Friday, June 4, 2010

Sekonyong-Konyong Terima Kasih Dekat Semua Rage Lover!

Gwa tak sangka plak RAGE FEST # 1 dapat sambutan yang menggalakkan
tapi bukan senang nak dapat bahan camtu...
ni semua terima kasih lagi sekali dekat informer yang gwa namakan SECRET~

Ah lu orang
gwa jentik telinga lu orang sorang2 baru tau
gelakkan gwa je keje...
Gwa dala inesen macam bayi baru lahir...

Ape2 pon,
Gwa akan terus buat Rage Fest seminggu sekali
itupun kalau gwa rajen macam si Sally yang suke kopi pes n post 20 entry sehari
kalau gwa malas,
gwa publish jela artwork2 sampah gwa dalam draft yang berlambak tuyh...

For the mean time
enjoy dulu Rage Fest #1 sampai lebam sebab gwa da letak print screen
so, jangan la risaw sangat bahan gelak lu hilang....
everything is under control....
gyahahahahahahah~

Eyh?
bukan semalam gwa pegi semayang jumaat ke?
apsal arini jumaat balik?
ini yang gwa hairan neyh....
cepat btol mase jalan2...
gyahahahahahaha~

Malam sk8 kalau gwa rajen gwa ade post kelakar pasal hari jumaat
stay tune~
gyahahahahaahahaah~

ape2 pon
THANX AGAIN YA'LL!
gyahahahahahahah~

RAGE FEST INFO

P/S : Lu xpenat ke gelakkan orang hah?


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

30 comments:

Hizami Rahim said...

tahniah bro.
wakakaka.
lu pastikan entri malam ni kelakar.
kalau tak gua sumpah seranah blog ni.
gyahahahahaha~
;)

~anna&anuar~ said...

ahahhahahahahha....
sengal la ko ni helli...
dah ko mmg wat enry soh aku gela..
xkan aku nak nangis lak..
kang akte sentap lak..
muahahhahaha.....

maisyara Pot! Pot! said...

buat post malam jumaat. wakakaka xD

Whoopz said...

Byk ketawa awet muda.. Hahah.. Tp lu punya ketawa gwa rasa menggoda awek muda2 ar bro.. Gwa jeles tgk f0rmspring lu.. Hahah..

lufkin said...

ehh? mane entry saiful dirodok 2 lelaki?

cikgadis konfiuss said...

haha..rage jgn x rage!

hellioz said...

anna

ye ke?
gwa buat n3 kenekan orang pon lu gelak
kesian la dia weyh...
gyahahahahaahah~

Hizami

lu sumpah je blog gwa jadik USD 4 juta
gwa takesah pon
gyahahahahahhaahah~

hellioz said...

-maisyara

xboleyh
ade yang rate blog gwa 18 sx nanti
gyahahahahahhah~

-Whoopz
gwa xtau plak ketawa gwa mengundang~
lu jangan jeles2 ngan gwa beb
kte makan eskrem paddle pop same eyh?
gyahahahahahaah~

hellioz said...

-lufkin
gwa tersilap publish la beb
gwa x abes buat karangan darjah 2 agi...
gyahahahahah~

-cik gadis
WAJIB!
gyahahahahah~
kalau ade bende nak rage,
jangan segan2 calling2 gwa kayh
gyahahahahahahaahaha~

aly said...

entri mlm ni misti bley buat aku gelak-guling punye eh?

Farid said...

lu.. mana kondom lu main malam tadi? gua nak tahu skang!


gua xde spere!!

*Miss Geli^ said...

walau pc ahkak mengalami kegilaan, takpe..ahkak lambat skit la..

ahkak rasa ko berbakat jadi piah zadora..

Azizul Luqman said...

entri yg ko buat memang wajib kena gelak, kalo xgelak xnormal name nyer., wahkahkah...

..nOj.. said...

enty malam ko aku baca ari senin la. aku ni mak budak. ari cuti ari bersama anak anak. harap tidak lapuk entry tersebut

Roronoa Zoro said...

aku menantikan rage yg terbaru.. hehe.. sronok hentam semalam.. =) sampai kiok terus.. =P

malam nie jgn lupa update.. aku tunggu.. :D

A-Y-I-E said...

Bro... Rage Fest tu apa???

Huhuhuhuhuh

hellioz said...

aly
xde la guling2
bende bodow je
gyahahaha~

farid
dekat dalam mulut maria ozawa...
lu xcakap awal2
dy da makan da...
gyahahahahaah~

hellioz said...

miss geli
piah zadora?
itu name unta di padang pasir ke?
gyahahahahah~

azizul
yeke?
gwa bukan comedian pon
gyahahahahahaah~

hellioz said...

noj
tarahal
n3 gwa lapuk lepas 5 tahun
ade warranty lg
gyahahahahah~

zoro
kiok ke?
gyahahahahah
gwa tekejot dy delete n3 tuyh
gyahahahahhahah~
betul2 jahat gwa neyh
betul2 iblis...
gyahahahahhah~

hellioz said...

AYIE
rage fest?
nampak banner rage tu tak?
nanti gwa roger lu

AyuE said...

haha...bagus2 gua dah tak sabar nak gelak puas2 nih...

best betol lu hentam org kan..sampai menitis air liur gua...hahaha

wong ah ian said...

oi bagero! ape rage2 ni?..ai x suke la..kasi entry lucah untuk farid buat modal kawin dgn tgn sndiri satu ok..

owh lupe, entry rage ko tu dah ramai sgt komen so aku malas nk join haha..

J. Love said...

*yaaawwwnnnnnnn*

J. Love said...

eh eh.. xde moderate comment!

BAGUS!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.gua lg inesen dr lu ;p

deus X machina said...

jgn lupa apa yang gua cakap time ym semalam....erk888888

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cilaka...br 2hr gwa x blogwalking, da mcm2 gwa telepas kt blog popular,hensem,cerdik,ilmiah ni..









tye la gua da makan ke blm?..gwa da puji lu scra ikhlas ni

~Blabberina~ said...

hehe..ade entry at my blog ckp psl blogger yg ciplak. u was at his blog too..

.::WaNiE::. said...

hel

xdek idea ar

blh tlg updatekan blog aku tak

aremierule said...

Memang betul blogger untuk budak2 pun sebab senang sangat nak guna , wordpress payah nak guna tu la pasal untuk orang yang lebih matang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~