Wednesday, June 30, 2010

Teruna dan Dara

Simple question, complicated answer

Gwa nak tanye lu orang yang brilliant dan bijaksana..
Ape benchmark Teruna and Dara?

*********************************************
TERUNA

Ok
Kalau teruna,
Adakah seseorang tu boleyh dipanggil teruna kalau dia pernah maen sabon depan computer?
or main sabun dalam bilik air secara solo?
Or
Adakah dia masih lagi teruna walaupun dia pernah main sorok2 pisang [credit : Obe] dekat celah semak?
Or
Adakah dia teruna sebab xpernah sentuh langsung organ seksual dia kecuali ketika sedang membuat aktiviti kumbahan dalam bilik air?

To what extend seorang lelaki tu boleyh dipanggil teruna?
Any brilliant answer?

*********************************************
DARA

Ok
Bolehkah seorang perempuan tu dipanggil dara walaupun dia takde dara disebabkan aktiviti yang lasak?
Maksud gwa, dia lead a rugged life sampai hilang dara, adakah dia still dara?
OR
Adakah perempuan itu masih dara walaupun dia  dah pasang dara palsu yang dibeli dari Adult Shop?
OR
Adakah perempuan tu masih dara hanya kerna nama dia Nurul Dara Lara?

To what extend seorang perempuan tu boleyh dipanggil Dara?
Any brilliant answer?

P/S : Kalau gwa hibernate dari blogging, boleyh tak?
Gwa xcakap nk stop, hibernate je, macam beruang kat Rusia. Raaarrr....
Gyahahahahahaahahh~





Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

38 comments:

areleaf said...

senang je jawapan die..teruna tu macam gua..suci murni dan berdedikasi..

dara tu plak macam ella..jgn tnye kenapa ella..gua pon main bantai je..

amoi said...

pakai selaput dara katanyaa.

keh keh keh

Selaput Dara Palsu

intanurulfateha ❤ said...

.nk suruh pakwe gua cek dara gua lah
.hakhak!

fndrocka said...

secara tidak saintifiknya..selagi belum melakukan seks dikira masih dara dan teruna.seks penetrasi maksud gua.

tapi secara saintifiknya...lu kena cari sendiri

Terbaru :Tuesday With Fndrockacak

Aujinz said...

Gua masih lagi dara..soci!

rarrrrrrr...

LORD ZARA 札拉 said...

lu nak jadi beruang?

LOL!

@yuE said...

jangan lah berhibernate...nanti gua nak baca blog sapa sambil maki2...


tak penah plak org pertikaikan teruna...dara selalu la..


bagi lu dara tu penting tak??????nnt kalau lu nk kawin lu akn pertikaikan tak bini lu punya dara???


gua tak menjawab soalan lu kan...lalalalala~~


(0_o)

bukan penggoda said...

apesal lu nk hibernate?

complicated question that needs simple answer. pls?

.::WaNiE::. said...

Gwa cuma boleh bagi jawapan yg pasti

Gwa dan labu bukan lg dara dan teruna.

Gwa syak lu pun dah tak teruna

So cuba lu jawab gwa ni, kira ktorg ragut
Keterunaan lu kat formspring tu kira lu
Ilang teruna ke tak

maisyara Pot! Pot! said...

mungkin lelaki teruna bila dia tak pernah pegang langsung anu yea kot. hahahaha... xD

x-po said...

sape yg masih dara kat sini? aku nak jadikan dia sbg isteri aku.. :)

Eciz said...

teruna ialah lelaki yang malu apabila ditegur.



dara ialah perempuan yang marah apabila ditegur.




erk larikkkkkkkkkk

KAHKAH

senandung semalam said...

jgn la hibernate...
aku syok bce blog lu der..

Dyna Yvonne said...

teruna dara eh??
emm..rse nye klo xhaving sex tu kire still teruna dara kot..
ngee~

zaf said...

mintak definisi kah?
entah.
dulu spm 6 taun lepas den dapek A2 jer.
so cam bab mendefinisi perkataan DBP ni kureng sikit ah. otak da selow.

aLy said...

errr
tetibe lak kuar soklan cam ni kat pale otak lu

org rase teruna tu mcm innocent kot
kihkihkih ade lg ker lelaki cam tu

dara tu bila dia tak buat lg tuuuutt n bg org dia still dara wlupun dia beraktiviti lasak

relevan x jwpn cam tu?


ehh lu nak ber-hibernate, pi la mana2 pun, asal lu jage diri bebaek suda ar keyh

lufkin said...

aku nak buat pengakuan.. im no more a virgin.. i lost my virginity to my right hand.. a looooong time ago.. sedih kan?

dania said...

main sabun??!
hahaha,, i innocent la.. ;p

reen_sofee said...

tak boleh!!
hahahaha
teruna dara?
heh!

DuniakuAbstrak said...

bila kucing ko hilang teruna? haha

Ery Farieha said...

auww
ehh aku under 18 laa
wakakaka (jgn percaya)
bende ni mcm bergantung pd pemikiran kte je, and jgn tuduh melulu.
huu~
wehh lu nak hybernate kt mane?

Liliyuli said...

takleh bla main sabun depan komputer...hahaha

Rowena Chasez said...

jom hibernate sama2 syg..
hahaha~

bgi aku lelaki main sabun x teruna..
kalo pmpn aku no komen..

Siti Nur Aminah said...

definisi dara ni byk skopnya.kalau aktf sgt pn mmg bole hlg dra since ia ny sgt nipis senipis kulit bawang putih..

teruna....hmm....

bagi gua...teruna n dara.if both not doin intercourse...tu la kot yg rasanya perfekly match the def...
but..isu melancap gune sabun bagi laki..tapi kalau pmpn lancap msuk jari???tu da kire mmecahkan selaput dra juga..so...takde definisi tetap bg semua ni..

Kie-yu said...

da possible answer pilihan aku:

'Perempuan tu masih dara hanya kerna nama dia Nurul Dara Lara'

tang teruna no komen.
hahaha.

ain nadzirah said...

kalu dah name gurl tue nurul dara lara..mmg konfem msih n selamanyer dara lah die......;p

Aqram said...

elehhh hellioz. macam lu teruna sangat ye takkkk?

Khairi said...

teruna dan dara ada pada hati... (gila skema haha)

Aidi-Safuan said...

aku xpernah main sabun depan computer atau bilik air secara solo, xpernah jugak main sorok2 pisang dekat celah semak. dan tidak pernah jugak membuat kumbahan dalam bilik air.


so, aku definitely teruna!

alvin takda umah harga 8juta said...

kalau nama gua DARA ALVIN wa anak dara tak??


gua mcm dah herbinate awal je...



mood lari ni..
apahal ntah..


daMn,,

::cdot the dot:: said...

aidi tipu!!




lu nak tau dara mcm mana kan??

gua la..gua!! lu nak try??

perghhh...gua gerenti lu takkan main sabun seumur idup..

hellioz said...

@bukan penggoda
gwa da nak gerak pluto

@wanie
tah
gwa buntu
gyahahahahah~

@ALL
time kasih
jawapan lu orang sume kewl2 belaka
sampai gwa rase cm nk tembak diri sendiri lalu mulut,
macam curt kobain buat
gyahahahahahahahahah~

¶A.K.I¶ said...

ermm....
teruna lelaki
dara pempuan..
ok?

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

erk...gua xbiasa la entry2 cmni...

hahahahaha

Nerzhul said...

selagi tak bersetubuh lelaki dan perempuan. mereka masih dara/teruna. tangan dan lain-lain objek dan sebab tak kira. hehe

Matjoe said...

tang teruna mmg xleh nak ukur. sendri kene ingat. setakat melancap tu masih teruna. tapi kalau dh menjolok pussy tu dah kira tak teruna.

that my prospective

dara, as long as selaput dara ada, masih dikatakn berdara

fhunky-fhinky said...

hahaha

teruna=xpernah tgk vids maria ozawa.

dara=xpernah melakukan hubungan seks, mahupun sebarang penetrasi dilakukan pada vagina nya.


peh...skema gila ayat aq...
haih...

J. Love said...

nama gua, J. Dara Love.

need i say moarr?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~