Sunday, July 4, 2010

Jalan Jalan Cari Makan

Gwa syak Lu orang mesty tau rancangan Jalan Jalan Cari Makan kan?
Rancangan ni wajib la tunjuk makanan sentiasa.
Sebenarnye gwa menyampah gyler dengan rancangan camneyh
[jangan tanye kenapa semua bende gwa menyampah]
[kalau lu nk menyampah ngan gwa pon xpe]

Kalau lu perasan,
rancangan camni sangat cliche'...
Carik kedai makan yang ekslusif sket...
Order banyak2
Makan macam orang afrika yang kelaparan
Macam bodoh.

Ah
pergi mampos la dengan semua tuyh
Yang gwa menyampah sebenarnye dengan pengacara tuyh
Serina
Tau kenapa gwa menyampah?

Kalau lu perasan,
Setiap kali dia makan dia akan keluarkan bunyik
emmh... Ahhh..... ummmhh... emmhhh........ ommmhh..... immhhhh
WTF?
Lu tengah bersenggama ke ape?
Gwa xkesah la kalau lu nak buat macam mane pon
Tapi stakat lu buat bunyik camtu je tiap kali lu makan,
Baek lu ganti orang yang kebuloq je jadik host.

Peranan host lu dah hilang
Tau kenapa hilang?
Dia bukan review makanan tu lebeyh,
Dia entertain perut dia  lebeyh
Bukan cerita pasal makanan.
Fark you lah
gyahahahahahahahha~

Gwa perasan ade je kedai yang dia masuk tu gwa pernah try...
And makanan kat situ biasa je
Xde la SUPERB macam yang dia audio-kan dengan bunyik
emmh... Ahhh..... ummmhh... emmhhh........ ommmhh..... immhhhh
Gwa perasan, dia exaggerate bende tu macam sedap dia 666 kali ganda dari makanan biasa
Ni skrip yang producer sediakan ke?
Tak boleyh blah siyal!


Gwa samekan peranan dia ni macam blogger yang datang blog gwa semata-mata nak carik shoutbox lepas tu belah lepas tinggalkan pesanan yang same kat setiap blog yang dia datang.
Gwa naek menyampah plak
Gyahahahahahahah~

Tengok!
Ni la akibatnya kalau tertongok depan benda yang gwa xsuka.
Gyahahahahahaha~
Ade je benda gwa nk kutuk
Agaknye kalau gwa dapat ferrari sebijik bukan gwa puji2 dulu..
Maybe gwa caci maki dulu sedas dua baru gwa puji segala bagai
gyahahahahahahah~

P/S : Jom makan2 dengan gwa, kalau makan2 gwa kurang cerewet sket...
gyahahahahahahahahah~

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

33 comments:

cikgadis konfiuss said...

emmh... Ahhh..... ummmhh... emmhhh........ ommmhh..... immhhhh

wakakakak

ok sgt sadis!
x penah tgk dia , rncngan tu ..pendek kata x penah tgk tv! haha

emmh... Ahhh..... ummmhh... emmhhh........ ommmhh..... immhhhh

aigoooooo~~~ haha

cikgadis konfiuss said...

ok kenapa ku rasa komen sblm ni mcm komen x membina. ok meh komen scara serius. baiklah! mula!

pelik juga kan dia bt "emmh... Ahhh..... ummmhh... emmhhh........ ommmhh..... immhhhh" tu. apakah? mau pengaruh org len ka? huuu~ x terliur pon tgk org mkn mcm tu. myampah adalah. apakah keluar sgala bunyi2? huhuhu kalo mama aku dgr mesti kena bebel! hoh! padan muka! haha

sekian.

reen_sofee said...

hahaha
ko neh!
tak pasal pasal jek serina tuh kene!
hahahah

dania said...

hahaha..ingtkan gwa sorg je tak suke!
yes! sudah ade geng..
gwa pun nyampah gak dgr bunyi "emmmmmm......sedapnye......" pnah try buat mcm tu depan adik, xpasal2 kene ketuk!

lufkin said...

kalau dalam jalan2 cari makan bunyi senggama tu ada tulis dalam skrip.. Agak2 dalam program bersamamu nangis coz producer suruh ke x?

Anonymous said...

org pun tak suke tengok citer tu sejak serina yang jadik host
tak de bes mana la



nak join lu makan
tapi
bab makan org sgt cerewet ar




-aLy-

Besi Karat said...

ala serina,host multitask.biasa la kat sini,artis = penyanyi + pelakon + pengacara + juri + model + pemuzik.

itu yg host rancangan pun ntah apa apa.semua nak jadik.

p/s:beb dah baca buku tapai (hisham rais)?

alfablue7 said...

kalo cmtu remove jelah shoutboxxx tu.
umm ahh umm ahhh sdpnye magi (tgh kebuloq)

Whoopz said...

Hahah.. S0und effect mesti power.. Kalau senyap sunyi je kureng thrill.. Hahah..

amoi said...

aku lebih suka tengok Ho Chak! yang tayang kat 8TV tu. tapi dorang tayang makanan cina yang jual kat kedai makan yang tak berapa nak exclusif. kadang2 dorang tayang makanan kat gerai2 tepi jln tu gak.

dah lama tak lyn jjcm. dan ada lagi ke jjcm weyh? =)

DarkSky said...

makan & bersenggama, rasenye due2 seronok..

tapi kalo nak lebih seronok, buat dua2 skali serentak, mesti marvellessss, hahaha..

DarkSky said...
This comment has been removed by the author.
Myth said...

couldnt agree more.

Cuba la ganti dgn maria ozawa, reon kadena.. mesti lg menari bunyi2an dia

eh, maria ozawa dah bersara ek?

Syue Gagashi said...

sbnanye kau jeles dy dpt makan free time tengah keje, kan? haha. tp mmg annoying pun cara dia buat bunyi.

acap2405 said...

err..
jom pergi makan chiken chop..
kebulurkan benda alah tuh arr plak..
klau aku dapat ferrari..
aku jual jer..
pastu beli kete kancil bebanyak dan wat kete sewa..
sambil tengok bola duit masuk..
macam skim cepat kaya..
(aper aku lalutkan nih..dammit)

Jard The Great said...

waaaaaaaaa............. *tak tahu nk komen per... aku tak tonton pon jalan2 carik makan. but u do got a point =p

hiro said...

jgn bgtahu gua yg lu terangsang bunyi hormoni serena keluarkan tu beb..takpe..gua laki..gua faham..tuk kita2 jerk..ahaahaa.

Hizami Rahim said...

hurmmm...
ahhh...
adeh...
:)

Farid MOFASAD said...

gua singgah sat cari makan

.::WaNiE::. said...

singgah sini ;) singgah balik k

wak lu

emmh... Ahhh..... ummmhh... emmhhh........ ommmhh..... immhhhh

tak cukup variety lagi tu. gwa buat lagi byk kot

gyahahahahahha~

eykameow :) said...

hahahaha. yeke serina bunyi macam tu? eyka x tengok lagi sejak dorang tukar host. tp memang sokong lah..dorang nk cari tmpat yg eksklusif je.. kalau mamak tepi jalan tu bukan dorang nak. Ups. emosi plak. pape pun, saya pun tak cerewet bab makanan. jom makan sesame! HAHAHA

J. Love said...

lu bayangkan, orang yang badan sekeping macam marianne berglund host rancangan jalan-jalan cari makan.

lu rase berselera tak tengok dia makan? skinny nak mampus ade hati nak cakap makanan tu sedap macam haram. nampak macam sakit adelah.

mungkin makanan yang mariah tu makan tak sesedap mane. tapi maybe tukang masak tu dah improve masakan dia ke, so makanan tu dah jadi sedap.

even kalau masih tak sedap pun, lu bayangkan kalau mariah cakap, eh tak sedap sangatlah makanan ni. lu rasa lu pikir ape time tengok tu?


just a thought. eh?

hellioz said...

@cikgadis kompius
yeah2
kalah bunyik org senggama
gyahahahah~

@dania
kalau gwa yg jmpe org buat cmtu
gwa maki kaw2
lepastu gwa belah
gyahahahahah~

@reen sofee
gwa pengkritik x bertauliah
semua gwa kritik
but on basis la
gyahahhah~

@lufkin
bersamamu?
tu gwa xtau..
tapi kalau dalam af, mentor, program carik ustaz tu semua ade dalam skrip.
MACAM BODOH
apehal kalah nanges?
mati bini ka?
gyahahahaahh~

@aly
gwa bukan tengok pon mende tuyh
stumble upon jap je td
gyahahahahah

@besi karat
tu la masalahnye bila jadik bidan terjun
gyahahahah~

Tapai?
blom...
gwa da bce review Nami,
mcm nk bace gak...
nanti gwa beli arh
cm best je nami review
gyahahah~

@alfablue
gwa guna mende tuyh sbb nk contact org senang
sbb tu gwa belum buang
gyahahahah~

@whoopz
yeah
sound fx macam lahanat
gyahahahahah~

@amoi
gwa tertengok jjcm tadi mase nga makan
xtau la ade g ke tak
gyahahahahah~

@dark sky
revolusi
ape kate lu buat porno gaya yg lu ckp
myb boleyh tembus pasaran US ke
gyahahahhah!

@myth
yeah dude
u've got what i had in my mind
gyahahahaah~
Maria ozawa bersara ke?
jaga anak kowt
gyahahahaahah~

@syue
xde ah
gwa nk jeles wtpe
g carik beli makan sudah
gwa just being annoyed by her exaggerate sound je
gyahahahah~

@acap
apsal lu ok ape yg gwa pk hah?
gyahahhahaahah~

@jard
yeah
slalunye gwa tulis beserta point
kalau btol2 xde point tu gwa memang tgh melalut
gyahahahah~

@HIRO
AH lu neyh
hamsap
gyahahahaha~

@wanie
gwa nk gak dengar bunyik lu cmne
meyh tipon gwa
kol number gwa tau
gyahahahahahaah~

@eykameow
bukan masalah ekslusif ke x
tapi betul ke sedap?
kesaje je ckp sedap,
padahal harga je mahal lebeyh
gyahahahha~

@ Jellabies
nah...
point gwa
1. host neyh exaggerate bunyik dia sampai gwa menyampah
2.pastu, dia x review makanan tu banyak,
dia kenyangkan perut dia lebeyh sambil buat bunyik annoying dia.
dala tengah makan.
tu yg gwa menyampah
gyahahhah~

got me dear?
gyahahhahaahah~

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

eemmmhhh....aaaahhh.....immhh....oh yeah baby..oooohh....come on baby..give me more...ummpphhh....yeah bebeh!



cm tu ptutnye die wat sound effect..xkn nk kene gua ajar sume.

haish..

DuniakuAbstrak said...

hahaha cerewet gak ko nih, abis smua ko komplen..biasa pompuan yg cerewet...pening la bini ko nanti...hahaha

+d.O.Y.A.h+ said...

hahaa..motip kedua cite jalan2 cari makan ielah mendedahkan kepada org ramai yg blom pernah dgr bunyi semasa bsenggama.lalalala~ [ada ke org tkpnh?oh.adik aku..haha]

amoi said...

emmh... Ahhh..... ummmhh... emmhhh........ ommmhh..... immhhhh

asal bunyi tu macam sedang bertarung dengan pisang dan donut je?

keh keh keh

Ries Lee said...

kalaulah maria tunku sabri yang try makanan2 dalam rancangan tu sambil keluarkan bunyi erotik, aku fikir mesti kau tak menyampahkan? hehehehehe...

maisyara Pot! Pot! said...

aku tahu ko cemburu tgk dia makan... jom pi makan! ku lapar, hang pi bayar. ok tak? hahahahaha...







* woit! serina tu bkn tengah mengandong ke? orang mengandong ni tarak kisah makan apa, janji anak dalam tu KONYANG! xD

Botak said...

ko perasan tak host jenjln cari mkn semua gemok2...

pasal diorang gemok r diorang keluar bunyi
emmh... Ahhh..... ummmhh... emmhhh........ ommmhh..... immhhhh

*kalau kat dalam guni lagi dasat audio dia...
wahkahkahkahkahkah...

.::WaNiE::. said...

malam kang gwa pi public phone
hahahahhahahah

sengal la lu.

no mana satu ni

maxis
digi
umobile
happy
celcom
public phone
tepon rumah
emergency call

eh ape benda daaaa

Cik Akma said...

buat aku lapar je tgk cite tu. perut aku yg bunyi meranaa

@yuE said...

hakhak...gua gelak sakan baca entry lu ni taw...


gua tak penah perasan pulak bunyik senggama yg dia buat tu...hakhak


maybe sebab gua ni pempuan so takde la rasa terangsang bila dia buat bunyi cam tu....


lu terangsang la tu...hakahkahakahakahhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~