Tuesday, June 22, 2010

Ucapan Maaf Kepada Seluruh Blogger Meleisia

Dear Lovers, Haters, and Readers
I have something to say here on this shitty blog of mine...

I'm sorry for being honest by telling the ugly truth...
i'm sorry because most of you, blinded haters can't face the truth in my writing
I'm sorry because JustKontol still don't want to admit his fault for being so arrogant because he is so full of 'kiasuness' in his own self
I'm sorry if any of u is inflicted directly or indirectly in this path of showing the ugly truth of JustKontol.

Dah lame sial x buat karangan english
rase cam merepek la pulak
gwa sambung in bahasa ibunda jelah

Gwa nak mintak maap sebab lu orang terpaksa baca komen2 ANON yang xde pelir dekat komen box gwa
Gwa mintak maap sebab most of u haters is still blinded from the truth and xboleyh terima kenyataan bahawasanya si JustKontol tu memang bongkak dan kiasu sebab still nak defend diri sendiri walaupun AbangNara dah buat post pasal Justkontol dekat LINK ni...
Tengok, AbangNara pon review lu Justkontol sebab lu ni memang bongkak tahap dewa and lu rase lu akan duduk at the peak of a mountain sampai mati...

Roda berputar, Bola sepak WorldCup bergolek,
Gwa pasti lu xkan duduk kat atas sampai mati...
Empayar ohmedia lu akan jatuh satu hari nanti kalau lu teruskan sikap bongkak, riak, dan takbur dengan semua yang DIA berikan kat lu

Gwa jugak nak mintak maap sebab gwa gunakan skill2 yang gwa belajar untuk mencari kebenaran tentang JustKontol yang rupanya ramai benci...
Serius ramai yang benci, bukan sahaja newb, 
malahan dibenci otai2 yang nampak perangai sebenar si JustKontol yang tak boleyh terima kritikan tapi Lantang mengkritik orang kaw2...

Gwa nak mintak maap sebab gunakan balik cara 'kasar' untuk tegur dia yang dia selalu gunakan same macam dekat LINK ni..
Gwa nak mintak maap sebab gwa dah mewarnakan blogosphere yang penuh HIPOKRASI dengan warna pelangi yang sekian lama dinanti para pembaca blog2 dekat Meleisia khasnya,
Gwa nak mintak maap sebab Anon2 dan Haters2 sekalian still Bodoh macam ungka sebab tak dapat terima terima fakta2 dan bukti2 yang gwa dah kemukakan dalam blog sampah gwa

Gwa juga berjanji dengan ini,
walaupun jika blog gwa kena flag,
Gwa akan teruskan RAGE FEST tanpa segan silu dan buat lu orang bukak mata luas2,
jangan keje menjilat je, mentang2 yang kutuk orang tu otai,
semua yang dia buat halal.
Kalau gwa yg tegur cara kasar,
Semua salah sebab gwa ni small fry je nak dibandingkan
dengan JustKontol yang telah mempergunakan 20 000+ follower dia dekat ohmedia untuk flag gwa sebab takut gwa akan reveal BANYAK LAGI bukti bahawa Ohmedia memang suka menjatuhkan orang lain.
Dalangnye? mestilah JustKontol si Bapok...
Gyahahahahaahahahahahahaahhaahaha~

Sampai dekat ohtidak pon dia buat kempen,
Takut betul lu JustKontol dengan gwa?
Gwa ni cili padi jugak kadang2.... [ ade unsur2 riak neyh ]
Sampai blog yg establised sekian lama takut dengan blog sampah gwa neyh.
Gwa mintak maap sebab JustKontol Xde Kontol sebab takut nak bukak komen box dia sebab takut kene kritik kaw2...
Komen box gwa?
Sentiasa terbukak luas tanpa ade sebarang unsur2 delete sebab semua komen gwa publish tanpa rase gusar,
sebab gwa sentiasa kewl walaupun lu orang kutuk atau maki gwa dengan apa cara sekalipun.

Gwa nak Mintak maap sebab blog antihellioz Mempergunakan Agama untuk jual name blog gwa,
siap tinggal link dekat blog obe lagi...
GYLEr KenTANG!
gyahahaahhahahahahah~

Sekali lagi, gwa nak mintak maap kat SEMUA sebab gwa takkan berhenti mahupun bersara dan takkan buat gimmick2 murahan nak tutup Blog macam ape yang JustKontol buat dekat LINK ni...
Mintak simpati ke JustKontol?
nampak sangat lu ni Bapok yang suka mintak simpati dekat fans2 lu...
Si lazer lagi kental dari lu...
gyahahahahahahah~

P/S : Ini adalah parodi maaf blog Obefiend pasal Kelantan Butthurt... gyahahahhaahahah~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

58 comments:

Azizul Luqman said...

ni bukan nak mintak maap,
ni nak cari gaduh ye r.,
wahkahkahkahkah...

tak habis2 dgn justkontol.,
hahahahahahahah...
gile khinzir r jln citer ni...
berbalas-balas...

teruskan rage fest ko,
aku suke.,
hahahahahahahah...

.::WaNiE::. said...

gwa bajet silazer dah abis bapok

ada lagi bapok rupenye

bosan arrr

next rage pls?

boring aku mamat bapok ni

cikgadis konfiuss said...

hahahahaaha da agak da ala2 abefiend gitu

its ok kalo org len still xmau bukak mata..hoh! go go brazil!!! eh silap! go go hellioz!

gahahahahaaha

*bukan gelak ko. :p

reen_sofee said...

aku tak paham laa weh!
asal aku cam lembab jek nak paham neh?
ish

LORD ZARA 札拉 said...

apa gua patut tulis ni budak kopok bulat2?

ha ha ha~

citahrudin said...

hahaha...tiba-tiba gua rasa lu kelihatan comel pulak kali nih...keh3

Wan Perlis said...

tu la manusia. masing2 ada ego

violetless said...

nicely said...

bila agaknya c kontol ni nak insap ye..tak sedor ke ramai meluat gila babeng kat dia?

Anonymous said...

Hi.. AKu tak kisah la korang nak gaduh ke tidak.. yang penting, ko tak kaco aku, aku pun tak kaco ko gak kan? tak kisah la sape yang salah ke tak kan.. yang penting awat hang eja malaysia camtu? tak best la camni.. huhu...
itu saja komen dari saya...

siggplus said...

seronok kan menjadi sinikal?

dia takkan mengaku dia hebat, sebab dia kan the alpha male. dia yang paling berkuasa.

penjilat2 bontot pun sedang bergiat cergas membekap si alpha male.

pasal mempergunakan agama tu, tipikal orang melayu. bila menagih simpati, gunakan agama. pui

@yuE said...

Gua syak lu dah BUANG TEBIAT NAK MAMPOS tadi pi mintak maaf plak...hahahak....



rupanya ada mentadak bawah batu....hakhakhak

Atiqah idrus said...

nice. aku lumpi dan aku xphm entry ni.

rarara said...

next rage : raracandyfloss

Yatre Hayati said...

hahaha...wa ingat lu memang betul2 ak minta maaf. gua baru nak bantah. hahaha...ok2...

silakan dengan next rage !!!

maCy said...

kne bce entry dlu bru bce tajuk.. ehehe

heart~ said...

sepandai2 tumpai melompat, akirnye jatuh kat tanah gak kn???

benda ada bukti, msti org percaya kn??? but in da same time kna buka mata n minda luas2 la...


**peace**

senandung semalam said...

aku da jd konpius da...
hahhahahaaa

alvin takda rumah harga 8juta said...

gila tul lu ni heliioz..juang sampai titis darah akhir ni..


wakakakakaka...



lu punya blog sampai 42 visitor...apa gila ni??

aLy said...

haha
cool la mintak maaf cara gini

nak tambah siket ayat ni:

"Roda berputar, Bola sepak WorldCup bergolek,

gasing berpusing, sampai saatnya, akan mati..


ehh ade kaitan?

~anna&anuar~ said...

bapok? apon? cehh.. x hadappppp... komen box x bukak.. jadahnye... pentakot ke??? muahahahhahaha...

next rage.. jgn layan bapok.. takot lu tkenan....muahahahahhaha..

eszol said...

bila ko nak turun kl g libas bapok tu?
aku nak join
x pon ko nak mintak tlong aku hack kn ohpantat2 semua?

Teh Tarik Drinker said...

hmm interesting situation here...

tehtarikmemoirs.com

Myth said...

wah2....mampos ko pasni kena sodomy xpakai pelincir..

agak2 dalam bahaya,bawak ngucap banyak2 tau. kalau aku ada dekat, aku leh r dtg tlg...tlg letak KY Jelly and bawak camera...

Anyway, mmg geli cibai baca tulisan dia....

Farid MOFASAD said...

pondan la kau

Amar Amirah said...

Macam mana lah org nak sedar kalau kena maki hamun macam ni. Tak perlu guna bahasa2 kesat macam ni.

Ok lah, niat tu dah murni dah tu nak menyedarkan follower2 beliau, tapi lepastu pegi cakap diorg bodoh macam ungka la apa. macam mana lah diorg nak sedar dan respect pendapat kamu hellioz.

kenwooi said...

i feel anger =/

amaL said...

hahaha. ayat kau yang cili padi tu memang comel. hahhaa.

kena flag, buat belog baru. haha

J. Love said...

pehal gua slalu lmbt?

BTW, gua dah agak dah lu tiru obe. nanti obe rage lu baru tahu.

KAH KAH KAH KAH!!

Anonymous said...

saje nak jadi anon. haha. tapi boleh detect ip kan? ntah la. kalau boleh ko kenal aku kot. ko pernah datang blog aku.

apa-apa pun do what you have to do.

Whoopz said...

Sumtimes devil do wear pink prada.. Hahah..
Urgh! Penat gwa menanda vote2 kat blog kembar lu hell.. Bak cni upah singgit..

redNing said...

wohohooo ko buat je lah apa yg patut

RyuJi said...

bro ni mesti lu troll org byk sangat..kejab parang kejab ugut nk bunuh kucing lu, macam2...gua respek lu bro...gua troll budak tak penah jadi..dorang buat bodoh je..wakkaka mulut gua mmg berlesen la gua rase..hahahah

Frodo Baggins said...

wa dah siap2 dgn ky jelly!!!


>>___<<


minyak pelincir terbaik dipasaran.
libas melibas no hal!! baikk punya

berminat?? mau coba helly??
sila dail di nomor delapan delapan delapan.
asah 'parangmu'. terima kasih khaizhir.


jost kontol jagung free jadi hidangan. wooohaaa!


>.___<<


kutuk arr lu, wa dah patah sayap
td bila baca tajuk! muahahhahahha
celaka!

Liliyuli said...

manusiakan macam-macam

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

arghhh rage terbaru ke helli...persal lu tak bitau gwa???ke para ibu cam gwa tak layak nak join rage...arhhh...rage ngan somi gwa jelah...mueheheheheh...gelak secara sopan...lalala...

fadh_q © said...

bahahahah! aku baru paham segala-galanya!! oh slow sungguh aku -___-"

papepon, aku, blogger yg noob, isytiharkan aku support ko untuk berperang ngan justkontol.com

sekian terima kasih.

geLaSkaCa said...

jangan risau..

saya masih support anda di belakang..

hahah..

Si Apis said...

Kau ganas hahaha!

Aqram said...

lawan tetap lawan. ye dak?

Anonymous said...

gua terkilan sebenarnya lepas baca dua post obefiend tu.

-berd

::Sarah:: said...

Ahahahaha..Epic hellioz..epic..Lepas blog obefiend, ur blog is my second best and most fave.

Aku rasa blogsphere dah jadi warzone utk ngko ngan c JustKhai. Seems like more drama coming in..Kena ready popcorn dan pepsi sebotol..>:))

Anon is trolling like hell in here. Don't feed the trolls. They can be shitty as they want..

Mwahahahahahahahaa~ >:))

Matjoe said...

hellioz, traffic byk, iklan nuffnang byk, bleh ler simpan skit income tu. buat modal beli rumah.... haha

aku tetap membace blog nkgo dan obe. haha, ngko dh nak setaraf obe, kene belajar photoshop lebih skit

Matjoe said...

uiks, nape tak keluar terus komen aku tadi....

syahira ariff said...

go go hellioz~!

anak abdullah dan budak hitam orang yang sama-no link provided said...

ko dah layak join innity lom? cepat wei apply..kah kah kah

Aujinz said...

gua nak mintak maaf..

sebab gua lambat nak bace entri lu..
lepas tue gua lambat nak gelak..


muahahhahaha

Nerzhul said...

haters gonna hate.

GenerasiBebasMaksiat said...

lu penal.setakat tulis blog nak kutuk2 orang baik x payah.lebih baik g kuliah maghrib ke berkhidmat untuk masyarakat ke

Lya Colours said...

yesss jgn tutup blog kau hellioz
or else aku x tau nak pergi blog mana yg suka caruts2 ni
i loike
hahahhahahha

Sky0ne said...

ehh istilah meleis pun ada yg tak paham?

fhunky-fhinky said...

hahahaha...
another parody apologize episode..


cool!

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, hellioz.
kewl!!!!
rasanya lepas ni justkontol mmg stress tahap dewa.

dia tu bapok ke??
aduyai, nasib tak baik!
sebab suka sangat nak menongkat dunia. lepas tu minta simpati murahan.
bwerkkk.

youknowme said...

lu mmg power. idea bernas. moga impian lu tercapai.haha

biar dia sedar sket. asyik poyo memanjang jek. aku nie mesti dia duk cari kerja dah. tak nak jadi fulltime blogger dah. wakaka!

p/s: pasni cuba ko try buat entry baik2, tulis sopan santun plak. tgok geng2 dia melenting gak ke x. ghahahahaha. ops. terlebih sudah.

youknowme said...

terlupa plak.. gua dengar lu punya geng ramai hacker. bunyi cam hebat smua. ke lu org cakap lebat jer? ghahahaha~

bkn per, gua nak ajak join iHack competition. menang dpt wakil negara. dpt duit masyuk. syarikat besar amek keje. baru mencabar sket. nih main hack blog org bosan jek. tu game bdk2 kecik je tuh.

gua da kabel laut dalam punye. berminat roger gua k.

DarkSky said...

kaw2 ko bagi die, huhu..

kang mesti ade die balas balik..

gado lg ar weh, baru syiokkkk, wakaka.. =)

::Sarah:: said...

Dah, dah...jangan menambah asam keping dan garam untuk menambah perasa. Karang terlalu masin..

biarlah mereka. orang cenggini baik x payah nak buat blog walking..buang masa.

mitchelle nur alya said...

mana taknya hell, u always fuckfuck people with BM, memanglar.. hahaha

Anonymous said...

just bangKhai - just kontol....

khai bodoh..... dh la gay

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~