Thursday, July 15, 2010

Blog Yang Gwa Suke Pangkah!

Gwa nak mencarut sikit...
sikit je....

Gwa perasan dah lame dah bende neyh...
tapi baru dapat idea nak tulis...

Sebenarnye blog ni lu xpayah nak buat lawa2 sangat sampai nak kena tunggu jam2 baru abeh load...
kurangkan widget2 yang xperlu,
Reader taknak bace widget2 lu tuyh....
Reader cuma nak bace ape yang lu tulis...

Lagi simple, Lagi Smart, LAGI BAGOS!
So, make your blog look,

"SIMPLE, SMART & SEXY..."
macam maria ozawa (pakai coli merah).....
gyahahahahahahahahhahaha~

Gwa kalau masuk blog tu lepas 5 saat gwa xnampak ape2...
gwa bawak mouse gwa jalan2 bla atas kanan sekali, GWA PANGKAH!
siyes~

Kalau lambat tapi still keluar,
gwa carik shoutbox, gwa cakap terus terang je, "blog lu berat...."
gwa syak ramai gwa sound dah...
Kalau xdapat shoutbox, gwa jerit kat Formspring lu orang....

So, jangan terase ape ah....
gwa cume nak bagi orang lain selesa masuk blog lu orang...

Lepas tuyh,
Xpayah la nak letak animation gerak2 ke,
background meriah2 yang gerak2 ke,
cursor pedang ke,
cursor hello kitty ke...
XPAYAH....
buat gwa kompius je...
tekan punye tekan tak load2 gak.
Ini cursor ke perhiasan rumah?
gyahahahahahhaaha~

Dah la Chrome gwa suke crash2....
Lagi2 kalau blog berat2.... (skunk dah xcrash da~)
TAPI, kalau lu still nak biar, go on...
wa takesah....
gwa cume bagi pendapat gwa je...
MY PERSPECTIVE....

Kayh la...
gwa da cakap terang2...
kalau lu still nak cakap
"ah, blog gwa, gwa punye suke lah!"
gwa cakap ngn lu ni je...
"Fuck off Biyatch"
melainkan lu private kan blog lu...

OK2...
i knew i sounds offensive...
lets have some nightmare here...


LINK OF THE DAY : USTAK BERD!
Setan ni kembali mengganas, lepas dia buat naya kat blog lame dia.
gyahahahahahaahah~

P/S : blog gwa berat x? kalo berat sound gwa laju2... gyahahahahahhaaha~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

67 comments:

Faizal The Newscaster said...

peh..sweet gila.
lu bagi tips2 pulak skang..kekeke

Aujinz said...

blog gua berat tak der?..

kalau berat gua nak kasi bogel jer terus..

Berd said...

belog ni ada tali belit-belit kat header. serabot kepala hotak wa tengok.

kehkehkeh.

*Miss Geli^ said...

blog ahkak ko pangkah tak dik???

kena jujur taw..

tia said...

persoalan wa skang,
ape dugong tuh tgk buat ?
n wa dgr tak abes2 dye ckp
'i setan'

bahahha~

Eciz said...

gua tak penah angkat lu punya belog, maka gua tatau berat ke tak. LALALALA




page gua, lu rasa berat?

bukan penggoda said...

blog lu berat mcm babi.

ehh. mane gua tau babi berat.

ehh. gua TERmencarot sket. sket je.

gua ingt xnk tules babi td.

tp, dah tertules dah babi tu.

ehh. msok ni dah lima babi dah gua tules.

ok. babi. mksd gua, bai. hihi.

::cdot the dot:: said...

gua ni bkn blog jek berat..


tetek gua pun berat gak!!

gampangggggg!!!

Lya Colours said...

huhu dulu dah kene sound
skrg berat lg ke x

Wan Perlis said...

blog gua berat dak?
blogger malaysia patut contohi keretamnayat

Syue Gagashi said...

that video is one hell of the scariest and weirdest videos I've ever seen. kesian 'budak' tu..

eh. blog aku x berat kn? in fact kosong, xd isi n pengajaran. ngeh~~

aLy said...

org pon mmg sgt tak suke bile masuk blog yg ade mcm2 widget tah ape2..
tp ade gak kwn buat cam tu..


weyhh budak tu belatih gimrama atas lantai ke??


blog lu tak berat la

Nur said...

eeeeehhhhh... (bunyi conpius)
betul jugakan..

blog aku berat tak pakcik?

gelaskaca said...

hahah..


blog lu berat..sbb ramai follower..hehe..penyinggah pun ramai..

x mcm blog gwa.. T_T

alvin takda umah harga 8juta said...

weyhhh helipoz..
blog gua berat kan..
sbb tu lu tak drop komen..

cam lancau la blog gua..

hiro said...

haha..lu wt entri autopost ke brader..

areleaf said...

hai hellicopter..

blog lu xde la berat sgt,dlm 5 kg je..ok,x lawak..

Liliyuli said...

ye la ye la...blog lu seksi.

fndrocka said...

blog aku ringan

Pelatt said...

Gua budak baru... sial beri tunjuk ajar kamu... gua mentor kepada berd

Hizami Rahim said...

weyh.
chrome aku asyik crash je weyh.
lepas tu aku guna mozilla je.
kecewa dgn chrome.
:D

+d.O.Y.A.h+ said...

berattttttttttttt..lagi lu drpd blog lu.agagagag

.::WaNiE::. said...

gwa nak letak cursor hello kitty ah

hahahha

lu ajar wa

PembunuhSenyap said...

blog lu berat...
suh blog lu diet...

amoi said...

yeah! aku pun macam tu. lepas seminit kalau background je keluar, aku berambus terus dari blog tu. aku hebat lagi. mampu bersabar selama seminit. ko 5 saat dah hangin. ekekekekeke~

btw, blog aku berat tak?
sebab kdg2 org pakai berukband nak masuk pun payah. huhu.

tapi takat ni kau tak sound lagi kan kat shoutbox aku pasal ni? maksudnya ringan ke? ke ringan-ringan? two different meaning tu. miahahahaha~

zz

RastaMat said...

doh,guwa punye chrome pon slalu crash..
dah hampir 1 purnama berlalu..
masih same gak walaupon guwa dah antar g jumpe tabib..
ape lu buat nak bagi elok ar??
penin pale lutot guwa ni..

Kie-yu said...

setuju!
aku pun same mcm lu
lmbt sgt aku terus blah
lagi2 yg ada widget meriah tak hengat tuh

tahniah
belog lu ringan mcm kertas
err..belog aku berat tak
kalo berat da bleh setat diet nih

cikgadis konfiuss said...

gahaha samalah
o ya! blog anda ringan
blog sy bgimana?
cehceh! haha

Raina Affan said...

nothing to say, just i totally agree wit you..

i just experienced it - just now - and wtf also with the language

lu gua lu gua but damn the blogger's picture? - very polite girl wit scarf and so not rocx star's look

or

the blog title - aku budak sexy tapi bila baca haram tak sexy pun..bini popeye lagi sexy

rasa mcm hipocrito je..

deus X machina said...

gua suka pangkah blog najib

wong ah ian said...

blog lu zionis...hahaha

fatinmmj said...

cayalah..bro..!1 ada brani..huhu

fatinmmj

paan said...

gua layan setuju gak la...hahha

Whoopz said...

Gwa masuk blog yg bwh 200kb je.. Yg lebih dr tu gwa cpt2 wat u turn.. Blog lu 115kb.. Kire x berat ar tu.. ErR.. Berat lu brape? 115kg?

suzie said...

salam..hihi...nk gelak ler bca..adoyaii...tp suzie mmg suker blog sweet..try load blog suzie.. law brt gtaw..jgn sound lju2.. tkt.. hik3... lyn~
http://suzierahman.blogspot.com

DuniakuAbstrak said...

aku rasa berat nak kentut bila baca blog ko..kira blog ko mmg berat la kan?

maisyara Pot! Pot! said...

aku punya blog ok? tak ok, sila gtau. nnt aku delete mana patut. ngee^^


















* aku tak suka la ayat "blog gua, gua punya suka". blog macam ni, aku pangkah jep. ngee^^

eiffel said...

uish...tol gk kan..pasne wa rasa wa nyer blog nk kne kempis kn pe yg ptot r.. takot berat...


bai, lu usha2 r blog wa..tgk berat bpe kilo.. =P

:my blog:

Nerzhul said...

blog gua ringan je pasal entry tak banyak. hahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lu ade komen blog gua..

so lu pye teori, lu akan pangkah blog yg berat

ape yg gua leh simpulkan kt sini, blog gua xberat

maka

sbb tu lu ade drop komen

btol x?





cis

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku benci bile komen aku kene dpt approval dr ko dl.




tlg set komen aku je yg xyah approval dr ko blh??


hahaha

¶A.K.I¶ said...

aku da abs bce n3..
baru konye bground blakang kua.. gamba gamba kua... tapi n3 ada.. bce.. komen.. ttp~ hahah

Amal said...

belog kau lambat gak la nak load. mebi tenet aku yang bangang kot.

diraja22 said...

gua layan je..

QBA said...

HAHA!!! cikgu tolong tengokkan blog saya kalau noob bagitau...

caca said...

blog caca berat ark ? lau berat sound lambat2 :P

aren said...

cmne nak tau blog tu berat? lu guna penimbang ke helioz? heh..gua pn tak suka blog yang meriah2 sgt.simple2 sudah.orang nak baca apa yang kita tulis.bukan nak tengok menatang2 yang buleh bergerak meriah2.bajet canggih.ahahahaha

Dark Half said...

pekabo incik hellioz..

gua hampir mengidap schizophrenia time blogwalking psl benda² widget gila ni suma dah crash gua nye chrome. install je plugin utk disable javascript & image abes cter. xyah pakai chrome, firefox dah dah cukup baekk. skang ni gua dah bleh blogrunning tahap kelajuan cahaya...huhu..

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
akhirnya Ustak Berd kembali.
nak baca cerita lucu dia.

nas said...

xberat mane pon berat blog ko..
huhu...
cmne plak ngan blog aku? brat x?
mmg la aku pon xske blog yg berat2...mmg slalu blah lah kalo lambat sgt nk loading..huhu

latest entri
makan luar atau masak

sendiri???

husnazainal said...

blog aku berat ke?

Seha Haris said...

blog wa amacam?

btw, baby ni mmg nightmare. arghhhh! cm sial.

zack zukhairi said...

guwa musykil satu je. budak dalam bideo tu cacat ke hapa? ke, die memang sakit? kalau die tak sakit apa, senang guwa nak carut.

liyana aziz said...

blog saya berat kah?? padan la anda jarang berkunjung.. wakakakakakakka

Rowena Chasez said...

mine??
berat tak??
:D

J. Love said...

lu pangkah blog gua, gua literally pangkah lu laju laju sampai lu pujuk gua.

khalidzul said...

Hahah aku sokong. Lagi satu, aku anti betul blog yang ada music player, dan auto play lagu lagu haram.

Cik Akma said...

agak berat. try gelak cm ko jap eh gyahhahaha :P

Boyachilles said...

bro? usha belog gua bro...berat ke hero tu??

The Poyo Me said...

utk org pakai pc slo cam ak, blog lu slo bro. 20 secs utk load semua background...

seb bek post da load dlu. klu x gua RAGEEEEEE

ps. wat blog cam ak. xde nuff, xde widget lebih dari 5. dan xde followers by jugak. kakakaka

Affan Ruslan said...

antara sebab berat, kalau lu letak iklan byk2. kalau nuff, satu dua cukup ah.
kalau innity, mangga ads sume lu nak sapu, lembab ah

Akira Ro Blog said...

tenet lu lembap mmg ar , pastu nk buat mcm tenet laju sgt smpai 5 saat x kuar lu pangkah . mmg jenis apa lu ni , tau sound org tapi diri sendiri pun duk mencarut2 sirius gua langsung x respek lu . letak tulisan jawi terbalik la mcm2 . insaf la bai igt blog lu power sgt ka

mrs jamal said...

memang byk belog camtu..tp setakat ni, kalu x suka sy pangkah kuar jer..biaq p la depe..belog die kan...miahhaaa

sAya ciTAh kAMu sApE.. said...

bro...PC ni berat laa..sebab blog lu kEw?

bujal X said...

blog ustak berd terbaik~kosong~

lazaac said...

kalo blog gwa mcm mana pula bro..? :)

radin fadli said...

hahaha der nanti tolong check blog aku gak lol

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~