Monday, June 7, 2010

Ranking?



 Rank Blog Gwa?

Gwa tak kagum pon ngan ranking gwa unless gwa dapat ranking No #1 dalam dunia
gyahahahaahahaahah~

Nape gwa x kagum?
sebab ranking ni bukan kekal pon
Yang kekal selamanya wajib la akhirat nanti...


Kalau lu ranking tinggi ke langit pon tapi lu lupe diri xgune gak...
Lagi2 those So called 'OTAI' yang budget blog dia paling menarik dalam dunia...
pergi jahanam dengan perasaan riak lu...
bak kata Jane, "Riak tu tak baik, itu perangai syaiton!"
ok2, perangai syaiton tu gwa tambah...
dia cume taip ayat pertama je...
Tapi gwa iblis, bukan syaiton...
gyahahahahahaahahahah~


Malas gwa type panjang2
lu justify la ape yang gwa maksudkan kat atas tuyh
selamat beramal, jangan lupe diri!
gyahahahaahahahaahaha~

P/S : Credit dekat mamat ni sebab dia yang roger gwa pasal ranking2 neyh
gyahahahahaaha~
P/S/S : lu agak2 kalau gwa penuhkan iklan kat blog gwa lu nak datang blog gwa x?
P/S/S/S : lu orang agak2 kalau gwa iklan banyak2 gwa bole bagi 7 keturunan gwa kenyang x?


Note : gwa xkenyang la makan duit iklan blog gwa... gyahahaahahahahaahahahaahah~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

59 comments:

seliparbesi said...

oi..hebatnye...ha...
tau xpe.sume ni duniawi je beb

ES said...

gwa x penah plak cek ranking sume ni.jadah aper?
hehe

*Miss Geli^ said...

aku macam tau je pasal ranking ranking ni tuju kat sape..??

hahhahahah....

admire eh??ngaku je arr..



AAauuuummmmm!!

Farid said...

gua blogger otaik...

so nak maki gua gak?

Farid said...

1

Faizal The Newscaster said...

aku concern ranking piala dunia je sekarang nih...hahaha

Kie-yu said...

yeah~
betul tu. xmoh riak
Allah mara

yg pat iklan tu ade terkena kat btg idong sket
LOL!
aku suke tgk iklan kt blog aku
mcm meriah je
sambil2 bleh masyuk 2, 3 posen
mane tau pasni leh kua keta sejibik
hahaha.

aly said...

bila lu stat lupa diri, gua pun stat lupa lu..

kalau iklan lu letak bley buat gua insaf, letak la byk2

ade lagi ke yg belagak otai?
otai dia bley bwk masuk kubur ke?

fhunky-fhinky said...

ranking?

hahahaha...

Wan Perlis said...

ranking?
ada apa dgn ranking
duit iklan masuk tabung masjid la

hellioz said...

-ES
yang bgtau ranking latest gwa ade link kat bawah tuyh

gyahahaahahahaha~

-Selipar besi
yerp...
duniawi

janganla lalai kejar ranking sampai lupe kejar solat 5 waktu...
gyahahaahahaahhaah~

hellioz said...

-miss geli...
eleyh...
cakap gwa lebeyh
gyahahaahahaah~

-Farid
lu nombor empat la nurul farid
gyahahaahahh~

lu otaik ke?
gwa newb!
jom kite kawan....
gyahahaahahaahah~

hellioz said...

-Kie-yu
chillax babe
gwa bukan tuju kt lu
gwa tuju kt otai2 sanerh..

gyahaahahahaahaha~

-FTN
HI5!
gyahahaahahhaahaa~

hellioz said...

-aly
ramai jep...
gyahahahah

kalau gwa lupe diri,
lu maki je gwa seda dua
gwa tarahal punye
gwa pon manusia biasa, buat salah.
gyahahahahahah~

Fhunky fhinky
gyahahaahahahah~
gelak plak lu
gwa senduk lu baru tau
gyahahaahahaahahaah~

hellioz said...

-wan perlis
sumpah brilliant idea lu
nanti gwa usahakan...

gwa xpernah cash out lagi duit nuff gwa
gyahahaahahahaaha~

fhunky-fhinky said...

gua gelak bukan apa...
lepas baca post lu, gua gi check alexa jgk..

ranking gua lagi haruk..HAHA

p/s:nasibla blogging for fun.

Azizul Luqman said...

perghhh.,
ko buat entri ni mesti penuh dgn perasaan bongkak kan.,
wahkahkahkah...

J. Love said...

er.. gua tak amek tau. so whatever.

@yuE said...

baru aku perasan yang blog lu tak de iklan..hahaha gua pi blog orang bukan tengok iklan derr gua tgk entry...tp kalau dah iklan lebih pada entry baik blah je..ye dak??

haha...lu tuju kat sape nih???gua picisan je..ranking kejadah apa ni pon aku tak taw nak tgk..giler naif dowhh..

hellioz said...

fhunky
tahu xpe
relax2 sudah
gyahahaahah~

Azizul
kalau gwa bongkak tuhan balas
kan gwa da cakap, xbeyk riak
gyahaahahaahahaah~

hellioz said...

J.love
gyahahaahah~
nycey~

ayue
gwa tuju dekat otai2 sane
gyahahaahahaah~
fucked up gyler....
gyahaahahaahaha~

hellioz said...

ayue
gwa ade iklan nuff ngan google la
gyahahahhahah~
tp tu pon xde duet dalam tuyh...
gyahaahahahahah~

Whoopz said...

Ramai yg berlumba dpt ranking plg best kat dunia.. Akhirat mereka (termasuk gwa) kekadang lupa..

maCy said...

apsal lumut men tuka2 name lak ni..
na kne kekasih sorang ni..hehe

um, ta pna tgk..
xpe lah..picisan pn macho pe..hee

hellioz said...

whoopz
gwa pon same
kdg2 leka sgt
gyahahahahah~

macy
lumut?
apakah?
gyahahaahah~

nasikputeh said...

alaa.. blog suke2 je dah la..

*gwa byk kali try pronounce lu punye gelak syaiton tuh.. *

Amir Izzat said...

wa sokong lu beb!! hahah.kipas kipas..kasi kipas lagi..kah3... betul pe yg ko cakap.. huhuhuhu...dunia hanya sementara...

Siti Nur Aminah said...

dude..gua xphm bebenor pn pasal blog the unknown..so xle nk cte pasal dia....uhuhu

amoi said...

CIS dah boleh lawan aku!
haha grrrrr

WZulhilmi said...

Bagi pendapat aku lah kan.. Aku sendiri akan cakap ranking2 dengan iklan2 nie tak penting. Sebab apa? sebab aku sendiri tak pernah merasa benda2 mcm tu. Bygkn lah klu tiba2 blog aku dpt ranking tinggi. Iklan berduyun2 dtg. Mungkin pikiran aku akan jadi lain pulak.

For me apa yg lagi penting sekarang adalah nak kumpul loyal readers. Iklan dengan ranking tu kurang penting sgt lah buat masa sekarang. Kalau dpt pun aku akan anggap sebagai bonus. And insya allah aku cuba untuk tidak lupa diri kalau berjaya kelak (Kalau berjaya lah. Nyiahahaha!!)

fndrocka said...

setiap kali sembang pasal ranking..gua akan rasa rendah diri..muahhaaha

Latest Entri : Shahir Si Pencuri

Hidemichi said...

uik...apa kes yg hater redmummy tu...hater redsally xde ke?

maisyara Pot! Pot! said...

ape gua ranking tu? aku tak paham. hahahaha...

hellioz said...

NASik puteh
gwa pon suke2 gak...

sumpah gwa gelak sorang2 bace statement lu
gyahahaahahahaahahaha~

aphal lu pronounce gelak gwa?
gyahahaahahahahahahah~

kucing gwa pelik gwa gelak sorang2...
gyahahaahahaahaha~

hellioz said...

-amir
tau xpe
duniawi memang best
tp xkekal
gyahahaahahaaha~

-siti nur aminah
alaaa....
mesty ade reason kenape lu tetybe cite pasal dia...
gwa da bace sume ayt dia
english dy kaw2
macam kopipekat
gyahahaahahaahahah~

hellioz said...

-amoi
da bole lawan ke?
yeah, gwa menang dengan lu
gyahahaahahahaaha~

grrrrrrrrrrrrrrrr...
gyahahahhah~
comel macam unta tau x?
gyahahahhaahah~

-Wzulhilmi
gwa pon same
gwa kepingin loyal readers
bukannya uang berduyun2
gyahahaahhaahah~

hellioz said...

fndrocka
nak rendah diri wtpe
level manusia mane ade laen2
gyahahaahhaahha~

ranking gwa dulu juta2 gak
xmati pon
skunk ribu2 plak
xkaye pon

lu chillax sudah
gyahaahahahaahah~

hellioz said...

-hidemichi
gyahahaahhahah~
ape gile redsally?
gyahhaahahaahaah~
sumpah lawak...
gyahahahahah~

-maisyara
xtau?
nak gwa ajar ke?
kalo nak tanye lebeyh lanjut tanye si sally ok?
gyahahahhhaha~

Alia said...

Haha, ada ke yg perasan blog dia sungguh otai paling menarik dlm dunia?

omg tolong lah, geli tetek aku dengar.

hellioz said...

-alia
LU SUKE WT GWA GELAK BACE STATEMENT U OK!
gyahahahaahahaahahaahahah~

geli tetek?
ape harom tuyh?
gyahahaahahahaahahaahaha~

ade jerp otai macam tuyh.
kalo lu nak tengok lu pm gwa,
xpon lu jerit je kt shoutbox gwa
gyahahaahahahaahahaah~

maisyara Pot! Pot! said...

hahahaha... buat tk tahu. sebab ranking aku tk power cm ko. demi sakit hati, baik jadi budak lampi! gyahahaahahahaahahaah~

hellioz said...

-maisyara
gwa da agak da
lu lagi pehmes dari gwa kowt
gyahahahahahhaahahahahh~

.::WaNiE::. said...

aku perlukan iklan utk beli coli dowh

kalau tak matila watak mariam ogawa

ahahahaha


ranking?

bukan dpt trofi pun

lain la kalau dpt kalahkan ranking fb boleh la riak nak mampuih

reen_sofee said...

aku tak dtg dah laa nampak nye sebab mesti susah nak load nye!
aku gune wifi jek!
lembab!
hohohoh

hellioz said...

-wanie
coli?
coli merah ke putih?
frodo suke waner putih
gyahahahahahahahah~

-reen
xpe...
teruskan usaha anda...
gyahahahahhah~

areleaf said...

nampaknya gua terpaksa jugak mendedahkan diri..gua lah otai yang disebut-sebut oleh hellioz..


sekarang gua sudah ada beratus2 franchise burger di seluruh negara..

hellioz said...

alep
alamak
lu spoil la...
sape suruh expose diri lu awal sangat?

x cukup saspen lagi...
gyahahahhahah~

maisyara Pot! Pot! said...

aku femes? wakakakaka... ya! femes dgn comment ciput! xD

hellioz said...

maisyara
rajen ngn malas komen org je
gyahahahahaah~

cikgadis konfiuss said...

alaaa..apasal ku terlepas ni?
kan da ramai org komen!
x mau la komen
hoh! mrajuk! wakakaka

iman said...

siapa jane?

iman said...

eh wa nak tau...tbe ade nama dia

hellioz said...

iman
lu sape?
apsal xtinggalkan link?

iman said...

bwahahaaahahha

aku blogwalker yg takda blog
suke baca2 jer

hellioz said...

-iman
ouh...
asal tanye pasal jane?

iman said...

takde...dah lu sebut nama dia..
wa teringin nak tau..dia ada blog ka?

wa nak usha

hellioz said...

usha plain jane
dekat link blah tepi tuyh...

Seha Haris said...

wowowow! hellioz, gle kentang lagi kental lu! ranking top 10 tu! no 7, lucky number maaa! haha. kalah redmummy. mampu kasi kalah blog si merah tu ke? hahah.

zaf said...

iklan?
tak yah ah
wat semak je dinding.
berblog untuk membebel je.
takde pulangan duit pon tak pa la. tak rugi.
ranking? wateber la.
tak heran pemes tak pemes. bukan boleh buat negara aman makmur pon jadi blogger otai ke hapa
=.=
yg best share knowledge, pengalaman etc dah la.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~