marah2...
cakap camni
"ko ingat ni selipar free2 ke? Ko ingat ni kedai kasut ke lu boleh pilih2 selipar?"
dia cakap ngan sorang budak....

Gwa malas nak cite banyak,
gwa bukan manusia bizi body pon,
gwa belah jela
Tapi sebelum gwa belah, gwa nampak si mamat yang tengah rage tu panggil budak tu g tepi
Gwa da bole agak dah ape jadik tadi...
Si Budak bangang ni nak rembat selipar mamat tu la gwa rase...
jap g kantoi dengan owner selipar tuyh...
memang kantol busuk lah disitu...
gyahahahahahaha~
[ gwa syak budak tuyh kene sambung dengar after khutbah la mase kene tarik tepi ]
orang after party, gwa bantai after khutbah lak...
gyahahahahahahahahahaah~

Gwa mase jalan nak g ke kereta gwa gelak dalam hati je
Ape ke bangang sangat rembat selipar kantol?
gile sengal...
gyahahahahahahahah~

Dulu gwa ade rembat selipar gak, tapi gwa rembat sebab selipar gwa kene rembat dulu
[pengakuan berani!]
gyahahahahahahahahahah~ jahat siyal gwa~
xkan gwa nak jalan kaki ayam plak...
dah la panas terik...
tak pasal2 kaki gwa jadik kaki salai nanti...
gyahahahahah~

Tapi dulu gwa penah je nampak,
ade sorang mamat neyh jalan balek kaki ayam...
Gwa syak la, selipar dia kene rembat gak...
tapi dia xrembat selipar laen pon...
Kagum siyal gwa dengan dia...
nak je gwa SALUTE spring kat dia...
Ini macam punya orang hati suci murni pon ada ka?
susah gyler nak jumpe orang camtu dalam era2 nak kiamat neyh...
sigh~

P/S : Bak kata HIRO "entry yang best boleh dicari, blogger berhati suci sukar dicari"
ini macam gwa je blogger berhati suci ni.... gyahahahahahahahah~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

43 comments:

wong ah ian said...

ni haa gua datang awal..jom belanje gua tea o ais..

wong ah ian said...

hati suci poen hang!

geng2 curik selipar kat mesjid ni aku cukup hangin..masalhnye bukan takat selipar..safety boots pun dorg sental..memang dasar lahanat dua alam betul..dah aku nak gi keje cmane safety boots hilang..

Azizul Luqman said...

hohh, rembat selipo!!
selipo aku dah byk hilang...
cilake pnye dak²...
tapi aku rembat selipo budak lain pastu... wahkahkahkah...
cam pantek, selipo pon nak sebat...

*tuan empunya selipo mesti maki hamun sape yg sebat selipo die...

elmo chemo said...

itu psl kne pki selipar buruk je gi smyg jmat. kalo slipar buruk pn kne kebas ta tau na ckp pa dah.

MrSup said...

haha.. slipar aku pn penah kene rembat gak.. tp aku tak curik org punye..aku tggu sume blk baru aku blah.. seb baik naik kete. tp time nk jln ke kete tu ada gak la mate memandang..malu siot..hahahah

Pendakwah Informal said...

Ramai lelaki pergi solat Jumaat cukup syarat je tu..
Sebab tu bila balik curi kasut selipar..
Pergi solat dengar khutbah..
Bila balik, cakap carut dan lucah..


http://artismaksiat.blogspot.com

cokelat said...

sebab tu la kengkawan aku g masjid pakai siper jepon jaa...kalo kne rembat pon xterasa sangat tapi kalo tiap kali jumaat siper kne rembat naya gak

hiro said...

membe gua slipar croc kene pow..
ade kene curi eksesori kt slipar tu sje..celake..pas solat wt dosa.

AyuE said...

tak penah alami benda tu tapi kalau selipar gua yang kena rembat..sah-sah gua maki...Vavi betol!!

tu la pempuan ni emosi lebih..(-_-")

Hizami Rahim said...

haha.
bro,
gua pun macam lu la.
curi selipar sbb selipar sendiri kena curi.
kira dosa tu berantai la.
wakakaka.
tapi gua pun pernah nampak orang sanggup berkaki ayam.
gua pun salute.
seriously.
;)

aly said...

kasi gam la selipar tu XD

LORD ZARA 札拉 said...

Berhati suci tu~

kih3~

malam ni lu tak ting tong kat Twitter~

gua kesepian~ (tak memasal..ha ha ha)

Roronoa Zoro said...

kasut kena curik?
aku rembat org punya balik...
tapi itu dulu..
sekarang hati suci..
haha :D

Roronoa Zoro said...

oh ya.. kalo x nak selipar kena curik.. sila ikut cara disini..

http://saljuhumairah.blogspot.com/2010/06/mengelakkan-selipar-anda-dipakai-orang.html

hahaha... :D

syAzAnA said...

kesian lu. saba jelah. nnt jumaat depan, pakai selipar cikai jehh. haha

reen_sofee said...

meh nak tgk sket hati suci ko tuh bro?
hahahaha

Whoopz said...
This comment has been removed by the author.
Whoopz said...

Pakai selipar jepun sebelah kuning, sebelah merah.. Mesti xde org curi..
Or bleh jugak wat mcm gini

Frodo Baggins said...

yahhhhh, hati sesuci embun pagi datang maliii!! selipar?? slipar kontol lu x kene cilok kan? wa syak lu dah letak tanda ... "sape tibai gay!" kan?? .. wooohaaa!


>>___<<


ian katak gay tegar!

Frodo Baggins said...

komen dah x yah pakai pak guard yer helly? wakakkakakaka.


danggggg!

~anna&anuar~ said...

mase bdk2 dlu, lu nek beskal ke weeyy??(zmn bdk2???... aikkkk x phm)

bkn skrg pun lu budak2 ke? SBB PAKAI BLOGSPOT.... gyahahahahahaa....

ai pun budak2 jujaaaakkkk...

wkakakakkakaaaa

deus X machina said...

ke sebenarnya lu yang curi selipar ni...
kekekekkee

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hellioz..

gua pernah buang selipar bilal masjid..

dia sound gua main kerantong..

dia tatau kot kerantong tu atok gua yang buat..

suka ati gua buang selipar beliau.

tapi kini gua suci..sesuci epal..

paham??

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku kagum bile ko da xtdo time dgr khutbah.mungkin pasal rumah kata pergi, kubur kata mari..ko da tesedar..atau mungkin doa aku nk ko brubah da makbul.gyahahahahah!..asal aku gelak cm ko skg?ntah..aku pun xtaw.



mamat yg kaki ayam tu sama cm aku dlu time sliper kene curi..ko saje nk cite pasal aku kan!









x.aku tipu je.haha!

geLaSkaCa said...

haha..
hellioz..

kalo selipar kne cilok,cilok terompah masjid jek..
haha..

best skit..
ada melody..haha..

Razman said...

pakai la kasut getah org g menoreh tu. tgk pncuri sgup curi ke x.

~Blabberina~ said...

arini plak kat KL,perarakan anti Israel la pulak..

Besi Karat said...

aku tertarik dengan komen pendakwah informal.lagi2 dengan link yg dia bagi tu.masyuk gak stok cuci mata.
kehkehkeh.

Hidemichi said...

gua dah lama x kena curik selipar...tapi gua tetap x berani pakai selipar cantik2.

Rowena Chasez said...

aiyooo..
pakai selipar buruk je laa pasnie..
huhuu~
baru je lepas smyg..
dh wat dosa kan..

hellioz said...

wong
JOM teh o ais
lu nk ktne?
gyahahahahaha

pencurik selipar memang lahnat sket perangai
gwa pon banyak kali kene
sigh~
hawau sungguh
gyahahahahhahha~

Azizul

Wajib sumpah seranah
nak g semayang pon pk selipar
gyahahahahaah~

Elmo
Ah
gwa pakai selipar jamban pon penah kene rembat
name pon pencurik selipar
ape pon dia sebat
gyahahahaah~

Mr Sup
gwa penah bwat cam lu
xrembat selipar org laen
malu gak ah mase grak g kete
sigh~
tapi nyirap gak an?
gyahahhhaha~

Pendakwah
gwa xsalahkan orang yg g masjid sembahyang
gwa salahkan pencurik selipar je
ok?
niat masing2 tuhan tahu...
btol?

Cokelat
penah aje selipar buruk kene rembat
gyahahahaahahah~

hellioz said...

Hiro
manusia macam2
yang perangai lahnat ramai
cume xnampak je
gyahahahaahah~

Ayue
gwa dah penah kene banyak kali
countless dah
gyahahahahaah~

Hizami
kan3?
salute gyler kalau xrembat balek slipar org...
gyahahahaahah

aly
lepas tu?
cmne nk pakai balek?
gyahahahaahahaah~

zara
gwa memang hati suci
lu orang je xtau
gyahahahahaah~

gwa tdo sedap je mlm td
tu yg gwa xmoderate comment
gyahahahahahaha~

hellioz said...

-zoro
HI5!
gyahahahahahha~
siap ade tips lagi
memang care...
gyahahahah~

-syazana
bukan gwa yg kene rembat
orang laen
gyahahahaah~

-reen sofee
meyh la...
siyes nak tgok?
gyahahahaahaha~

-Whoopz
kunci selipar?
gwa penah tgk gamba tuyh
memang style
gyahahahahaha~

.::WaNiE::. said...

siot wa tak sempat nak baca

training dah nak start

wa cuma sempat nak tanya

eh bukan abg sally dah cakap lu tak yah sembahyang ke beb

hellioz said...

frodo
kalu mende tu kene rembat gwa sapu syelek muka dia...
gyahahahaahah~

semalam je xde guard
gwa ngantok gaban
gyahahhhaha~

anna
wa cakap zaman muda2...
gwa budak2 lagi skunk sebab pakai blogspot...
gyahahahahah~

deus
erk888...
JANGAN CAKAP KUAT2!
gyahahahhaah~
waklu...
gwa ni tukang cerita je
gyahahahaahahaah~

hellioz said...

-alvin
ah...
lu setan same macam gwa
tapi gwa iblis

sape soh lu maen kerantong tuyh setan~
gyahahahahaahah
kan da kene marah
ha
maen lagi maen...
gyahahaahahahahaah~

-xtion kamen
eyh lu neyh
gwa sunat lu nak?
gyahahahahahaaha~

aah,
apsal lu gelak cam gwa?
nak kene saman ke?
gyahahahahaahahhah~

-gelaskaca
terompah?
masjid tmpt gwa xde terompah
tp gwa bole bygkan bunyik dia
kletuk kletak (ulang bunyik sampai rumah) gyahahahahahahahahahah~

-Razman
kalau dah name pencurik
kondom dah guna pon dia rembat gak
gyahahahahahhaha~

hellioz said...

-besi karat
tau xpe...
menjuih gwa tengok
gyahahahahaha~

-hidemichi
gwa pon same
kalau kene rembat
sumpah gwa maki hamun
gyahahahaha~

-rowena
itu baru betul2 manusia
gyahahahahah~
perangai yg lahanat jela...
gyahahahaahahah~

-wanie
ye ke?
gwa lupe ah...
gyahahahahahaa~

ah lu...
sajek je
nanti gwa mati sape nak jawab?
gyahahahahahaah~

.::WaNiE::. said...

wa baru sempat nak baca ha

brother tu skrg mungkin jadi laki wa kalau lu kenalkan dia ngan wa

takdekla wa jadi ppn lucah bai

jadi pujaan ustaj2 jahanam cari gambar lucah lam blog wa

DarkSky said...

ade gak pencurik slipar yg kantoi mencurik, kene ikat kat tiang tepi masjid.. abes2 semayang je ramai lak datang bagi sedas dua penumbuk.. puas hati aku tgk, nyusahkan orang len jek..

DarkSky said...

ade gak pencurik slipar yg kantoi mencurik, kene ikat kat tiang tepi masjid.. abes2 semayang je ramai lak datang bagi sedas dua penumbuk.. puas hati aku tgk, nyusahkan orang len jek..

DaHLia said...

lol...selama ni aku ingat ko pompuan... ^_*

maCy said...

pna g smayang jumaat 3 kali j kot.. ta pna plak kne rembat sliper.. taktau la kalo dak2 laki ade mood gak mo rembat heels.. hee

can ili be akmal? said...

^^ typical jumaat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~