Monday, July 5, 2010

Rogol VS Romen

Gyahahahahahahhahahahahaha~
Gwa xbalek hari ni...
Difahamkan kapal UFO yang bakal mengangkot gwa ke pluto diserang oleh puak pelampau
So, gwa dengan senang hatinya nak update malam ni.
Tapi lu jangan risaw, ejen2 illuminati akan kaver gwa sepanjang perjalanan gwa ke pluto nanti sebab dorang xsanggup kehilangan seorang mastermind yang tengah gerakkan mission New World Order. 
Pilot UFO yang kene serang tu selamat. 
Dia sempat teleport balik ke pluto. 
So, xde ape yang nak dirisaukan.
Gyahahahahahah~
Enjoice
18SX-Parental Guidance Needed 
Upon Reading All These Bullshits!
Lu orang yang prihatin dengan masalah sosial negara mesty tau pasal masalah romen2 rogol2 kan?
Lagi2 ahli2 btg berjuntai yang suka dengan coli merah maria ozawa.
Gwa tau lu orang aware masalah neyh.
And gwa tau lu orang mesty taknak bende2 neyh jadik kat mak, akak, adik, sedara mara lu orang kan?

Btw3...
Sebenarnya gwa nak sembang pasal ape lagi...
pasal tajuk tu la...

Lu orang perasan tak kes2 rogol2 kat mesia?
Bende ni selalunya bermusim and berjangkit.
Gwa xtau la ape masalah perogol2 neyh
Sangap lebeyh. Nampak sangap nafsu kuda laot.
Gyahahahahahah~

Gwa tau la perasaan sangap macam mane, gwa pon ade nafsu gak.
Tapi sangap2 macam mane pon, cuba la pk pakai otak
Ni maen tibai je mane2 anak dara mak dara orang
eyh?
mak dara ade ke?

Daripada lu [perogol] rogol orang,
ape la salahnye kalau lu pergi carik hooker kat blakang lorong tu hah
Paling kurang pon ade consent dua2 pihak mase beromen
Kalau kena tangkap xde la kena hukuman kaw2
eyh? sukati gwa je tulis statement neyh
gyahahahahaha~

Cuba kalau lu kantoi rogol orang,
Sebat tu wajib la melainkan lu dah umoq yang rumah kata pergi kubur kata mari.
Penjara jangan tanye berapa lama la...
Humiliation kompem la berbakul-bakul lu dapat
Silap2 pehmes satu malaysia sebab kena featured dekat tivi n surat khabar.
Pehmes memang pehmes, tapi azab tu lu tanggung la sorang2.
Gyahahahahahaah~

Oh, kalau xsilap gwa,
perogol ni dipandang sebagai jenayah paling hina dekat penjara
Dem...
Kalau dekat penjara pon banduan lain pandang hina,
Kalau dalam masyarakat jangan tanye la...
Mesty Lagi hina,
lagi hina dari taik yang boleh diproses jadik baja.
Gyahahahahahaha~

So, kepada perogol2 kat luar sane
Rajin2 la carik duet langgan hooker china doll, taiwan, filipina, indon etc2
supaya lu dapat puaskan nafsu serakah lu orang dekat hooker2 yang lu dah sewa untuk beberapa jam tuyh.
Tapi dosa lu gwa xjamin dapat discount la kat akhirat nanti.
Tu pandai2 la lu tanggung sindry...
Gwa xnak share same2...

Ape yang gwa tulis ni cuma guidance untuk lu orang supaya hidup lu senang kat dunia
Tapi dalam kubur lu jawab sorang2 ar, tak dapek den nk nolongnye hah...
 Gyahahahahaahhhaha~

P/S : Dah lame gwa nak mencarut pasal bende neyh, gyahahahahahaahah~





Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

26 comments:

amoi said...

bila nak balik pluto weyh?

baiklah. tumpang je mesin masa doraemon ok. keh keh keh


;))

hiro said...

walaupun kita jadi blogger yang tak berguna. lagi bagus dari jadi perogol guna kondom..keh3.

.::WaNiE::. said...

td gwa tengok mamat yg rogol budak 12tahun kene 10sebatan

10??

10???

haram jadah lah

.::WaNiE::. said...

gwa nak taya

hooker china doll, taiwan, filipina

lu layan yg mana bai

hahahahahhahahhhaa

::cdot the dot:: said...

mak dara??????????

lu tak igt ke lu buat gua camne????


lu tak igt?????????????????????????

Whoopz said...

Uncle driver teksi punya video da keluar ke? Dlm paper maria ozawa kata nak berlakon ngan ariel.. Urgh.. Dunia penuh kelucahan..

reen_sofee said...

nanti kalo benda tuh jadik dalam family dorg baru dorg taw!
huhuhu

Ries Lee said...

ader jer bende ko nak bebel eh..myahahahahaha!

fatin shahar :) said...

ish ish ish = ="
demmm.. hohoho

fatin shahar :) said...

ish ish ish = ="
demmm.. hohoho

lazaac said...

hahaha.. entri yg bagus sekali lagi... biasa la tu bro... manusia... mulut cakap lain, tangan taip lain, hati kata lain... sonang cito, don't judge me by my outside... lol... keep it up... aku akan teruskan lawatan sambil belajar di sini... cool! :)

Yatre Hayati said...

erm menarik juga isu ni. sudi tak nak datang studio saya dan kupas isu ini bersama?

meow said...

stim sy layan entri nie

Hizami Rahim said...

haha.
so kena pilih la ni?
adeh.

tweety suwitt said...

i dont think perogol ada masa nk baca ni..
oh...maybe ada blogger yg berkawan dgn perogol..XD
dia patut gtau kawan dia untuk baca ni..hmmm...

::Sarah:: said...

Grab a behind-the-alleyway-hooker? seterusnya jadi Jake the Ripper..ngeri dowh..bukan lagi nafsu kuda tapi nafsu naga..dasat dowh nafsu dorang nei..tuelah merogol..kesian kat sesetengah anak2 dara yg jadi manga. Perogol2 nei patut dicastrate dan dijadikan sida-sida (apakebenda aku melalut pasal sida2 nei? nei mesti pasal terlalu baca wikipedia..haish)..xpelah, dorang nei akan tangguh dosa sehingga ke akhirat tapi yg aku tau, memang no discount2 business..Huzza~

areleaf said...

gua syak dieorg ni xde duit ar sbb 2 ar dieorg suke rogol2 ni..xpon dieorg mmg suke wat skill ganas2 camni tp gua rase kt hooker pon kte boley mintak kan nak skill camne..sesuai dgn minat kite..hahhahahhaha..

J. Love said...

setahu gua kalau minah indon tu rm50 seround dua dah dapat kot. kah kah kah!

maisyara Pot! Pot! said...

prrrrrrooootttTTTttt~~~~ ahhhhh.... uuuhhhhh... aahhhh... sedap yea lepaskan kuntut... ^^





















* aku sekarang seram tengok indon n bangla dekat msia ni. dok nengok gua atas bawah makan nak ngammm!!! T____T

tia said...

nak je setmind dorg neh,
dr pegi bantai ank dara orang kaw2,
pe kate dorg bantai dlu adek or kakak dorg,
kan ? baru caya babe! :)

Nerzhul said...

takde hooker bapuk pun ade. kakakah

DarkSky said...

agaknye dorg rase yg kene pakse tu lg seronok kot..

sick gile dorg ni, patut mampos je progol2 sume..

@yuE said...

aku syak diorang takot kena hiv...tu diorang cari yg bergetah...lahanat kan...

acap2405 said...

err..
aku punya harta kene seal giler vavi..
kunci seal dier aku lupe letak mana..
so..
merana sesorang arr aku..
dari layan hooker baik kawin 4..
tak cukup sorang bawak lagi tiga..
muhahaha..
halal lagi suci..

Aidi-Safuan said...

hahaha.. nak buat camne. time nafsu kuda tuh datang, duit plak dah abes. terpakse la carik mangsa on the spot. :P

Seha Haris said...

lu baca latest post gwa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~