Tuesday, June 15, 2010

TERJAH VERSION MITSUBISHI EVO 10 : MAHIRA MORRISON

TERJAH KEJADAHNYE?!?!
gwa perasan lately lepas gwa buat huru-hara,
semua nak ikut gaye sally promote blog.....

Apehal?
lu orang nak jadik reviewer gak ke?
gyahahahahahahahaahahaah~
GO ON~
don't mind my word
gyahahaahahaahahah~


Si sally ni pon satu,
dia nak kene rage lagi ke?
gwa banyak je bahan nak publish
tunggu perfect timing je...
tapi gwa syak sally ni kurang kasih syg...
Lu nak kne rage lagi ke sally?
gyahahaahhahahaaah~
Ramai je informer gwa inform pasal si sally ni haven't got enough...
nah, entry hamsap gwa bagi...
gyahahahahaha~


gwa malas cakap banyak
meyh tengok rapat2....
gwa ade barang baek nak jaja ini hari...

Gwa bukan nak cerita pasal terjah2 bodoh neyh, 
gwa nak story pasal PURE HONESTY dari sorang blogger yang gwa penah bace blog dia...
kalu tak, takkan gwa jumpe n3 dia yang ni plak...
gyahahahahahhahaah~

Lu orang misty curious nak tau ape babi yang gwa cakapkan ni kan?
meyhh tengok..
CLICK FOR A BETTER VIEW

SALUTE!!!

Nak tau kenape wa salute ini blogger?
sebab dia jujur gile, dia xhipokrit macam lu orang yang kipas sally semata-mata nak trafik...
Lu tengok betape jujurnye dia neyh, xde nak kipas2...
straight to ampang point je explanation dia
RINGKAS N PADAT!

FYI,
gwa dah mintak permission pon nak feature dia kat sini...

Lu agak2 dia dapat DI JELAJAH X?
mesty la...
blogger ni cun plak...
siyes cun, wa xbodek...
"You are beautiful missy"
Nak tengok macam mane dia kena review????
JOM...
KLIK BAGI GAMBA BESAR
BILE MASE U TUKAR NAME BABE?

Kan gwa dah cakap, dia ni cun...
kena review pon cun...
gyahahahahahahahahahaa~

SO, kalau lu orang muke pecah rumah macam gwa,
lu xpayah la nak berangan nak kena review macam ni,
silap haribulan lu kena kutuk macam ade sorang blogger ni...
Bukan sebab muka pecah rumah pon, sebab gamba laki banyak sangat
so, dia malas la nak review banyak kan....
gyahahahahahahah~
dia xnak di expose dan xnak masuk campur dia cakap
kan atyn???
gyahahahahahah~

REMEMBER GUYS, HONESTY IS THE BEST POLICY!

P/S : Nak rahsia di sebalik Aktiviti JELAJAH BLOG ni? Tekan LINK ni.... blog ni akan reveal secret behind the secret of all motherfucking secret that u should know.... gyahahahahahahah~

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~


56 comments:

aLy said...

terbaik da tu

eh eh abg sally cam ade ati ja tu
jage-jage

Farid MOFASAD said...

aku nak buat gak ke tak? leh upkan trafiq aku.. hahahah

fhunky-fhinky said...

kalo gua, mesti kena:

"ini blog fhunkyfhinky, sumpah sampah je kalo korg nak tgk"

hahahahaha..LOL..

Kie-yu said...

weh hellioz!
aku pun cun gak ape
tak caye tgk profile pic aku
cepat terjah aku
hahaha!

Hizami Rahim said...

haha.
;0
i've been there.

Lya Colours said...

ohh ini ke sally
aku igt kan sape la
haha
aku x minat pon dia ni
ntah apa2 je
baik usha blog masak2

Faizal The Newscaster said...

ini lagi bingit dari bunyi Vuvuzela nih...

waahahaha

~anna&anuar~ said...

ahahahhahaha... bhn lagi... rasakaaaannn... maluuuu dowwwllll.... nmpak sgttttt...

wkakakakakaka....

Epul Azimi said...

aku tak hensem tapi kiut,sila terjah........:")

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

lu siasat ke ni holoyos??


hahahahaha...

sgt terpeinci la heloyas...


nama lu sapa??

gua tak kenal la hulayas..



gua kenal bon sobri je...


damn...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hahaha...siot ar lu...terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

*Miss Geli^ said...

jaga jaga..akak ada kawan kat bukit aman tau...tapi dia keja jaga akaun..bole wat repot jugak ke??


dik, ngelat..mana acik amik link ahkak tapi tak terjah blog ahkak...

sebelum itu kenali la diri ahkak...ke nak ahkak jadi folower ko dik?? pastu letak muka ko kat sidebar??

Nuril Bahanudin said...

huhuiii..
ko ni pminat si ben eh helioz..
haha bnci tpi suka..

.::WaNiE::. said...

hehhhhhh

skrg ko paham tak kenapa aku kene cas sapa2 nak view webcam aku

muka comel boleh jual dowh

cuma aku kurang comel dari awek tu

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
wa rasa abg sali tu start nak jeling2 anak orang.

hellioz, bila nak jeling2 ni?

MC said...

terjah belog....ohoho....event mcam ni bnyk blogger da wat skarang

atreyu strange said...

Dude, you gotta stop talking about this guy because the more you talk about this same ol' guy, you're becoming so lame-shit and that fuckin annoys me because you have so much potential to troll. And trolls my dear, MOVES ON TO A NEW TARGET! Sheesh.

Aujinz said...

dari dulu lagi aku tau ade agenda tersembunyi..


muahahahhaha..
nasib baik aku tak giler trapik..

keh keh keh..

hellioz said...
This comment has been removed by the author.
areleaf said...

ape kurangnya gua berbanding makwe tu hellioz?ape dosa gua?adakah kerana gua tersilap rage pasal johor maka kita berantakan sampai begini..

PembunuhSenyap said...

lepas aku klik link awek tu terus aku melekat kat blog die..
memang cun...hahaha

reen_sofee said...

yela yela.
pas neh aku blajar lagik ntok honest k?
mane nak blajar eh?

Hidemichi said...

agak agak kalau lelaki muka baby face dia sudi terjah tak?hek hek hek

Liyanaa. said...

gua tak cukup cantik ke dia nak review gua gak? ye lah gua sedar gua tak suka buat entry puji2 sally tu. tak apa lah T________T

Whoopz said...

Ladies n gentleman.. Start y0ur muthafuckin' rage engine n chase the traffic.. Hahah..

syAzAnA said...

haha. jujur itu penting. gua nak juga hellioz. gyahahahaha. wee~

Nerzhul said...

hye sally...

deus X machina said...

abe sally oh abe...nak kemano tu abe...

CONNIE said...

nape name die Sally?

@yuE said...

AIK BOLEH PULAK PRINT SCREEN...GUA INGAT TAK BOLEH DOWH...


GUA RASA TERHINA SEBAB GUA TAK CUN...

Roronoa Zoro said...

haha.. best entri nie weh.. cayalah bro... =D

hellioz said...

FTN
gyahaahahaah
gwa nak gelak je bley x?
gyahaahahahahaahahaahahh~

hellioz said...

alvin
gwa siasat sebab link bersepah
tu yg senang dpt tuyh
gyahahahhaah~

hellioz said...

nuril
lu suke bwat gwa gelak
gyahahahahah~

gwa terer carik2 link
so, ayat2 typical yg lu bagi gwa dah lali dengar
btw, gwa chill je
gyahahaahahaahaha~

hellioz said...

balqis
gwa kalau jeling2 payah nak jage identiti gwa nanti babe
gyahahahaahah~

hellioz said...

-atreyu strange
" you're becoming so lame-shit and that fuckin annoys me"

if all i did annoys you
i would be doing it MOAR!!!!!!!!
gyahahaahahahahaah

lu suke provoke gwa, tp gwa selalu senyum dengan provoke2 lu ituyh
gyahahahahaah~

hellioz said...

alep
cte dy cmni lep,
lu x sogok gwa 4juta lagi
sbb tu la...

gyahahaahahaah~

hellioz said...

-pembunuh senyap
hamsap lu
dah2, balik2...
kembali ke jalan yang benar
gyahahaahah~

dia secretary org penting dow
gyahahaahaha~

hellioz said...

hidemichi
gwa xpasti la kalau dia ade taste songsang
lu pegi check ah
gyahahaahaha~

KFunC said...

laaaa..aku ingatkan crita kreta EVO..aduss

RyuJi said...

wakakak aku ingat pon ko cite pasal evo..cis

.::WaNiE::. said...

wa tak puas ati betul la ngan lu

Boyachilles said...

bro, aku rasa ni FB profile mamat tu

http://www.facebook.com/search/?post_form_id=27e6a0048269e494a819db6e327bff2d&q=azfarul.com&init=quick&ref=search_loaded#!/OmGitsMrRoll

budak lagi rupanya ha ha ha ha

atreyu strange said...

sbb lu tau aku provoke penuh makna.

ok go dai plis.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku nk upkan trapik gak la!

gyahahahahaha!!



ulang suara


abg sally polow gua, tp gua xpolow die.haha!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku suke ulang bda yg sma..

ko kisah?

aku peduli ape..

bon ashaari follow blog gua n gua xpnh follow die balik..gua ulang lagi,.gua xpolow die balik.hahahahahaha


angkuhnye gua..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lu xnk wat grop TOP 100 FB WANITA BUN HELLIZ KE?

hahaha..abg sally ade wat pe.

gyahahaha




gua n wat la group top 260 anak dara FB bun xtionkamen

.::WaNiE::. said...

xtion kamen,
lu jgn la buat anak dara

wa takleh join

ape la lu

iman said...

phewwwwwwwww~
hahahhaha

Mr PenyuBiru said...

konsep terjah lain dari yg lain ni. nas ahmad pun salute ni.hee

J. Love said...

APSAL GUA LAMBATT NI MADERFAKER PUNYA MAXIS!!!

M!Er4N said...

setuju tol ngan tuan blog ni..nk tergelak tengok blogger2 yang nakkan ben 2 jelajah blog mereka..bg mieran, kalau nk up kan trafik blog kita x perlu pertolongan drp org yg kononya boleh up trafik kita..adakah kalau ben terjah blog kita, trafik blog kita akan naik mendadak sampai beribu-ribu?x terpikir kah blogger2 kt luar sana 2?alahai kesian kt yg mengharapakan trafik drp ben 2..hahaha..makan asap bontot ben jelah blogger2 yg mengharapkan ben 2..hahaahah..

MofizPutra.com said...

hahahah...lawak lah.. org yang teruja sangat ng ben tu ape kes...

DaHLia said...

aku dah baca..

aku nak senyum jer :)

Frodo Baggins said...

sampai skrg wa x paham apsal beliau x pnh terjah blog wa? x berkenan ke ngan KY JELLY wa?


cilake!!1


>>___<<


kaktus itu hidup dalam panas terik yg ble wat manusia mati. tp beliau hidp sbb simpan air kat dalam badan beliau. kesimpulannya, simpanlah sperma kitaorg bebaik yer .. jgn cam parid. asyik main ngan tangan.


hye abang sally? lu camne plak?



waaaaaaaaaaaaaaa

larixxxxxxxxxxxxx

maCy said...

sape ta y ta ekhlas.. lawak la bai~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~