Tuesday, July 6, 2010

New Boyz?

Mesia
VS
US la kowt...
Sila Gelak dengan muka SERIUS!
Gyahahahahahahahahahah~


Quote of the day
"apa guna nko ada 1,000,000 peminat tapi bonsai.Lebih baik ada 10 orang yang benar-benar jujur atau benar-benar faham apa yang nko kata"
-Nami TTGB-


gwa nak twist sikit je


"Apa guna lu ada 1000 follower tapi bonsai. Lebih baik ada 10  orang yang benar-benar jujur baca post lu atau benar-benar faham apa yang lu tulis"
-dupe-


credit : mistah google

P/S : Dikala engkau mencarut, Bulan pon meletop...
P/S/S : Sape xpaham sila belah laju2...





Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

34 comments:

fadh_q © said...

bahahahahahahaha!!!!!

Whoopz said...

Ape ni? X phm.. Gwa belah laju2.. Hahah..

sI tEDI said...

budak lelaki baru!

Lya Colours said...

new boyz melayu masa aku form 2
budak2 kelas masa tuh gila la kat si tomoikkk ni

::Sarah:: said...

Ahahahaah..i know, i know..LOL!~

Nerzhul said...

gua pun tak paham. lalu gua gelak laju-laju wahahahaahaha

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

yang aku paham cuma sal 1000 follower tu jek..siot ar lu...sempat lagi tuuuu

Farid MOFASAD said...

bukan ko tomok ke?

fhunky-fhinky said...

sejarah mungkin berulllaaaannnggggg...

(sambil mengibas rambut belah tgh)




hahahahahaha...LOL
sumpah meremang segala bulu aku

Ries Lee said...

sekarang ni dorang tukar name ke NB kan?
New Balance? myahahahaha!

senandung semalam said...

mmg lawak...
hahhaaa...
ko layan?

Eciz said...

cis new boyz tiru lua negara? cis cis tak syak lagi dari dulu gua tak minat. KAHKAH










erk, gua suka ayat qoute tu. setakat memfollow tp tak baca pe barang. ces

.::WaNiE::. said...

gwa tak paham kenapa bulan nak meletup

cuba lu cer kat gwa atas katil

Fiq said...

aku buat buat paham..haahaa..!

amoi said...

ok. paham

keh keh keh.

maisyara Pot! Pot! said...

buat2 faham jela.. ^^

I n n z said...

weyhhhh .
ade tomok laaa.
haha !

mane la lu jumpe new boyz dr negara omputih tuh ?

Nasrina said...

err... paham ka xpaham.. ntah...... yg paham new boyz... memg rasa nk gelak gegeegeegeegegeh..

Wan Perlis said...

ahak tomok
kenot go la

DuniakuAbstrak said...

haha sempat lagi ko post entry..

Sir Marcello said...

mesia vs us?
kompem mesia lg hebat
ada tomoko tue...

areleaf said...

yela yela,gua dah nak blah la ni..

Kie-yu said...

aku tak paham ni
jadi aku belah laju-laju dulu ye~
hee ;)

Matjoe said...

terbaik new boyz kulit itam

J. Love said...

dulu waktu gua form satu ke bape tah, member gua die hard fan si tomok tu. menangis gua hari hari dengar dia nyanyi sejarah ulang ulang tu.

gua tak paham kenape tomok banyak peminat. sengau, muke pun tak hensem. keding plak tu. tah ape ape.

Adeqq said...

urmm.
betol!
wa sangat setuju!

biar x ramai follower. asalkan yg kwn ngan kite tu jujur. ape gune yg sekadar nak tarik perhatian je kan?

Siti Nur Aminah said...

dtg mek awards na

reen_sofee said...

weh tomok ensem woo!
hahahah

@yuE said...

hoh...gua baru tggal dunia tenet 2 hari....gua dah tak paham...telor betol la..

@yuE said...

jap...gua komen tak lgi haa entry ni???



lupa plak...=p

acap2405 said...

saya nih street bendul..
jadik tak paham..
err..
bulan mana yang nak kene belah nih..?
bulan julai ker bulan ogos..??
ataupon bulan madu..??

Aidi-Safuan said...

HAHAHHAHAHAH.. klakar sial! seb baik NEw boyz malaysia dah ilang. huhu

anak abdullah dan budak hitam orang yang sama said...

bro, meh la kL..lepak ngan nami, johan sume..haha..nak jemming pun layan derr..tapi dr dulu plan tak jadi2..kah kah kah

SuperPorn-Star said...

Haha, gabung New Boyz America (kot) dengan New Boyz Mesia = New BoBoiz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~