Thursday, June 3, 2010

Rage Session

Gwa syak gwa bosan...
lalu gwa mengambil keputusan untuk menyediakan Rage Line kepada penggemar2 rage di luar sane...

RAGE FEST!
RAGE = Luahkan ape yang lu xpuas hati...


Ape yang lu orang perlukan?
lu bagitau gwa ape yang lu xpuashati
Gwa akan bertindak selincah tupai dekat rumah gwa bagi membuat entry untuk melegakan amarah lu
xpon gwa akan buat lu lagi Rage...
gyahahahahahahah~

Ape jenis2 Rage?
Itu bergantung kat lu...
gwa open je...
Lu nak rage pasal si polan bi si polan ke
Lu nak rage pasal Streamyx lu lembap ke
Lu nak rage pasal kucing sebelah rumah lu ke
Lu rage la ape2 kat gwa...
Janji lu x rage pasal isu sensitip
sebab isu2 sensitip ni gwa malas nak layan...
xpasal2 gwa masuk ISA sebab lu orang...
gyahahahahahah~

Macam mane nak rage?
Lu email je gwa at hellioz666@gmail.com
lu bagi detail sket
bagi ape2 yang patut
bagi link ke, gambaw ke, ape2 lah yang ade kaitan
Tapi jangan tak bagi ape2 maklumat plak melainkan lu nak gwa buang request lu jaoh2...
The Rest?
gwa tolong korek dalam2...
kalau gwa rajen...

Ape lu dapat?
gwa akan credit kat lu sebab lu pencetus rage ni...
kalau lu xnak gwa credit pon xpe, lu ade banyak option boleyh pilih...

Sebarang soalan tambahan?
Lu tepek panjang2 kat comment section gwa,
karangan 4000 patah perkataan pon xpe...
janji lu karang sendiri...
gyahahahahah~

P/S : Rage terbuka kepada semua makhluk bumi.... gyahahahahah~
P/S/S : Rage pertama akan diterbitkan selepas pengumuman ini selesai...

Rage List
# 1 Rage Fest
# 2 Rage Fest
# 3 Rage Fest

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

33 comments:

Rowena Chasez said...

wahhh..
boleh ckp pape je laa ek??
huhuuu~
let me think 1st..
kalo ade nnti aku email kat kau ek..
hehee~

Whoopz said...

Nanti gwa kirim surat kat lu br0.. Bak cni alamat rumah.. Hahah..

ardinihumaira said...

nanti nak try emel gak la.. hehe

Welcome to MyBlog ;)

Faizal The Newscaster said...

peh..lu nak start revolusi rage seluruh dunia..

aku nak rage pasal mee siput boleh ka?

aly said...

banyak yg nak di-rage nih!

::Sarah:: said...

Rage? Rage on how shitmyx gone apeshit whenever it is peak hours. Rage on how download becomes srowpoke like hell bila kena capped. And also, rage on asal ada maintenance or repair work in progress, dorang post in their website instead of the news as they took it for granted user will go to their website and check causing everyone goes apeshit when connection kdg2 fail to connect for days..Hampagas and shithead punya TMnuts..sekian terima kasih..LOL~

J. Love said...

gua rasa gua banyak je nak rage. tapi sekarang ni gua tengah sebak, tak terlintas apa-apa kat otak. kang gua ym lu je lah. hahaha

Farid said...

lu rege kempen 2 sudah

miey said...

Just rage about someone that very stupid going drift and had a ride thats sound vroom..vroooOomM..kepish.kepish..
around the neighborhood house at night. very silly people!

For those stupid who talks too loud last night you all very sick!

Wondering how a mesin kuda and roulette gambling outlet still around this neighborhood?! Where the police?

Fhad said...

tolong sediakan ruangan berkenalan seperti mangga dan majalah hai... hahahah....

jane said...

rage tu apa???
tak paham lagik neh

gyahahhahhah



jgn lupa amalkan qunut nazilah >__<

a walk to remember

.::WaNiE::. said...

gwa mmg tgh hangin ngn makhluk bajet ustaz yg masuk blog wa pastu kondem2 wa

umpama seorang ustaz menonton porno

dah tau salah tapi tengok gak

babi

BalqisShafiqa said...

jujur wa nak tanya rage tu ape ye??

pasal kemarahan ni, wa benggang dengan sekitar wa.
manusia mempersoalkan tentang masa depan.

DaHLia said...

hahahhaa...dashyat laaa ko punyer servis beb...
weh, kalo ada yang nk suh RAGE aku, ko buat derk je laa ek..hahaha :P

RastaMat said...

macam baek je lu punye servis bro..
Nanti guwa email kat lu ke"rage"kan guwa..
hehe..

Sharinginfoz said...

luahkan apa yang terpendam kan....baik daripada simpan sorang2 kan

41% Penjawat Awam, Rasuah?

Epul Azimi said...

ermm...ermm...ermm...ooooo

Eciz said...

nak bahan org lagi la tu. KAHKAH

maisyara Pot! Pot! said...

aku tak puas hati ni....



berangin satu badan...



tapi, kenapa susah bonar nk keluar2 ni..



grrrr...


*ko pikir sendiri la sal apa aku tk puas hati :P wakakaka

Kie-yu said...

wah!!
aku nak join
best ni
lu mmg gempak la hellioz

*on suis aircond*

psstt..tggu email dr aku
jum nk g crik pasal nih
wahaha!

Nur said...

nak cari pasal

nak cari pasal

nak cari pasal

nak cari pasal

apa yg kau merepek ni setann...

gyahahahaha... dah mcm kau plak ketawa

nEo.. said...

SAtu tawaran yg agak baik..tapi Gua akan luah sendiri ape yg gua rasa tak puas hati,Dan apa yg terpendam dan bermain dlm hati gua ni mungkin lu 'terlepas pandang' atau gua yg belum habis baca semua post lu.Ape pun gua masih belum cukup 'bullet' untuk buat semua tu.Gua kena bijak dalam hal sebegini.Bak kata DR MAHATHIR "Kalau musuh handal bermain bola dan ingin mengajak kamu bermain bola,Jgn diikutkan rentak musuh kerana kamu pasti akan kalah!,dgn itu ajaklah musuhmu bermain Snooker." Tapi tak adil kalau gua guna ayat DR M sahaja.Dengar pula ayat Anuar "Jgn kau hendak bermain dgn Aku suatu perkara yg aku juga amat mahir tentang perkara itu!"

Hizami Rahim said...

wohoo.
gua pun nak hantar jugak la.
;)

heart~ said...

alaaa gua mls la kalo bab2 emel ni...kalo gua tls kt sni je blh???


hahahaha

gua nk lu cari info yg berat pmpuan tu dlm 56kg then dpt turunkn berat badan kpd 47kg dlm ms sebulan tanpa buat pembedahan....ngaaaaaaa~

..nOj.. said...

ok gwa setuju. lg setuju kalo ujudkan satu team rage. bile ade sesatu topik, ktorg geng geng ini akan bakar lagi bagi rentung. geng hotmamas sure suka mende kontroversi camni. hahaha

kaizen said...

ngehahahhaha

lawak tol!!

siyes dia x mahir lagi... dah pandai wat onar....

ape da..... x taw nak kate ape... tapi siyes tajuk dia wat aq panas 1st time baca... 2nd time baca pun panas gak... tak tau mcmna nak sejukkan balik.... har har har (nih sama sikit aq komen kat blog dia..) ngehahahha

fndrocka said...

ini bolehmembhayakan keselamatan negara

Latest Entri : Pisau Ajaib Yang Boleh Pusing Masa Ke Belakang

reen_sofee said...

pergh pape pon boleh ka bro?
nanti aku dah ade mangsa aku gtaw ko bro!
eh eh??

Miey said...

sokong dengan apa yg noj kata. tubuhkan team rage. sampaikan info!

A-Y-I-E said...

wahhh thanks2.. sebab bagi maklumat.. btw.. aku tak kisah pun mana-mana ko nak letak komen.. hahahhaha

Yayaa said...

babe.. buat la pasal orang2 yang ciplak gambar org laen and gune pic tu macam pic sendirik.. wohooo. bikin angen jaa.

Ir. Cacing Kerawit said...

haha....memang havock...gua terok kena tibai demam WC, smpai seminggu xon9..haha....btw, blog ni memang best....tibai ja ikut suka hati XD

Taufik Dato Mansor said...

nak join,,, nak join..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~