Thursday, July 8, 2010

CURSING QUESTION # 1



"Lu orang agak2 kat syurga ade Internet x?"




Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

29 comments:

zaf said...

ader
kan kat sana boleh mintak je ape kita nak.
tapi tak terbayang la.
tak mungkin setara dengan apa yg ada skang.

tapi terpikir ke nak main tenet time tuh?
best keliling tengok bidadari cantik tak terkata #%^%&(*(**)_. istana sebiji sebiji awesome tak terkataaaa....ah...


dah dah. g solat isyak..nk pk syurga,solat tak jaga.? tak terlangsai la.

.::WaNiE::. said...

gwa syak semua pun ada

masalahnya ada ke orang lain on9

huwahahahahha

apehal update gini

meh sini aku lempang sedas dua

imam muda hellioz

deus X machina said...

Ada bai...laju gile....80gb/s
erk8888

Aqram said...

dah ada ilmu telepot, telepati ataupun telekinesis.. so, internet dah tak guna kat syurga kott..

Hidemichi said...

x pastilah...tapi apa yg dicari cepat jugak dpt.

amoi said...

mengikut pengalaman aku yg pernah ke syurga dulu, setahu aku ada.

macam2 facilities disediakan. meowwww

kah kah kah.

buat macam rumah sendiri je.

Rumahku Syurgaku.

keh keh keh

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

jap..bg gua pk...



em...lu rasa cmne?



hahaha...xtaw nk jwb

Kie-yu said...

lu nk kena panah petir ke apa tnye soklan sebegini rupa?

@yuE said...

soalan ape ni sayang???nak kena sepak laju2 ka???


adeh la...

Seha Haris said...

pendapat wa, tak payah internet. tanya Dia. sebab Dia tau semua. :)

PURPLE is LOVE said...

gua agak takde.

kat syurga nanti pakai telepathy je.

takyah fesbuk dengan blog dah.

ahahahah

siggplus said...

wifi ada kot

alvin takda umah harga 8juta said...

wa rasa kat syurga org tak pikir internet..

nur hidayah isa said...

kat syurga semua ada..

Fiq said...

wifi full coverage. ko mintak nak apa bole makbul semua.. satelit USA? satelit planet pluto? semua ada..

tepikir plak..ada chance aku jejak syurga cepat. alamat macam singgah nurakka je dulu nie..banyak dosa nak kena clorox dlu ni.

Nerzhul said...

kena masuk syurga dulu baru tahu.

Lya Colours said...

hurm......

Nunady said...

Soalan apa ni ? syurga ada intenet ke tak ? hmm...x ada rasanya di syurga ada benda lebih baik lagi drpd intenet pecayalah... intenet nikmat di dunia .. di syurga hebat lagi ...kita tak pasti bagaimana ... he....dy bantai ja apa2 pun ...huahua..

Ries Lee said...

dengar citer kat syurga ape yg kita mintak boleh dapat?
tapi, releven ker nak mintak internet kat syurga?
ko nak google ape mase tu?
nak google anak, balu or family yg ko tinggalkan kat dunia (kononya kau dah arwah)

haha. juz kidding.

J. Love said...

akan ada something better yang lu sendiri tak leh imagine.

RastaMat said...

Kat syurga nanti sume ade..
Ko mintak je ape2..
kompom muncul depan mate...

fhunky-fhinky said...

aiyooooooo!!!

lufkin said...

how bout... kalau dalam sorga ada sungai arak, lu agak2 kat sorga ada festival babi goreng x?

Cik Akma said...

ermmm~

aLy said...

tatau la hellioz..
tak penah jejak lagi kat syurga..
tapi sangat berharap~

HEROICzero said...

nak buat apa internet? update belog? hahaha!

Anonymous said...

Insha Allah kita semua sama2 di Shurga nanti. Kuatkan iman, jangan tinggal sembahyang. Amin......

nurul huda said...

ade je sume kot

Roronoa Zoro said...

aku x mahu internet.. apa yg aku mahu adalah mendapat kebahagian selamanya2...

T_T mampukah kita semua rasainya?

ya Allah ya Tuhanku.. kurniakanlah rahmatMu kepada kami semua dan ampunilah dosa kami. Jika tidak, sesungguhnya kami ini tergolong dalam golongan yg zalim... T_T

amin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~